Hirdetés

2010. február 9., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  SB Live! / Audigy / Audigy2 / Audigy2 ZS softmod --> Audigy4 Pro  »  Keresési eredmények

(#1522) D®. GeNy@ válasza PuMbA (#1521) üzenetére

D®. GeNy@
(fanatikus tag)

Szia!

Azért gondoltam a Live-t, mert a procit csak felmenti a terhelés alól, nem? -míg az alaplapi igénybe veszi játékok alatt pl... :U

Sikerült feltenni a pax 3.33-at, müxik is "eddig". A Speaker settingsben olykor-olykor fura jelek jelennek meg, de ezt leszámítva még megy. :)

Ha azt mondod, az alaplapival jobban járok és a Creative se veszi le a terhelést a prociról, akkor kiveszem és felrakom az alaplapi drivert. :K

Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

(#1523) D®. GeNy@ válasza benedekco (#1520) üzenetére

D®. GeNy@
(fanatikus tag)

Régi tulajokról elfeletkezik a Creative...ez van! :(
Pedig még az eredti Creative driver cd-m is megvan :DD , aztán ugye jött egy frissítés, amikor a speaker settings fekete háttere meg a sárga betűk megváltoztak kékre és fehérre...ennek is meg van a CD-je...gondoltam régi a driver, ezért próbálkozom a "buherált" driverekkel...

(#1525) PuMbA válasza D®. GeNy@ (#1522) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Ja leveszi a terhelést EAX 1 és 2 effekteknél,de olyan erős procid van ,hogy ez nem számít.

Baggio11:fogalmam sincs mi lehet a gond,minden Audigynek mennie kell Windows7-en mert van driver hozzájuk

[ Szerkesztve ]

(#1527) D®. GeNy@ válasza PuMbA (#1526) üzenetére

D®. GeNy@
(fanatikus tag)

Akkor lehet, h. mégis jobban járok a Gigabyte GA-P35DS3R lap realtek csipogójával...ahhoz legalább van normális driver :D

Szerk.: Én csak 1X látom a hsz.-edet :)

[ Szerkesztve ]

(#1531) grunge válasza D®. GeNy@ (#1530) üzenetére

grunge
(őstag)

na azé'! ez a széria nekem is nagyon bejön! subibol meg a régebbiek :B

(#1525) PuMbA: itt láthatod, hogy nincs minden audigyhez driver, vagy mit jelentsen ez a TBC. többi is béta. kiváncsi leszek hogy mikor lesznek rendes win7 driverek. a legutolso vistásat kiprobáltam, ugyanugy gyengus volt nálam.

[ Szerkesztve ]

f*ckerpuller

(#1533) PuMbA válasza grunge (#1531) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Én most a Vistásat haszálonm 32bites Win7-en ,de semmi baja. Ugyanígy egy sima Audigy is hibátlanul megy a Vistás driverrel.

(#1542) D®. GeNy@

D®. GeNy@
(fanatikus tag)

Egy picit visszakanyarodva a topikhoz! :D

Most egy SB0100-as Live 5.1-es karim van, de be tudnék szerezni egy Audigy SB0090-est...Megéri váltani erre driverileg, meg lesz-e különbség a hangzásban? Fülessel nyomom (középkategória felső része inkább) és olykor egy Genius SW-HF5.1 3600-al.

(#1543) PuMbA válasza D®. GeNy@ (#1542) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Ja,hivatalos driverrel is jól szól,nem kell semmiféle pax driver hozzá (különbségről nem tudok nyilatkozni,de van).

[ Szerkesztve ]

(#1547) shuttle

shuttle
(tag)

Hi skacok !

Valaki tudna nekem egy linket küldeni valami jól működő moddolt driverről Win 7 alá kellene.(sb audigy 2 valve-hoz kellene )

előre is köszi

<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>

(#1550) grunge

grunge
(őstag)

no fennt van a win7 RC. alapbol feltesz valami drivert amivel a hangfalteszt is tökéletesen lefut nem szól aránytalanul hangosabban a két front. egyelőre nem nyúlok hozzá, megvárom még lesz valami win7 hivatalos cucc. csak az alcheimert telepitem fel.:)

f*ckerpuller

(#1551) Speeedfire

Speeedfire
(őstag)
LOGOUT blog

nemrég vettem fejhallgatót (creativ aurvana live), amivel elég jól lehetett hallani az alaplap zaját ezért vettem hozzá egy audigy 1-et (SB0230) amivel nagyon szépen szól a füles
ez után érkezett meg a z-4 aminél meg azt vettem észre h a z-4 egy bizonyos hangerő után inkább csak a magas meg a közép tartomány erősítette a mély mintha megállt volna.
rákötve az alaplapi zajkeltőre ez a probléma megoldódott :Y
nah most akkor mivan ilyenkor? :O
nem megfelelő az audigy driver vagy mi? /a legfrisebb driver az oldalról/
ha valakinek van vmi tippje ne tartsa vissza :R

lim-lom http://href.hu/x/af5l || "Én a barátnőmnek könyörögtem,nem pedig egy prostinak, aki nem fogadta el anyád hitelkártyáját."

(#1553) PuMbA válasza nova001 (#1552) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Hivatalos driverrel kell beérned [link]

[ Szerkesztve ]

(#1555) sirdond válasza nova001 (#1554) üzenetére

sirdond
(fanatikus tag)

nem, mivel még nincs natív windows 7 driver

Hirdetéseim: http://href.hu/x/ad30

(#1560) nova001 válasza sirdond (#1558) üzenetére

nova001
(senior tag)

Kép tényleg nem megy 32 bit alatt :S:S akkor marad az xp :S nem lehet tudni mikor jön ki ez a driver vagy mi ?? mert amit linkeltetek az csak a drive és nekem kell a progik is equalézer meg minden

Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, + OZAKI B5

(#1561) sirdond válasza nova001 (#1560) üzenetére

sirdond
(fanatikus tag)

Ezért raktál fel egy új windows 7-et? :)
van olyan driver amivel megy pár dolog. pl működik az equalizer is
[link]

de mire kell neked equalizer? vagy miket szoktál még használni?

(#1563) sirdond válasza nova001 (#1562) üzenetére

sirdond
(fanatikus tag)

ami linkeltem driver azzal van cmss 3d és equalizer is
de ha jól emlékszem ezzel is:
[link]

egyébként szerintem mindkettő felesleges,mert egy normális lejátszóval ugyanezeket meg lehet csinálni

(#1573) nova001 válasza bobalazs (#1572) üzenetére

nova001
(senior tag)

nem jo :S
mindent végig probáltam már de nem tom müködésre birni az sb0230 hangakarim :S:S win7 64bit alatt

nincs hozzá normális driver ami tudja a cmss 3dt meg mi egymást ? :S

Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, + OZAKI B5

(#1574) sirdond

sirdond
(fanatikus tag)

megjött végre az új driver ami már támogatja a win7et :Y
ezzel már lehet próbálkozni
http://href.hu/x/9jxi

én csak holnap tudom felrakni, de várom a véleményeket

[ Szerkesztve ]

(#1575) PuMbA válasza nova001 (#1573) üzenetére

PuMbA
(őstag)

sirdond hozzászólásában ott a driver

sirdond: Akkor fel is rakom (25k-val jön,gonolom mindenki tölti...)

[ Szerkesztve ]

(#1577) nova001 válasza sirdond (#1574) üzenetére

nova001
(senior tag)

ez csak a driver :) ez igy ok de kéne a progi amivel a cmss meg az equalezer is jo

(#1578) nova001 válasza nova001 (#1577) üzenetére

nova001
(senior tag)

tehát ezek kellenének hogy mennyenek win7alatt is mert a audio driver már ugye megvan ami jo is

[ Szerkesztve ]

(#1580) PuMbA válasza nova001 (#1579) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Ezek a programok ősrégiek és nincs sok értelmük. Equalizer van a zene és videólejátszókban ,CMSS pedig működik a legújabb driverben az Audio Console-on keresztül.

(#1582) AlerMeta

AlerMeta
(újonc)

Hacsak nem köveztek meg, áthoznám ide a kérdésemet, mert itt mintha nagyobb élet lenne:

Szeretnék váltani intel X58, és win7 X64 platformra.
Jelenleg rendelkezem: audigy 4 pro, GigaWorks S750, creative DDTS-100 decoder
és mindez XP-n megy.

- Alaplapi hangkártyát érdemes majd használnom, vagy az audigy pro 4-t ?
Gondolok itt minőségre, Directsound hardware support-ra, illetve hiányára,
stabil driverre, stb.

- Audigy 4 - Win 7 X64 hez létezik e stabil driver, és szoftver csomag ?

- Mit érdemes használni, és honnan tudom letölteni, és fontos e a telepítési sorrend ?
(Daniel_k, Youp-Pax, creative oldala?). Az igazi az lenne, ha lenne egy egyben letölthető up to date csomag.... (álmodom)

Köszi előre is.

(#1584) PuMbA válasza nova001 (#1581) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Az a sok régi program le van törölve? MIért kell neked CMSS egyébként? Zenét sztereóban kell hallgatni,filmek + játékok meg mennek 5.1-be...

AlerMeta: ha visszanézel egy kicsit ott van a hivatalos driver ami tökéletesen működik

[ Szerkesztve ]

(#1585) nova001 válasza PuMbA (#1584) üzenetére

nova001
(senior tag)

letöröltem mindent és felraktam ezt link
ebbe minden okés csak a cmss még mindig :S azért kell nekem a cmss mert a stereo jel nem megy ki akkor minden hangszorora

melyik is most akkor a hivatalos driver ?

[ Szerkesztve ]

(#1586) PuMbA válasza nova001 (#1585) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Az pont a szar driver. Ez kell : [link]

"azért kell nekem a cmss mert a stereo jel nem megy ki akkor minden hangszorora"

MIért akarod egyáltalán kitenni? A sztereó úgy szól jól ahogy van.

[ Szerkesztve ]

(#1588) PuMbA válasza sirdond (#1574) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Feltettem.Úgyanúgy van minden ,mint a Vista drivernél.

(#1590) sirdond válasza PuMbA (#1588) üzenetére

sirdond
(fanatikus tag)

én is feltoltam. egyedül annyi változott, hogy van software updater
arra lettem volna kíváncsi, hogy a softwareket lehet e ezzel a driverrel használni (bár én egyet sem szoktam)

(#1591) nova001 válasza sirdond (#1590) üzenetére

nova001
(senior tag)

nekem érdes modon a software update nem jo :S nem akarja felimerni a hangkarin igy nem frissit

lehet softwaret és drivert párosítani én is az csináltam nem kell mindennek gyárinak lennie

(#1597) nyunyu válasza grunge (#1595) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

amugy win7 RC alöször auto update-en keresztül automatikusan felpakolta az ez elötti meghajtot a legelején

Biztos vagy benne, hogy azt rakta fel?

Nalam a WindowsUpdate pakolt fel valami drivert, de azzal olyan tompan szolt az Au4, mint az alaplapi zajgenerator, es jatekok alatt csak sztereoban szolt a cucc, hiaba volt beallitva, hogy 4.0 hangfalam van.

0010-et nemi telepito buheralas utan mar fel lehetett rakni Win7 ala, es par aprosagot leszamitva jol mukodott.

Mostani 0011 nekem nem jott be, digitalis kimenet nem igazan mukodik vele, sot a Win7 is beszolt, hogy gond van a hang hardveres gyorsitasaval, ugyhogy inkabb lekapcsolja. :Y

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1600) PuMbA válasza nyunyu (#1597) üzenetére

PuMbA
(őstag)

"0010-et nemi telepito buheralas utan mar fel lehetett rakni Win7 ala,"

Vista driverről beszélsz nem? Nekem simán felment,semmit sem kellett vele csinálni...

(#1602) nova001 válasza nova001 (#1601) üzenetére

nova001
(senior tag)

még valamit nem értek
SBAX_PCDRV_LB_2_18_0011.exe ebbe csak a driver van ?? semmi cmss progi meg ilyesi nem ??? csak maga az alap driver ???

(#1604) nova001 válasza PuMbA (#1603) üzenetére

nova001
(senior tag)

felraktam a 0011-et a mici jo de akkor meg a cmss nem jo :S az audigi consoleba hiába rakom cmssre nem rakja ki kep

a régi driverba a 6.0.1.1370 esbe ott jo a cmss meg a cmss2 de a mici meg ott nem jo

na most megvok löve :S amugy azért rakom fel a régi progikat mert az audigy consoleba nem tom bekapcsolni a basszust

mit rakjak fel h minden jo legyen ???

[ Szerkesztve ]

(#1605) PuMbA válasza nova001 (#1604) üzenetére

PuMbA
(őstag)

"amugy azért rakom fel a régi progikat mert az audigy consoleba nem tom bekapcsolni a basszust"

Érdekes hangfalad van neked...
Régi driverben akármit csinálsz akkor se jó a mic?

[ Szerkesztve ]

(#1607) nova001 válasza nova001 (#1606) üzenetére

nova001
(senior tag)

na akkor összefoglalom végig probáltam mident

1. 0011 driver : jo mici no cmss no bass kep

2 0010driver : jo mici no cmss no bass

ennél a 2nél nincs bass és cmss csak ha felrakom mellé a régi audigy progikat amiket mutattam

aztán vagy egy ilyen hogy [link] ennél a cmss és a bass is jo de a mici nem :S

[ Szerkesztve ]

(#1610) grunge válasza nyunyu (#1597) üzenetére

grunge
(őstag)

a verzioszám stimmel, szoval biztos vagyok benne. nekem semmi bajom nem volt vele, vissza is tértem hozzá. evvel az uj meghajtoval nem müködötta mikorfon normálisan vientrilo-n. eléggé meredek probléma állt elö...ugye van egy kis vezetékes kontrollere a z5300as hangfal szettemnek, amin van füles kimenet. nos ha bedugtam a fülest, elhallgatotta mikrofon, sőt azt sem hallottam amit a többiek mondtak. kihuzva mindne ok. aztán 10 perc után nem szolalt meg többet a mikrofon. bártmit is csináltam nem értem el semmit, addig amig vissza nem tettem a 2.18.0010-es drivert.

a hardveres gyorsitás miatt nekem is visitozott a 11-es, ez egy bughalmaz. a 10-es jol müködik itt :K most 5.1re van állitva, és minden szol is ahogy kell.

[ Szerkesztve ]

f*ckerpuller

(#1617) coleen

coleen
(tag)

Sziasztok!

Vettem egy Audigy 2 ZS-t, feltettem rá a Vista 32 bites drivert és ki akarom vezetni a nyers SPDIF jelet... de nem adja ki. Van valami alap software hozzá amit a telepítő felrak, de én emléxem a régi audigyknél volt a Surround Mixer, ahol jól lehetett managelni a kimeneteket.
Tudnátok ebben segíteni, hogy hogyan lehetne kinyomni az SPDIF-et?

(#1618) grunge válasza coleen (#1617) üzenetére

grunge
(őstag)

hello!

creative audio console-t nézd meg, más progit nem tesz fel. ha megáll a világ, akkor még itt van ez a csomag. nem hivatalos driverpakk, de nálam vista alatt evvel tökéletesen működött minden, és vannak plusz alkalmazások is.

f*ckerpuller

(#1625) coleen válasza nyunyu (#1620) üzenetére

coleen
(tag)

most az a fő gondom, hogy nemhogy SPDIF-en, de még analógon sem jön ki a hang (eddig csak spdiffel próbálkoztam)! Pedig a windows mindenféle equalizere mutatja, h van hang, a (gyári) driver megfelelően műxik stb stb

[ Szerkesztve ]

(#1626) grunge válasza nyunyu (#1624) üzenetére

grunge
(őstag)

jaja ez valami régebbi lehet. zs-en firewire van és több 'jack-aljzat'

driver gond amugy megoldodott?

[ Szerkesztve ]

f*ckerpuller

(#1627) coleen válasza grunge (#1626) üzenetére

coleen
(tag)

a poén az, hogy az erősítő megkapja a digitális jelet, pl. ha audio console-ban átváltom 96khz-re, akkor egyből kiírja, hogy direct-96khz, de hang semmi! se analóg módon fülhallgatóval, se digitális kimeneten, pedig most már a daniel_k drivert is feltettem, de semmi semmi semmi! a vistában a vezérlőpultból is rendszerszinten is kijelölöm, hogy honnan menjen ki a hang, de semmi!
Az alaplapi Azalia (realtek?) kártya le van tiltva.

[ Szerkesztve ]

(#1630) grunge válasza atom18 (#1628) üzenetére

grunge
(őstag)

akkor nézz át a xonar topicba is, ott nincs szivás a driverekkel sem. D1/DX 16-17brutto kb. én egy D1-et szeretnék majd venni/kipróbálni, ha elmegy az audigy2zs, ha nem.

f*ckerpuller

(#1635) grunge válasza yoshimura1 (#1634) üzenetére

grunge
(őstag)

driver mi van fennt?

f*ckerpuller

(#1641) hackeeeee

hackeeeee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1 kérdésem lenne csak. A kártya az Audigy 2 ZS, Pax 6.60-as driver. Szóval, a 24bitet azt csak a windows beállításaiben lehet beállítani? Csak audio console van, más nincs. :)

Előre is köszönöm a válaszokat.

Véleményem szubjektív.... - Eladó cuccaim, nézz be: http://href.hu/x/b6a3

(#1644) PuMbA válasza hackeeeee (#1643) üzenetére

PuMbA
(őstag)

Nekem működik a hivatalos driverrel. Moddolt driverrel fogalmam sincs,hogy van-e egyáltalán 24bit.

(#1645) hackeeeee válasza PuMbA (#1644) üzenetére

hackeeeee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elvileg van. Gyakorlatilag nem tudom. Nekem a gyári driverrel az a bajom, hogy a PAX-hoz képest elég gyengén szól, ahogy a házimozin hallom....

(#1646) PuMbA válasza hackeeeee (#1645) üzenetére

PuMbA
(őstag)

2.18.0011-es driverrel is gyengén szól? Ez azért lehet,mert a PAX-be van csomó hangbeállítás és már megszoktad. Nekem semmi bajom sincs a hivatalos hangjával,basszus és magas is nagyon szépen jön ki.

[ Szerkesztve ]

(#1647) hackeeeee válasza PuMbA (#1646) üzenetére

hackeeeee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kérhetek 1 linket hozzá? Hazajövök kipróbálom, hogy mit tud. Aztán jelentkezem, hogy milyen. Ennek még asszem 0010-es az alapja. Ha jól emléxek. Mondjuk én S/PDIF-et használok.

Majd ezt csökkentett módban driver cleaner-rel letakarítom. Aztán felrakom.

[ Szerkesztve ]

(#1672) hackeeeee válasza grunge (#1671) üzenetére

hackeeeee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Filózgattam én is. De nincs zsé, hogy kifizessem a különbözeted.. Pedig a DD Live miatt jól jönne... :) Na sebaj. PAX-al nincs gond, de a gyári Creative driverrel hülyéeskedett...

(#1673) grunge válasza hackeeeee (#1672) üzenetére

grunge
(őstag)

kapitális driver gondom sosem volt, csak vista/win7 alatt pár idegesítő hülyeség, amit meg lehetett oldani. csak azért adtam el, mert szükségem van most a pénzre...összel talán kerül a helyére valami. sokkal jobbak ezek, mint amit az árából most lehetne venni (8-10k). ez a HD-audio meg röhej...szinte átment sokol-ba a z5300am:)

f*ckerpuller

Copyright © 2000-2010 PROHARDVER Informatikai Kft.