[link]
Tudtommal itt fent vannak ISO-ban.
[Szerkesztve]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
2.0 / 2.1 hangfalat, de melyiket? [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Ba cy lus
(PH! addikt)

Mankó
(őstag)
Ezer köszönet. 
üdv: Szabolcs
Szia
Én Audigy 1-est(SB0162)-t moddolnék Audigy 2-re. Nekem melyiket kell letöltenem a linkről?Esetleg valami tanács mellé?
Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

Saycz
(senior tag)
Nekem,senki nemvágja,h miért van Meg Boostolva a mély?
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

Newyorker
(PH! addikt)
Full láma vagyok X-Fi ügyben!
Szval ez a kari jobb mint az Audigy?
Miben?
Mivel nagyrészt játszom, ezért erre kellene hangkártya.Melyiket ajánljátok?
X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series
X-Fi XtremeGamer
Ezt a kettőt néztem ki, bár az első nagyon drága, de mivel tud többet?
Ha nem X-Fi-ben gondolkozom, akkor milyet vegyek, ha csak gámára kell?
X-Fi miben tud többet a sima kártyáknál?
Köszönöm a válaszokat és bocsi, de láma vagyok ilyen téren!
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

Saycz
(senior tag)
Játékra X-Fi, Mivel kezeli az EAX5-öt.

Saycz
(senior tag)
Minden alapon van ebbe a retek Driverbe,már Uninstalláltam az egészet Újrafelraktam,de a mély még mindig kib*szott sok rajta. ááááááááááááááá

X-Fi XtremeGamer
''X-Fi miben tud többet a sima kártyáknál?''
Hardveres gyorsitas. Tobb hang egyszerre, tobb effekt. Ha fulessel jatszol akkor kulonosen ajanlott. Terhatas effekt nagyon jo sztereo fulessel is.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Newyorker
(PH! addikt)
És ez mind PCI-E-s csatis? 
★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
Egyik sem az. Mind sima PCI.

Newyorker
(PH! addikt)
Köszönöm!

Newyorker
(PH! addikt)
Akkor ez lesz az én kártyám: X-Fi XtremeGamer
Remélem jó kártya és minden benne van, ami kell nekem 

maci11
(újonc)
én éppen most szoftmodoltam a sb0162-met audigy4re és tökéletesen működik
én Sopi társunk első hozzászólását követtem. Sikerült

Aha, csak nekem már nem jönnek le a cuccok. Tudsz adni linket,hogy honnan szedted le a cuccokat?
Nem kell hűtés rá, ha már 4-esként használod?

Ba cy lus
(PH! addikt)
751-es hsz, ha ugyanarra gondolunk.

maci11
(újonc)
én erröl az oldalrol szedtem le http://ordorica.org/63
nem kell hütenem mert nem melegszik
az 1-es számú hozzászolásban van leirva minden.
[Szerkesztve]

Saycz
(senior tag)
Nah, Újra raktam a win-t.de a mély problémám nem szünt meg. gondolom ez valamilyen Driver alaphangzáskép lehet,vagy nemtudom,de olvastam h itt valakinek lehetett választani 3mód közül,asszem Music1-2 Game/DvD. Namost én ilyennel sehol nemtalálkoztam,ha valaki megvilágosítana azt nagyon megköszönném 

kosaga
(lelkes újonc)
Sziasztok! A következő a problémám.Van egy Asus M2N alaplapom integrált hangkártyával,illetve egy 5.1-es C-media 8738-as chipes hangkártyám.Erősítőre kötve mind a két típus zúg.Mi lehet a megoldás?Driver frissítés,esetleg kártya csere?
Köszönöm
Pap leszek, az kurvaisten!
Köszi a segítséget.!

wassermann
(őstag)
Az alaplapi cuccok igazán nem tudnak minőségben versenyre kelni egy külön hangkártyával és sajnos a CMEDIA sem egy nagyágyú.
Ha a neten vadászol újabb drájvert talán javít valamennyit, de sokat ne várj tőle ...
Gondot okozhat még az úgynevezett földhurok: próbáld az erősítőt és a PC-t ugyanabba a hálózati elosztóba dugni és variáld az egyik hálózati dugó két bedugási lehetőségét is próbálgatni, hátha segít
[Szerkesztve]

Saycz
(senior tag)
Vagy vegyél Ferrit Gyűrűt.
Az EAX console-nál folyton hibát ír ki. ![[kép] [kép]](http://kep.kepfeltolto.hu/678/1169401347.jpg)
Már újratelepítettem és ugyenez...
Van vkinek vmi ötlete?
(YoupPax 3.5 driver + moddedA4Pro.ISO)
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

Ba cy lus
(PH! addikt)
Mielőtt újratelepíted, szedd le az egészet uninstallal, töröld a Creative mappát, ill. töröld a registry bejegyzéseket ''DriverCleaner''-rel ([link])! Próbáld meg így, ha így sem jó, akkor
.

Saycz
(senior tag)
Nekem meg Pattog a hang,játékoknál és mp3-nál egyaránt olyan mintha bakelitet hallgatnék

Saycz
(senior tag)
wan valakinek valami tapasztalata a Creative Youp-Pax 3.33.03 Driverével Audigy1-hez? Ugyanis Felraktam az Audigy4 Iso-t sikerült is a moddolás,de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.

Saycz
(senior tag)
Az Egész Rohadt Neten nem tudom letölteni az Audigy-hez való 33.3.03-as Youp-Pax Drivert. Amikor rákeresek csak egy csomó rohadt kis sárga kinai oldal jön be,halott linkekkel.Dc++-on se találtam,egyedül valami ótvar oldalon volt de egykis lóf*sz 36.1MB file 1-2K/sec el jön és azis akadozik sőt volt olyan h teljesen le is állt és kezdhetttem elölről.Ezért ha valakinek megvan az a retkes Driver lehetne olyan szives és elküldhetné nekem,mert már kezd bennem kihalnia remény,h végre normálisan birjam,használni ezt a retkes Audigy-kártyát. Köszönöm.
Probald egy masik PCI slot-ba tenni vagy ha nem akarod szetszedni a gepet akkor a BIOS-ban allitsd a PCI latency Timer-t kicsit magasabbra a default 32-rol.

Saycz
(senior tag)
LEszedtem Minden Rohadt Creativ Cuccot a gépről, Felraktam az Audigy4 ISO-t Driver nélkül. Utána feltelepítettem ezt a 33.3.03-as Drivert De ujrainditás után sem volt hang.MEgnéztem az eszközkezelőben,Sárgafelkiáltójel,az illesztőprogram nincs rendesen telepitve.Ok Telepitse magátol,Felrakta a Drivert Volt hang.Ujrainditom és Semmijen Audigy4 Alkalmazás nem indul el,mert mert nem találja azt a kártyát a gépben az alkalmazás ami megfelne neki. Komolyan mondom,nemgondoltam volna,h egy Retkes Hangkártyával ennyi baj van.
Miért nem próbálod meg a teljesen normális drivert leszedni hozzá? [link] Itt fennt van. Innen szedtem le. Ezzel legalább normálisan megy.

Saycz
(senior tag)
Mostmár az a legjobb,hogy hiába szedek le minden Creativos Cuccot a gépről,ha újra felrakom az Audigy4 Iso-t akkorse indul el egy panel sem mert nem támogatja a hardver a.... Mert az a Szájbabaszott Youp-paxos Kinai Ótvarnak a Retkes Driverei Fentmaradtak és a Driver Cleaner is csak a Creativ-os Cuccokat tudja leszedni. Én Meg Kurvabiztos,h nemfogom újrarakni a win-t egy szaros kis hangkártya miatt még1x.Inkább Kettétöröm a picsába és jó lesz az asztal lába alá.

Ba cy lus
(PH! addikt)
Mit akarsz, én havonta telepítem újra az xp-t. A lejáró licenszek miatt. 

Saycz
(senior tag)
Nah Felraktam a Gyári WDM Drivert az ISO-rol Úgynézki h visszaállt alapra. Még1x Elnézést, akit estleg Zavart Volna az IndulatVezérelt Stílusom,De már a Faszom kivan Ezzel a Kib*szott Szarral

Hát a stílus zavaró, de legalább helyreállt a rend
Már kezdtél megijeszteni, mert én egy hete vettem egy ilyen karit.
Bár én sima 1-esként használom, teljesen megvagyok vele elégedve.
Ba cy lus: ez ma már megoldható 
[Szerkesztve]

Ba cy lus
(PH! addikt)
Igen? NOD32 cracked van? 
Mer más szar vírusírtót fel nem teszek, ami játék közben csipog nekem, hogy ilyen vírus, olyan vírus, közben meg sehol semmi, a vírust meg szépen beengedi. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Crack?? Úristen! Ilyeneket nem szabad használni Te! Sőt, nyílvános fórumokon nem beszélünk ilyenekről, max haverokkal sör mellett,hogy hallottatok ilyenről. 

Ba cy lus
(PH! addikt)
Hogy nem-e? Simán szóba lehet hozni nyílvános fórumon.
Már meg is történt.
Én már olvastam nem egy helyen.
Olvastad?És az oltást a Moderátortól utánna?

Ba cy lus
(PH! addikt)
A Moderátor is benne volt. 
Azt arra irtam hogy ''de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.''. A moddolasi kiserleteket rad hagyom. Egyebkent ott a sikertelenseghez es gondokhoz a kartyanak nem sok koze volt, egyszeruen osszeb*sztad a rendszer a telepitgetesekkel.

Saycz
(senior tag)
Nembasztam össze semmit tudatosan.Direkt Újraraktam a Wint-t.hogy tiszta lappal indulhassak. Tehát,Szűz Rendszerre Felpakoltam a Youp-Pax Iso-t Media Source-el együtt.Amivel az volt a gondom,h túlvezérelte a mélyet.Letöltöttem a Creative honlapjáról a legújabb Audigy Drivert.Uninstalláltam a Régi Full packot,Driver Cleanerrel Letisztitottam mindent,a Registrivel együtt. Full pack Újra fel Driver nélkül. Utána Felküldtem az új Drivert,De nem lehetett használni a Graphic EQ-t. Ezért Fogtam ismét letöröltem mindent,és letöltöttem a 33.3.03-as Audigy You-Pax ot. Full PAct megint le,szokásos Tisztogatás,Full pAck fel,Driver nélkül Utána fel a You-paxot. Eredmény az Audigy4-es Cuccok nem indultak mert nem ismerte fel a kártyát a 4-es Driver.Utána hiába Uninstalláltam le midnent a Youpaxos WDM-rajtamardt és nem fogadta el a gyári WDM-drivert. És ezt sikerült nagynehezen Megoldani,és most megint használom az alap ISO-drivert.

Saycz
(senior tag)
Egyébként nincs PCI-Latency a Biosban. Phoenix Bios-om van. És ki van osztva a Hangkarinak a 10-es IRQ,és le van fixálva a PCI frekije is.

Nem javult meg ez a szar. [link]
Phass kivan... Egy hete a FireFox is dobált ilyen hibákat, aztán valahogy magától megoldódott.
Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

dref
(újonc)
Hello
Kiszemeltem egy SB AUDIGY SE -t a mostani alaplapi Realtek ALC883 helyet .
Mit gondoltok erről az SB ASE-ről ? Inkább csak játékokra használnám, és az fps-t tartom szem ellőt . Meik terheli jobban a procit ? És az új sb -al esetleg lenne több fps -em ?
Mert ismerősömtől hallotam hogy lecseréltek az alaplapi Soundcardot egy ugyan hasonló SB re és FPS növekedést okozott neki !
Config: MSI K9N AM2, AMD a64 3800+ @ 2700mhz, 2 x 512 Mb Kingmax 667, ATI 1950XT256

Ba cy lus
(PH! addikt)
Nem játékosoknak találták ki, elég ha ennyit tudsz...

Saycz
(senior tag)
Nemhiszem,h nálad Játékokban a CPU lenne a szűk keresztmetszet,más erőforrást meg nemspórolsz meg vele.
Némi igazság van benne,de nem annyi amennyit megérne.
Az tény, hogy néhány FPS-es többet kapsz a teszten,de ez játék közben nem nagyon érezhető.
De tapasztalatból mondom,hogy a hangminőség mérfőldkövekkel jobb....az én alaplapi Realtek-hez képest.

Saycz
(senior tag)
Nos,Tehát A Pattogásos gondom még mindig Aktív. Úgy tudom generálni a hinát,h San-Andreasba beülök egy autóba és ha lenyomom az előre(gáz) gombot akkor pattog,vagyis pattan. Pont olyat mint amikor mondjuk Speaker Settingsbe Átváltod a 2.1 módot 5.1-re. És nemtudom,h ez mitől van.

Saycz
(senior tag)
Egyébként ez akkor is jelentkezik,amikor mondjuk media source-el számokat váltok,és ott is van egy kis pattogás.

Saycz
(senior tag)
Nos,Lefutattam az RMAA 5.5--öt és a következő eredményt kaptam. 
[link]
Mondjuk azt hozzá kell tenni,h a Volume Controlba kb csak félig lehet feltolva a Master Volume mert ha feljebb tolom akkor már kirja a progi,h [link]
és ha elkezdi a tesztet akkor általában [link]
Tudom,h én vagyok a láma,de megpróbáltam átrakni másik pci slotba,és akkoris ugyanaz. MItől ilyen szarok az eredmények? Csak a Full Audigy4 Pack van fent. Jah és Persze az RMAA-oldalán van egykis pdf-h hogykell tesztelni az Audigy Karikat és mindent aszerint csináltam.
[Szerkesztve]
Esetleg megpróbálhatnád,hogy hűtöd a karit. Tegyél rá egy chipset hűtőt vagy amit találsz rá...legalább egy jobb passzívot. Hátha javít a dolgon.