Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#751) Ba cy lus válasza Mankó (#749) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

[link]
Tudtommal itt fent vannak ISO-ban.

[Szerkesztve]

(#752) Mankó válasza Ba cy lus (#751) üzenetére

Mankó
(őstag)

Ezer köszönet. :R

üdv: Szabolcs

(#753) V.Stryker válasza Ba cy lus (#751) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szia

Én Audigy 1-est(SB0162)-t moddolnék Audigy 2-re. Nekem melyiket kell letöltenem a linkről?Esetleg valami tanács mellé?

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#754) Saycz

Saycz
(senior tag)

Nekem,senki nemvágja,h miért van Meg Boostolva a mély?

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#755) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Full láma vagyok X-Fi ügyben!

Szval ez a kari jobb mint az Audigy?
Miben?

Mivel nagyrészt játszom, ezért erre kellene hangkártya.Melyiket ajánljátok?

X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series
X-Fi XtremeGamer
Ezt a kettőt néztem ki, bár az első nagyon drága, de mivel tud többet?

Ha nem X-Fi-ben gondolkozom, akkor milyet vegyek, ha csak gámára kell?
X-Fi miben tud többet a sima kártyáknál?

Köszönöm a válaszokat és bocsi, de láma vagyok ilyen téren!

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#756) Saycz válasza Newyorker (#755) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Játékra X-Fi, Mivel kezeli az EAX5-öt.

(#757) Saycz

Saycz
(senior tag)

Minden alapon van ebbe a retek Driverbe,már Uninstalláltam az egészet Újrafelraktam,de a mély még mindig kib*szott sok rajta. ááááááááááááááá :W :DD

(#758) Raymond válasza Newyorker (#755) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

X-Fi XtremeGamer

''X-Fi miben tud többet a sima kártyáknál?''

Hardveres gyorsitas. Tobb hang egyszerre, tobb effekt. Ha fulessel jatszol akkor kulonosen ajanlott. Terhatas effekt nagyon jo sztereo fulessel is.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#759) Newyorker válasza Raymond (#758) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

És ez mind PCI-E-s csatis? :(

★★★★★ friss csincsilla tenyésztáp, akár postai úton is ★★★★★ ★★★★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★

(#760) Raymond válasza Newyorker (#759) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyik sem az. Mind sima PCI.

(#761) Newyorker válasza Raymond (#760) üzenetére

Newyorker
(PH! addikt)

Köszönöm!

(#762) Newyorker

Newyorker
(PH! addikt)

Akkor ez lesz az én kártyám: X-Fi XtremeGamer
Remélem jó kártya és minden benne van, ami kell nekem :)

(#763) maci11 válasza V.Stryker (#753) üzenetére

maci11
(újonc)

én éppen most szoftmodoltam a sb0162-met audigy4re és tökéletesen működik
én Sopi társunk első hozzászólását követtem. Sikerült :C :Y

(#764) V.Stryker válasza maci11 (#763) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aha, csak nekem már nem jönnek le a cuccok. Tudsz adni linket,hogy honnan szedted le a cuccokat?
Nem kell hűtés rá, ha már 4-esként használod?

(#765) Ba cy lus válasza V.Stryker (#764) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

751-es hsz, ha ugyanarra gondolunk.

(#766) maci11 válasza V.Stryker (#764) üzenetére

maci11
(újonc)

én erröl az oldalrol szedtem le http://ordorica.org/63
nem kell hütenem mert nem melegszik
az 1-es számú hozzászolásban van leirva minden.

[Szerkesztve]

(#767) Saycz

Saycz
(senior tag)

Nah, Újra raktam a win-t.de a mély problémám nem szünt meg. gondolom ez valamilyen Driver alaphangzáskép lehet,vagy nemtudom,de olvastam h itt valakinek lehetett választani 3mód közül,asszem Music1-2 Game/DvD. Namost én ilyennel sehol nemtalálkoztam,ha valaki megvilágosítana azt nagyon megköszönném :Y

(#768) kosaga

kosaga
(lelkes újonc)

Sziasztok! A következő a problémám.Van egy Asus M2N alaplapom integrált hangkártyával,illetve egy 5.1-es C-media 8738-as chipes hangkártyám.Erősítőre kötve mind a két típus zúg.Mi lehet a megoldás?Driver frissítés,esetleg kártya csere?
Köszönöm

Pap leszek, az kurvaisten!

(#769) V.Stryker válasza maci11 (#766) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi a segítséget.!

(#770) wassermann válasza kosaga (#768) üzenetére

wassermann
(őstag)

Az alaplapi cuccok igazán nem tudnak minőségben versenyre kelni egy külön hangkártyával és sajnos a CMEDIA sem egy nagyágyú.
Ha a neten vadászol újabb drájvert talán javít valamennyit, de sokat ne várj tőle ...

Gondot okozhat még az úgynevezett földhurok: próbáld az erősítőt és a PC-t ugyanabba a hálózati elosztóba dugni és variáld az egyik hálózati dugó két bedugási lehetőségét is próbálgatni, hátha segít

[Szerkesztve]

(#771) Saycz válasza kosaga (#768) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Vagy vegyél Ferrit Gyűrűt.

(#772) N_A_S

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az EAX console-nál folyton hibát ír ki. [kép]
Már újratelepítettem és ugyenez...

Van vkinek vmi ötlete?

(YoupPax 3.5 driver + moddedA4Pro.ISO)

Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

(#773) Ba cy lus válasza N_A_S (#772) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Mielőtt újratelepíted, szedd le az egészet uninstallal, töröld a Creative mappát, ill. töröld a registry bejegyzéseket ''DriverCleaner''-rel ([link])! Próbáld meg így, ha így sem jó, akkor :U .

(#774) Saycz

Saycz
(senior tag)

Nekem meg Pattog a hang,játékoknál és mp3-nál egyaránt olyan mintha bakelitet hallgatnék :W :DD

(#775) Saycz

Saycz
(senior tag)

wan valakinek valami tapasztalata a Creative Youp-Pax 3.33.03 Driverével Audigy1-hez? Ugyanis Felraktam az Audigy4 Iso-t sikerült is a moddolás,de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.

(#776) Saycz

Saycz
(senior tag)

Az Egész Rohadt Neten nem tudom letölteni az Audigy-hez való 33.3.03-as Youp-Pax Drivert. Amikor rákeresek csak egy csomó rohadt kis sárga kinai oldal jön be,halott linkekkel.Dc++-on se találtam,egyedül valami ótvar oldalon volt de egykis lóf*sz 36.1MB file 1-2K/sec el jön és azis akadozik sőt volt olyan h teljesen le is állt és kezdhetttem elölről.Ezért ha valakinek megvan az a retkes Driver lehetne olyan szives és elküldhetné nekem,mert már kezd bennem kihalnia remény,h végre normálisan birjam,használni ezt a retkes Audigy-kártyát. Köszönöm.

(#777) Raymond válasza Saycz (#775) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Probald egy masik PCI slot-ba tenni vagy ha nem akarod szetszedni a gepet akkor a BIOS-ban allitsd a PCI latency Timer-t kicsit magasabbra a default 32-rol.

(#778) Saycz válasza Raymond (#777) üzenetére

Saycz
(senior tag)

LEszedtem Minden Rohadt Creativ Cuccot a gépről, Felraktam az Audigy4 ISO-t Driver nélkül. Utána feltelepítettem ezt a 33.3.03-as Drivert De ujrainditás után sem volt hang.MEgnéztem az eszközkezelőben,Sárgafelkiáltójel,az illesztőprogram nincs rendesen telepitve.Ok Telepitse magátol,Felrakta a Drivert Volt hang.Ujrainditom és Semmijen Audigy4 Alkalmazás nem indul el,mert mert nem találja azt a kártyát a gépben az alkalmazás ami megfelne neki. Komolyan mondom,nemgondoltam volna,h egy Retkes Hangkártyával ennyi baj van.

(#779) V.Stryker válasza Saycz (#778) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Miért nem próbálod meg a teljesen normális drivert leszedni hozzá? [link] Itt fennt van. Innen szedtem le. Ezzel legalább normálisan megy.

(#780) Saycz

Saycz
(senior tag)

Mostmár az a legjobb,hogy hiába szedek le minden Creativos Cuccot a gépről,ha újra felrakom az Audigy4 Iso-t akkorse indul el egy panel sem mert nem támogatja a hardver a.... Mert az a Szájbabaszott Youp-paxos Kinai Ótvarnak a Retkes Driverei Fentmaradtak és a Driver Cleaner is csak a Creativ-os Cuccokat tudja leszedni. Én Meg Kurvabiztos,h nemfogom újrarakni a win-t egy szaros kis hangkártya miatt még1x.Inkább Kettétöröm a picsába és jó lesz az asztal lába alá.

(#781) Ba cy lus válasza Saycz (#780) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Mit akarsz, én havonta telepítem újra az xp-t. A lejáró licenszek miatt. :DDD

(#782) Saycz válasza Ba cy lus (#781) üzenetére

Saycz
(senior tag)

:DDD Nah Felraktam a Gyári WDM Drivert az ISO-rol Úgynézki h visszaállt alapra. Még1x Elnézést, akit estleg Zavart Volna az IndulatVezérelt Stílusom,De már a Faszom kivan Ezzel a Kib*szott Szarral :W :DD

(#783) V.Stryker válasza Saycz (#782) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát a stílus zavaró, de legalább helyreállt a rend:)

Már kezdtél megijeszteni, mert én egy hete vettem egy ilyen karit. :D Bár én sima 1-esként használom, teljesen megvagyok vele elégedve.

Ba cy lus: ez ma már megoldható ;)

[Szerkesztve]

(#784) Ba cy lus válasza V.Stryker (#783) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Igen? NOD32 cracked van? :DD
Mer más szar vírusírtót fel nem teszek, ami játék közben csipog nekem, hogy ilyen vírus, olyan vírus, közben meg sehol semmi, a vírust meg szépen beengedi. ;]

[Szerkesztve]

(#785) V.Stryker válasza Ba cy lus (#784) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Crack?? Úristen! Ilyeneket nem szabad használni Te! Sőt, nyílvános fórumokon nem beszélünk ilyenekről, max haverokkal sör mellett,hogy hallottatok ilyenről. :DD

(#786) Ba cy lus válasza V.Stryker (#785) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Hogy nem-e? Simán szóba lehet hozni nyílvános fórumon. :DDD Már meg is történt.
Én már olvastam nem egy helyen.

(#787) V.Stryker válasza Ba cy lus (#786) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olvastad?És az oltást a Moderátortól utánna?

(#788) Ba cy lus válasza V.Stryker (#787) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

A Moderátor is benne volt. :D

(#789) Raymond válasza Saycz (#778) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt arra irtam hogy ''de Pl.San-Andreas ban pattog a hang.''. A moddolasi kiserleteket rad hagyom. Egyebkent ott a sikertelenseghez es gondokhoz a kartyanak nem sok koze volt, egyszeruen osszeb*sztad a rendszer a telepitgetesekkel.

(#790) Saycz válasza Raymond (#789) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Nembasztam össze semmit tudatosan.Direkt Újraraktam a Wint-t.hogy tiszta lappal indulhassak. Tehát,Szűz Rendszerre Felpakoltam a Youp-Pax Iso-t Media Source-el együtt.Amivel az volt a gondom,h túlvezérelte a mélyet.Letöltöttem a Creative honlapjáról a legújabb Audigy Drivert.Uninstalláltam a Régi Full packot,Driver Cleanerrel Letisztitottam mindent,a Registrivel együtt. Full pack Újra fel Driver nélkül. Utána Felküldtem az új Drivert,De nem lehetett használni a Graphic EQ-t. Ezért Fogtam ismét letöröltem mindent,és letöltöttem a 33.3.03-as Audigy You-Pax ot. Full PAct megint le,szokásos Tisztogatás,Full pAck fel,Driver nélkül Utána fel a You-paxot. Eredmény az Audigy4-es Cuccok nem indultak mert nem ismerte fel a kártyát a 4-es Driver.Utána hiába Uninstalláltam le midnent a Youpaxos WDM-rajtamardt és nem fogadta el a gyári WDM-drivert. És ezt sikerült nagynehezen Megoldani,és most megint használom az alap ISO-drivert.

(#791) Saycz válasza Raymond (#789) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Egyébként nincs PCI-Latency a Biosban. Phoenix Bios-om van. És ki van osztva a Hangkarinak a 10-es IRQ,és le van fixálva a PCI frekije is.

(#792) N_A_S

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:((( :((( :(((

Nem javult meg ez a szar. [link]

Phass kivan... Egy hete a FireFox is dobált ilyen hibákat, aztán valahogy magától megoldódott.

Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

(#793) dref

dref
(újonc)

Hello

Kiszemeltem egy SB AUDIGY SE -t a mostani alaplapi Realtek ALC883 helyet .
Mit gondoltok erről az SB ASE-ről ? Inkább csak játékokra használnám, és az fps-t tartom szem ellőt . Meik terheli jobban a procit ? És az új sb -al esetleg lenne több fps -em ?
Mert ismerősömtől hallotam hogy lecseréltek az alaplapi Soundcardot egy ugyan hasonló SB re és FPS növekedést okozott neki !
Config: MSI K9N AM2, AMD a64 3800+ @ 2700mhz, 2 x 512 Mb Kingmax 667, ATI 1950XT256

(#794) Ba cy lus válasza dref (#793) üzenetére

Ba cy lus
(PH! addikt)

Nem játékosoknak találták ki, elég ha ennyit tudsz...

(#795) Saycz válasza dref (#793) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Nemhiszem,h nálad Játékokban a CPU lenne a szűk keresztmetszet,más erőforrást meg nemspórolsz meg vele.

(#796) V.Stryker válasza dref (#793) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Némi igazság van benne,de nem annyi amennyit megérne.
Az tény, hogy néhány FPS-es többet kapsz a teszten,de ez játék közben nem nagyon érezhető.
De tapasztalatból mondom,hogy a hangminőség mérfőldkövekkel jobb....az én alaplapi Realtek-hez képest.

(#797) Saycz válasza V.Stryker (#796) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Nos,Tehát A Pattogásos gondom még mindig Aktív. Úgy tudom generálni a hinát,h San-Andreasba beülök egy autóba és ha lenyomom az előre(gáz) gombot akkor pattog,vagyis pattan. Pont olyat mint amikor mondjuk Speaker Settingsbe Átváltod a 2.1 módot 5.1-re. És nemtudom,h ez mitől van.

(#798) Saycz válasza Saycz (#797) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Egyébként ez akkor is jelentkezik,amikor mondjuk media source-el számokat váltok,és ott is van egy kis pattogás.

(#799) Saycz

Saycz
(senior tag)

Nos,Lefutattam az RMAA 5.5--öt és a következő eredményt kaptam. :W
[link]

Mondjuk azt hozzá kell tenni,h a Volume Controlba kb csak félig lehet feltolva a Master Volume mert ha feljebb tolom akkor már kirja a progi,h [link]

és ha elkezdi a tesztet akkor általában [link]
Tudom,h én vagyok a láma,de megpróbáltam átrakni másik pci slotba,és akkoris ugyanaz. MItől ilyen szarok az eredmények? Csak a Full Audigy4 Pack van fent. Jah és Persze az RMAA-oldalán van egykis pdf-h hogykell tesztelni az Audigy Karikat és mindent aszerint csináltam.

[Szerkesztve]

(#800) V.Stryker válasza Saycz (#799) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg megpróbálhatnád,hogy hűtöd a karit. Tegyél rá egy chipset hűtőt vagy amit találsz rá...legalább egy jobb passzívot. Hátha javít a dolgon.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.