Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#551) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Helló!

Kérdésem röviden annyi lenne:

Van egy AUDIGY2 hangkártyám! Össze akarnám kötni egy házimozi erősítővel! Hogy lenne ez a legyegszerűb? Az a digitális kimenet hogy működik rajta? KOAX kimenete nincs?

(#552) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

[kép]

Még annyi lenne a kérdésem, ha veszek egy ilyet minden gondom megoldódik? Simán összekötöm az erősítővel a gépet?

[link]

[Szerkesztve]

(#553) emendem

emendem
(újonc)

JHAHJJJJ Emberek! Szenvedek már 2 hete ezzel a szaros kártyával... :(((
most megint rájöttem arra, hogy nem kaptam meg néhány kábelt, sem a távirányítót hozzá...
bár nem tudom, hogy ez mennyire akadályozó tényező ebben az esetben... mert én úgy gondolom, hogy csak driver kell hozzá hisz magát a hardware-t a gép felismeri, csak nem tudj a használni, mert nincs hozzá illesztőprog.

tuti hogy van itt olyan akinek ugyanilyen karija van (sb0090 + sb0010D control panel) légyszi segítsen, hogy mivel hozhatom működésbe ezt a control panelt, mert már tényleg 2ségbe vagyok esve...minden megpróbáltam már de nem sikerült összehozni...

illetve ha van valakinek ehhez a típushoz kábele, távirányítója és egyéb kiegészítője eladó... azt megvenném!!!!

[kép]

[link]

(#554) Messa

Messa
(tag)

Sziasztok!

Tegnap megvettem életem 1. Sound Blaster-ét egy Audigy 1 Second Editiont és röviden:NEM TUDOK BETELNI A HANGJÁVAL :R :R :R :R

Ez a Creative tud jó karit gyártani ja és a tévhittel ellentétben nem vettem észre,hogy nagyon melegedne,pedig 24bit-96Khz-en használom. Volt driver CD meg matrica és poton 5600HUF volt :C

Time is the fire in which you'll burn.

(#555) Freddy TNT válasza KriszBoy (#552) üzenetére

Freddy TNT
(senior tag)

Ez meg mi ?
Én fogtam egy árnyékolt kábelt, ráforrasztottam az egyik végére egy jack dugót, a másik végére meg egy rca csatlakozót. Na Ebbő csináltam egy párat és egy Sony STR-DE425 -ös erősítőre van kötve. (5.1) De lehet ilyen vezetéket készen is venni.

(#556) KriszBoy válasza Freddy TNT (#555) üzenetére

KriszBoy
(őstag)

''Na Ebbő csináltam egy párat''? A Digitális kimentre kötötted? De akkor mindek egy pár? :F

(#557) parvus

parvus
(kvázi-tag)

Sziaztok!
Van egy kérdésem: van két sb live-om
Típus: sb0220 és ct4830.
Melyik a jobb? :F

menjünk inkább kapálni!

(#558) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Sziasztok!

Én most vettem használtan egy Audigy2 ZS hangkártyát és sajna baja van:

Leszedtem hozzá a Creative oldalán található drivert feltettem, nem szól mind a 7 hangfal és ráadásúl pattog is a hang. Feltekerem max-ra a hangfalakat és az alap ''sistergés'' is tök hangos. Átvittem szomszéd gépébe, ott 5.1-et rádug, ugyan ez a jelenség.

Természetesen mindig átállítva, hgy most 7.1, vagy 5.1 -es hangszóró van és még jó helyre is dugtam be (a leírás szerint. :) ).

Tudtok valami orvoslást? Vagy sajna egy hibásat fogtam ki? És ha esetleg az, akkor mi lehet a hiba és nem-e lehet ''megberhelni''. :)

Köszi!

(#559) Kiskutya válasza Krissz22 (#558) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

probalj masik drivert amiket pl fentebb irtam, nekem au2 van es szinte 0 az alapzaj.

hmm...

(#560) Krissz22 válasza Kiskutya (#559) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Ezt feltettem: YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2
De ez már nem akart rámenni (YouP-PAX-Fiv2.36), azt mondta, hogy uninstalláljam az előző verziót.

Akinek van kedve vele bíbelődni viheti 6k-ért. Priviben elértek, vagy a számomon: tehát a kártya Audigy2 ZS. A legjobb ha kipróbálod a gépedben és úgy mondasz rá igent.

(#561) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Helló mindenki!

Vki segítsem már nekem hogy a legegyszerűbb összekötni egy Audigy2-es hangkarit egy házimozi erősítővel (van rajta minden bemenet)...? Olvastam sokan szenednek/szenvedtek ezzel hogy a DD ill DTS hang rendesen működjön? Esetleg kellhet egy X-fi, vagy felesleges?

Előre is THX

[Szerkesztve]

(#562) KriszBoy

KriszBoy
(őstag)

Olyan kábelt nem találtam aminek az egyik vége egy mono jackdugó és a másik egy szimpla rca, csak egy ilyet:

[kép]

Ezzel megoldható? Vagy nagyon gányolás? Bár csináltathatok igényeset csak kiváncsi lennék, hogy ha egy ilyet bedugok a kártyába a másik végét meg az erőlködő koax bemenetébe, plusz a hangkari digitális kimenetét használom, akkor minden szép és jó lesz?

(#563) Kiskutya válasza Krissz22 (#560) üzenetére

Kiskutya
(őstag)

YouP-PAX-Fiv2.32.2006.SP2 es ezzel is szarul szol?

hmm...

(#564) Krissz22 válasza Kiskutya (#563) üzenetére

Krissz22
(senior tag)

Igen.....az egyik hangfal csak azért nem szolt, mert a kábelt megkellett mozgatni....az megoldódott :) , de a pattogás az nem.

(#565) Lawrence74 válasza Sopi (#1) üzenetére

Lawrence74
(kvázi-tag)

Köszönöm, királyul szól SB Live 5.1 Digital (SB0220) műanyag csatis. :R :C

(#566) Qru

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egy kis segítség kéne: SB Live!-om van, de nem szól 5.1-esként ha winamp/wmp-ben hallgatok zenéket. A hangszórók jók, mert ha a Creative saját szoftverével tesztelem akkor szól mindegyik. Win-ben is 5.1-es ként van beállítva. Vmi 5let? Elég idegesítő, hogy csak a két ciccogó szól elöl! :W

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#567) N_A_S

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Üdv!

A segítségeteket szeretném kérni.

Az lenne a kérdésem, hogy a 3.33-as drivert hogyan lehet összehozni a módosított Install CD-vel? Én eddig akárhogy telepítettem a 3.33-as mellé az ISO-n lévő cuccokat se az EAX Console, se a többi cuccot nem sikerült elindítanom :(

Valaki leírná nekem a sorrendet?

Hirdetéseim =>> http://tinyurl.com/734ocfp | Google Nexus S with Apex ROM

(#568) N_A_S válasza N_A_S (#567) üzenetére

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Már megoldódott :DDD :C

(#569) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Üdv!

SB Live! 5.1-es hangkártyám van egy Logitech X-530-as hangrendszerrel.

Eddíg minden simán ment, de kb. 5 perce elszállt valami. Csak a front right szólt, aztán megszólalt a front left is. A zene olyan, mintha egy kút mélyéből jönne, visszhangzik minden hang.

5.1 testnél is csak a két első szól. Restart sem segített. Eddíg minden faszán ment, mit lehet??

szerk: áttettem stereoba, így normálisan szólnak, de hát ez így nem kóser :F

[Szerkesztve]

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#570) Raymond válasza Motion_Blur (#569) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kezd itt:

Start - Programok - Creative - SB Live! - Creative Restore Defaults

Meg egy Creative Diagnostics-ot is lefuttathatsz.

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#571) Motion_Blur válasza Raymond (#570) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Köszönöm, úgy néz ki, hogy megoldódott ;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#572) Qru válasza Qru (#566) üzenetére

Qru
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Megoldódotta probléma! Ki a fene gondolta volna, hogy a mélynyomót külön kell engedélyezni! :Y :W

Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

(#573) Viewsonic

Viewsonic
(fanatikus tag)

énis kipróbáltam,de szerintem semmivel nem szól szebben mint a KX drivere ami 4 mega !!!!
[link] akit érdekel itt megtalálja

Aprilia Mille R Factory rox! :D

(#574) gefert

gefert
(újonc)

Sziaztok nem tudjátok hogy az Advanced EAX-ot tudja az sima SB-live a másik bajom hogy az alapzajával nem tudna valaki segíteni hogyan lehetne megszüntettni!

(#575) Kisszabó válasza Sopi (#1) üzenetére

Kisszabó
(újonc)

Nekem, erről az oldalról nem jön le semmi : http://ordorica.org/31

A többi cucc már megvan...

Sex & Girls & Rock 'n Roll

(#576) ZakRob válasza Kisszabó (#575) üzenetére

ZakRob
(senior tag)

Ha megvan az ISO és a két patch, akkor nem is kell több. Én pl. csak ezeket használom.

-==Trance forever==-

(#577) Kisszabó válasza ZakRob (#576) üzenetére

Kisszabó
(újonc)

NAh ezé mondom, csak az egyik patch van meg, a másik az onnan jönne...
Az iso az megvan.

(#578) ZakRob válasza Kisszabó (#577) üzenetére

ZakRob
(senior tag)

Rosszul emlékeztem, csak egy van és ebben van két a két exe, amit felül kell írni.

-==Trance forever==-

(#579) N_A_S

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

VISTA-hoz van/lesz ilyen modded-driver? :U

(#580) Kisszabó válasza N_A_S (#579) üzenetére

Kisszabó
(újonc)

Inkább a VISTÁ-t kéne soft moddolni... :)) :)) :))

(#581) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sikerült megcsinálnom a mod-ot, DE se a THX console, se a Graphic equalizer nem mükszik :W

a tv-karim programjában pedig nem tudom beállítani a Line-In sávot - így nem tudom használni a táviránytót hangerőszabályzásra :W :W

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#582) N_A_S válasza Kisszabó (#580) üzenetére

N_A_S
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmmm... van benne valami :DDD és már softmoddoltam is :DD

(#583) Kebmo

Kebmo
(újonc)

Sziasztok!

Nem rég vettem (tegnap :)) egy Creative Inspire P5800-at.
Jól szól, de a hangkarim sajna csak alaplapi VIA 97.
Vennék hozzá egy Creative Audigy 4-et.

Van különbség az Audigy 4 és az Audigy 4 OEM között?

Apropó.. A Live 5.1 Value milyen? Mert ha jó akkor az ár difi miatt inkább azt venném meg (háá nem vagyok én Rócsild..)

Közérdekű: Az eddig nézett boltok közül az Audigy 4 az iponnál a legolcsóbb..
[link]

(#584) footy

footy
(senior tag)

Sziasztok!

Audigy SE hangkarim van, ehhez van valami moddolási lehetőség, vagy még mindíg nincs?

Liter

(#585) ZakRob válasza footy (#584) üzenetére

ZakRob
(senior tag)

Talán a kx driver :F
[link]

-==Trance forever==-

(#586) shteer válasza Kebmo (#583) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az ipnnál sehol sem látok au4-et - 2 napja volt még? :F

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#587) Leves82

Leves82
(újonc)

Hi szerintetek érdemes az integrált hankártya helyett venni egy másik 5.1 kártyát szebben szolnak :F vagy egyáltalán tudnak e többet mint egy integrált :F játékra és zenehalgatásra használom ált. a gépet? :F gondolkodok egy Logitech z-5500 hangfalszetten :R :C és ezért gondoltam lehet hogy érdemes cserélni a kártyát is hogy minél jobb minőségeű hangot lehessen elérni vele :D ha érdemes cserélni milyen 5.1 kártyát vegyek :F :F

(#588) footy válasza ZakRob (#585) üzenetére

footy
(senior tag)

Valaki próbálta már a KX drivert Audigy SE-vel.

Liter

(#589) ZakRob válasza Leves82 (#587) üzenetére

ZakRob
(senior tag)

Ha én most hangkártyát vennék, akkor az Audigy 4 vagy Audigy 2 zs lenne újonnan OEM verzióban, vagy használtan.

-==Trance forever==-

(#590) Száni válasza Leves82 (#587) üzenetére

Száni
(fanatikus tag)

Én egy egyszerű SB live 5.1-et használok (ez 3-5000 HUF) és összehasonlíthatatlanul szebben szól vele a Genius SW 5.1 Deluxe Home Theater cuccom, mint az MSI lapom realtek 5.1-es vacka. Ettől a hangkaritól meg további fényévre van egy audigy 4 v. audigy 2 ZS. Mindenképp megéri kiváltani az alaplapi kártyát.

[Szerkesztve]

Ha akarom megvakarom a karom, mert olyanom van amilyenem, na persze nincsen japán jenem és angol nejem sincsen.

(#591) lajafix válasza Leves82 (#587) üzenetére

lajafix
(PH! addikt)

ha nem játszol akkor jó a Live 5.1, de ha mai gémekkel nyomod akkor legalább AUD2 a HWes gyorsító miatt.

[Szerkesztve]

(#592) SzlobiG válasza lajafix (#591) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Audigy1-hez képest az X-fi mennyivel kevesebb procit igényel?

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#593) lajafix válasza SzlobiG (#592) üzenetére

lajafix
(PH! addikt)

Mérd le! :U szvsz van teszt a ph!-n

Nekem a live! => Aud 2 csere 10 ms ping javulást hozott kedvenc online lövöldözősömben, pedig 2002es játék! Ez a ping javulás pedig a gyenge lövészből közepes lövészt csinált belőlem. :B

(#594) Fáraó válasza lajafix (#593) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Ha az SBLive!-omat felmoddolom Aud4-re akkor is jobb lesz a ping? (mert a proci rajta marad, olyan mintha csak drivert cserélnék, nem???)

Esetleg vki más tud válaszolni?

Ez az SBYXCCVB szám a hangkártyán a procira van írva? Milyen SB számú Live!-okat lehet felmoddolni?

A Live csak sima régi 5.1-es.

[Szerkesztve]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#595) SzlobiG válasza lajafix (#593) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Sajna nem tudom lemérni mert nincs X-fi-m.:) Akkor meglesem azt a tesztet.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#596) lajafix válasza Fáraó (#594) üzenetére

lajafix
(PH! addikt)

Nem tudom de kétlem. Nem hiszem, hogy a Live! kártyában benne vannak ugyanazok a feature-ok hardveresen, mint az Aud4-ben. Ez a moddolás nem csak SW szintű ''upgrade''? A lényeg az, hogy a processzor tehermentesítve legyen, mert nem 0 feladat és erőforrásigény a térbeli hangleképzés ami viszi a proc időt.

Nem értek a témához nekem ez akkor ütött szöget, amikor valahol olvastam talán Q4 tesztet ahol a hang SW módban 45%-át ette meg a processzornak...

(#597) Fáraó

Fáraó
(őstag)

:B Közben rájöttem hogy a műanyag csati azt jelenti, hogy a hangkari 3,5-ös jack kimenete hátül szines műanyag, ugye? :B
A registryben a 2db Creative bejegyzés keresése pontosan mit takar? Mire keressen rá annak az embernek a fia akinek Live!-ja van? ''Creative''-ra meg ''Live''-ra?
Köszi a segítséget és a válaszokat! :R

lajafix: Köszi! :R

[Szerkesztve]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#598) Sz.Miki

Sz.Miki
(őstag)

Hello

Adott egy logitch Z-5400-as hangfalszett és hozzá egy Audigy 2ZS hangkártya, szeretném összekötni koax kábellel, de nincs a hangkártyán rca kimenet, az erősítőmön pedig két optikai, és egy coax RCA bemenet van. Nézegettem a hangkártáyhoz adott User Manualt, amin azt mutatja, hogy 4 pólusú 3,5-ös Jack dugo kell, valahol meg azt olvasom fórumon, hogy elég egy RCA mono Jack átalakító. Várom a helyes megfejtést :) köszönöm!!!

"Aki éjjel legény az nappal alszik"

(#599) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valaki lenne olyan kedves és leírná nekem hogy egy 5.1-es ''régi'' SB Live -ra pontosan milyen sorrendben kell feltenni a drivereket?

Először YouP PAX Fi 2.31 aztán YouP-PAX-VIv2.2.7z aztán a PAX Audigy 4 Pro ISO? :U (és a PAX Audigy 4 Pro ISO Patch is kell?) [link]

NOTE: IF YOU WANT TO INSTALL CREATIVE APPLICATIONS, PLEASE INSTALL THE APPLICATIONS FIRST AND THEN INSTALL THE FOLLOWING DRIVERS TO AVOID ISSUES, IE. EAX CONSOLE MISSING. - Na és ez? :U

Előre is köszi!

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#600) Oliverda válasza Sz.Miki (#598) üzenetére

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A helyes megfejtés:

[kép]

BINGO! :D

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.