Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2151) wwenigma válasza RpPRO (#2149) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

EAX 3.0 / 4.0 tamogatas is csak veletlenul aktivalodik a moddolassal, gondolom az se szamit. Mint ahogy még egy csomó egyéb dolog...

Raadasul az a teszt nem épp up-to-date, Au2 driverek max tamogatast kaptak, hogy W7 alatt menjen, de Au4 hibajavitasokat is. És ezek a moddolt driverek manapsag mar X-Fi + Au hibridek.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2152) RpPRO válasza wwenigma (#2151) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Everest regota EAX4-et ir Au 2 ZS-nel.

Inkabb a csomo egyeb dologrol irj, hasonloan cinikus stulisban. :P

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#2153) RpPRO válasza wwenigma (#2151) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Bocsi, nem ertem, miert lett dupla poszt.

[ Szerkesztve ]

Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.

(#2154) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Tok izgi.

Leszedtem PAX PCI Audigy All-OS-Driver V1.35.7z-t, minden elotte uninstall, drivercleaner indit, gyalul, majd pax setup.exe, o is letorli, amit talal, reboot, felrakja a drivert, reboot, azota semmi hang.....

Device managerben semmi problema, winamp megy, csak nincs hang, dxdiag-ban semmi gaz.

Remek. Egyszer lenne valami egyszeru....

(#2155) Johnny Cage válasza RpPRO (#2154) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

tisztázzuk, hogy te most XP-hez vagy win7-hez keresel driver-t?

(#2156) wwenigma válasza RpPRO (#2152) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Au2 driverek max tamogatast kaptak, hogy W7 alatt menjen, de Au4 hibajavitasokat is. És ezek a moddolt driverek manapsag mar X-Fi + Au hibridek.

Most komolyan szedjem össze egy postba, milyen javitasok kerultek bele? :U

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#2157) RpPRO válasza Johnny Cage (#2155) üzenetére

RpPRO
(őstag)

#2131-ben latom, nalad sem ment a hang.

Furta a kivancsisagomat ez az au4 mod, ezert tokoresztem vele. XP-vel gyakoroltam. Olyan kusza ez az egesz, ahogy Viktor77 is irja.

Most ez van fent, semmi tobb: YouP-PAX-AXv3.63.03d.exe Ez meg 2006.08.11 datumozasu.
Mikozben a creative honlapjan au2 ZS-hez van 2009.07.13 (ugye a 2.18.0011)

Ez a fenti most milyen valtozatra epul? Ha a 2.18.0011-val felulirom, borul a mutatvany (au4 mod)?

Az Au 4 ISO progikat felraktam, leszedtem, nem hasznalom oket.

(#2158) Johnny Cage válasza RpPRO (#2157) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

ezeket az új pax drivereket (például az 1.35-öst, amit feltettél) felejtsd el. semmi közük nincs a régiekhez. neked a 2.32-es pax kell. (ha nem sikerül rátalálni és mondasz egy jobbféle ingyenes tárhelyet, szívesen feltöltöm)

(#2159) nyunyu válasza Johnny Cage (#2131) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

(Eddig a Daniel_K support pack 3.7 tűnik a legelfogadhatóbb alternatívának, de elég harmatosan szól. Alapból hallgathatatlan a hangminőség, de ha basszust tekersz rá, gerjed, ha magast, akkor serceg. A régi XP-s youp-pax drivereknek nincsen párja.)

Meg mindig nem ertem, minek szopatjatok magatokat a bugos 2.18.0011 n+1 beta bugfixere epulo DanielK driverekkel.

Audigy SupportPack 2.0 kell a nepnek, az alatt betonstabil 2.18.0010 van, raadasul annak a bugos telepitoje ki van javitva, igy a gyarival ellentetben Au4-re is felmegy, na meg Win7 ala is.
Nem recseg, nem ropog, ugy szol, ahogy XP alatt...

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#2160) wwenigma válasza nyunyu (#2159) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Win7 alatt nincs problemam Au2-vel, tökéletesen szól, nem bugos. 3.7 , de elozoekkel se igazan volt bajom.

SB Audigy Series Support Pack 2.0

Fixes and improvements:

- Modifies default format on Windows 7 / Vista to 24-bit, 48kHz.
- Properly adds support for 64-bit OpenAL and 64-bit ASIO.

Undocumented fixes by Creative (not listed in the release notes):

- Fixes Equalizer Out of Memory error.
- Fixes Equalizer settings being lost on Windows 7 / Vista when speaker configuration is changed.
- Fixes low volume on Windows 7 / Vista when default format is set to anything higher than 16-bit, 48kHz.
- Fixes MIDI instruments in Melodic Pool not playing when speaker setting is higher than 2.1 speakers.
- Restores missing Microphone option in Surround Mixer (documented).
- Fixes Microphone mute, volume and +20db boost controls.

SB Audigy Series Support Pack 3.7

Fixes and improvements:

- Fixes Windows crash (BSOD) when you restart, shutdown or suspend Windows with Encoder activated.
- Fixes high CPU usage when DTS Interactive encoder is enabled on Windows XP/Server2003.
- Fix the EAX Console installation error on Windows XP/Server2003.
- Removes the Microsoft Audio Home Theater Effects to (try to) fix the static issue when playing audio using DirectSound interface.
- Adds WaveRT interfaces for Windows 7/Vista
- DTS Interactive encoder now works on Windows XP without any tricks.
- Fixes a cosmetic issue on Audio Console, encoder status now says DTS Interactive.
- Readds support for 64-bit OpenAL and 64-bit ASIO.
- Fixes Microphone not available on Audigy1 cards on Windows 7 / Vista.
- Enables support for WASAPI exclusive-mode event-driven playback, seems to be working just fine.
- Fixes the enhancements errors in Windows mixer and Windows Media Player.
- Adds Microsoft Audio Home Theather Effects for both Speakers and S/PDIF Out endpoints.
- Includes Encoder Switcher to enable DTS Interactive on Audigy cards.
- Fixes the Audio Console "Internal application error" when enabling the DDL Encoder on localized installs.
- Updates Audio Console to display DTS Interactive in the Encoder tab when Encoder switcher is used.
- Workarounds a bug that unexpectedly resets the speaker configuration.
- Prevents an issue during installation on Windows 7/Vista that may result in low volume when certain enhancements are enabled.
- Implements Hardware CMSS Headphone by using a workaround.
- Enables CMSS2 and Stereo Surround.

Undocumented fixes by Creative (not listed in the release notes):

- Fixes the 6.1 speaker configuration is incorrectly available on Windows 7 64-bit (documented).
- Fixes the Enable Dolby Digital Live checkbox not staying checked when Audio Console is closed.

Most tobbet nem keresgeltem, a 3.7-nél azokat hagytam meg amik valtoztak 2.0 ota. Egyebkent at kell nezni ami volt az osszes, mivel van ami belekerult majd kivettek es a teljes bugmentesites utan raktak vissza a driverbe. (default 24b/48khz , 64bit oal&asio, etc)

Persze nem mondom hogy jobb, mindenki dontse el maganak, NEKEM mukodik. Es ez szamit. Juteszembe, 2 drivercsere között vajon igy jartok el? [link] Nem artana... amugy meg az szidja a daniel_k altal reszelt drivereket, aki jobbat csinal. Egy biztos, sokkal inkabb a creative-ot kellene baftatni. Oruljetek hogy van valaki aki legalabb elerhetove tette az XP-n kivuli normalis hasznalatot...

(#2161) bajnokpityu válasza wwenigma (#2160) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

valahogy nekem is az volt a tapasztalatom,h a 3.7es daniel K win7 alatt jol szolt,de bugos volt.paxot tettem fel,de azzal nem volt bajom.

ami biztos,h a gyári driverek stabilak,de rosszul szolnak...

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#2162) Johnny Cage

Johnny Cage
(PH! addikt)

ezt au2zs-el (+ daniel_k 3.7) mire érdemes állítani:

(#2163) Johnny Cage válasza Johnny Cage (#2162) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

megj: sztereóban használom.

(#2164) bajnokpityu válasza Johnny Cage (#2162) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

ZSnél mindegy,sima au2nél kell 48kHzre állitani,az ostoba DAC miatt

(#2165) wwenigma válasza bajnokpityu (#2164) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ö, sima Au2-nél sztereóba 24bit/192khz mig 5.1-nél 24bit/96khz a maximum beallitas amit hardveresen tud a kártya. Audigy1-nél mukodik fix 48khz-en.

(#2166) bajnokpityu válasza wwenigma (#2165) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

nem igy értem.a harmónikus torzítás néhány ezred% szokott lenni.
a sima au2 karikon megugrik %os nagyságrendbe,ha nem a 48-96-192 frekiken kell a dacnak dolgozni,hanem 22,44on.
a ZS többek között ebben volt jo.

és az mp3ak,oggok,flacok,CDk mind 44esek

[ Szerkesztve ]

(#2167) Johnny Cage válasza bajnokpityu (#2166) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

és a bitmélység? az mennyiben számít? (mert ha jól tudom, az au2-k belül valójában 16 bitesek). az egyik fórumon 24bit/44.1 Khz beállítást ajánlottak (amiről linkeltem képet) és valóban megszűnt a sercegés, sőt, lényegesen tisztábban szól.

[ Szerkesztve ]

(#2168) Johnny Cage válasza Johnny Cage (#2167) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

mod: egyáltalán mit állít ez?

(#2169) bajnokpityu válasza Johnny Cage (#2168) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

bocsi,elirtam.
nem a harmonikus torzitást rontja el,hanem az intermodulációsat.
affene.

http://audio.rightmark.org/test/audigy/creative-audigy-rear-1644.html

(#2170) bajnokpityu válasza Johnny Cage (#2168) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

magyarázat

(#2171) RpPRO válasza Johnny Cage (#2158) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Ritka dolog, h valamit nem lehet megtalalni a neten, de most ez van... Sok a link (mind ugyanaz az osszes oldalon), de egy sem mukodik belole. Ahogy elnezem, majdnem 400 megarol van szo? Mi van a csomagban?

(#2172) wwenigma válasza RpPRO (#2171) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem ez mukodokepesnek tunik. [link] (innen)

Innen indultam el filenevbol.

[ Szerkesztve ]

(#2173) RpPRO válasza wwenigma (#2172) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Igy van, megy (kemeny 14 kb/s-kel, hajnali 4-re lent is lesz :DDD). Koszi a linket. :R

(#2174) bajnokpityu válasza RpPRO (#2173) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

használj dónlód menedzsert.29perc volt.felteném valami gyorsabb helyre,csak nem értek hozzá.egyébként megéri ennyit szenvedni ezzel az egésszel?

(#2175) Johnny Cage válasza bajnokpityu (#2174) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"egyébként megéri ennyit szenvedni ezzel az egésszel?"

csak ha XP-ézel és gyári driver-t használsz.

(#2176) RpPRO válasza bajnokpityu (#2174) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Kevesbe terhelt idoben toltotted le (vegul nekem is 2 ora korul lejott).

Nem tudom, csak Johnny Cage szerint jo cucc.

(#2177) DjAaron

DjAaron
(kvázi-tag)

Akkor mégegszer megpróbálom. :)

Ezeket mivé lehet átmoddolni?

Egy Sound Blaster 5.1 live és egy SB 4760.

(#2178) Johnny Cage válasza RpPRO (#2176) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

nos? tapasztalatok?

(#2179) Scorpion

Scorpion
(tag)

Sziasztok!

Audigy 2 van a gépben win7 mellett. Játékokban nem vagyok képes elérni az 5.1-es hangzást:( Audigy support pack 2 van fent. Winamp, ts gyönyörűen szól. Mennek a hátsó hangfalak is, de játékokban nem. Alchemybe is betettem a programokat. Az sem oldotta meg. Vmi megoldás?

Esetleg ezt a Daniel 3.7-et tegyem fel? Ha azt felteszem, akkor nem kell alchemyvel meg ilyesmikkel kínlódni? XP alatt annyival egyszerűbb volt ez.....

(#2180) bajnokpityu válasza Scorpion (#2179) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

az a csoda,h egyáltalán szól.eredetileg a creative egyáltalán nem akart támogatást adni az au2höz.

(#2181) iMaverick válasza Scorpion (#2179) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Vista-Win7 alatt eléggé sz@op@s az 5.1-et kicsiholni. Főleg ha DirectSound3D-EAX-os a játék... Az Alchemy jó ötlet, de nem mindíg müxik. Speciel én még egyszer sem láttam működni. (FEAR és BF2 alatt is próbáltam.)

Aminek mennie kell: OpenAL. Múlt héten toltam végig a BF: Bad Company 2-öt: Qrva jó volt végre megint 5.1-ben hallani a játékot! Ráadásul a subládát is jól meghajtotta: a mesterlövész puskák és a géppuskák csak úgy döngették a szobát! Fincsi! :DD

A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

(#2182) wwenigma válasza Scorpion (#2179) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Esetleg ezt a Daniel 3.7-et tegyem fel? Ha azt felteszem, akkor nem kell alchemyvel meg ilyesmikkel kínlódni? XP alatt annyival egyszerűbb volt ez.....

Nem, nem jo a frissebb meg se probald nem lessz jobb, gyujtsd fel a g3cibe a kartyad. Meg rakj fel XP-t,. áááááááá... :W :W

Olvass fórumokat, olvass creative forumokat. Tajekozodj. Olvass vissza. Csak nalam mukodik minden normalisan???

(#2183) RpPRO válasza Johnny Cage (#2178) üzenetére

RpPRO
(őstag)

Szia, meg nincs, nem vagyok otthon. Masreszt miutan kiprobaltam az au4 iso-t, rajottem, h nem hasznalom egyik progit sem es idegesit, h teleszemeteli a gepem, meg 15 process megy, szoval leszedtem oket). Igy meg ra kell szannom magam, h kiprobaljam, mivel nem tudom, mit nyerhetnek (meg mindig), nekem eddig sem recsegett, stb.

(#2184) Johnny Cage válasza RpPRO (#2183) üzenetére

Johnny Cage
(PH! addikt)

"h teleszemeteli a gepem, meg 15 process megy"

Csak a szükségeseket tedd fel (EAX console, THX console, audio console, mixer, equalizer, speaker settings, audioHQ), a többi mehet a levesbe és akkor semmilyen plusz process nem fog betöltődni a háttérben.

(#2185) hackeeeee

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sziasztok !

Kíváncsian kérdezem, hogy akinek épített házimozija van, és S/PDIF-fel használja, tehát coax kábellel, vagy optikai kábellel használja, az használja e a CMSS 3D-t. Vagy milyen tapasztalatai voltak vele.

Daniel_k 3.6-os driver-t használok, de most nézem, hogy van 3.7 is.

Előre is köszi. :)

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#2186) wwenigma válasza hackeeeee (#2185) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Audigy 2 (SB0240), SP 3.7, 24bit/96khz, 5.1-es hangfalszettel tapasztalat:

-CMSS-t nem hasznalom
-CMSS2 80%-on, 2.0 hanggal rendelkező filmekhez (előrébb hozza térben a hangot)
-Stereo Surround zenéhez (TV köré van kiépítve 5.1, mögöttem van gyk.)
-OFF ha játszok, vagy 5.1-es film

[ Szerkesztve ]

(#2187) hackeeeee válasza wwenigma (#2186) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nekem épített cucc van, Denon AVR-1306-os erősítő COAX-on használva, nem analógon. Ezért is kíváncsiskodok, szal ugye filmeknél DD/DTS van. Ezért is érdeklődök...Hogy így valaki használja-e, és hogy. Filmenék én nem akarom állítgatni, vagyis nem szeretném. :)

Véleményem szubjektív... - Samsung Galaxy Mini eladó: http://href.hu/x/cxw9

(#2188) kodko2

kodko2
(újonc)

Sziasztok!

Nemrég adtak nekem egy Audigy 2-es kártyát.
Mivel idáig mindig alaplapi hangkártya volt a gépemben elkezdtem fórumokat nézegetni erről a kariról. De mindenki mást ír, hogy mi lenne a tuti.
Mivel sajnos meló mellett sok időm nincs ezt bogarászni meg tesztelgetni, ezért kérném inkább a hozzáértők segítségét.
Tehát amit szeretnék. Win7 alatt zenét hallgatni 5.1-ben, meg filmeket nézni KMplayerrel.
Játékbeállítás nem kell.Az oprendszer win 7 64 bit.
Ehhez légyszi írjátok meg, hogy melyik drivert kellene leszednem, és pontosan honnan.
Meg esetleg a legjobb beállításokat amiket ti használtok, amivel működik és nem kell patchelni, meg szenvedni vele.
Válaszotokat előre is nagyon köszönöm.
üdv

(#2189) PuMbA válasza DjAaron (#2177) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Semmivé,mert egy 11 éves kártyáról van szó.

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#2190) iMaverick válasza kodko2 (#2188) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Googli, Creative Support Pack 3.7

Feltelepíted, és a saját ízlésednek megfelelően beállítod... Szerintem nincs "univerzális", mindenkinek tökéletes beállítás. :F

A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

(#2191) sapphie

sapphie
(újonc)

Audigy_SupportPack_3_8

[link]

[ Szerkesztve ]

(#2192) CPT.Pirk válasza sapphie (#2191) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó ez, végre van stereo surround W7 x64 alatt Audigy1-el.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2193) wwenigma válasza CPT.Pirk (#2192) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elötte is volt, csak szinkronizalni kellett a creative-vezerlopult beallitasokat (pipa be) és 5.1-be tenni. :K Illetve mindent uninstallalni.

[ Szerkesztve ]

(#2194) CPT.Pirk válasza wwenigma (#2193) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az be volt pipálva korábban is, de 3.6-al nem szóltak a hátsók, és a többi cmms mód sem ment. Egyébként a 3.8 logjában írja is Daniel, hogy javítva van. Bár h. egyforma hangerővel szólnak-e, azt még nem tudom.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2195) iMaverick válasza sapphie (#2191) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Van már 3.8 is? Thanx! :R

Még jó hogy benéztem a topicba...

(#2196) Viktor77 válasza sapphie (#2191) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Vajon ebbe már működik az EQ bizonyos játékok alatt? Gondolok arra, hogy pl. a WoW-ot ha indítom, lelövi az eq-t. Sőt, játék alatt el sem érem a beállításait (azt írja ilyenkor, hogy megfelelő hardver). Ha kilépek, minden megjavul.

Bazinga!

(#2197) Laci4

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Jájá!
Aki felrakta esetleg dobhat véleményt.. nekem anno a COD4-el voltak problémáim az előző verziókkal... ha jól emlékszem most a 3.7es van fent,az jó.. nem piszkálom, amig nem tuti a 8as :B Eljátszottam egy darabig míg jó lett, és most időhiányban vagyok :D :B

(#2198) iMaverick válasza Laci4 (#2197) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Nálam nem csinált galibát. Bár az utóbbi időben csak a Battlefield 2-vel nyomulok.

(#2199) RpPRO

RpPRO
(őstag)

Ugy erdeklodeskeppen:
van, aki kiprobalta ezt az 1.4-es Pax drivert audigyhez? 1.35 total suket volt.

(#2200) bajnokpityu válasza RpPRO (#2199) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

van már 1.5ös:

1.50

és 5éves történelni driver:
5ev

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.