Ma uj8itotam egy audigy SE-t...minden jo lenne ha nem lenne szar, ugyan az tapasztalom mint egy regebbi sindblaster live-nal...de ennyi penzert mire is vartam, megjegyzem jobb mint az alaplapi...
Viszont egy nagy gondom van, nem akarja kiosztani a savokat semmi fele keppen, csak a 2.0-megy neki, a tobbire nem ad ki jelet, hiaba 2.1 ; 4.0/4.1 ; 5.1 vagy 7.1-et jelolok ki...miert lehet?
Sot, mikor tesztel nem jelenik meg e mely a software-ben, ha megis lathatoan nem ad ra jelet...WTF 

Kicsit ledöbbentem... Aztán ki akartam próbálni az EAX panelen a - hú most nincs előttem. hogy is hívják ? - azt amikor 2x v. 3x stereora kever,de akkor meg azt kellet meg tapasztalnom,hogy az EAX panelen bármit is átállítok,akkor teljesen lefagy az a panel... Ekkor kezdtem el olvasni ezt a fórumot. Érdekelne ez a soft mod is ,de a fórum elején lévő linkek már nem nagyon aktuálisak meg frissek(gondolom),de ami legjobban érdekel az az,hogy végre szépen és stabilan működjön a rendszerem.(Win Xp) Próbáltam már felrakni azt a 3.5-ös meg a 3.6-os csomagot (nem tudom ezek-e a legjobbak) ,de az eax-ot nem akarta valamiért telepíteni. kiírt valami hibakodot és ment tovább a telepítés,de eax panelem az nincs.
). Az EAX Settings-ben semmi különbség nincs a CMSS / CMSS2 / Stereo Surround mód között - a hátsók egyáltalán nem szólnak