Hát, remélem, hogy tud, mert csak akkor van értelme, ha mindent kódol, ami kimegy a kimenetekre, forrástól függetlenül.
Én is ebben bízom, csak hát eddig még nem találtam hozzá megfelelő szoftvert, hogy ki tudjam próbálni. (Remélm, hogy ez ami a az SP3.5 -ben volt, majd jó lesz, ha sikerül működésre bírni.)
Nekem a Dolbi Pro Logic II nagyon nem jön be, nem is részletezném miért, csúnyán szól és kész.
Ellemben a DTS NEO6, az egész jóra sikeredett. Azt néha szoktam használni, ha virtuális térhangzást akarok.
A CMSS -el sem volt bajom eddig, csak annyi, hogy csak zenére jó (nekem) és csak akkor, ha analóg viszem át a jelet, és szól ind a 6 hangszóró. Ha digitálisan megy át, és csak az első 2, akkor nagyon furcsának hat a hangja. Ugyanez a helyzet, ha fülhalgatót ahsználok. (Nekem az a 2 front hangszóró jelébe van bekötve.)
Hát igen, annak idején nem akartam lecserélni a régi analóg hangfalszettemet, meg "házimozit" sem akartam venni, azért vettem a dekódert, és azt kötöttem össze a DVD -vel optikán keresztül. Azóta már teljes multimédiás központá nőtte ki magát, gyakorlatilag csak 1 optika van még rajta szabad, minden más bemenetére van már kötve valami.
Jó kis "kütyü", meg hasznos is. Dekódol mindent, amit akkoriban kellett tudni egy ilyen cuccnak, és pl. a Neo6 a ProLogicII ellenében egy tuti feature. (Az akkori "házimozikon" a PLII is nagy számnak számított, aztán szerintem nem sokat ér.)
A lényeg, hogy köszönöm szépen a válaszod!
Akkor ezt a DTS enkóder dolgot kellene valahogy eröltetnem, és minden meglenne a "boldogságomhoz".
Még egyszer köszi! Jó éjt!
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)