Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1751) wwenigma válasza jorden06 (#1750) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Erre gondolsz? Ott van az a beallitasoknal.

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#1752) jorden06 válasza wwenigma (#1751) üzenetére

jorden06
(senior tag)

Tényleg ott van :K Csak kicsit nehezebb megtalálni. Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#1753) jorden06 válasza jorden06 (#1752) üzenetére

jorden06
(senior tag)

Bocsi, csak nem fért már bele: meg lehet valahogy csinálni, hogy ez a sok opció ne csak ilyen sok kattintgatással legyen elérhető, hanem rögtön ott legyen az óra mellett?

(#1754) nyunyu válasza D@ni88 (#1749) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

SupportPack 3.5
Ez sem az igazi, alig 110KB/sec-kel jon.
Rapid meg annyival se...

Tegnap valami nemet vagy orosz weblaprol sikerult gyorsan lehuzni, de mar nem tudom, melyik Google talalat volt.

Egyebkent meglepoen jol mukodik.
Csak azt nem ertem, hangfalszam allitaskor miert allitja factory defaultra a line-in hangerejet???

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

(#1755) beers válasza nyunyu (#1754) üzenetére

beers
(senior tag)

Leszedtem :R , valóban egész jó!
Win7-re marad ez, az biztos :)!

Desert Combat 4ever!!!

(#1756) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1754) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kipróbáltam ezt W7 x64-en egy audigy1-el, működik, meg dts és dolby dekódolás is megy, de nagyon halk vele minden. Minden maxra van tolva, de így is halkabb jelentősen, mint XP v. Ubuntu alatt.

Ha equvában tolom fel a hangerőt, attól meg torz lesz..

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#1757) nyunyu válasza CPT.Pirk (#1756) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nekem nem a hangerovel volt bajom, hanem zenehallgataskor nagyon furan szolt, ugyhogy raktam is vissza a kedvenc 2.18.0010-et.
Hivatalosan ugyan nem megy Win7 alatt, de Vista SP2 kompatibilis modon siman felrakhato.

(#1758) beers válasza CPT.Pirk (#1756) üzenetére

beers
(senior tag)

Én ilyet audigy 2zs-nél nem tapasztaltam!

Desert Combat 4ever!!!

(#1759) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1757) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem csak cmms-en maradt a hang beállítás a sztereó surround helyett?

Tudsz adni egy linket a régihez?

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#1760) pilu01

pilu01
(fanatikus tag)

Na kipróbáltam én is a win7-et, de a hang drivernél elakadtam!
Végigolvasva a topikot, felraktam először a gyártó honlapján található
-Creative Sound Blaster Audigy series driver 2.18.0011-et, a hang hullámzóan halható, hol halk hol hangos!
Ekkor felraktam a Audigy_SupportPack_3_5-öt, ezzel már tudom kicsit tisztázni a hangszint, de a hullámzás nem szünt meg!
Mivel lehetne még próbálkozni?

(#1761) nyunyu válasza pilu01 (#1760) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Audigy SupportPack 2.0?

Az volt a legutolso, amiben meg 2.18.0010-es driver van.

(#1762) wwenigma

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én csak azon izélek, hogy nekem jol mukodik, semm ihasonlo problema es elo sem tudom hozni. Win7 x64 + SB0090 . Uninstall procedurat megcsinaltatok?

http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum-apróhirdetés-chat / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! Elektromos cigaretta infobázis --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

(#1763) pilu01 válasza nyunyu (#1761) üzenetére

pilu01
(fanatikus tag)

Meglesem azt is! :R

(#1764) nyunyu válasza CPT.Pirk (#1759) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Nem csak cmms-en maradt a hang beállítás a sztereó surround helyett?

Dehogy, elso dolgom volt kikapcsolni a CMSS-t.
Bass+Treblet visszahuztam 0dB-re (mivel a SP3.5 gyarilag -12dB-n hagyja, regi driverek 0dB-je helyett), de igy is mas hangszinnel szolt a zene, mint eddig.

Alap 2.18.0010 (ha mar Creative oldalarol nem lehet letolteni)
Win7-re beszol, hogy ismeretlen oprendszer, de WinZip-pel kicsomagolod egy konyvtarba, ott setup.exe-re jobb klikk, Vista SP2 kompatibilitas+rendszergazdakent futtat, akkor rendesen mukodik.

SupportPack 2.0: ebben DanielK kijavitotta a telepitot+utilityket is felrakja.

(#1765) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1764) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm, meg fogom próbálni a régit. Eddig nem akartam leírni, de én is tapasztaltam azt a hangerő hullámzást, amit pilu is... (eddig azt hittem, hogy csak képzelődök)

(#1766) iMaverick válasza PuMbA (#1730) üzenetére

iMaverick
(őstag)

PuMba: nem mondod komolyan, hogy ezek az XFI Extreme Audio-k szarok... Ez miben nyilvánul meg?

Csak azért kérdem, mert most vettem végre egy normális szg. házat és ezen már van "szabványos" előlapi hangcsatlakozó az alaplaphoz, de nem a "régi" Audigy 2-höz... Már futottam egy kört az egyik kollégával, akinek volt AC97-es lábkiosztásos "átalakító" kábelje és sajnos nem ment a mikrofon vele. (Kipróbálva az alaplapi Realtek karival: csak a HD-s dugasza jó a háznak. Ezt hívják pechnek :W )

Szóval erre az lett a reakcióm, hogy veszek használtan egy ilyen XFI Extreme Audio-t... Erre most azt írod, hogy sz@r. :F

Másik kérdés: már a Vista alatt elkönyveltem, hogy a winfos beépített hangkártya szoftvereit kell használnom a Soundblaster saját progijai helyett... Most Win7 alatt is ezekkel nyomultam a mai napig, mígnem megláttam ez a Support Pack-et... Ebből is a 3.5-set. Leszed, telepít, erre látom, hogy a DTS dekódolóhoz regisztráció kell? Ne szórakozzanak már az egyszeri paraszttal! Azért ennek illene beletartoznia a kártya "vételárába", amit annó lejattoltam a Mistrálban... :W

Erre van valami "megnyugtató" megoldás? Akár priviben is jöhet... :R

A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

(#1767) pilu01 válasza CPT.Pirk (#1765) üzenetére

pilu01
(fanatikus tag)

Hááát, kicsit égek!
Eddig a MP12-vel próbáltam, ott hullámzott! Gondoltam kipróbálok más lejátszót, (aimp_2.10) és láss csodát megszünt a hullámzás!
Te mivel próbálod CPT.?

[ Szerkesztve ]

(#1768) CPT.Pirk válasza pilu01 (#1767) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én csak mpcHC-t használok. Olyan volt a jelenség, hogy egyik film infításkor ilyen, másik film indításkor meg olyan volt a hangerő. Amíg ment a progi, addig állandó volt.

(#1769) PuMbA válasza iMaverick (#1766) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Az ExtremeAudio egy átvágás ,mert nem X-Fi hanem egy Audigy SE (a Creative biztos röhög a markában ,hogy 10k-ért el tud adni egy 3k-t érő kártyát). Használtan 3-4k-ért veszel Audigy 1-et ami jobb nála.

[ Szerkesztve ]

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#1770) pilu01 válasza CPT.Pirk (#1768) üzenetére

pilu01
(fanatikus tag)

Mondjuk eddig én csak zenét halgattam (mp3), de annál a mediaplayer12 folyamatosan hullámzott, főleg akkor mikor nagyobb hangerőre vettem!
Hangszórón, és fülhalgatón is!

(#1771) iMaverick válasza PuMbA (#1769) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Erre a frontpanel kivezetésre van 5leted?

A kínai Nagy Falat eredetileg Chuck Norris távoltartására építették. Csúnyán melléfogtak!

(#1772) wwenigma válasza CPT.Pirk (#1768) üzenetére

wwenigma
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Basszuskulcs, mar elnezest, de ac3 (és egyéb) filter beallitasokat megcsinaltatok? MPC-HC videókhoz, AIMP audiókhoz, probléma nélkül.... áááhhh.. user error lesz...mimndig az.

(#1773) PuMbA válasza iMaverick (#1771) üzenetére

PuMbA
(PH! addikt)

Nincs :(

Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

(#1774) iMaverick válasza PuMbA (#1773) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Alakulgat valami... Az apróhirdetés rovatban találtam egy kollégát, akinek volt egy sokkal jobb lábkivezetési útmutatója, mint ami én találtam korábban. Ez alapján remélem sikerül legyártatnom egy működő "átalakítót" és nem kell az Au2-öt kényszernyugdíjazni... :DD

(#1775) fess

fess
(fanatikus tag)

sziasztok
van 1 sb live 5.1 (sb0220) hangkártyám. windows 7-et akarok használni,de semmi drivert nem találok hozzá.ajánlották egy oldalon az 1.5-ös supportpack-ot ,de azzal se megy.anno vistanál se találtam,de a vista nem tetszett,így maradtam xp-nél,de ott se a gyári driverrel mert azzal nem működött rendesen,kx drivert használtam.
próbáltam már nagyon sok drivert,nagyon sok módon(csökkentett mód-driver sweeper.registryk törölgetése.,eszközkezelőből frissíteni a drivert..) de sehogyan nem működött.a gyári driverek közül egy indult el,de telepítés közben kék halál jött be.
valaki tud ehhez a kártyához működő drivert?

(#1776) V.Stryker válasza fess (#1775) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Itt kerested? Jó az vistás is hozzá.

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#1777) fess válasza V.Stryker (#1776) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

igen néztem,de ott csak xp-hez van

(#1778) V.Stryker válasza fess (#1777) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Esetleg nem próbáltad feltenni még a 7-est? Csak mert az update-en keresztül lehet, hogy szed le drivert. Nálam minden eszközhöz ajánlott már majdnem.

(#1779) fess válasza V.Stryker (#1778) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

már az van fennt.most az alaplapi hangkártyát használom,de az nem 5.1. az update az nem talált illesztőprogramot.

(#1780) V.Stryker válasza fess (#1779) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát akkor passz.

Próbálj egy mailt írni a supportjuknak, hátha mondanak rá valami okosat. Egy angol fórumon láttam, hogy elvileg jó lehet az sb0228 drivere is. Már ha ahhoz van, akkor érdemes kipróbálni.

(#1781) fess válasza V.Stryker (#1780) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

írtam a supportnak,várom a fejleményeket,köszi a tippet

(#1782) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Feltettem ezt a.....izé...hogy is mondják.....win7???
Mondjuk remélem nem a Májkoszoft gyártya mert nagyon égő!!
Ez egy rakás sz@r!!! :W
Nem tudja megszóllaltatni a Sound Blaster Audigy 7.1es hangarimat??????????
Pedig a Creative a legnagyobb márka!!
Ki kéne vennem és állítsam be a gagyi integráltat??
De mi az hogy nincs hang???
Letöltöttem a legfrisebb drivert, de hiába!
Mondjuk beütöttem a google-ba és ott is sokan panaszkodnak
hogy nincs hang.
Az Xp-nél ilyen próbléma nincsen!!!
Ja,és feltettem a Worms Arm.ont és az se indul.
Az is kiir vmi hibaüzenetet.
Tehát hogy egy játékot is irjak hozzá.
Összegezve: ezen a fos win7en, se hang nincs, se játék nem indul.
Szerintem mindenki aki teheti maradjon az Xp-nél. :R
Én is azt teszem! :C
Talán majd a win8 jobb lesz! :O
Addig csak kihúzza az Xp. (remélem)
Hisz hang nélkül lehet ez a "WINDOWS SE7EN" is...hang nélkül
ez is "csak" egy "WINDOWS ZÉR0000"
Nem hogy játszani nem tudok,de még egy filmet se tudok megnézni rajta.
Internetezni jó,de akkor inkább feltszem a Win95öt. :K

(#1783) iMaverick válasza RyanGiggs (#1782) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Valóban írtak ebben a topicban is olyasmit, hogy a 6.1-et nem viszi. Lehet, hogy a 7.1-et sem... A helyedben ezt a Creative Support Pack-ot tenném fel.

A Worms-ot meg lehet, hogy patch-elni kell. Persze az is lehet, hogy elég neki, ha az indító EXE-jén jobb klikk és a kompatibilitás fülön XP-t állítasz be neki.

Tény hogy az XP eddig sokkal stabilabb és kompatibilisebb volt, de szerintem ez meg fog változni. Odahaza alapvetően XP-s gépek vannak, de a sajátomon fennt van a Win7 RC verziója és szoktak futni a játékok (és van 5.1-es hang is).

Most egy kis nosztalgia keretében éppen a FEAR-t tolom. :DDD

(Megj. az viszont kétségtelenül igaz, hogy a régebbi játékok, amik még EAX-szal csinálták a térhatású hangot a játékhoz, azokkal most szívás van, mert ez mint olyan kikerült a Vista-ból és így a Win7-ből is. Ezzel a Creative Alchemy-vel meg nem akarja engedni, hogy bekapcsoljam az EAX-ot... :W )

(#1784) fess válasza V.Stryker (#1780) üzenetére

fess
(fanatikus tag)

ha esetleg valakinek hasonló problémája lenne,mint nekem az sb0220-al...:
időközben találtam hozzá 1 kx drivert,ami működik. a tesztelésnél azt írja ki,hogy nem sikerült hangot adni a hangszórókra,de 1 kis állítgatás után szól mind a 6.

(#1785) sirdond válasza RyanGiggs (#1782) üzenetére

sirdond
(senior tag)

röviden? user error
de azt hiszem ez a hozzászólásodból ki is derül :)
attól,hogy te valamit nem tudsz beállítani,az még nem szar

szerk: ja, és érdekes módon én tudok W:A-val is játszani w7 alatt

[ Szerkesztve ]

(#1786) RyanGiggs

RyanGiggs
(senior tag)

Próbálkoztam a jobb klikk.....
Irja hogy Xp s.pack2.....
De sajna igy se indul a Worms. :(
Talán ha feltelepíteném az Xp módot?? :F
Amugy mostmár sikerült vmi hangot kicsikarnom,csak
az EQ kéne még vhogy felraknom.
Mert igy csak a hangerőt tudom fel le állitani.

(#1787) iMaverick válasza RyanGiggs (#1786) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Na ugye... ;] Elsőre nem mindíg sikerednek a dolgok. Annó XP-vel (magyarrral) nem akart menni az Audigy 1-em. Nem lehetett felrakni a driverCd-ről. Aztán jött egy új driver a Creative-tól, összeollóztam a gyári CD-vel és így írtam ki. Érdekes módon mindjárt lett hang is...

Ezt a Support Pack (3.5)-ot felraktad?

sirdond: igazán írhatnál a kollégának valamit, hogy hogyan is sikerült a W:A-t működésre bírnod... (Patch, kompatibilitási mód, XP mód, stb...) :K

(#1788) CPT.Pirk válasza wwenigma (#1772) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jó hogy. Azokról a beállításokról pont én írtam cikket a logoutra. ;)

Viszont mondok megint érdekes dolgot, XP-s hivatalos legújabb driver XP-n, és nem lehet kikapcsolni a CMMS-t. Mindegy, hogy off, cmms, cmms2, vagy sztereo surround módban van, szól mind a négy nagy hangfalam, ez még nem lenne gáz, de visszhangos a zene. Minden zeném mindegyik lejátszóval.

Ezt eddig nem vettem észre, mert ha tehetem, nem hallgatok zenét a gépről.

(#1789) nyunyu válasza CPT.Pirk (#1788) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

Ehhe, akkor a 2.18.0011 nem csak Win7 alatt szar, hanem XP alatt is? :DDD

(#1790) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1789) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen, úgy néz ki. Volt anno egy driver lemezem a live és audigy szériához, nem tudom mi volt a verziója, de az kitett egy CD-t, valamint a telepítése is hosszan eltartott, mert sokmindent felrakott, nem csak pár vackot, mint a Creative webes installere.

Majd megpróbálom megkeresni, abban jó volt minden.

(#1791) RyanGiggs válasza iMaverick (#1787) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

Csak egyszerűen egy frissitésre mentem és ugy ismerte fel a hangot.
A driver cd-t azt abszolut nem szerette. (újraindult a gép)
Amit meg letöltöttem 2.18.0011es verziót azt ugyszintén nem szerette. ( "--")

Most feltettem az Xp modot,de igy se indul a W.A.
Szerintem az lehet a baj, bár a fene se tudja,hogy
a rendszer a vga karimat nem ati 4850nek ismeri föl,hanem
Virtual pc integration components S3 trio 32/64
És hiába próbálom feltenni az ati drivert, nem engedi.
Talán ez a S3 trio miatt nem indulhat a W.A.
Mit kéne tenni??
Ja meg a ramból is csak 256mb-ot ismer fel, a 2Gb helyett.
Ez is mi?

(#1792) iMaverick válasza RyanGiggs (#1791) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Te jó ég, milyen Win7-et tettél fel? :DD

Azért ezeknek a dolgoknak működniük kell(ene). Odahaza az Ati Catalyst-ja simán felmászott és a 4GB ramot is látja... Szóval azért ennyire nem lett sz@r a Win7! :C

(#1793) iMaverick válasza RyanGiggs (#1791) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Most esik le, hogy Te a Virtuális XP-s örületet írod...

Ugyan én még nem tettem fel, de már futattam virtuális gépet és az örök tapasztalat, hogy a virtuális gép soha sem fogja megkapni a host operációs rendszer összes erőforrását!!! Értsd: hiába van 2GB ram a gépedben, azon fut a host Windows 7 és hát ugye plusszban még az XP is... Namost az XP-s "gép" nem kaphatja meg mind a 2GB-ot... :))

Persze ezt lehet, hogy lehet állítani valahol... Mint írtam, még nem raktam fel a Virtuális XP-t...

A VGA-val gondolom hasonló lesz a helyzet. Persze így eleve esélytelen a játékok futattása...

(#1794) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1789) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megtaláltam a drivert. [link] Ezzel is kimegy a hang a hátsókra is, pedig emlékeim szerint ez sosem volt ilyen. Előző drivert leszedés után még drivercleanerrel kiszedtem, de az az érzésem, hogy nem ugyanazt a hangjelet kapja meg a hátsó két csatorna.

Amúgy ebben a driverben még nincs is cmms.

(#1795) sirdond válasza iMaverick (#1787) üzenetére

sirdond
(senior tag)

Én egyszerűen csak beírtam Googleba és elolvastam a W:A hivatalos FAQ-ot...
de van egy ilyen is

(#1796) RyanGiggs válasza sirdond (#1795) üzenetére

RyanGiggs
(senior tag)

De azt nem irja hogy honnét tudnám letölteni azt az 523Mb-os fájlt, ill. játékot.
Te tudod?

(#1797) nyunyu válasza CPT.Pirk (#1794) üzenetére

nyunyu
(PH! kedvence)

2.18.0010-et/SP2.0-at probaltad mar?

(#1798) iMaverick válasza RyanGiggs (#1796) üzenetére

iMaverick
(őstag)

Hát a játék letöltése már a warez kategória... A megfelelő csatornákon nézz utána (értsd: pl. torrent).

(#1799) CPT.Pirk válasza nyunyu (#1797) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az pontosan melyik? A support pack 3.5?

(#1800) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

No, feladom. Most beléptem W7-re, a driverhez nem nyúltam (sp 3.5). Stereo surround van beállítva, zene csak a front hangfalakra megy ki. Filmek viszont térben szólnak. Eddig meg folyamat ment ki a zene a hátsókra is, nem lehetett letiltani. :N

Most marad így a dolog, bár filmek hangereje valamiért nem akkora, mint a zenéké, de egyenlőre remélem ennél nagyobb gond nem lesz.

Amúgy mit lehetne megvenni? Az a dolby meg dts cucc mihez kell?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.