Ha fontos a hangminőség akkor az XP a legrosszabb választás [link]
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Hirdetés
Navigáció
djyuri
(őstag)
Ha ez ekkora szintet lépne,akkor már nem tudnám hova tenni
jelenleg nincs olyan ismerősöm,aki jár diszkóba és hallotta ezt is és ne azt mondta volna,hogy hatványokkal jobb.
Félek akkor a vistától
De ha tényleg ekkora a különbség,akkor itt biztosan meg fogom hallani.
Vistából is van esetleg live dvd? 
Sajnos egy bő hónapig nem tudok új vinyót venni a vistának.
thx 
http://djyuri.5mp.eu és jó barátom: http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp

PuMbA
(őstag)
Ja,nem mindenkinél ekkora a különbség. Nincs,a live lemez linuxoknál van.
[ Szerkesztve ]
sziasztok
sb audigy 1 sb0230at használok de nemigazán tudom működésre bírni vista alatt
pedig mindent úgy csináltam ahogy le volt írva
folyamatosan lefagy az összes, legtöbbször az spi
vkinek vmi tippje?
eladó cuccok http://href.hu/x/bgo4

PuMbA
(őstag)
ez megvan
csak a a4-hez tartozó programok is jól jönnének, de azok csak xp alatt jók

benedekco
(senior tag)
nemrég kukáztam 2 Creative hangkarit...
kérdésem az volna, hogy szerintetek melyik a jobb választás az öreg SB Live! 4.1(CT4830), vagy egy újabb Audigy (SB0570), utóbbiról itt már írták, hogy a pax driver nem megy vele, de előbbiről nem találtam (lehet írták, csak nem találtam)...
stereo menne, fülessel vagy erősítővel (mikor épp mi...), mp3-ak hallgatása, zeneszerkesztés talán USB-s MIDI billentyűzettel...
WinXP-t használok és nem tervezem cserélni... illetve van-e értelme szerintetek váltani egy alaplapi Realtek ALC883 -ról ezek egyikére? nem nagyon veszi fel a lapról a hirtelen zajokat(nem ciripel IDE használatkor, meg ilyesmik), de az alap sistergése elég magas (fülesben zavaróan hallani)...
ct4830-al van kx driver az fix, már írták...de pax?
Mos mé, hánem?

grunge
(őstag)
alaplapinál sokkal jobb az audigy, nekem is ilyen HD csoda van a lapomon. XP alá a gyári szoftver is tökéletes. vista-win7 nél már más a szitu... amugy a topic témáját képező softmod megy az aud 1-el? ha igen, edj neki egy esélyt. darabig xp-n avval hajtottam a karit, jobban bejöttek az aud 4 progijai
I heard, the truth was built to bend..

benedekco
(senior tag)
"Audigy (SB0570), utóbbiról itt már írták, hogy a pax driver nem megy vele" sajna ez az SE változat...
most a kx van fent a Live-al, de recseg mint az állat
gondolom az ACPI-t kéne letiltanom BIOS-ban, de ez win reinstall-al jár... azaz lehet megoldható másképp is, de Én nemtok róla...
majd még kipróbálom a PAX-al is... de még kellene hozzá szerezni Audigy 4 drivert... az elsőben hsz-ben linkelt nem jön le valamiért...
Mos mé, hánem?

grunge
(őstag)
naja SE-vel nem tudom h megy-e...amugy itt a link az aud 4 softmod iso-hoz. láttam még valami ujat is daniel_k-től, ha megtalálom, linkelem azt is. ACPI-t szerintem hagyjad.

Baggio11
(újonc)
Hali!
Win7 alatt egyszerűen nemtudom feltelepiteni a drivert(Sound Blaster Audigy-m van). A Windows szed le hozzá, de így csak stereoban szól. Ha a creative oldalára felmegyek és auto updatetelem akkor meg azt irja ki hogy nincs creative termék a gépbe.
Ha leszedem a vista drivert akkor ugyanez. Xp alatt persze tökéletesen működik. Valaki tud megoldást? Megköszönném! 

PuMbA
(őstag)
Milyen Audigy? Sima vagy SE?

Baggio11
(újonc)
Sima audigy

PuMbA
(őstag)
Akkor ezzel a driverrel mennie kell : [link] Milyen Windows 7 verziód van?
[ Szerkesztve ]

grunge
(őstag)
win7 RC-vel nekem is ez volt. itt jól látszik hogy TBC szegény kártya...ugyanaz a problem mint vistával, a két front sokkal hangosabban szol már a vezérlőpultos tesztnél is. cmss-t meg ha belövöm, akkor a hátsokbol valami nyavajgás jön, de nem zene.

benedekco
(senior tag)
naaa... ezaz amit már próbáltam... valamiért megáll 209 megánál és nem megy tovább, ott meg is hasal valami időtúllépési hibával...
a kx azért érdekes, mert rájöttem, hogy az ASIO driverrel levihetem a latancy-t 10ms-re.... ami azt jelenti, hogy valós időben "zongorázhatnék" a hangarival (van most kölcsönben egy yamaha digi zongora), azzal jó buli lenne MIDI-zni...
Mos mé, hánem?

grunge
(őstag)
hm...nekem simán lejött mindkét file.

PuMbA
(őstag)
Egyik ismerősömnek semmi baja a sima Audigyjával 5.1ben Windows 7 RC-vel és a 2.18.0010-es driverrel.

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Előkotortam egy régi (imádott) Live 5.1 -SB0100- kártyát...Ehhez szeretnék drivert keresni.
Annyi driver van már, nem tudom eldönteni melyik legyen...
Ti melyiket ajánljátok? Kx-Daniel k -vagy a softmod?
Ismerősöm megcsinálta a softmodot (uez a kártya) de neki ilyen fura karaktereket írt ki a surround mixer, thx consol meg a speaker settings is...majd egyszer fogta magát a progi és nem indult neki többé, azt írta ki, h. nincs olyan hangeszköz, mely kompatibilis lenne az adott alkalmazáshoz. 
Most lett egy új vinyóm és épp wininstall előtt állok...ezért lenne jó egy megbízható driver! -nem barmolnám szét a registry-t... 
Előre is köszönöm!
Mitsubishi Evo IX FQ-360 vs Subaru Impreza 06' WRX STi

benedekco
(senior tag)
a kx sztem csak zeneszerkesztésre...elég bonya és bekapcsolt ACPI-vel még recsegni is fog a cuccos... néha bajos eléggé egy-két progi számára a hangkari kezelése...
Én inkább a pax-ot próbálnám meg... Nekem is az lesz a következő próbálkozásom... tutira nem mehetsz, csak a hivatalossal sztem.... de még azzal sem
de nálamnál okosabbak biztos mondanak még valamit, hameg nem akkor tégy úgy mint Én és használd a keresőt...
Mos mé, hánem?

PuMbA
(őstag)
SB Live-hoz már nincs rendesen működő driver (11 éves hangkártya),én inkább az alaplapit használnám ami még talán jobb is (kivétel a háttérzajban).
[ Szerkesztve ]

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Szia!
Azért gondoltam a Live-t, mert a procit csak felmenti a terhelés alól, nem? -míg az alaplapi igénybe veszi játékok alatt pl... 
Sikerült feltenni a pax 3.33-at, müxik is "eddig". A Speaker settingsben olykor-olykor fura jelek jelennek meg, de ezt leszámítva még megy. 
Ha azt mondod, az alaplapival jobban járok és a Creative se veszi le a terhelést a prociról, akkor kiveszem és felrakom az alaplapi drivert. 

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Régi tulajokról elfeletkezik a Creative...ez van!
Pedig még az eredti Creative driver cd-m is megvan
, aztán ugye jött egy frissítés, amikor a speaker settings fekete háttere meg a sárga betűk megváltoztak kékre és fehérre...ennek is meg van a CD-je...gondoltam régi a driver, ezért próbálkozom a "buherált" driverekkel...

Baggio11
(újonc)
Leszedtem, de ezzel is ugyanaz
Windows7 RC 64-bites van most, de a 32 bitessel is ugyanez volt. Nem igazán értem ezt a jelenséget... Lehet be kell aktiválnom az alaplapit majd, de nem azért vettem ezt a kártyát hogy azzal a realtech csodával zenéljek, gameljek 

PuMbA
(őstag)
Ja leveszi a terhelést EAX 1 és 2 effekteknél,de olyan erős procid van ,hogy ez nem számít.
Baggio11:fogalmam sincs mi lehet a gond,minden Audigynek mennie kell Windows7-en mert van driver hozzájuk
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(őstag)
kétszer ment
[ Szerkesztve ]

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Akkor lehet, h. mégis jobban járok a Gigabyte GA-P35DS3R lap realtek csipogójával...ahhoz legalább van normális driver 
Szerk.: Én csak 1X látom a hsz.-edet
[ Szerkesztve ]
Mitsubishi Evo IX. vs Subaru Impreza WRX STi
az evo a nyerő
evo IX FQ-340

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Életem álma az Evo XI (poszterek a falamon, egy autómodelt várok amcsiból 99.95$-ért +postaköltség...kicsit se vagyok beteg fan!
) csak kapni lehessen, mikorra összegyűjtöm rá azt a 12 millát
- A fél karomat odaadnám, ha ülhetnék egy ilyen autóban
Egy link a modelről: [Drágaszágom]
[ Szerkesztve ]

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
IX akart lenni

grunge
(őstag)
na azé'! ez a széria nekem is nagyon bejön! subibol meg a régebbiek 
(#1525) PuMbA: itt láthatod, hogy nincs minden audigyhez driver, vagy mit jelentsen ez a TBC. többi is béta. kiváncsi leszek hogy mikor lesznek rendes win7 driverek. a legutolso vistásat kiprobáltam, ugyanugy gyengus volt nálam.
[ Szerkesztve ]
csak 11 és fél misi
évek kérdése és nekem is meglesz rá a keret 
szép ez a modell kocsi 

PuMbA
(őstag)
Én most a Vistásat haszálonm 32bites Win7-en ,de semmi baja. Ugyanígy egy sima Audigy is hibátlanul megy a Vistás driverrel.

grunge
(őstag)
a Dolby és a DTS dekoder is látszik az Audio Console-ban? mert ha igen és működik is, adok neki még egy esélyt...hangrendszert cseréltem, igy már nincs szükségem a CMSS-re.

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Na akkor nyomunk majd egy drag-et...
, már csak azt nem tudom, tűzpiros vagy királykék legyen...
Micsoda problémák, mi?
Miskolc-Győr olyan 2-2,5 óra ezzel a szörnyeteggel
...
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(őstag)
Nem tudom mire gondolsz,de nekem Use built-in decoder-en van a beállítás és ott van alatta a DD és a DTS beállításai is.

grunge
(őstag)
Azaz, pontosan erre gondolok! ugyanis ezeket a dolgokat kivették mikor megjelent a vista, modnván, hogy nem lehet megoldani, vegyen az ember x-fi-t. daniel_k munkájáig "igazuk" is volt
jó ez a win7, örülnék ha rendesen menne a hangkari is
(#1535) D®. GeNy@: beszállok én is! összekaparok majd egy subarura
aztán majd csinálunk ilyeneket
[ Szerkesztve ]

saril
(újonc)
hello
nekem audigy 2 ZS-m van és úgy szeretnék 2.1 hangfalrendszer kihozni belőle hogy van ugye a hifim az sztereóban okosan és van egy külön erősítőm amivel egy külön hangfallal meghajtanám sub-nak de az erősítő viszont nem sub erősítő csak "sima" és a négy eres 3,5" jack csatlakozóra rákötöttem de nem müködik ezért úgy akanám megoldani hogy az eredeti sub kimenetére kötném a sub-omat ami CSAK 5.1 ben aktív na ezt kéne megoldani ha tudjátok, úgy szeretnék 2.1-et magamnak hogy a hangkártya elsődleges kimenetéről leveszem a sztereó jelet a 3. kimenetéből meg a sub-ot és ez ne 5.1es beállításokkal történjen szóval hogy lehet-e ilyet?! tehát sztereó módban aktíválni a sub kimenetet a kártyán?
[ Szerkesztve ]

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Nem rossz, de a bogarak is nagyon szeretik ám nyáron a sárga színt...Nekem a vad piros jön be picit jobban mint a királykék, bár majd kikérem a véleményeteket, ha vásárlás előtt állok...
ÁÁÁhhhh...kemény drag, nagyon kemény
[ Szerkesztve ]
ekkora tempónál már mind1 h milyen színű mert tapadnak rá a bogarak
hát a vásárlás még nekem odébb van, ha házam nemis lesz de egy ilyenem biztos 

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Egy picit visszakanyarodva a topikhoz! 
Most egy SB0100-as Live 5.1-es karim van, de be tudnék szerezni egy Audigy SB0090-est...Megéri váltani erre driverileg, meg lesz-e különbség a hangzásban? Fülessel nyomom (középkategória felső része inkább) és olykor egy Genius SW-HF5.1 3600-al.

PuMbA
(őstag)
Ja,hivatalos driverrel is jól szól,nem kell semmiféle pax driver hozzá (különbségről nem tudok nyilatkozni,de van).
[ Szerkesztve ]

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Jól beszélsz!!! Inkább ilyen autóm legyen, mint házam

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
2500Ft-ért jutok hozzá még 0,5 év garival...ezt nem hagyhattam ki! 

PuMbA
(őstag)
Hát az akkor nagyon jó vétel 

shuttle
(tag)
Hi skacok !
Valaki tudna nekem egy linket küldeni valami jól működő moddolt driverről Win 7 alá kellene.(sb audigy 2 valve-hoz kellene )
előre is köszi
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>

PuMbA
(őstag)

shuttle
(tag)

Köszike !
<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>

grunge
(őstag)
no fennt van a win7 RC. alapbol feltesz valami drivert amivel a hangfalteszt is tökéletesen lefut nem szól aránytalanul hangosabban a két front. egyelőre nem nyúlok hozzá, megvárom még lesz valami win7 hivatalos cucc. csak az alcheimert telepitem fel.
nemrég vettem fejhallgatót (creativ aurvana live), amivel elég jól lehetett hallani az alaplap zaját ezért vettem hozzá egy audigy 1-et (SB0230) amivel nagyon szépen szól a füles
ez után érkezett meg a z-4 aminél meg azt vettem észre h a z-4 egy bizonyos hangerő után inkább csak a magas meg a közép tartomány erősítette a mély mintha megállt volna.
rákötve az alaplapi zajkeltőre ez a probléma megoldódott 
nah most akkor mivan ilyenkor? 
nem megfelelő az audigy driver vagy mi? /a legfrisebb driver az oldalról/
ha valakinek van vmi tippje ne tartsa vissza 

nova001
(senior tag)
hello
nem tudja valaki hogy 64bitre hogy tom megoldani hogy felmenjen a PAX Audigy 4 Pro ISO ?? mert van egy sound blaster audugy hangkarim és windows 7 64bit alat akarom hasznáni :S
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, + OZAKI B5

PuMbA
(őstag)
Hivatalos driverrel kell beérned [link]
[ Szerkesztve ]

nova001
(senior tag)
akkor nem lehet softmodolni windows7 alat ? :S
Win7 64bit, Amd Athlon 64 x2 dual core 4.8+,2*2Gb 800mhz ram,Pionner 212, Gigabyte GA-MA69G-S3H,Fsp 400Pnf, 500GB WD, + OZAKI B5

sirdond
(fanatikus tag)
nem, mivel még nincs natív windows 7 driver
Hirdetéseim: http://href.hu/x/ad30

nova001
(senior tag)
nme lehet hogy azért nem jo mert 64bites op van fent ? és 32alat menne jol mint xpnél???
vagy esélytelen ?
mert mikor raktak fel akkor kiirta hogy nme tudja telepiteni meg betölteni mert nem 32bites az op

PuMbA
(őstag)
Lehet,hogy menne. Egyébként miért 64biteset raktál fel? 2GB RAM-mal úgysincs értelme.
[ Szerkesztve ]

sirdond
(fanatikus tag)
nem. biztos,hogy nem menne

nova001
(senior tag)
Kép tényleg nem megy 32 bit alatt :S:S akkor marad az xp :S nem lehet tudni mikor jön ki ez a driver vagy mi ?? mert amit linkeltetek az csak a drive és nekem kell a progik is equalézer meg minden

sirdond
(fanatikus tag)
Ezért raktál fel egy új windows 7-et? 
van olyan driver amivel megy pár dolog. pl működik az equalizer is
[link]
de mire kell neked equalizer? vagy miket szoktál még használni?

nova001
(senior tag)
jaja raktam ujat
félora max nem nagy idö
CMSS 3D használom hogy a stereo jel minden hangfalon rendesen szoljon....ez a lényeg nekem win7 alatt is
mert a stereo vista és win7 alatt realtek alaplapi hangkarival nem jo :S:S

sirdond
(fanatikus tag)
ami linkeltem driver azzal van cmss 3d és equalizer is
de ha jól emlékszem ezzel is:
[link]
egyébként szerintem mindkettő felesleges,mert egy normális lejátszóval ugyanezeket meg lehet csinálni

nova001
(senior tag)
megnézem akkor majd csak most elmegyek üdülni és jövöhéten jövök csak de majd irok akkor
köszi szépen
amugy km playert használok

sirdond
(fanatikus tag)
akkor ideje változtatni
foobar,vagy jetaudio ajánlott
jó nyaralást btw
[ Szerkesztve ]
filmekre énis kmplayert használok, zenére meg amip2-t 

sirdond
(fanatikus tag)
filmekre jó választás, zenére már nem tudom
amit te írtál azt nem ismerem
én sokáig jetaudio-t használtam, most új rendszerem van és átálltam foobar-ra 

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Melyik jobb választás szerintetek?
2500-ért egy Audigy SB0090-es vagy
egy Audigy SB0160-as? 
Nem tudom, melyik softmoddolható jobban és melyik "jobb" széria...

PuMbA
(őstag)
0090,softmod nem kell Vistán vagy 7-en.

D®. GeNy@
(fanatikus tag)
1000 hála, akkor az SB0090-es lesz! 

nova001
(senior tag)
Ez lehetséges hogy müködik 64bites win7alatt rendesen ? 
Ha a felsorolt típusok egyike, érdemes egy próbát tenni, szerintem.
Crashes more than a teenager on coke in a BMW http://fiveprime.org/hivemind/User/bobalazs

nova001
(senior tag)
nem jo :S
mindent végig probáltam már de nem tom müködésre birni az sb0230 hangakarim :S:S win7 64bit alatt
nincs hozzá normális driver ami tudja a cmss 3dt meg mi egymást ? :S

sirdond
(fanatikus tag)
megjött végre az új driver ami már támogatja a win7et
ezzel már lehet próbálkozni
http://href.hu/x/9jxi
én csak holnap tudom felrakni, de várom a véleményeket
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(őstag)
sirdond hozzászólásában ott a driver
sirdond: Akkor fel is rakom (25k-val jön,gonolom mindenki tölti...)
[ Szerkesztve ]

sirdond
(fanatikus tag)
kíváncsi vagyok működik e vele minden

nova001
(senior tag)
ez csak a driver
ez igy ok de kéne a progi amivel a cmss meg az equalezer is jo

nova001
(senior tag)
tehát ezek kellenének hogy mennyenek win7alatt is mert a audio driver már ugye megvan ami jo is
[ Szerkesztve ]

nova001
(senior tag)
valakit érdekel ezek müködnek win7alatt KEP
már csak 1 dolog ami nem mükszik még pedig a stereo, a cmss sehogy nem jo....nem szolnak a hátsok és front se csak a sub meg front
erre valami megoldás ?

PuMbA
(őstag)
Ezek a programok ősrégiek és nincs sok értelmük. Equalizer van a zene és videólejátszókban ,CMSS pedig működik a legújabb driverben az Audio Console-on keresztül.

nova001
(senior tag)
az audio consolobe nekem nekem nem jo a cmss
a mély se szol és a hátsó se :S
SBAX_PCDRV_LB_2_18_0011 ez van fent
[ Szerkesztve ]

AlerMeta
(újonc)
Hacsak nem köveztek meg, áthoznám ide a kérdésemet, mert itt mintha nagyobb élet lenne:
Szeretnék váltani intel X58, és win7 X64 platformra.
Jelenleg rendelkezem: audigy 4 pro, GigaWorks S750, creative DDTS-100 decoder
és mindez XP-n megy.
- Alaplapi hangkártyát érdemes majd használnom, vagy az audigy pro 4-t ?
Gondolok itt minőségre, Directsound hardware support-ra, illetve hiányára,
stabil driverre, stb.
- Audigy 4 - Win 7 X64 hez létezik e stabil driver, és szoftver csomag ?
- Mit érdemes használni, és honnan tudom letölteni, és fontos e a telepítési sorrend ?
(Daniel_k, Youp-Pax, creative oldala?). Az igazi az lenne, ha lenne egy egyben letölthető up to date csomag.... (álmodom)
Köszi előre is.
Első felére tudok csak válaszolni, de amennyiben van Audigy 4-ed, felejtsd el az alaplapi cuccot, használd az Audigy-t 
8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! ///// "Vepe akkor gyúrjunk vazze.. te leszel Bruce Lee, én meg a titkos kisöcsi, a SmirgLee :DDD" by (ÉN)közPONT

PuMbA
(őstag)
Az a sok régi program le van törölve? MIért kell neked CMSS egyébként? Zenét sztereóban kell hallgatni,filmek + játékok meg mennek 5.1-be...
AlerMeta: ha visszanézel egy kicsit ott van a hivatalos driver ami tökéletesen működik
[ Szerkesztve ]

nova001
(senior tag)
letöröltem mindent és felraktam ezt link
ebbe minden okés csak a cmss még mindig :S azért kell nekem a cmss mert a stereo jel nem megy ki akkor minden hangszorora
melyik is most akkor a hivatalos driver ?
[ Szerkesztve ]

PuMbA
(őstag)
Az pont a szar driver. Ez kell : [link]
"azért kell nekem a cmss mert a stereo jel nem megy ki akkor minden hangszorora"
MIért akarod egyáltalán kitenni? A sztereó úgy szól jól ahogy van.
[ Szerkesztve ]

nova001
(senior tag)
ezzel nekem nem szolt jol viszont megoldottam összeraktam a 2t
azért akarom kitenni mert ne csak a fronton szoljon már a stereo milyen az
de most már minden MÜKSZIK 

PuMbA
(őstag)
Feltettem.Úgyanúgy van minden ,mint a Vista drivernél.

nova001
(senior tag)
nem tudom én nem probáltam a vistát
bár ez a win7 se tökéletes a gyári de meglehet oldani
[ Szerkesztve ]

sirdond
(fanatikus tag)
én is feltoltam. egyedül annyi változott, hogy van software updater
arra lettem volna kíváncsi, hogy a softwareket lehet e ezzel a driverrel használni (bár én egyet sem szoktam)

nova001
(senior tag)
nekem érdes modon a software update nem jo :S nem akarja felimerni a hangkarin igy nem frissit
lehet softwaret és drivert párosítani én is az csináltam nem kell mindennek gyárinak lennie
Audugy 2 Zs, eddig nagyon jó szolgálatot tett 
Privit hamarabb észreveszem.

grunge
(őstag)
auto update szerint az alchemy-n kivül nincs creative termék a gépnél
marad a manuál mód.

grunge
(őstag)
fennt van, eddig semmi gond, sztem tök uyganaz mint az elözö. amugy is csak az utoslo szám változott a verzionál, gondolom azért hoyg bekerüljön a win7 a kompatibilitási sorba
amugy win7 RC alöször auto update-en keresztül automatikusan felpakolta az ez elötti meghajtot a legelején. akinek az van fennt, az hagyja a frissitést, talán a következő hoz valami 'ujat' 

nova001
(senior tag)
nektek win7 alatt jo az sb0230 hangkari micije ??? nekem nem akar szolni skypon az lehetséges ? :S

nyunyu
(PH! kedvence)
amugy win7 RC alöször auto update-en keresztül automatikusan felpakolta az ez elötti meghajtot a legelején
Biztos vagy benne, hogy azt rakta fel?
Nalam a WindowsUpdate pakolt fel valami drivert, de azzal olyan tompan szolt az Au4, mint az alaplapi zajgenerator, es jatekok alatt csak sztereoban szolt a cucc, hiaba volt beallitva, hogy 4.0 hangfalam van.
0010-et nemi telepito buheralas utan mar fel lehetett rakni Win7 ala, es par aprosagot leszamitva jol mukodott.
Mostani 0011 nekem nem jott be, digitalis kimenet nem igazan mukodik vele, sot a Win7 is beszolt, hogy gond van a hang hardveres gyorsitasaval, ugyhogy inkabb lekapcsolja. 
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

nyunyu
(PH! kedvence)
nektek win7 alatt jo az sb0230 hangkari micije ???
Allitolag a 0010 mikrofonos bugjait javitottak a 0011-ben, cserebe kaptunk uj bugokat.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

nova001
(senior tag)
hát nekem nem akar menni vele :S