Sima Audigy 1-es karim van (mellé Genius 5.1 3600-as hangfalszett), eddig tökéletesen ment XP alatt, de ma elkövettem azt a hibát, hogy feltettem a Vistát, egyből nem úgy szól, ahogy eddig 
Problémám a következő: Ennek az egyszerű "console" kezelőfelületnek köszönhetően már nem lehet bekapcsolni a basszus hangzást, míg XP alatt lehetett (vmi bass direction vagy mi volt a neve, ha bekapcsoltam, mp3-aknál és mindennél lehetett állítani a Genius-on a basszus erejét, ha nem kapcsoltam be, akkor nem, csak DVD-knél ért vmit!) Namost ebben nem találok ilyet, tehát a zenéknél stbnél megintcsak nem tudom állítani a basszus erejét a hangfalszettel és ez elég zavaró, lévén hogy a nap 80%-ában zenét hallgatok és nagyon gyakran nyúlok a basszus után, mert állítanám. A lejátszóban való állítási lehetőség nemjó, nem ugyanaz, azzal jelentősen romlik a minőség.
Tudtok-e vmi megoldást a problémámra, mit tegyek fel?
Találtam a vistában olyan funkciót, ahol plusz vagy minusz basszust lehet adni a hangfalaknak, de az sem jó, hiszen ettől még mindig nem tudom szabályozni... 
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."