Nekem egyedül a mediasource go progi megy fel 
|| Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ||

Nekem egyedül a mediasource go progi megy fel 

Persze, mert az nem hardware függő, azt hangkártya nélkül is feltudod rakni.

Nem lehet h. az enyém vmi régebbi/újabb konstukció?
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Tudom csak azt nem, hogy a surmixer installja indítás után miért száll el a köv hibaüzivel:
Setup has expreienced an error.
Please do the following:
Close any running programs. (nem segít)
Empty your temporary folder. (ez sem)
Check your internet connection (Internet-based setups). (na de itt mit nézzek és minek?)
Error code 6003

Mivel a főprogit kell indítani, ez nem ilyen self installos. Ha jól emléxem, akkor keress vmi audio/setup.exe-t talán 
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

Az összes cdn lévő proginál ezt írja ki és a 2.2-es youpax driverrel csak 4.1 

Audio/setup.exe nincs
A ctrunnal induló pedig az au4-et tenné fel (de nem teszi) és a mediasource progit.

Audigy2 platinum EX-re felment.
Műxik minden, a távirányító is. 
Kösz a leírást. 
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ilyen karim lenne tojnék nagy ívben az ilyen moddolásokra... 

Én asszem visszateszem a kx drivert és nem kínlódok moddolással.

Visszatettem eredmény: csak a center szól
Leszedem ezt is és újra felteszem.... jól megkavarták a gépet a különböző driverek 

Egyre jobb, már driver nélkül is szól a center
Hangerőt nem lehet állítani 
A régi 382-es pax driver+pax 4 szoft+ctcomp.exe párossal majd megpróbálok audugy 2-t drivert/szoft feltenni.
kártya: SB0090
Tökéletesen megy a softmod, olyan szinten be tudtam magamnak lőni a hangot, hogy berosálok 
EAX+EQ+CMMS kombóval tuti lett nagyon, szereti a Logitech x-530-am is 
thx a tippért
http://soundcloud.com/morbidezza

hát basszus most próbáltam 5x-re és egyszerűen nem hajlandó feltelepülni

Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

Ha nem akar jobb ha nem erőlteted mert úgy jársz mint én... nekem már driver nélkül is van hang a centerben de ennyi az egész amit tud, hangerő vagy más ''extra'' nincs... Pár perc és lejön a régi pax driver, majd azzal is magpróbálom a moddolást vagy legalább helyreállítani 

még1x utoljára megpróbálom, hátha
Somewhere between Jesus dying on the Cross and a giant bunny hiding eggs, there seems to be a gap of information.

Ha a drtivertelepítés elején elszáll hibaüzivel, akkor hiába próbálod meg 5milliószor, akkor sem fog felmenni rá, hacsak nem cseréled ki egy másik hangkarira, amit támogat. 

nincs végülis semmi hibaüzi, egyszerűen nem talál drivert a kártyához
pedig ugye az is feltelepült a progikkal együtt

Sopi Grat! 2 napja vetted a kártyát, és már tele is floodoltátok a fórumot
DD
Egyébként kicsit keresgéltél volna, már ithon is régóta foglakoztak ezzel, és nem kellett volna lefordítanod sem semmit. lehet írtatok már erről, csak én nem olvastam végig az összes h.sz.-t.
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=72146
Itt az SB Live karival kezdik még 2004 októberében, de a KX Projekt-ről már 2004 februárban is írtak itt.
Én a KX Drivert kipróbáltam, csak azok rakják fel akik 60-70-ezres zenekari kártyát akarnak spórólni. (zenészek) A KX driver 1+3 kártyát csinál, az SB Live ból, és 1+4-et a 2zs-ből, 4-esből. Két csatornásakat. Nem csak Creative kártyáihoz jó, hanem minden EMU10k1, ill. EMU10k2 DSP-t használó karihoz. A KX Projekt nem valami szoftweres víziót alkotott, hanem keményen hardweresen hajtja a kártyánkat. EAX kivégezve, recseg ropog, szal ezzel a moddal olyan dolgokat tudsz megcsinálni mint egy félprofi kártyával, de bizonyos dolgokról le kell mondanod.
Itt mégegy: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=31519
[Szerkesztve]

Azt a KX-es driver csinálja. Nekem is csinált érdekes dolgokat. Driver Cleaner-rel távolítsd el a KX-et. Bár már nem emléxem tisztán, de mintha nekem az se oldota volna meg, mert utána a win nem sb-live-nak látta a karit, hanem EMU-nak, amire persze nem talált driver-t.

Mert még nem próbáltad a modokat
vagy esetleg nincs szükséged rá.

Nem jól telepíted. A 119-esbe leírtam melyik fórumra menj, ott már túlléptek ilyen hibákon.

DC megvolt de semmi.
Most egy nagyon érdekes 4 csatornás (nem 4.1 hanem 4.0) Audigy 2-ként üzemel a karim 

ebben reménykedtem én is
na akkor kezdem is átolvasni, köszi

Ki tudsz olyat választani, h. Wave? a kártyáid közül?
A kártyák közül az első mindg egyenértékű az eredetivel. Tudod ASIO...
[Szerkesztve]
(#126) paramparya válasza Mindenhova (#119) üzenetére

És ettől a KX drivertől is javul a minősége, mint az audigy 4-es drivertől? A játékos 3d-szolgáltatások hiánya nem zavarna...

Már leszdtem és azt is sikerként könyvelem el, hogy a gyári lemezéről felment a driver és minden megjavult. (a kx driverre azért lecserélem mert az sokkal jobb)
Itt vagyok. Megvan a kártya: SB0240, az itt található lista szerint platinum: [link]
Oem-ként vettem itt a PH-n.
Először felraktam a Pax drivert, de telepítés közben kékhalál (XP van, csak nem szeretem, ha újraindul). Uninstalláltam. Fel akartam telepíteni Pax nélkül az ISO-t, ugyancsak kékhalál.
Uninstall. Fel akartam telepíteni az eredeti CD-ről a drivert. Felment. Jeeee.
Restart. Mikor már üdvözölne a Creative, kékhalál. Ekkor egy picit már ideges voltam.
Csökkentett módba be, kártya letilt, vissza, uninstall az egész, töröltem minden creativehoz kapcsolódó dolgot. Eredeti cd-ről driver fel, restart, kékhalál.
Restart, ghost floppy be, nem működik. Csökkentett módba be, ghostban beállítom a restoret. Restart, de nem csinált semmit. Csökkentett mód. Csináltam új ghost floppyt. Restart, boot róla, semmi. Csökkentett mód, letilt hangkártya, restart, ghostban restore. Restart, alap xp fel. Győőőzelem. Eredeti CD-ről driver fel. Ez szép, és jó, de nekem kell THX konzol. Driver reinstall, és sima Audigy2 helyett Platinum kiválasztása. Telepítés közben kékhalál. Ekkor már az asztalt harapdáltam.
Persze restart után is kékhalál, úgyhogy csökkentett mód, kártya letilt, restart, ghost restore, alap xp fel, alap driver fel.
Azóta nyugtatózom magam. 16.45 - 21.00 között öregedtem pár évet.
THX konzol csak a ZS-hez van az Au2 szériából? (Amúgy néha nem jön be az Eax console, olyankor restart.)
[Szerkesztve]
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

Na siker! Azért annyira nem mert a mod nem sikerült de laglább win reinstall nélkül megúsztam a dolgot és a kX drivert csak visszakínlódtam majd a DSP-t is megcsináltam benne és most megy 

Én is sikerrel jártam (SB0160) Audigy ES-el
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
Szerintetek működik SB Live 5.1 kártyával? vagy ne próbálkozzak? 
Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem! .: No Comment Grp:.
tedd át más PCI slotba a kártyát, hátha...
http://soundcloud.com/morbidezza

most azt a kx drivert javasoljátok, vagy az audigy4 moddolását?
esetleg mind2 egyszerre is megy? 
Vagy hogy van ez?
gondolom kizárja egymást a 2 dolog, vagy nem?
ha nem, milyen sorrendben kéne felrakni? (Audigy2zs karim van)
üdv.
"Szedjek-e valami fehérjét szerintetek, vagy inkább tisztán?"
Ha sokat játszol, és ki akarod használni az EAX-ot, akkor az Audigy4 drivert.
Viszont ha nem, akkor kX.
c41r0^: Most cseréltem meg a hálókártyával, mert a SpeedFan induláskor csontra fagyasztja a rendszert, de nem javult meg. Délután leaplikálom a home made hűtőmet a vid.kártyáról, és akkor hozzáférek a többi PCI-hoz.

Játékra nem igazán kell, csak PES5özöm, oda nem kell semmi extra.
EAXot viszont éppen a zenehallgatás miatt (is) használom...
a különböző frekik beállítására, CMMS, stb... szóval azért igencsak használom (főleg mert így szólal meg az összes hangszóró).
kX ben is található azért jó minőségű equalizer, meg stb? Ami pl. zenehallgatáshoz, moviezáshoz kell?
Mert nekem kb. ennyi amire kell perpill.
megszólaltatni összes hangszórót (THXet nem használok configra)
megfelelő hangszín, cut off frekik beállítása (igazán nem is használok EQt, hanem csak az EAX effekteket configolom be úgy, ahogy tetszik)
Legyen azért sorround 
akkor ennek tudatában kX?
Gondolom a kezelőfelülete azért felhasználóbarát ennek is, vagy nem? (mint pl. audigy driverek)...
Amúgy miben jobb a kX, mit hajt jobban? szebb hang? (más igazán nem számít
)
kX letöltési linket tudtok adni, vagy ott azt a fórumot nyálazzam végig a linkért? 
köszi!

Ugyanúgy javul a minősége a KX-től, csak plusz csatornáim lesznek?
[link]
Van EQ, meg jópár effekt. Persze tud több hangszórót is kezelni, ezenkívül megadható, hogy a hátsók sztereó jel esetén hogy szóljanak (kikeverje neked reverb meg hasonló effektekkel, vagy lemásolja az elsőket)
Engem még nem hagyott cserben, végül mindig vele paktálok le. A Live!-omat azzal használtam, lehet ezzel az Au2-vel is kénytelen leszek (azért érdekel az EAX)

köszi!
Hát nekem EAXban sem a jópár effekt érdekel, hanem az, hogy szabadon állíthatók..
egyébként akkor kXben az a sztereo jeles keverés hasonló lehet mint EAXban... ott is van keverés, sztereo... csak nálam vmiért szar, túlvezérli a mélyládát vmiért ilyenkor, aztán tömör helyett dobozhang
és még mindig nem jöttem rá mér.... de szoros összefüggésben van a mélyláda a többi hangszóróval, ha pl. lehúzom őket, mélyláda is halkabb lesz, meg ilyesmi... szóval azt az automatikus cuccot kell kikapcsoljam, de asszem azt próbáltam már 1*, (cut off frekit én adtam be), de ennél akkor is több jelet küldött, grrr...
Szóval ha ezt bármelyik driver megoldja nekem a 2 közül, akkor az lesz a befutó 
amúgy t7900as hangrendszerem van, nem értem, hogy nálam miért merül ez fel.. de lehet csak túl érzékeny a fülem a basszusra, más lexarná
(de nem csak én hallottam így)
pl. a high-middle-low cut off frekik, ennek intenzitása, stb.. én nem is használok EQt, hanem csak ígyszépen belövöm a mély - közép - magas intenzitást ahogy tetszik... és nagyon jól sikerül 
elvileg ez is hasonlít az EQhoz, csak nem annyi skálában... de nekem jobban bejött, mint az EQn a hullámzást állítani... 
akkor majd megnézem a kXet is.... de először moddolok audigy4re 

a latest drivert kell leszedni, ugye? 

érdekes.
audigy4 driver pack 250 mega.
kX driver össz 4.5 mega...
ehh ehh....
ez érdekes 
persze a minőség nem a mennyiség múlik, csak eléggé vicces.
creative biztos sokat szemetel...
(#141) paramparya válasza paramparya (#136) üzenetére

Nálam van valami bug, hogy elküldi a hozzászólásom, és csak én látom?
Kérdeztem kétszer, hogy a kx-től is ugyanúgy javul-e a minősége, mint a au 4-es drivertől, de valahogy válaszolatlanul maradt (pedig akitől kérdeztem válaszolt mindenkinek...) 

még az is lehet, hogy nem válaszolt ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nekem sajna nincsenek tapasztalataim, én is épp azon vagyok, hogy kiderítsem
[Szerkesztve]

Itt vettem Prohardveren... 
Meg dolgozott bennem a kíváncsiság. 
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Hi.
nekem egy SB Live 5.1 digital (OM) SB0220 van becsomagolva mert az alaplapi integrált egész jól szól. 
xp újratelepítés elött állok..bepróbálkozzak egy moddolással? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.
Az Audigy2-nél nem tapasztaltam akkora javulást a gyári driverről kX-re váltás után, mint a Live!-nál. Viszont stabil, kicsi, gyors. Ha mindenképp ki akarsz próbálni másik drivert, akkor szerintem kipróbálhatod a kX-et, nem vesztesz vele semmit (kis időt)
A plusz csatornákon mit értesz?
Itt vannak képernyőfotók a kX-ről: [link], de azt hiszem ez a topik nem erről a driverről szól 
Engem nem zavar, csak nehogy egy moderátor morcos legyen miatta
Jómagam most a gyári drivert használom. Rájöttem , hogy a DVD-Audio lejátszó vagy mifene okozza a fagyást. Legalábbis úgy tűnik, és remélem nem más. Ha fel van telepítve, akkor mikor elindul a Win, és bejönne a DVD-Audio bemutatására szolgáló ablak, akkor szinte mindig lefagy.

_seth_ -nek nem jön össze, nekem összejött, szal próba cseresznye

nekem is összejött ahogy neked. 
sőt nálam ugye fenn se volt a gyári SB driver még simább volt a telepítése..ahogy beraktam a kártyát sárga kérdőjel stb.
Felraktam amit kell és faszán szól. Sokkal jobban mint korábban, igaz én fejhallgatót használok nem házimozit 
Milyen tápod van?''400 W Codegen'' Akkor mindenképpen csereérett, mert a pénztártól való távozás után 1 perccel a tervezett élettartama végére ért.

Na igen, de legalább a kX driver felment rá újra és működik 
Vmiért nem szereti az én hangkarimat vagy vmi más driverrel akadt össze vagy nem tudom mi lehetett a baja. Használni úgy sem használtam volna moddolva mert a kX driver sokkal jobb mint az au4-es pl reason és más hangszerkesztő progikhoz 

basszus ha jól látom azt írtátok hogy a kx driver zenehallgatáshoz jobb mint az audigy4? akkor tegnap hiába tépett szét az ideg a sok tököléstől?
[Szerkesztve]

najó most kezdek ideges lenni már az a rohadt kx driver se megy vissza ![]()
lehet hogy nem volt olyan jó ötlet megpróbálni modolni?