ezek mit jelentenek? értek belőle pár szót, de nem mindent 
aláírás

ezek mit jelentenek? értek belőle pár szót, de nem mindent 
aláírás

hm, legalább megpróbáltad!
Azért köszi a tanácsot! Nem kell valakinek 5400rpm-es samsung mini-köszörű?
)))

Cseréld rövidebre az adatkábelt.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda

de gáz... sima átlagos kábelt használok, ha qrvahosszút használnék akkor tudomásul veszem, de így 
aláírás

Az Nvidia Drivert akkor kéri be floppyn amikor rakom rá az xp-t. Felraktam még azt a sata raid -et de az egy nagy szar javas program,ráadásul nem csinált semmit.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!
''Az Nvidia Drivert akkor kéri be floppyn amikor rakom rá az xp-t.''
Ja, hogy neked Silicon Image SATA vezérlő van az alaplapodon.
Esetleg megpróbálkozhatsz új SATA biost letölteni a SIL-től, majd feltenni az új bioshoz való új drivert.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Köszi az eddigi válaszaidat!
Furcsa számomra akkor is, hiszen teljesen újnak számít.
Jó lenne tudni, hogy mi alapján ítéli meg a kondíciót a Sentinel.
A 2 éves Seagate meg 100%-os (strapabíró darab).
[Szerkesztve]

Ez a bolt hülyesége, semmi köze sincs a Samsunghoz... egyébként melyik bolt volt?
www.xbox360szerviz.hu

ha ismerős vagy nyíregyházán akkor: Szarvas utcán 2 bolt van egymás mellett, és ott ahol nem árulnak használt cuccokat ( nem tom mi a neve) 
A Samsunghoz, meg csak annyi köze van, hogy ez a winyó márkája 
aláírás

Akkor szimplán cserélj adatkábelt, 45cm-es, 80 eres kell neked.
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
5 Reallocated Sectors Count: a hibás sectorokról való adat áthelyezési kisérlet és sectorok lezárása. ez ok, de a 198 as adat meg a javíthatatlan sectorok száma. az mértnem növekedett??
|87 104 97 83 107 101 83| "Itt nincs rasszizmus, de igény lenne rá!" [muszály, egyenlőre, helység, szallag] Az ön bankkártyáját az ATM elnyelte, tájékoztassuk a Microsoftot a felmerülő problémáról?

Reallocated Sectors Count: hibásnak vélt, szal sztem nem feltétlenül hibás, csak annak vélt, esetleg javítható, ez nem egyenlő a javíthatatlannal... valahogy így van ez, legalábbis remélem 
Hequila: [link] csak át kellett volna olvasnom 
aláírás

Reallocated Sectors Count: hibásnak vélt, szal sztem nem feltétlenül hibás, csak annak vélt, esetleg javítható, ez nem egyenlő a javíthatatlannal
Ez tudtommal nem így van! A reallocated sector count a tartalákterületre áthelyezett szektorokat jelöli. Ezekről már eldőlt, hogy javíthatatlanok.
Amiről Te beszélsz, az a current pending sector count.

reggel kb egy fél órán keresztül forogtam ezen, de úgylátszik tévedtem 
Whaskesnek tudsz választ adni?
egyre jobban felkelti a téma az érdeklődésem 
aláírás

Mármint erre?
[link]
Igazából pontos diagnózist nem tudok adni. Nagy valószínűséggel valamiért hibázik a S.M.A.R.T., vagy a naplózó program.
Az eredeti S.M.A.R.T. ablakot is látni kellene ahhoz, hogy bármit mondani tudjunk.

sztem erre gondolt: [link] itt tisztán látszik minden... az a lényeg, hogy az 5 ös nél nőtt a Reallocates Sector Count, a 198 asnál, pedig nem 
MOD: szenyór tag lettem 
[Szerkesztve]
aláírás

A Sata Biost Felfrissitettem a Legújabb Über Biossal együtt, és Driverből is a legújabb van. Már kezdek Beletörödni,h kalap szar ez az egész Satás dolog, Ebben a felállásban.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

Hogy ez miétr van, azt majd az okosabbak megmondják, én nem akarok hülyeséget mondani, és nem tudom, hogy mitől lehet ez.
Jó estét mindenkinek.
lehet volt már róla szó de most álmos vagyok 1000 hsz-t végigolvasni.
van egy 160gigás ide-s samsung vinyóm 8 mega kessel és az a gondom hogy búg és rezeg mint állat az egész gép rezeg tőle pedig vannak rejta nexus gumi bakok de ez valami eszméletlen
van alapzúgása ami idegesít mert jeenleg ez a leghangosabb alkatrész a gépben meg ha dolgozik akkor nem is kerregés zavar hanem amikor felpörög berezgeti az egész gépet mint állat
anyám 80 gigás 3 éves maxtorja nem csinál ilyet ez meg nincs fél éves se
vigyem vissza kicserélik az ilyet?
A segítséget előre is köszi
jó éjt péter007
Szevasz!
Leginkább rezonencia-frekvenciára gondolok ami felerősíti önmagát. A gép valamely lemezalkatrésze erre ''reagál(hat)'' és a rezgést szétviszi a házban ami ilyen búgást okoz(hat).
Úgy kellene kiszűrni, hogy csapágy problémáról van-e szó, hogy a winyót menet közben a kezedben tartod, ezzel ellenőrizve a rezgését. Érdemes közben másolni is valamit, hagy dolgozzon a fej benne.
Ezen kívül egy SMART elemzést szívesen megnéznénk, hogy vannak-e esetleges lemezhibák.
Az elemzést Everestel vagy Hard Disc Sentinellel tudod leolvasni.
ui: Nálam is van a két vinyó miatt némi rezonancia ami olykor felerősödik és ''búg'' a gépház. Szerencsére nem zavaró.
Megtaláltam, hogy miért is írja 92%-osnak az SP2014N winyómat a HD Sentinel.
Current Pending Sector Count értéknél van 2db elkülönített szektor, amiről még nem döntötte el a winyó, hogy rossz-e vagy sem.
[link]

A nidec motoros rezeg mint állat, a jvc motoros nem, de asszem az hangosabban seek-el(de lehet halkítani).
Nekem az elöbbin van a rendszer(kettö van ilyen a másik mobil) és gumi lábakra állítottam így frankó. Amióta nincs alatta légmozgás mert a ház alján áll a gumi lábakon jobban melegszik. 
Üdv!
a pszihé és a test, vagy a test és a pszihé?
Hello!
Kézben tartás már megtörtént ezzel kezdtem.
Ha kézbe fogom a vinyó rezeg de olyan mintha masszírozná a tenyerem 
és a házban semmi rezgés.
A házban sok a lemez meert egy gigabyte 3daurora ami full aluminium de van alatta poliforn cíik dubla rétegben és a ház belül is ki van bélelve polifornnal meg sziloplasttal.
Szóval kérdésem az lenne ezt kicserélik-e gariba???
[Szerkesztve]
Honnan lehet tudni, hogy Nidec vagy jvc motoros a winyó?
Nemtudom hogy ez a rezgés mennyire megszokott a Samsungoknál, de szvsz vidd vissza gariba, ha szerencséd van kicserélik.
nem cserélik ki, megmondom miért: a szervízben meghallgatják, és nem hallanak semmit, mer abban a zajban nem feltűnő. Tehát nem fogják a jelenséget hibaként diagnosztizálni.
Ettől függetlenül TÉNY, hogy egyes szamszung vinyók úgy búgnak, hogy elviselhetetlen (számomra)
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu
Hát ez a baj h. számomra is elviselhetetlen mert minden cucc full hangtatlan a gépbe csak ez a szar hangos mmint állat.
Koleszos vagyokma megyek Vp-be vissza holnap meg bemegyek a boltba és megkérdezem mi a helyzet kicseréli-e v. nem?
Ha kicseréli akkor 1 hét múlva viszem ha nem meg eladom és veszek egy normális nem samsung halk vinyót.
Ha van valami majd írok addig meg mindekinek jó fórumozást!!!

Az tény, hogy nem fogják kicserélni (99,9%), de nem azért, mert a nagy zajban nem hallják, hanem azért, mert egyszerűen ez nem hiba. A Samsung ilyen lutri és kész.
ezért is fogom eladni a retekbe és veszek helyette egy satasat ami halk?
melyik márka csinálja leghalkabb satas hdd-ket?
mondjuk 160-200 giga kategótiában?
ja és ti értetek hozzá mennyiért lehet ezt elpasszolni?
ja az kimaradt h. februrban lesz 1 éves úgyhogy van még rá 2 év gari
[Szerkesztve]

Hi!
Az őrület határán vagyok és szeretnék segítséget kérni! M2N-E alaplapom Amd 4200+ procim, 2048Mb Geil ddr II 800mhz ramom, geforce 7600gt, és samsung 200gb merevlemezem van.Már korábban is volt hasonló eset h ujraindult a gép magától, leállt ugy h csak áramtalanítás után engedte magát bekapcsolni.De ma azt csinálta h egy Hangkártya(ami integrált)driver frissítés után újra meg újra ujraindult amikor eljutott a sound max program betöltéséig.Semmit nem lehetett tenni, újra installáltam a windowst.Ez után ha bármit fölraktam például chipset driver,hangkártya driver,a gép újra indítása után már a winchester ellenőrzésnél (amikor butolásnál villog a kis kurzor)egy oldalas hiba üzentet kapok amiben valami freedos,Fat32 (pedig ntfsbe kódoltam a formatálásnál)No warranty, Tipe the full shell command - kifejezések találhatók.Azóta háromszor raktam újra a windowst de semmi változás.Ez a gép mint látjátok 250k nál is többe került és nem szeretnék vele egyelőre szervízbe menni súlyos ezrekért.Szoftveres a baj?Rakjak másikfajta windowst?Mert a driverek az alaplap hivatalos cd-jén voltak!Hardveres és még is szervízelni kell?
Nagyon kérek mindenkit h segítsen h mi lehet a baj ,bármilyen információra lenne még szükség írjatok!!!
A válaszokat előre is nagyon nagyon köszönöm!!!

Tudok Pontosítani a hibaüzenten!:
1. HD System Type(00)
Freedos kernel version 1.135w(Build 2025w USTABLE, nov 30 2005)
Kernel compatibily 7.10-WATCOM- Fat32 support.
C: HD1 Pri[1] CHS = 0-1-1 Start= 0 mb size=31mb
Bad or missing command Interprete

Rá van írva a motorra.
(#1029) péter007: a 300-as ph-s teszeten a WD
köszi de asszem a 300as már felesleges lenne elég egy 200-as v 160-as
melyik lenne a legjobb márka ami halk?

Mindegyik gyártó szór rezgés szempontjából, de a Samsung talán legjobban. Halknak mondják a WD-t, de van akinek nagyon rezonál, tapasztalatom nincs vele. Nem nagyon rezeg a Hitachi, viszont van egy enyhe sípoló motorhangja.
Biztosra mondani nem lehet semelyik gyártót.

Tápegység (a névleges teljesítménye mellett a gyártó is érdekel)? Memtest? S.M.A.R.T.? CPU stabil?

Hát ár-érték arányban most azt hiszem inkább a 200, 250GB a legjobb választás.
Láttam tavalyi seagate-t 160-ast ami jó halk volt(meg lassú), most láttam WD-t ami jó halk, de az írásra lassú (olvasása gyors), régebben volt seagate barracuda-m gyors volt és halk.
Ahogy elnéztem a teszteket WD-t vagy inkább az új seagate-t mégiscsak gyorsabb és nem hiszem hogy sokkal hangosabb. A gyártók a honlapjukon feltüntetik a a vinyók db-értékét is, talán nézd meg azt is.
Még régebben volt WD-m de az már rég volt, van !régi! maxtorom is az is tök rendben van, talán kissé hangos de nem annyira mint a rezonálás, mindenesetre egyik se rezonált úgy mint a két nidec-es samsung-om. 
De van rá megoldás(ha nem lehet kicserélni másra) a mobil rack-be pl. szilikon csíkot tettem alá(a széle alá egy-egy csíkot hosszában), azt amit a nyílászárókhoz használnak, (barna színű bordás) és sokat javított rajta.
[Szerkesztve]
Egy S.M.A.R.T. elemzést belinkelhetnél a winyódról és ha van rá módod, akkor cseréld le az ide/sata kábeled.
gog: Megmondom őszintén, hogy se a 200-as se a 250-esen nem láttam semmi feliratot a motor résznél (mindkettő PATA).
A Seagate Barracuda 7200.7 sorozatra mondom azt, hogy jól sikerült minden szempontból.
Szvsz jó választás a Seagate és a WD.
(Jelenleg nincsen bajom a Samsungal sem, de remélem nem is lesz.)

Welsing: legközelebb mielőtt újratelepíted a windowst, töröld az összes particiót erről a lemezről. Amit beírtál, az tipikusan egy windows helyett telepített oprendszer boot üzenete. Gondolom a gépedet windows nélkül vetted, de mégis volt rajta valami oprendszer. Ennek a valaminek a maradéka küldi az üzenetet.
rudee: Ennek az ég világon semmi köze sincs se kábelhez, se smart dolgokhoz... 
[Szerkesztve]
www.xbox360szerviz.hu
Köszi mindenkinek most már csak azt mondja meg valaki hogy mennyiért tudnám eladni jelenlegit.
160 gb 8mb 1 éves még van két év gari
köszi

Sztem az új vinyó nettó árát talán megkapod érte. Legalábbis én nyáron annyiért vettem egy használt 250-est. (Kb. az is egy éves volt akkor.)
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
''Ennek a valaminek a maradéka küldi az üzenetet.''
Ha valaki megmondja, hogy mi a hiba oka, akkor én megmondom a megoldást: a telepítőcd-n el kell indítani az XP javító konzolát (recovery consol), és ott kiadni a fixmbr és a fixboot parancsokat.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!

jvc motoros, a fehér cimkére van írva(sata, sp0812c):![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070109/400777495JVC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
nidec motoros, közvetlenűl a motorra van írva(pata, sp1604n):![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070109/380595429NIDEC_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
csak telós fényképet tudtam csinálni ezért nem olvasható a felirat
[Szerkesztve]

Sziasztok
Van egy samsung 400 Gb sata-II vinyom a kérdésem az lenne hogy minden samsung
vinyo ad (morgo,zörgö) hangot mikor dolgozik vagy csak az enyém ilyen? 
Ha a seek-re gondolsz az minden vinyónak van nem csak a samsungoknak.
Different songs for different moods.
Köszi a képeket, de nálam egészen máshogy néz ki a 2db PATA Samsung. Nem oldalról csatlakozik a motor és a panel összeköttetése, hanem a panel és a motor függőlegesen közvetve találkozik, amit egy műanyag áthidaló takar.
Nincsen különálló áthidaló adatszalag a motor és a panel között mint nálad.

Nekem egy 160as samsung satam van, de az nem ad ki furcsa hangokat csak remeg tőle a ház, ami samuknál állítólag megszokott. Viszont volt egy szintén 160as seagate-em, ami morgott mikor dolgozott
.
he?

Ha nem áll megfelelően a lábán a ház akkor bármilyen vinyóval érzed a remegést... nézd meg az aláírásomat, nekem ezek a vinyók vannak EGY nagytorony házban. Az egész gépben a tápventi a leghangosabb... Egy másik gépemben (HPCompaq D510 slim PC) egy SP2014N van és teljesen hangtalan, remegésmentes.
www.xbox360szerviz.hu

Nektek mien meleg a vinyótok? nekem sp1614N vinyóm van most 38 fokos, úgy hogy 2db P3as hűtőborda van a tetején. Rezgést én 4db Blue-Tack kockával orvosoltam(most a cd olvasóra van rárakva, ha Everestben avarage read-et nyomok,morog az egész,lehet még ennél jobban halkítani? (HDD boxot, nincs pénzem venni)

SP1634N 29 fok, SP1203N 30 fok. Mindkettőt elölről legyezi egy befelé fújó Coolink X8 1500-as venti, plusz a 160-as (rendszer)vinyó alá be van szerelve egy ilyen szerkezet[link]. A harmadik Samum - SP2514N - egy USB-s alu rack-ben lakik,szintén venti hűti. Hőmérs. csak kézrátétellel tudom megállapítani, mer' ugye a SMART adatok USB-n nem mennek át. Amúgy saccra az sem melegebb 30 foknál.
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika