Hello!
jár DVI kábel 910T hez?
ha nem, akkor hol lehet beszerezni, és mennyiért?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
andris21
(kvázi-tag)

adam526
(tag)
Szerintem megéri a többletet, mert nem csak dvi-ben különbözik tőle, hanem állíthatóságban is. A 910n-t nem lehet elforgetni és nem lehet állítani a magasságát. Amúgy az árban benne van a dvi kábel
HP DV6 (i5 2410M 2,9 GHz; RADEON 6770M 2GB GDDR5, 4GB DDR3, 500 GB 7200 RPM) /// Samsung Galaxy S Gingerbread 2.3.6

quest8
(újonc)
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen tft-t.
Minden frankó, de a teljes képernyős avi csíkos lesz rajta.
Próbálgattam, széthúzáskor ha eléri a monitor kb 90-95%-át a kép, akkor kezd becsíkozni.
Szerintetek mi ez? Hogy lehet javítani?
Egyébként a monitor király!!!!

adam526
(tag)
Nincs ötletem, szerintem vidd el szervízbe, ha 3 napon belül van, kapsz egy vadi újat.
HP DV6 (i5 2410M 2,9 GHz; RADEON 6770M 2GB GDDR5, 4GB DDR3, 500 GB 7200 RPM) /// Samsung Galaxy S Gingerbread 2.3.6

quest8
(újonc)
Hali!
Nem vittem vissza, mert a teljes képernyős avi-któl és tv képtől eltekintve szuper.
Az aviknál akkor kezdődik a gond, amikor teljesen kihúzom. Sok kis vízszintes csík jelenik meg a kép szélén és szanaszét a képen.
Ha visszacsökkentem, akkor eltűnnek.
Monitor vagy videokártya (driver) gond. Az régi CRT (765MB) semmi gond nincs.

Lockstock
(fanatikus tag)
Na azt hiszem én is beújítok egy ilyet! Vagy mikor jön ki a 913T?
Vagy gyűjtsek egy 20,3''-ra annak legalább 1600x1200 a natív ![;]](/dl/s/v1.gif)
- - - - - -

Lockstock
(fanatikus tag)
Tényleg a 213T-nek mennyi az ára? Van valakinek tapasztalata vele?
- - - - - -
1600x1200-on aztán szenvedhet a videokari, ha 3D-s játékkal akarsz játszani...
[Szerkesztve]
No Gods or Kings. Only Men.

Lockstock
(fanatikus tag)
Én ugyan nem akarok játékokkal játszani!
Max a Netes gépen, évente kb. háromszor azon meg 1280-ban csak eltolja vhogy
:)
- - - - - -
Hol vettétek a monitoraitokat?
Sose lőj orkra, ha goblint kerget...

adam526
(tag)
Én a users-ben
www.users.hu
Akkor, mármint karácsonykor ott volt a legolcsóbb
Hali!
Nekem is ilyen monitorom van
A teljes képernyős becsíkozás nekem attól jön elő (DVD-AVI) ha DVI-kábelen keresztül nézek filmeket. Igaz zömében csak a másoltaknál. Azt hallottam az az oka, hogy a dvi mivel digitális jobban érzékeny a hibákra és a képminőségre. Vagyis mivel jobban élesebben és szebben adja vissza az eredeti képet, ugyanez igaz a hibákra is. Vagyis azok is sokkal észrevehetőbben jönnek elő. Nem zavaró, csak fura tudni hogy van ilyen 
Gondolom nektek sem csíkoz be eredeti filmeknél vagy játékoknál
True Success is Blonde