Remélem Sex-ben hamarosan lesz egy ilyenem. Mármint a +.
Semper Fi

Remélem Sex-ben hamarosan lesz egy ilyenem. Mármint a +.
Semper Fi

Nekem már van. 
Megkérem majd a moderátorokat, hogy javítsák ki a topik címét ilyenre: ''Samsung SyncMaster 193P és 193P+'' 
Com'è diverso il mondo visto da qui
Átírva. 
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

kis infót is nyöghetnél róla, mire használod? megfelel-e stb 
élményeket ;)
[ Szerkesztve ] vagy mégsem? ::::::::::::::::....:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hi!
Gratula 
Sulinetes vagy sima?
Mikor rendelted és mikor jött meg?
[Szerkesztve]

Remélem 7en nekem is szólnak h mehetek. 
Semper Fi

A sárga csík ismét megjelent 
Most a monitor közepén.
Egyébként 2-3 hét alatt jött meg.
Telefonáltak (2* is), hogy mehetek érte. Mikor szombaton (10.15) felmentem 2 órát vártam bejelentették, hogy NINCS. Azután lett (20 perc múlva).
De ez a fránya csík marhára idegesít. Szombaton volt aztán meg ma jelent meg ismét.
Játékra, netre (most is azt csinálom) filmre használom. A divx tényleg kockás egy kicsit.
Ha van kérdés jöhet. Megpróbálok válaszolni.

Természetesen sulinetes. Amúgy nem vettem volna ilyen drágát 

Mikland-os? Mikor rendelted, ha 15-én jött?
Semper Fi

Igen Miklandban vettem. 2-3 hét alatt jött meg. De eredetileg 930 Bf volt megrendelve és amikor megjelent a 193p+ aznap váltottam át erre. A váltás után 1-1,5 hét múlva jött meg. Ha jól emlékszem én voltam a 6.-ik. De nem biztos.

Nagyon jó tesztet csináltál!
Engem nagyon meggyőzött!

Sajnos az új mellett visszatért a régi csík is.
Szóval most már 2 csík ékesíti a monitort, és már 3 napja ott vannak 
Már csak azt nem tudom, hogy a Miklandba kell visszavinni vagy itt Szegeden is van valami márkaszervíz.

sziasztok, nekem is megvan a 193p+om egy ideje. minden rendben vele, a bal felso es also sarkokban azonban enyhen sotetebb a kep, mint mashol. szurkenel, fehernel, sarganal latszik elsosorban. nem tapasztaltatok hasonlot?
nem egy halalos hiba, de amilyen majom vagyok, miota eszrevettem, csak azt nezem.

Hi!
Megjött a 193p+ kistestvére....173p+!!
Sulinetben...
Hurrá. 
Ma hívtak a Mi*landból hogy mehetek érte.
Nagyon örülök, mert hát elég necces volt a dolog, hiszen 3 nap múlva vége a snet-nek.
Bocs de meg kellett osztanom mert majd kiugrom a bőrömből!
Majd megírom milyen.

Mikor rendelted?
Nincs vége 3 nap múlva, mivel a Mikland-ban hétfőig folyamatosan nyitva lesznek. 
Semper Fi
vigyazz nehogy sima P-set adjanak'
Parfüm bazár: http://hardverapro.hu/apro/parfum_bazar/friss.html

Résen leszek 

Ma hívtak a Mikland-ból. Az esély, h lesz ilyen moncsim Sulinetben nagyjából zéróra csökkent.

Semper Fi
Én is úgy csináltam az előrendelést, hogy 193p+ , ha az nem várható akkor helyette 930bf...
Aztán felhívtak, hogy 930BF jött, de nem biztos hogy marad ... 193p+ elméletileg szerda magasságában jön, de az sem biztos ...
Ezért én úgy döntöttem inkább legyen a biztos ... elmentem 930BF-ért ... (Egy futó pillanatra össze is tudtam hasonlítani a képét egy 173p+-al .... nekem nem tűnt fel nagy különbség ... bár csak futólag néztem ...)
De ahogy hallom nem fogom megbánni, mert csak lemaradtam volna mindkettőről 
''Live Fast! Die Young!''

HI!
Ramiris-ben meg van 193p+!!!!!!! /NEM sulinet/
Tehat aki-nek szmaaval megfelel az kerem siessen es kugye oda kedvenc kiskerskedojet!!!
udv
neduddki
a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

HI!
Majdnem elfekjettem mondani:
FULE VAN!!!
es KELLEMESEN NEHEZ!!!!!!!!!
udv
neduddki
p.s. :- )))

Sziasztok,
tegnap vettem egy 193PPlus-t. Be is üzemelten rögtön, minden rendben volt. Ma reggel, amikor bekapcsoltam és magára hagytam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy vízszintes csík időnként felvillan a közepén és elmegy a kép, majd visszajön. Ezt ismételte úgy, hogy egyre többször volt fekete és egyre rövidebb időre jött vissza a kép, majd végleg elsötétült.
Kikapcsoltam a gépet a főkapcsolóval, újraindítottam, ugyanez a hiba jelentkezett másodszor is.
Újra kikapcsoltam, DVI bemeneteket kihúztam, visszadugtam, jó erősen rácsatoltam és most úgy kapcsoltam be, hogy előbb a monitort és utána a gépet.
Most megint minden rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett a baj? (pláne, hogy olvasom, hogy ez már többeknél előfordult)
Lehet az az ok, hogy szigorúan előbb a monitort kell bekapcsolni és utána a gépet?
Vagy az is okozhatja, ha nincs egérmozgás vagy billentyű leütés egy ideig?
ATI Radeon 9200-es videókártyám van nekem is, és nem szeretnék videókártyát cseréni.
Előre is köszönöm, ha valaki segít a megoldásban!

Sulinetben vetted?
Semper Fi

HI!
Foltettem az asztalr eas bakapcsolram, es tugyatok mi volt az eso reakcio???
hu de kicsi ennek akepe:- ))) /de hozzaszoktam ahhoz a franya 55cm-hez:- )))/
udv
neduddki

Szia!
Nem, csak a 173PPlus-t adják Sulinetben, legalábbis tudomásom szerint.

Lehet itthon kapni fekete színben 193P vagy 193P+t?
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Hi!
[link] lap kozepe kornyek....
amugy hozhatnam a tftpanel.hu-t is ha a eppen nem lenne doglott a debreceni egyetem netje:- (((
mas kerdes hogy a hozzajutas soha nem votl egyszeru...
udv
neduddki
he7edik.: . a rami-bol tegnap nekem feheret hoztak, pedig ojjan embot tette aki tugya hogy a feketeket kedvelem...
he7edik.:

Ahogy neduddki is linkelte, van 193p+ is, csak éppen nem tudnak hozni. Illetve csak nagyon kevés embernek jutott. 
Semper Fi

Nekem a Komelnél egyből hoztak. Esetleg próbáld meg náluk.

HI!
Most akkor nicns vagy egybol van???
udv
neduddki

Valamelyik fórumban láttam egy monitorállvány (magasító) linket. Tudd valaki segíteni, hogy ne kelljen megint átnézni az egészet? (Annyiban a témába vág, hogy egyelőre ez a 193P+ egyetlen tapasztalt hiányossága.) Előre is köszönöm!
És még egy kérdés, neduddki biztos tudja a választ.
Vajon jól látom, hogy amikor elfordítok egy TFT monitort portrait állásba, a pixelek közti vízszintes távolságok mintha nagyobbak lennének, mint landscape állásban? Elképzelhető, hogy a megszokott landscape állásban a pixelek közti függőleges távolság nagyobb, és már hozzászoktunk, és ettől tűnik vízszintesen töredezettebnek a kép, ha 90 fokkal elfordítjuk?

Mondom: múlt hét hétfőn vagy kedden beszéltem a Komel kereskedelmi vezetőjével telefonon, és pénteken ott volt a boltban.

Lehet, hogy félreérthetően használtam a vízszintes és függőleges távolság kifejezéseket. Szóval portrait állásban, mintha jobban látszanának a pixelek közti távolságok, és így vízszintes csíkok képződnének a pixelsorok között.

Nekem amikorbetöltődik a Win Xp a bal alsó sarok mintha lila színű lenne. Nektek is?

Marha jó... Nekem van egy hónapos rendelésem a Miklandban.
Mennyibe került?
Semper Fi

Nekem is!!
Egy kicsit, meg is ijedtem.
Nekem 173p+ (neked 193p+ ugye)
Valszeg ilyen csak itt látni is. 
Szerintem egyébként gyönyörü szinei vannak.
[Szerkesztve]

Az övé egy 193p+.
Semper Fi

Köszi már leesett és pont módosítottam amikor irtál. 

Szia!
103.000 Ft + ÁFA

De ez Sulinet? Mert nekem csak abban kéne.
Semper Fi

Kedves joshua7,
Te olvasol is vagy csak kérdezel? 
Már egyszer írtam, hogy nem, és csak a Samsung 173PPlust adják Sulinetben ebből a Samsung szériából.
Sziasztok, minden jót, én asszem megoldottam a monitorproblémáimat!
Sok sikert a jövőben vásárlóknak na és sok szerencsét is (ilyen pixelhibás időkben az sem árt...
)!!!
Jesszusom, elfelejtettem válaszolni Neked!! 
Igen nálam is és mindenkinél. No para! 
Hová sietsz? 
Nem csak a 173Pplus van, volt sulinetben, hanem a 193Pplus is, ahogy neduddki be is linkelte. 

ÁÁÁ!!!
Te olvasol? Mivel párszor le lett írva, h az is kapható Sulinetben!
Ahogy föntebb írtam vagy 3x, nekem is erre van leadva rendelésem.
Semper Fi

Körülberül 2 perccel ezelőtt hívtak a Mikland-ból és... megvan a 193p+!
Azt mondták, h 10 darabot hoznak és h holnap estig kellene elvinni! El sem hiszem!
Yes!!! 
Semper Fi

HI!
EMber ALICSDDDD mar le ahujjesegeket!!!!!!!!!:- ((((((((
udv
neduddki
Dettó, de erős a gyanúm, hogy a 10nél jelentősen több megrendelésük van rá, én majd 1 hónapja rendeltem meg...
De mi is ez a lilaság?
nehogymár szart vegyek