Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gelbelex

    őstag

    válasz gelbelex #15341 üzenetére

    Már értem, miért szereti Leslieke a gyári fw-eket.
    (Szubjektív hangulati elemekkel tűzdelt szöveg következik. :) )

    Az előzmények után ismét felmultiztam a TurkoV8-at (8530), a Kies újratelepítve felrakta jól a restore-t. Jónak is tűnt az egész, kivéve, hogy akadozott (nem is tetszett) a képernyőzárja.
    Aztán felraktam a gyári képernyőzáras rc1-gyel, na ezt nem szerette a Kies, ismételten újratelepítve sem tudta felrakni a restore-t. Egyszer fel bírta, darabonként, de akkor meg nem futott telefonon az Apps, megállt a frissítésnél. Egyszer újra is indult a telefon, magától.
    Újrarakva a cfw-t, FullDownload+MasterRom, majd reset és pre-config után a még egyszer újratelepített Kies alig/lassan ismeri fel a telefont, és a restore ismét nem megy rendesen, az sms-ek csak félig, a híváslista egyáltalán nem megy vissza a telefonra. (Érdekes, ilyet csinált a Nexus-LB1 is.)
    Majd felraktam a legelső csomagot, de már azt sem szereti a Kies, ugyanez ismét.

    Lehet, hogy egyedi, csak nálam, itteni okból jelentkező a probléma; és mindenki másnál jó a cucc, nem tudhatom. Respekt jár az alkotónak a munkáért, amit egy marginális rendszer jobbításába fektet.

    De nekem elfogyott a türelmem. Visszaraktam a gyári LB1 SEB-et, nem is értem, miért piszkáltam meg. Már bizonyított, jól működik, bár kicsit lassabb a cfw-knél, de három hónap alatt nem volt fagyás, ha néha egy program visszadob a menübe (memóriafogyás), újraindítok. Kéthetente egy xp-t sem ártott annak idején újraindítani. :D
    Vígan vissza is ment a restore. Olyan az egész, mintha hazaértem volna egy nagy utazásról.

Új hozzászólás Aktív témák