Ebben nem vagyok biztos. A felhasználók, képesek és kikapcsolják az auto módot (i8910). ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Mobiltelefonok » Samsung Pixon12 M8910 - 12 megapixeles kamera, xenon vaku, oled kijelzőHozzászólások

copin
(őstag)

marcell1993
(kvázi-tag)
wifi lesz benn megveszem!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816
húú...hát szerintem ez a samsung írtó jól néz ki 
Ne butáskodjunk már, a Touchwiz nem tudja az auto-rotate funkciót? Kép
R.I.P. Steve
Ez még a régi Pixon. Az új lehet már tudja.
Amúgy a windows-os Samsungok tudják.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Már a legolcsóbb érintős Samsung is tudja.
Note 2 ?
Soha életemben nem volt samsung készülékem, most lesz. Nyugtassatok meg picikét, hogy nem fogok csalódni.
Mennyire más egy samsungot használni mint egy nokia/sonyericcson telcsit?
R.I.P. Steve
"Coming Soon! ETA: August 2, 2009 "
R.I.P. Steve
Az esetek többségében
+ jobb anyaghasználat
+ precízebb összeszerelés
+ jobb kamera
+ megbízhatóbb
viszont
- java-s cuccok nehezebben mennek fel rá
- kevesebb tartozékot is adnak a készülékhez
- a szoft frissítés körülményesebb (a zárt oprendszerű Samsungokra gondolok most), bár lehet az új készülékeknél ezt már megoldották
Nagyjából ezek vannak
Augusztusban jön csak. Azt lehet nem várom meg és addig veszek valamit mást.
[ Szerkesztve ]
Nagyon elcsábított ez a telcsi. Nekem a majdnem tökéletes határát súrólja. Remélem a sok szó mellett minőség is lesz, mint a fotókban etalon előző samsung telcsiknél...
R.I.P. Steve
Én is erre várok, csak ha augusztusban lesz kapható, akkor még legalább két hónap míg normalizálódik az ára, addig szerintem veszek mást.
Melyik samu mobilt vegyem addig, hogy ezen zárt rendszerű mobilt utána már megszokásból kezeljem?
R.I.P. Steve
- Az elődjét
- Samsung S5230
- Samsung S5600
- Samsung S8300
Minden gyártónál megjelenő új típusok estén vannak jellegzetes hibák. Pl.: SE nál a kamera szoftver. Samunál vannak ilyen típushibák? Milyen a Samu support-ja? Mennyire frissítik szoftvereiket? stb. Vki bemutatná nekem a Samut, mert életemben nem volt csak nokiám és SEm. Őket nagyon jól ismerem.
R.I.P. Steve

Dr.Anonymus
(őstag)
a szoftvereket nem frissítik online, de a samsungokat elsőre úgy adják ki elsőre hogy ne fagyjanak...
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
Szerintetek lehet e következtetéseket levonni az előd hibáiból? Sok tesztben nem igazán volt a Pixon jó fénykép készítő. i8510 símán a legjobb képeket készítette, miért nem annak az utódja kapott 12Mp kamerát? Ez mitől lehet?
Edit: A pixon nál is ua a telep, ő multimédia használat mellett 1 napig bírja (PH teszt), az OLED ennyivel kevesebbet fogyaszt, hogy ezt a telepet hagyták benne?
[ Szerkesztve ]
R.I.P. Steve

marcell1993
(kvázi-tag)
ez reméljük jó lesz de én szerintem most az lg nek a 12 mp-s telója fog a legnagyobbat ütni!
megbízhatóságom: http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ és http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=848816
R.I.P. Steve
Ja és csak augusztus végén lesz elérhető Spanyolországban. Utána nálunk. Lehet várok inkább Satiora. Viszont D1 felbontás miatt lehet maradok Samunál.
R.I.P. Steve
Én nem vonnék következtetést az előd hibáiból.
Annak sem volt annyira rossz a kamerája csak a tesztben nagyon lehúzták.
A mostanság megjelenő Pixonokon már újabb szoft van és azok jobb képeket készítenek.
Az INNOV8 az meg egyértelmű, hogy jobb képeket készít. Szinte egy digi fényképező belsejét építették bele. Jelenleg ő az etalon a mobil fényképezés terén.
Idézet a tesztből:
A képérzékelőről hivatalos infó nincs, de a... mendemondák szerint az Innov8-be egy kompakt fényképezőgépekben használt érzékelő került, ami azért nem semmi egy telefonnál.
Az aksija az OLDE technika miatt tovább fogja bírni, de ez ugye használattól is függ.
[ Szerkesztve ]

Lirion
(őstag)
Szerintem az elődje az M betűjelézű mobilok között keresendő, mint pl. a sima pixon M8800. Viszont a rendszer már több, más kategóriába tartozó samun is ugyanaz, de azok nem kifejezetten a telefon elődei. 
Szerintem jó képeket fog készíteni,
Persze nem 12 megapxiels méretben kel nézni.
link
Note 2 ?

Dr.Anonymus
(őstag)
eléggé durván jó képek... 
Az életem egy film, melynek nem túl jó a szereposztása és ráadásul a sztoriját sem értem.
Végre valami kis infó róla.
Nem készít rossz képeket. Jó lesz ez.

Lirion
(őstag)
Na ezek így még teljes méretben is nagyon jók. Mondjuk nekem furcsa, hogy nagyobb képet fotóz, mint a többi telefon.
Ez nem véletlen, mert ugyanaz a látószögű lencse van benne, mint az N86-ban.
[link]
Azt hiszem INNOV8 meg van fogva
Brávó

A lecke fel lesz ismét adva a konkurenciának.
Csak ne lenne majd olyan drága

[ Szerkesztve ]
Egy sarkalatos kérdése van csak a telefonnak: az akksi üzemideje. Mindig azt hallottam illetve olvastam, hogy a samsung mobiloknak förtelmes rossz az akkuidejük. Az S8300 teszben is kiemelték e negatívumot. Remélem oled leszorítja fogyasztást. Habár akkor meg ott a nagyobb proci. 
R.I.P. Steve
I8910 nél pozitivum volt az aksi, persze ott 1500 as volt benne.
Note 2 ?
Végleges teszt:[link]
2-4 megapixel méretben ez már olyan mint egy fényképező. 
De még 12 megapixelben is jó néha ami nem semmi.
[ Szerkesztve ]
Note 2 ?

fairi
(senior tag)
meglepően jó a Pixon12 képminősége..
Kár hogy nem 12 MP kompaktokkal,DSLR vetették össze,így tényleg halmozottan hátrányos helyzetbe volt...
8*13 nyomaton meg se lehetne igazán különböztetni mi mivel készült,talán csak a dinamikai különbség árulkodna vagy a bokeh..
Tényleg ezekre a zárt érintőkijelzős telókra(mint a pixon12) lehet programokat pakolni vagy nagyon csekély választék?
Online Samsung Widgetekel bővíthető.
Note 2 ?

fairi
(senior tag)
Csak widget?az nem sok...
Meg java programok.
Note 2 ?

fairi
(senior tag)
De ez egy vwga érintős telefon lesz,ennek ellenére bármely java progi elindul vagy speciális külön erre írtak kellenek..
Symbianos vagyok,és rég volt már javás mobilom,lemaradtam ezen a téren nagyon

Elmondom neked, hogy anno az F330-al is készítettem olyan fotót, hogy normál méretben kinyomtatva (8x13 amit te is írtál) nem veszed észre, hogy mobillal készítettem.
Pedig az csak 2 MP-volt.

Augusztus 1én kezdődik az árusítása.
R.I.P. Steve
Ha normális áron lehet majd kapni, akkor benevezek 1-re. Addig használom az Omniát
Én már nem tudom mi lesz....
Note 2 ?
Azért látszik, hogy a tesztelő nem volt a helyzet magaslatán.
Valamikor nagyon jó képeket lőtt vele, van mikor értékelhetetlent.
Használni kell a beállításokat.
Eldar soha sem tudott jó képeket lőni
Note 2 ?
A gsmarénán sokkal jobb képeket lőttek vele.
Igen, ott alapból jobb képek vannak meg oldal is profibb ( szerintem a legjobb mobilos oldal) 
Note 2 ?