Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) -=Libria=- válasza AS (#900) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

rohadtul ki vagyok segítve, bocs :)
a saját programjában - samsung media studio - nem lehet a ROM és IMG fileokat belerakni mert csak médiafileokat ismer fel, total commander nem látja meghajtókánt, azon sem tudom, és a windows media playerben sem tudom ezeket a fileokat beadni neki

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#902) Csapi007 válasza -=Libria=- (#901) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van vmi automatikus frissítés funkció az SMS-ben.

"Csak úgy mondom"

(#903) -=Libria=- válasza Csapi007 (#902) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

már megoldottam, egy fórumon találtam exe firmware fissítéseket ami között volt egy UMS vezió is, így 1.09 ről 3.05 re majd arról 4.03 ra és 4.06 ra felfrissítettem, nagynehezen....eddig működik rendesen és hasznosnak ítéltetett

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#904) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Használj sajátgépet, az látja :)

Note 2 ?

(#905) Runner_fxr

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok! Kérdésem lenne! van egy samsung k5 mp3 lejátszóm! Gyönyörűen szól, a kicsúsztatható hangszórók is szépen szólnak! Egy probléma van! Egy nagy probléma! Hogy fájlrendszert nem látok a menüben! gyakorlatilag a készüléknek teljesen mindeggy hogy én szépen létrehozom a könyvtárakat és azokba különböző zenéket másolok, amikor bekapcsolom mappákat nem mutat csak a számokat, és ráadásul összevissza ömleszte ahogy esik úgy puffan sorrendben! Ezt nem gondolja komolyan a samsung remélem, mert a gagyi odys 10 forintos mp3 lejátszóm normális fájlrendszert mutatott és mutatta a mappákat rendesen és azt játszottam le amit akartam! Pedig még a hozzá adott samsung media studio is látja a mappákat amiket külön külön létrehoztam, de amint bekapcsolom a lejátszót az semmilyen mappát nem hajlandó mutatni csak track-et és azokat is össze vissza sorrendben.
remélem van rá megoldás, én sajnos egyenlőre nem jöttem rá, remélem valaki tud segíteni! köszönöm!

kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni...

(#906) Runner_fxr válasza Runner_fxr (#905) üzenetére

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Na rájöttem! playlistet kell létrehozni a samsung media studio-val, és akkor azokat felismeri. Minek ezt így bonyolítani? Miért nem jó a sima könyvtárszerkezet?

(#907) rumos14 válasza Runner_fxr (#906) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

vki ezt szereti, vki azt. én is inkább azt amit te. bizonyos samu lejátszókban van olyan menüpont hogy browse vagy file browse, így már könyvtárak szerint tudsz keresni.

(#908) Gonza

Gonza
(újonc)

na nagy része nem biztos hogy ide tartozik!(bocs csak nem találtam helyét!)
van egy k5-öm !ugyebár az mp3-at wma-t ogg-t és asf-t játszik le. na mos találtam a neten m3u kiterjesztésű fájlokat és a gépem lejátsza de fogalmam sincs hogy csináljam meg hogy mp3-on is menjen!

(#909) Csapi007 válasza Gonza (#908) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az m3u nem egy playlist fájl kiterjesztés? :F

"Csak úgy mondom"

(#910) Gonza válasza Csapi007 (#909) üzenetére

Gonza
(újonc)

de valami olyasmi és azon gondolkodok ha betenném playlistnek elfogadná-e

(#911) Gonza

Gonza
(újonc)

amúgy mér jó hogy tudtok telefonálni mp3-mal mert a még a bluetooth megértem sajna a k5-ömbe nincs de kárpótól a hangszóró.az lenne a legjob ha lenne egy k5-p2 összevonás mekkor a mp3 lenne belőle!

(#912) Csapi007 válasza Gonza (#910) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld ki. ;)

"Csak úgy mondom"

(#913) Runner_fxr

Runner_fxr
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért ide is beírom, van egy eladó samsung T9-em! 2gb-os, bluetooth. Zsír új! 1 év garival. Gyári csomagolásban. Vga csere érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#914) rumos14 válasza Gonza (#911) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

azér jó mer hallgatod a zempéhármassat és a telót közben nem hallanád ha csörög de ha szól a zempéhármassban is az karaly mert akkor má meghallod.

(#915) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bugos szar ez az új P2 firmware. :(

"Csak úgy mondom"

(#916) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem sokára belesz mutatva a 16 gb os model, majd késöbb a 32 gb is P2 is. :)
link

Note 2 ?

(#917) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez most vajon igaz?
:)

Note 2 ?

(#918) Csapi007 válasza AS (#916) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem érdekel igazán, de az annál inkább hogyha rá van dugva a kábelre hogy játszik le zenét??? :Y

"Csak úgy mondom"

(#919) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Samsung a CES-en

1 2 3 4 5 6 7

Ja meg AS, sikerült megcsinálni azt amit a képen: számítógép kikapcsolva, rádugod akkor kiírja hogy töltés és akkor be lehet kapcsolni. ;)

[ Szerkesztve ]

"Csak úgy mondom"

(#920) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

valaki felhomályosítana, media studioban hogy a rákba lehet playlistet létrehzni a telefonra ?
felpakoltam a zenéket total commanderen keresztül külön mappákba és akarok egyömlesztett playlistet csinálni de a media studo ráknak sem engedi

(#921) -=Libria=- válasza -=Libria=- (#920) üzenetére

-=Libria=-
(PH! addikt)

izé, nem telefonra, lejátszóra :D

(#922) Csapi007 válasza -=Libria=- (#920) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Hát szerintem így máppákon "keresztül" nem lehet. :F

"Csak úgy mondom"

(#923) sycorax182

sycorax182
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Van valakinek eladó yp-u1-es, hibás lejátszója? (az akksijára lenne szükségem)

kompjúterológép jó találmány

(#924) rumos14 válasza sycorax182 (#923) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem fogod elhinni, de nekem van ;) ki tudod szerelni belőle az akksit? most pár napig nem leszek neten de kedden tudnánk találkozni. írj pü-t.

(#925) Toncos

Toncos
(újonc)

Üdv!
Tudom, hogy nem ez a pontosan megfelelő topic, de az mp lejátszó-gondos úgy látom, haldoklik.
Szóval az én Samsung K3-asomhoz vettem a Media Marktban egy (elvileg E-Ronix, noha semmilyen jelzés nincs rajta) hálózati USB-s töltőt. Viszont a cucc azt csinálja, hogy csatlakoztatás után, noha kiírja, hogy charging, semmit nem tölt, sőt, mintha szívná belőle az áramot! :F Egyszer viszont sikerült vele rendesen feltölteni. A másik tünet, hogy "töltés" közben ha megérintem, utána sokszor nem kapcsol ki a kijelző. Gépről töltve persze tökéletes.
Kérdésem, hogy próbálozzak ennek a gagyinak a becserélésével, vagy keressek valami normálisat, vagy az ilyen hálozati töltést felejtsem el.
Köszi előre is a segítséget!

(#926) zitrom

zitrom
(tag)

Szerintetek a Samsung T10 le tudja játszani a flac-es fájlokat?

(#927) Csapi007 válasza zitrom (#926) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha jól tudom akkor az veszteségmentes, és olyanokat ezek nem tudnak. :(

"Csak úgy mondom"

(#928) zitrom válasza Csapi007 (#927) üzenetére

zitrom
(tag)

Áh ez sajnálatos hír :(
Se a házimozink se a leendő mp4 lejátszóm nem tud ilyet lejátszani....marad a PC :)

(#929) Batman007

Batman007
(lelkes újonc)

LOL :C [link]

(#930) reinod2

reinod2
(újonc)

Sziasztok, va negy 2Gb-os Samsung YPT9 lejátszóm. Kb. nyár elején vettem és azóta kétszer lépett fel a következő jelenség amit felvázolnék valahogyan :

Mivel naponta szinte minden órában megy valami a fülemben, ezért gyakran töltöm, akkor is ha az aksi csak félig van töltve. Azonban valamelyik nap hírtelen kikapcsolt, és utána nem tudtam bekapcsolni, a töltőhöz kötve sem jelzett ki semmit, ez a probléma már egyszer előfordult, de most tényleg nem akar bekapcsolni, mit tegyek?

Válaszotokat előre is köszönöm! :))

(#931) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Samsung P2 uj Szofver video!!! Angolul
link

Kegyetlen jó lett!
Kapunk 5 játékot, lehet képeket forgatni zoomolni , ujjunk segítségével. ( pl hogy elég 2 szer megérinteni gyorsan és zoomol)
Videókat lehet nagyítani kicsinyíteni. ( pl hogy elég 2 szer megérinteni nagyit )
Lehet törölni.
Lehet felvenni a rádióból.
Fejeltebb EQ
Szebb Háttér mod menü
Képes album
A szöveg nézőt lehet vízszintesen nézni és szintén lehet , ujjal használni, ( pl hogy elég 2 szer megérinteni gyorsan és zoomol)

Sajnos ez a koreai Firmware, még és még ott sem jött ki ha minden igaz, kérdés hogy az EU-s mikor jön....

Bár van egy trük hogy koreai Firmware, is lehet a EU –s p2 rö re rakni.

Note 2 ?

(#932) Csapi007 válasza AS (#931) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A koreai és az eus formware fájl egy és ugyanaz!!!
Csak a config.dat dönti el hogy milyen legyen. ;)

"Csak úgy mondom"

(#933) Csapi007

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megjelent a 3.07!!! :C :C :C

És AS eze bocs tényleg nem működik a config fájlal. :B

"Csak úgy mondom"

(#934) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

nah
egy kis beszámoló és kérdés, a lesülyledt topikban :)

K3as samu player, kedden volt 3 hete hogy töltöttem és ezalatt az időszak alatt 1x volt csak töltőn annyi időre amig a zenéket lecseréltem....és oylan heti 10 órát használom lejátszásra, szóval dícséretes tartósság
a másik hogy cx 300 al használom, de kicsit basszusszegénynek érzem a fülest, pedig ódákat zengtek róla másik tpicban....alejátszón 4.01 es firmware van, és bővebb hangszínbeállítások vannak de a basszust totál feltolva sem adja azt a fejzörgető élményt mint egy SE teló megabass hangzása. Valakinek valami tipp erre, vagy törődjek bele hogy z ilyen ?

(#935) Xpredi

Xpredi
(újonc)

Helló mindenkinek!
Nem rég kaptam egy Samsung YP-P2-t :)), és azt szeretném kérdezni, hogy mikorra várható az a bizonyos "Wifi-s, MiniSD-s", kiegészítő? Vagy csak kamu az egész? Végig olvastam a topicot és látom, hogy mostanában nem sűrűn járnak ide, de azért remélem, hogy választ kapok a kérdésemre és az előttem szóló is... ;)

(#936) Csapi007 válasza Xpredi (#935) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hivatalos megerősítés még nem volt így a konkrét időt se tudjuk.

"Csak úgy mondom"

(#937) Xpredi válasza Csapi007 (#936) üzenetére

Xpredi
(újonc)

Kösz a gyors választ! :Y :R
Remélem, hogy lesz, és minél hamarabb...
Egyébként ti tudtok bluetooth-on keresztül, fájlokat fogadni?

(#938) Csapi007 válasza Xpredi (#937) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem minden megy a bluetotthal.

"Csak úgy mondom"

(#939) Xpredi válasza Csapi007 (#938) üzenetére

Xpredi
(újonc)

Nálam, ha mobilról akarok küldeni valamit, azt írja ki, hogy bluetooth eszköz nem található.. Ami érdekes, mert fordítva meg megy simán... :F

(#940) Csapi007 válasza Xpredi (#939) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Melyik oldalról csatlakoztatod?
Mert ha a teló oldaláról castlakoztatsz akkor a "telefonos üzemmód" van életben. Fájlküldéshez a P2-ről csatlakoztass.

"Csak úgy mondom"

(#941) Xpredi válasza Csapi007 (#940) üzenetére

Xpredi
(újonc)

Oké, így már jó! :))
Csak nem jöttem rá, hogy lehet betűket is írni, amikor kéri a kódot... :DD

(#942) Batman007

Batman007
(lelkes újonc)

Nem tudjátok h a P2-höz mikor jelenik meg a 3. firmware? Lassan már itt lenne az ideje :U

(#943) Csapi007 válasza Batman007 (#942) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs még dátum. :(

"Csak úgy mondom"

(#944) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok,

tegnap vettem egy samsung yp-u3-as keszuleket es nagyon meg vagy ok vele elegedve
a sajat fuleset nem probaltam, zenehallgatasra nekem van egy kulon fulbedughatos
es mar a 25-os hangeronel szotnyomja a fejemet :D
jo kis lejatszo, ajanlom barkinek, aki 15-16 korul akar 2 gigas minosegi lejatszot erintovezerlessel :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#945) rumos14 válasza monstre (#944) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az érintővezérlésnek milyen előnye van a hagyományossal szemben? azon kívül hogy ez most trendi.

(#946) Csapi007 válasza rumos14 (#945) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Talán hogy a "gombok" nem kopnak el idővel.

"Csak úgy mondom"

(#947) Batman007

Batman007
(lelkes újonc)

Nah végre nekem is megvan a P2-m :) . Sok téren fölülmúlta a számításaimat. Viszont vmi szuper ronggyal (amit a szemüvegemhez kaptam :D ) sikerült rögtön az elején hajszálkarcokat gyártanom rá. :B Aztán megpróbáltam rátenni a kijelzővédő fóliát amit adtak hozzá de sajnos nem jött össze mert tele lett légbuborékkal (pedig vonalzóval simítottam rá :F ). Ti mivel véditek a kijelzőt a karcolásoktól/ujjlenyomatoktól? Láttam egy youtube-os videót amin vmi sprayel fújták le és utána nem maradt ujjlenyomat. Amúgy nagyon megvagyok elégedve a P2-vel, nagyon okos kis PMP, mindenkinek ajánlom aki ebben a kategóriában szemezget. ;)

(#948) Csapi007 válasza Batman007 (#947) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hello
Az a kijelzővédő nekem is olyan lett, nem tom miért. :F

Nekem rajta van a Crystal case sé vigyázok rá.

"Csak úgy mondom"

(#949) Batman007 válasza Csapi007 (#948) üzenetére

Batman007
(lelkes újonc)

Hi
Közben rájöttem h én a kijelzővédő védőfóliáját akartam rátenni :DDD , viszont most a rendes védőfóliát sem raktam rá jól mert por ment alá. Valszeg ebayen veszek majd hozzá egy másikat most így kissé koszosan is megteszi. Én crystal case-t nem kaptam hozzá de a hátlap nem tűnik érzékenynek.

Amúgy vhol olvastam h a Koreai Yepp website szerint a 3. frissítés március végén érkezik. Remélem télleg olyan jó lesz mint amilyennek a Samsung mondta :U

(#950) Lord_Sanastu

Lord_Sanastu
(újonc)

Hi, nekem a Samsung YP-U3J MP3 lejátszómnak az a baja hogy valamiért nem ismeri fel a gépem, ez mért van ?? :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.