Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#9) breetai válasza Totyi (#8) üzenetére

breetai
(senior tag)

HI! Bocs a sok UPért! :D
Én már ''teszteltem'' egy kicsit a cuccom (Samsung YP-C1Z). A hozzá csomagolt EASTPOWER ''márkájú'' elemmel kb. 35 órát bírt. De persze nem a leírásban szereplő 128-as MP3 20-as hangerőn mellett (no efekt+no BASS), hanem 192-320 ill. VBR MP3 15 és 20-as hangerő között hallgatva+Rock EQ és extra BASS bekapcsolva. Valamint a ''spontánplaylist funkciót'' is használtam elég sokat. Ez pl. nagyon tetszett!!! :C (Amikor a kijelzőn látható 3 csíkot tartalmazó elemikonból már csak a keret van meg, akkor érdemes egy elemet vételezni.)
Rájöttem közben, hogy az FM hiánya nekem inkább pozitívum. Mivel biztos, hogy SOHA SEM HASZNÁLNÁM! Ergo felesleges ''extra'' lenne, amiért nem szeretnék/szerettem volna felárat fizetni.
A diktafon részt fogom használni, de nekem is tökéletes olyan minőségben, ahogy benne van. Ha profibb lenne, az már nekem túl jó lenne. :D
Amitől el vagyok ájulva az a hangminősége! Nekem a füles is NB1-es és teljesen pozitív meglepetés volt! Amikor betöltöttem a legbrutálisabb mélyekkel megáldott RAP és ROCK/METAL számaim 22-es hangerőn lejátszva, akárhogy is füleltem nem tudtam torzítást/túlhajtottságot kihallani. Pedig a Rock EQ és az extra BASS is rajta volt! :Y :R
Ezenkívül én már hallottam egy pár ilyen MP 3 playert, többekközött egy iAudio G2/G3 -at. Ezek tényleg jobban szóltak az ócsó többségnél, de persze azért csodák nincsenek... DE ez a Samsung cucc (mármint az én YP-C1Z -m) szerintem legalább úgy szól! Neked mik az eddigi tapasztalataid!?
Én már azt sem tudom, hogy tudtam eddig élni nélküle! :DDD

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.