a V-k a 256-osok 
tényleg gáz ez a fajta szinezés...
keresek tovább...
>> - <<

a V-k a 256-osok 
tényleg gáz ez a fajta szinezés...
keresek tovább...
>> - <<

bocsi! lehet hogy igazad van! ezeket a betűket olyan nehéz megjegyezni! de az a lényeg, hogy kódolva van!
Hát még egyszer sok sikert hozzá!!! 

A t6 és a c1 között van egy kis külömbség mármint a színekben: t6= h=128MB és zöld a V= 256MB és piros vagy kék X= 512MB fekete Z=1GB és fehér
YP-C1 = h 128mb=zöld v 256mb= zöld vagy piros x512mb=kék z1gb=fekete
nekem yp-t6x-em van és fekete
[Szerkesztve]

Hát a YP-C1Z inkább fehér
Bár van benne fekete is

Sziasztok.
Még mindig U1 vásárlás előtt állok, de lenne még 1 kérdésem:
Szörnyű híreket lehet hallani az akkuról.
Ha valaki használja, lécci ossza meg hogy neki mennyit bír 1 töltéssel!
Köszi!

Holnap megkérdezem haveromat, hogy Neki mennyit bír az akksija.

Szasztok!
Én is c1z tulaj lettem. A füles valóban gázos cseppet. A WOW füllhallgató optimizációval ez elviselhetővé válik, de mint OLE-3 is többször jelezte (kérdezte #265 #272), ez a beállítás teljesen spontán visszaáll a NORMALra. Fw 2.202-vel kaptam. A CDn alapból fenn van hozzá még az usás 2.201-es amiben benne vannak a c1zb-hez a menüpontok FM, SRS, TrueBass, WOW. Az FM kifagy, ez nem probléma. A WOW nem marad meg, ez inkább zavaró. A CD rajta van alapból Kína/Taiwan/Hongkong-2.205 Európa-2.202 Francia-2.203 Japán-2.202 Korea-2.200 Török-2.204 USA-2.201 Egyéb-2.201.
Fel lett téve a lejátszóra még a 2.290-es meg a 2.205. Az itt sztárolt 2.190-est meg nem találom sehol. Plíz valaki direktlinket! 
Kösz
Rickeffe

Nekem kb. másfél hetente kell feltölteni az U1-et, napi kb. 1 órás használattal....
Más:
Lehet, hogy most közutálat tárgya leszek, de szerintem ez a lejátszó nem szól jól! Összevetettem egy régi mp3-as Sony discmannel és egy Ngage-el. A discman ugyan sokkal halkabb max hangerőn, mint az U1, de a basszusai sokkal teltebbek, ''élethűbbek''. A nagy meglepetés azonban az Ngage volt, ami csak mellékesen játszik mp3-at, elég gyér beállítási lehetőségekkel (no user eq pl.). Még így is szebbek voltak a mély hangok! Az U1-et user eq.-n hallgatom, maxra feltolt mélyekkel, de valahogy nem akarnak előjönni... 
Aki szereti a telt basszust, az mindenképp próbálja ki vásárlás előtt a lejátszót a biztonság kedvéért.
Egyébként a Samsung is biztos észrevett valamit, mert a két demo szám úgy van keverve, hogy gyönyörűen adják a mélyeket; csak a saját zenéiddel sosem lesz olyan...

[link]
Ezt szedd le és tedd fel! Ez biztos tuti! 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

Köszi a választ, de...
mint említettem: ''A CDn alapból fenn van hozzá még az usás 2.201-es amiben benne vannak a c1zb-hez a menüpontok FM, SRS, TrueBass, WOW. Az FM kifagy, ez nem probléma. A WOW nem marad meg, ez inkább zavaró.''
Volt fennt a 2.201, 2.205, 2.240, 2.290. Recovery mód satöbbi. A sound effect->WOW set->optimum->Earphone/headphone/speaker/car pack beállítás visszaáll normalra a kövekező számnál. Viszont ha meglenne az a bizonyos sokat emlegetett verzió, a 2.190-es... 
Egy próbát megérne.
Köszi.
Rickeffe

Kedves Rickeffe! Én ezt a leszedett verziót használom éppen! Úgy, hogy a WOW BE VAN KAPCSOLVA és NEM állítódik el! Valamint, nállam az Optimum menüpontnál a fülhalgató van beállítva, és az sem áll vissza a normálra! Pedig én a hétvégére ki szoktam vanni még az elemet is! Mert nem használlom... 
Tehát kérlek NE okoskodj!
Hanem próbáld ki amit írtam. Aztán HA még mindíg ''haldoklik'' a cucc, akkor kűldj el nyugodtan a sunyiba! 
PS: Az FM mindenkinél kifagy, amikor a FW frissítés után megjelenik. Ezzel a ''problémával'' el kell zarándokólnod egy szakszervízbe, ott gariba orvosólják. De készűlj fel rá, hogy egy max. középszerű tudású/minőségű rádióval gazdagodsz majd.

Szasz breetai!
Nem okoskodom. Olvas utána az alábbi fórumon, több embernél előfordul ez a probléma.
[link]
''The C1 doesn't save the Wow Set => Focus and Optimum settings Everytime when the C1 is turned off and on again the Wow Set settings are reversed back to Middel (Focus) and Speakers (Optimum) regardless other selected settings. Although the display states that for example High is selected (Focus) and Earphones (Optimum), the settings are actually Middle and Speakers.''
''I want yp-c1 keeps sound setting.
It isn't keeping sound settings while still displaying ''high and earphone at WOW Set'' on the screen.''
A WOW megmarad de a Focus és az Optimum elállítódik, helyesebben nem tárolódik. Ez persze a 2.290-re vonatkozik, de nálam a 2.201-es is ilyen. Ha már ilyen hevesen rámtámadtál megemlíteném, hogy Te is elolvashattad volna amit írtam lejjebb, miszerint ez a firmware már volt telepítve és nem működött ''megfelelően''. Ez persze relatív, hiszen eredetileg nem is kellene/feltétel, hogy működjön. A rádiót meg mint említettem, nem hiányolom igazán.
Tehát nem okoskodok, leírtam mit tapasztaltam, amit mondtál kipróbáltam (hátha mégis másik 2.201-ás csomag USA/CANADA), sőt több helyen is utánanéztem, több verzióval is megcsináltam és helyesen. A cucc meg nem halódik, csak a plusz szolgáltatást szeretném használni HA lehet. Mivel nem gyári tartozék, ezért nem is hisztizek, csak Informálódom. A fórumon meg ugye olvastam, hogy április végére elvileg kiadják a javított csomagot. Addig meg igazán tudok várni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Rickeffe

Pardon, olvass. 
[Szerkesztve]
Rickeffe

Mindenek előtt BOCS! Nem akartam szemétkedni, vagy hasonló. 
Csak nemrég vett 1 ismerősöm is ilyen C1Z-t, azt nála a CD-n lévő fw-ek egy kissé furcsák voltak. Értsd nem jött elő egyikkel sem a WOW, sem az FM menüpont... Nála a netes fw mindent megoldott, ezért erőltettem. Még egyszer elnézésedet kérem! Én tévedtem, már megint.
Ezek után én már csak azt javaslom, hogy várd meg az új fw-t. Aztán ha azzal jó lesz, akkor ''no problemo''. Ha még mindig jelentkeznek ezek a gondok, akkor én elvinném szervizbe. Mert ez lehet hardware hiba is, de ha nem az akkor is meg kell oldaniuk, mert ez nem a normális működés. Legalábbis szerintem. 

Hali!
Van egy Samsung YH-J70 (SB/ELS) lejátszóm. Gyárilag egy olyan kábelt adtak hozzá, aminek az egyik fele a lejátszóba megy, a másik fele pedig ''USB anya''. Van egy másik kábelem, aminek mindkét fele ''USB apa'', és így kötöm össze a géppel. De a gép nem ismeri fel. A CD-jén semmi driver, csak programok. A Multimedia Studio-t felraktam és amikor az export gombra kattintok a következő hibaüzit írja ki: The device is not connected or PC connect mode is not UMS (If the device support MTP/UMS mode, select UMS at Setting -> USB mode.) A lejátszón a PC connect mode-ot Removable Disk-re vagy Charge-re lehet állítani. Itt ugye a Reomvable-el érdemes próbálkozni, a másik a töltésre vonatkozik. De próbáltam mindkettőt. USB 2.0-val és nem 2.0-val is próbáltam.
Ha valaki találkozott már ilyennel, legyen szíves segíteni, de ha nem találkoztál vele és van ötleted azt is írd meg mindenféleképpen! 
Előre is köszi!

Sziasztok!
Nekem egy Samsung YP-T8-asom van(1 GB-os)!
Valóban igaz-e hogy a túltöltés megrövidíti az aksi kapacitását?(én azt szoktam,mikor fullra lemerü, este bedugom a konnektorba és reggel kihúzm!Kb 4-5 órát tölt úgy hogy már rég teljessen feltöltötte!
Tehát tényleg rövídíti az aksi tartalmát a túltöltés,és nagyon vészessen?Erre szeretném a választ megkapni!
DTF

Hi!
Aksiknál (AA-s vagy AAA-s...) tényleg nem tesz jót, mert ''besavasodnak''. (Vagy valami hasonló!) Ez ''tény''.
De egy Li aksinak szerintem csak az tehet be, ha 1-2 óra helyett rendszeresen 10 órát (értsd extrémen többet töltöd).
Szerintem a Li aksi elbírja, ha akút (elemet) töltesz akkor ne hagyd rajta tovább mint kéne. 

Sztem van benne túltöltés elleni védelem, az akksitöltőknél (AA, AAA-ra gondolok) is van.
Először is minden töltő kb 75%-os töltöttségi szinten jelzi hogy kész van. Ott átkapcsol csepptöltésre, és még rajta kell hagyni hogy 100%-ra töltse az akkut.
Az lehet hogy extrém hosszú ideig való töltés már nem egészséges, de gondold meg, mi van, ha a Laptopot tápról használod, pedig fel van töltve az akkumulátor. Ez nem öli meg, és nem is tudok róla, hogy emberek kiveszegetnék az akkumulátort a laptopból, csak mert kész a töltés, és még tápórl használja.
[Szerkesztve]
Az akkuk élettartama amúgy is véges. Számold ki, ha 1000 feltöltést garantál a gyártó, ha minden nap lemeríted, és feltöltöd 1x, akkor 3 év alatt eléri azt.
Olyan eszközök esetén amit intenzíven használunk, szerintem mindenképpen meg kell gondolni az alkatrész (akku) utánpótlás lehetőségét is. Nem tudom hol lesznek a beépített akkus tucatlejátszók 3 év múlva.
Gondolj bele, mekkora hangot keltene, ha a mobiltelefonokba többé nem lehetne akkut venni, vagy ha mostantól beépített akkuval (és nem cserélhető) árulnának csak.
[Szerkesztve]
sziasztok! erről monnyatok infót léci! mibe kerül ez és milyen színbe elérhető!
[link]
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

Heló. Ma vettem egy YP-T7X-et. Nagyon sirály volt mostanáig. Délután mikor be akartam kapcsolni világított a kijelző 1-2 mp-ig aztán se kép se hang. Rátettem a töltőre, de semmi.
Most mitévő legyek? Valaki segítsen!

Próbáltad kivenni az elemet és vissza?

Csak egy színben, samsungéknál a szín a memómérettől függ..ár...én 40k-ért vettem, sztem most 35 körül lehet kb, inkább alatta (amúgy meg gugli
).

HI!
Jelenleg 37300 Ft körűl ketyeg ÁFÁSAN általában.

Hmm, köszi.
Én csak abból indultam ki, hogy októberben 40k volt MM-ban (ami ugyebár nem vmi olcsó hely
).

sziasztok
lééééci segitsetek.... 
nagyon régota szeretnék lejátszót és most végre odajutottam h megvegyem az elsö darabkámat és nagyon hajlok a samsung yp C1Z felé bár a meizu ME is nagyon tetcene csak attol meg félek h vmi nevesincs valami és tul hamar bedöglik és akkor én biztos bedühödnék de nagyon.Az a legnagyobb bajom a samsunggal h sztem kicsit dundika és télen még kabátzseb meg minden nem gáz de nyáron mégis hova lehet rakni???
de elemes aksihoz meg ragaszkodnék mert azt utcán is cserélheted meg blabla szoval elemes kéne....
olvasgattam a topicot meg a meizu topicját is meg a többi mp3as topicokat is és totál döntésképtelen vagyok 
ja és mégvalami a samsungnál milyen szinekben lehet lejátszót választani?mert pl a extrdignél csak feketéban van....
elöre köszi ha valaki tud vmit irni 
...''all of the stars are fading away, just try not to worry you'll see them some day''...

A szín a memo méretétől függ. A nyári dilemmára...nadrágzseb? 

ja köszi
ja én is nadrágzsebre gondoltam
csak attol h dundi a lejátszo kidudorodik a zsebböl és az bosszanto
....kicsit...nem???
...''all of the stars are fading away, just try not to worry you'll see them some day''...

Egyáltalán nem, legalábbis én szinte észre se veszem 
Üdv
Samsung lejátszók között van olyan ami bővíthető memós?
Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

Én nem tudok ilyenről...samsung oldalát nézted már?

Szasztok skacok!!
Éppen most lettem tulajdonosa egy YP-C1Z-nek!!! Nagyon klasz meg minden de ténleg nincs benne rádió, és szeretnékbele varázsolni!! Valaki akinek ilyen lejátszója vagy aki ért valamit a dologhoz vagy hallot valamit a dologról SEGÍTSEN!! Milyen verzió számú firmware-t kellene rá domnom most 2.202-es van rajta!
Elörre is kösz!!

Ennek ki sem lehet venni az aksiját
legalábbis én eddig nem tudtam 
Batman : Reset Gombot próbáltad már ? 
|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1

Sziasztok,
Nekem egy Yp-T7 X em van, és az a kérdésem, hogy szerintetek érdemes frissiteni a biost? Azthiszem van már frissebb mint a gyári. Jobb lesz valamivel? és a garit ez nem befolyásolja? 
Köszi a segitséget
|Gigabyte EP45-DS3|c2d E8500|CM Hyper TX2|2x1 CSX 1066|ASUS HD4850 Glaciator|CM690|Samsung Spinpoint F1 750|Samsung 203B|Razer Diamondback Plazma|---->>>Mobil:SGS 2.2.1

Először is tedd fel a legújabb firmware-t és akkor már benne lesz a rádió. Ezután ha elakarod indítani a rádiót, akkor ki fog fagyni a lejátszó. Ezért vidd el a márkaszervízbe és mond meg, hogy frissítetted a fw-t, de a rádió nem működik. Ekkor ők beveszik a szervízbe és pár nap múlva már mehetsz is a lejátszódért, és működni fog a rádió része is.
Jah, és a fw-t Recovery Mode-ban tedd fel! Ez fontos!
[Szerkesztve]

Szvsz érdemes, mert elég sokmindent szoktak javítani. A garanciát természetesen nem befolyásolja. Itt nézelődj az új firmware miatt: [link]

Kösz a gyors választ!! De a lényeget nem árultad el melyik a legfrisseb firmware??? Nekem most a 2.202 van fenn!!!

A legfrissebb a 2.290. Innen tudod leszedni: [link]

Hali, hogyan kell lementeni a jelenlegi biost? 
Elég csak felmásolni a lejátszóra és frissit is? 
Köszi

Időközben frissitettem, türelmetlen voltam 

Köszke megtettem a frissitést!! És a rádiónál ténleg kifagy jövöhéten megy szervízbe!!
Kösz mégegyszer a segítséget!!!

Végigolvastam a fórumot, de számomra még mindig hihetetlen, hogy a frissített firmware-es cuccost gariba felturbózzák. Bizti működik ez minden szerviznél? Nem b****ák az ember pofájába, hogy ''Mééé' frissítöttéééé, Tééé!?''. Mert ha mindenhol megcsinálják akkor én is erősssssen hajlanék a szervizes sztori felé.
Más: A WOW-ot szervizben nem tudják fixálni? Vagy az only soft?
UI: Mindenhol olvasom, hogy feltétlen Recovery Mode-ban frissíteni. DE MIÉRT? MI LESZ HA NEM?
[Szerkesztve]
Rickeffe

Elvileg minden szervíz köteles megcsinálni. Ha mégis megkérdeznék, hogy miért frissítettél, akkor mond azt, hogy néha kifagyott a lejátszó, és ezért tetted fel az új firmware-t. A WOW-ot nem tudod fixálni, mert az szoftveres. Amúgy mi a baj vele?
A Recovery Mode azért fontos, mert ha nem így frissíted, akkor előfordulhat, hogy a lejátszó a frissítés után nem fog bekapcsolni és akkor mindenféleképpen Recovery Mode-ban kell újra frissítened a lejátszót.

Igazából nem tudom, csak egy 5let volt.

Kössz a segítséget, de visszavittem és kicserélték egy másikra. Neked hogy bírja a joystick??? Nekem már nem olyan mint új korában, úgyhogy lehet hogy én is megpróbálom kifújni a koszt körüle.

Nekem hál' istennek még frankó, és elkerülöm a poros helyeket vele, de hát ami be tud koszolódni, az be fog ...

Hi! Miért van az hogy ha ogg-be konvertálok egy albumot akkor abból egy-két számot akadozva játszik (YP-T7) le. A szgépen simán lejátsza akadozás nélkül, és már több konverterrel próbáltam, de mindel ugyanaz az eredmény.

Sziasztok!
Vettem egy yp-c1 512MB-os lejátszót és az a gondom vele, hogy nem rakja sorrendbe
a fájlokat (nincs bekapcsolva a random funkció).
pl. lesson 23
lesson 14
lesson 25
lesson 26
Valami ötlet?