A joystickos lejátszókon a joy jól bírja?Mármint nem kezd el egy idő után pontatlan,meg lötyögős lenni?Ha igen,lehet vele valamit csinálni?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
pyrannha
(senior tag)
Nekem még nincs fél éves a lejátszóm, de már kezd pontatlan lenni a joy. Bár ez lehet, hogy azért van, mert elég nagy a kezem, de nem hiszem. Sajna ez a joy hátránya.

Kewin21
(kvázi-tag)
És valami csere,vagy okosság van,hogy ezt meg lehessen előzni,vagy utána újra jóvá tenni?

pyrannha
(senior tag)
Megelőzni nem hiszem hogy meglehet. Jövőhéten amúgy is kell mennem a Samsung szervízbe, úgyhogy megkérdezem, hogy mit lehet vele csinálni.
elvileg meg lehetne egy joy-t is normálisan csinálni, 2 évig nyúztam a SE T310 telómat, semmi baja nem volt. Pedig többet nyomkodtam mint egy mp3 lejátszót szokás.

Totyi
(őstag)
Szeretném a firmware-t frissíteni az yp c1-es lejátszómon.ELőször is samsung progi install,kiírja hogy nincs frissebb;mint ami rajta van. 002.202.000
További teendő?Vagy marad ennyiben?

pyrannha
(senior tag)
Jelenleg ez a legfrissebb fw hozzá. Pár héten belül biztos lesz frissebb is.

Totyi
(őstag)
Aha...sajnálatomra.2 gondom akadt vele,az elmúlt napban.Egyik,hogy csak úgy újraindult;nyomkodtam és...restart.Ez nem nagy baj,mondjuk.A másik:hallgatom a zenét,és elkezdett vinnyogni,mint amikor a cd megakad,és ugyanazt a részt(kb 1 tized másodperc) játssza.Nem tudtam mást csinálni;csak elem kivétel;utána simán lejátszotta ugyanazt a filet.Aztán nézem a playlistet:üres.Kb 20 szám volt benne.Ha kiveszed az elemeket működés közben,akkor nem tudja elmenteni a playlistát.Azért gondoltam az új firmware-ra,hátha jobb lesz,de akkor a legújabb van rajta,gyárilag.

tuskooo
(PH! addikt)
Nekem is az utóbbi a bajom...

breetai
(senior tag)
Előre szólok, hogy csak kötexem!
DE van/volt neked egyáltalán valamilyen Samsung márkájú MP3-as cuccod!?
Mert én úgy veszem észre, hogy nem. EZ még nem lenne baj! Csak akkor ne túristáskodj itt! Kérlek! Mert szerintem az igen csúnya dolog ha valaki csak a ''levegőt rontja'' egy témában...
HA tévedtem volna!? Akkor ezer BOCS!!! 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

tuskooo
(PH! addikt)
Nyugi, sztem csak arra gondolt, hogy nem minden joy rossz

[Szerkesztve]

breetai
(senior tag)
Nekem a Ver. 1.152 -es fw volt alapból rajta. Most is az van és eddig (kopp-kopp) még semmilyen problémo nem volt!!!
Javaslom próbáljátok ezt ki. HA bele tudjátok erőszakolni!?

breetai
(senior tag)
Én spec a 26 és 28-as hozzászólásából indúltam ki inkább. DE mindeggy! Mondom nem akarok vérbosszút! Inkább elnézést kérek. BOCS!!!

tuskooo
(PH! addikt)
Nekem 2.202
Ahogy látom nincs is újabb

breetai
(senior tag)
Én bevallom mindíg féltem a Bios/FW frissítésektől. A ''jelszavam'' az, hogy ami müxik azt nem kell/szabad megjavítani!!! Nem 1 alaplapot láttam ami az új Bis-tól lett instabil (rossz) ... Ezért én csak a DVDírómon szoktam FW-t frissíteni. De azt is csak ''félve''. 
Szóval ha megoldható, hogy újabb fw-t régebbire cserélsz, akkor szerintem lépd meg. Mert nállam 4 hete zúzódik a cucc (YP-C1Z) és semmilyen gondom nem volt vele.

tuskooo
(PH! addikt)
Nem tudom mennyire bölcs dolog régebbire cserélni...jó, vidkari drivereknél még elhiszem, h gyengébb az újabb bizonyos kártyákon...de hogy egy mp3 lejátszónál ez lenne...
Sztem inkább várok a következőre

breetai
(senior tag)
Csak 1 gondolat/javaslat volt. Pl. Bios-ból szoktak ''sz@rt'' csinálni. De persze lehet, hogy a következő fw valami űber zseniállis lesz. Akkor én is feldobom! 

tuskooo
(PH! addikt)
Nem tudom, remélem...Amúgy azt se tudom, hogy egyáltalán engedi -e, hogy régebbit tegyek rá...
[Szerkesztve]

pyrannha
(senior tag)
Lehet régebbi fw rárakni. És a Te esetedben lehet, hogy megkellene próbálni fölrakni a 2.202 előtti fw, hátha attól megszünnek a restartok.

pyrannha
(senior tag)
''Csak akkor ne túristáskodj itt!''
Nem nézted egy kicsit sokat a Harcosok klubját?
uhh, ez elég bunkó egy beszólás volt 
sztem olyan emberek is járnak egy bizonyos cuccal foglalkozó topikra, akinek még nincs olyan, de esetleg gondolkodik hogy vesz egy ilyet, és kiváncsi mások tapasztalataira. TECCIKÉRTENI? 
mondd meg öcsisajt, hogy miért levegőrontás, turistáskodás egy olyan post ami
1. rákérdez arra, hogy vkinek van-e SAMSUNG U1X-e
2. KÉRÉSRE belinkel egy oldalt ahol egy SAMSUNG lejátszót adnak el?
amúgy meg 2000-1-ben volt egy 32 megás Yepp-em, na erre varjál gombot, kispista!
sérti a kis lelkedet, hogy egy általad indított topikba olyan is beír, akinek nincs Samsungja? az elején még uppoltál szorgalmasan, hogy vki vegye már észre a kis topikodat, aztán meg megköszönted, hogy hozzászólt egy olyan embörke akinek szimpi volt egy YP1
amúgy meg elnézéskérésed elfogadva.

colt1
(tag)
Hi!
A Dimarson lejátszókról mit hallotatok? Úgy tudom, hogy azokat is a samsung gyártja...

pyrannha
(senior tag)
Tényleg a Samsung gyártja. Pontosan melyik típusra gondolsz? A Dimarson cuccokról nagyon vegyes a kép. Van akinek jól működik, megvan vele elégedve, de van olyan is, aki messze elkerüli. Bár ez minden márkánál így van. Szvsz inkább itt (Bővebben: link) tedd fel a kérdést, mert ezt többen látogatják és tuti, hogy van olyan akinek Dimarson lejátszója van.

colt1
(tag)
amúgy az 512-esre gondolok, asszem dim_10512 a típusszáma.

breetai
(senior tag)
Nem. Miből gondoltad!? Különben is az önfejlesztés önkielégítés. Na de az önpusztítás!? Bár! Így belegondolva lehet, hogy egyel többször láttam, mint az egészséges lenne. 

Totyi
(őstag)
A lejátszóhoz kapott program egyébként mire jó?Mert nem próbáltam ki,de kíváncsi volnék.Vki megnézte már?

tuskooo
(PH! addikt)
Én megnéztem, de hogy őszinte legyek, nem sikerült rájönnöm, hogy mi a francot lehet vele csinálni...

Totyi
(őstag)
Bővebben: linkebben a hszban van egy fw.Érdemes feltenni,teljsen új funkciók vannak benne,gyorsabban boot-ol,és rádió opció is lett benne.Bővebben: linkItt a pontos link.Kicsomizod,felrakod.Ha fel lenne rakva,akkor a binary könyvtárban lévő 4 filét másold be a samsung mappába.Alacsonyabb lesz a verziószáma,de ez ne zavarjon,csináld meg.(start).Kb 6 másodperc.Remélem ezzel a fagyások is megszűnnek.

Totyi
(őstag)
Ha beállítod a kedvenceket,és kikapcsolod utána meg bekapcsolod;akkor (legalábbis nálam) nem vesznek el a kedvenc zenék;ha ki kell venni az elemet menet közben.Próbáld ki,megéri.Ha nem jó,még mindíg vissza rakhatod az eredetit.Én nem fogom.

tuskooo
(PH! addikt)
Megcsináltam, köszi. Tényleg gyorsabban kapcsol be
Azt, hogy a fagyások megoldódtak -e, még nem tudom, majd kiderül. A rádiónál viszont kifagy

breetai
(senior tag)
Uraim tudja valaki, melyik az utolsó/aktuállis fw a YP-C1 -hez? (A Samsung-nál még mindíg nincs fenn!
) Ill. akkor szerintetek a fentebb linkelt az eddigi legjobb? Működik egyébként a cucchoz kapott CD-n lévő fw-update progi? (Samsung YP-C1 Updater)
Mert már annyit dumáztunk róla, hogy én is gondólkozom azon, hogy feldobok egy újat.
[Szerkesztve]

pyrannha
(senior tag)
Nem kell hozzá a CD-n lévő updater, mert ha letöltöd a 2.190-es fw-t, akkor azzal együtt lejön az updater is. A Samsung oldalán a 2.202-es van fenn, de úgy látszik, hogy a 2.190-es jobb nála.

breetai
(senior tag)
Kösz szép!
Akkor már végképp nem értem én sem, hogy a hozzá adott progik mire jók?
Tehát akkor rádugom azt dupla-klikk az exe-ére és felmegy? Az elemet vegyem ki, vagy legyen benne? Melyik Samsung oldalon találtad meg? Mert én a magyaron sem, a németen se... találtam.

pyrannha
(senior tag)
Pedig a Samsung magyar oldán fenn van a 2.202-es fw.
Én az elemet benne szoktam hagyni és eddig még nem volt emiatt problémám. Pontosan úgy kell ahogy írod. Feltelepíted az updatert, gépet újraindítod, bedugod az usb-be a lejátszót, elindítod a progit, ráklikkelsz a start gombra és már frissíti is.

tuskooo
(PH! addikt)
Én nem indítottam újra, kellett volna? Tudom, h írta, de nem érdekelt

Totyi
(őstag)
Nálam is lefagy,biztos azért;,mert nincs benne...elvileg.Bár írta itt vki,hogy a szervíz után lett,vagyis a szervizesek voltak oly rendesek és belerakták,vagy aktiválták.Viszont van egy csomó új menűpont,érdemes átnézni őket.Holnap kiderül;hogy mi van-lesz a fagyásokkal.6 óra alatt csak fény derül rá.

tuskooo
(PH! addikt)
Jah, van a ''Dalszöveg'' menüpont is...de még nem sikerült rájönnöm, hogy hogy működik

pyrannha
(senior tag)
Ha a Lyric-re gondolsz, akkor az egy elég idióta feature, de lehet, hogy valakinek tetszik. Az a lényege, hogy a Lyric Station nevű progiban hozzá lehet rendelni az mp3-hoz a dalszöveget és ha ezt töltöd rá a lejátszóra, akkor a zene közben kiírja a dalszöveget. Így akár lehetne karaokizni is.

Totyi
(őstag)
A hangzásnál is van egy csomó beállítás is.WOW meg ilyen barom elnevezések.Különböző hangzást nyújtanak,jó lenne tudni;hogy mit.Amúgy kinek mennyit bír a player?Nálam kb 15 órát.Abból 8-at megy a világítás+állandóan nyomkodom.

_az
(senior tag)
na föl. ma este láttam meg az u1x-et br 22-ért
hát erre még lehet, hogy benevezek, bár élőben is látni kéne 
de ennyiért istentelen jó.
az

Jano_023
(fanatikus tag)
Hali !!!
Nos nem igazán a topikhoz kapcsolódik de ha valaki tudna segíteni hálás lennék. Nos nézegettem a lejátszókat és rátaláltam az Iaudio G3 és G2, nos az érdekelne hogy a két masina miben különbözik, azon kívül hogy 10000ft külöbség van köztük. Szóval ha valaki tudja pls. irjon egy mailt a jano_023@hotmail.com
köszi !!!
...... ''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''

pyrannha
(senior tag)
Ezt a kérdést inkább itt [link] tedd fel!

breetai
(senior tag)
HÁT KÉPZELD! Feltettem azt a 2.190-es fw-t és be sem kapcsol a cucc!!!!
Az elemet kivettem, feltettem az Updater-t azt újraindít gép. Csatlakoztat és indít kiírta, hogy formázza az egészet ezért nemet nyomtam neki. Kiléptem és lementettem az adatokat. Majd Updater újraindít és lefuttat. Azt írta, hogy kész! Mind két sorban/boxban azt írta, hogy a 2.190 ... Erre bezártem és biztonságosan eltávolítottam a lejátszót. Majd gondóltam újra rácsatlakoztatom és vissza adatok azt jóvan. DE a gépre csatlakoztatva akár benn vann az elem, akár nem semmi sem történik. SZÓVAL SE KÉP SE HANG! A gép nem látja mint háttértárat....
Na most mit csináljak!? HÓL B@TAM EL!???

tuskooo
(PH! addikt)
Nekem jó sokáig bírja, mondjuk még nem mértem sose, majd a köv. töltésnél.

pyrannha
(senior tag)
Semmi gond, velem is előfordult már!
Vedd ki az elemet és tartsd nyomva a startgombot. Miközben nyomod a gombot dugd be az usb csatit a lejátszóba. Ezután látni fogod, hogy a win egy új hardvert telepít. Miután ezt befejezte már látni fogod a lejátszód tartalmát, stb. Ezután indítsd el az updatert és most telepítsd fel rá a 2.190-es fw-t. Miután kész húzd le az usb-ről és mostmár működni fog.

breetai
(senior tag)
HUH! KÖSSZ! Ez megoldotta. Úgy tűnik!

Ez a tufa updater csak törölte a dolgokat és a ''blankó'' cuccal nem tudott mit kezdeni az USB. Ez a Play gombbal történő bebikázás tetszett. Kemény!
Te honnan tudtad a megoldást? A kézikönyvben erről (persze) egy szó sem esik.
Azért tele lett a gatyám, hogy most szerviz ... De azért lehet, hogy elviszem! Ha nálam is ott lesz az FM és nem működik, akkor gari. Mert ha megoldható, akkor legyen benne az is. Tényleg kinek meddig ''ült rajta'' a szerviz amikor bevitte!? Mert akkor előre felkészítem a lelkem, hogy xy ideig már megint zene nélkül kell rónom a várost.

pyrannha
(senior tag)
Az általam linkelt oldal fórumán olvastam, hogy ilyenkor mi a teendő.
Amikor a szervízben volt a lejátszóm, akkor csütörtökön vittem be és hétfőn már hozhattam is haza. Szal nem ültek rajta túl sokat.
Hellósztok én is sokat tanakodtam a lejátszók terén és végül eme küzyü mellett döntöttem: Samsung YP-C1X (meg volt egy másik szintén 512 es de nem tudom meik).
Pozitív iletve negatív tapasztalatok kellenének. füles, aksi idő, feltöltés, sebesség, stb..
Thx.

breetai
(senior tag)
Minden esetre kösz. Láttam, hogy Bp-i vagy. Te hova vitted a tiedet.? Mert ha ott akkora jófejek a srácok, akkor én is oda vinném. Hátha az ennyim is ilyen gyorsba kész lesz és akkor már ebben is lesz rádió.