Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) ithomas

ithomas
(senior tag)

Hát szerintem ezt várhatjátok!
Ne haragudj,de számitástechnikai technikus létemre ilyet nem tudok komolyan venni...
Persze BIZONYITÉKOKKAL meggyőzhető vagyok..de ez így önmagában egy vicc.

Real eyes realize real lies!

(#502) Omni válasza ithomas (#501) üzenetére

Omni
(fanatikus tag)

ÓÓ én már hallottam olyat is, hogy egy zseni egy 1Gigás pendriveból, 3 Gigásat csinált!! ;] (tudjátok tárhelyből sosem elég!) :DDD Persze ugyanarra a nyákra, szerintem beszervált egy négy gigás memoriacsippet(kb 60 ezerért). Hát aztán jol letiltotta a negyedét (há mer minek az' !), és igy lett egy 3 gigás csodapendrájv. :R

De az is lehet hogy sorosan kötöt három egy gigáasat. :U

Amugy ez a samsung eset szerintem akkor lehetséges ha valaki birtokában vannak külsejüket tekintve porrá zuzott samsung lejátszók (pl átment rajta egy auto), de a belsejük jó, tehát fogja es kicseréli a belét, aztán szevasz kész az egy gigás. :Y

[Szerkesztve]

(#503) tuskooo válasza ithomas (#501) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Amint látok rá bizonyítékot, úgy én elhittem. :)

(#504) mobal válasza tuskooo (#500) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hmm u1 nemteccik. a c1 nek mennyi a br ára az 512esnek?

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#505) mobal válasza mobal (#504) üzenetére

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

háát a t6 jobban teccik a leírtak alapján. télleg azon is csap pause gomb van. és felismeri a t6 ot az xp pendriveként?

mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

(#506) tuskooo válasza mobal (#505) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Miért kéne stop is? :F Nem tudom felismeri -e, de sztem tuti...nincs neten a leírásában?
C1X: [link]

[Szerkesztve]

(#507) kizul válasza mobal (#505) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

én a YP-T6X -emet használom pendrive-ként is. Igaz maga a player nem jeleníti meg ügyebár a képet amit felraktam rá, de bármikor tudom hordozni a a képet
mondok egy példát: KB: úgy 1 hete a haveromtól kaptam egy király háttérképet megtetszett egy másik haveromnak is akinek nincs sajna internete úgyhogy nem tudtam elküldeni neki e-mail-ben ezért kipróbáltam hogy milenne akkor hogyha rá próbálnám tenni a képet a playeremre az elején azt hittem hogy hülyeség mert a T6 nem pedrive aztán mégiscsak megpróbáltam rárakta a képet igaz hogyha a playeren rámegyek a képre lefagy a gép de mikkor rádugom az USB-re és fel akarom rakni a gépre a képet simán gond nélkül megcsinálja!!! :C Azért hogy ne fagyjon le a player mikor rámegyek a képre az meg egyértelmű NEM MEGYEK RÁ A KÉPRE..

úgyhogy hogyha pedrive -ként akarod haználni akkor szerintem próbáld meg nekem bejött!!!
:C :C

(#508) Batman007

Batman007
(lelkes újonc)

Az YP-F1-et csak PC-ről lehet tölteni? (remélem nem :((( )

(#509) mor___

mor___
(újonc)

Sziasztok!
Nekem valamiért nagyon nem jön össze ez az fw frissités.
Egy u1z-t akarok frisiteni, de nem tom hogy kell recovery mode-ba tenni.
Ha valaki már csinált ilyet légyzsi irja le nekem, mert angolul nem nagyon tudok.
Köszi

(#510) breetai válasza mor___ (#509) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hi!
A recovery mode úgy működik, hogy lenyomva tartod a Play gombot és úgy tolod rá a PC-dre. Addig nyomod amig meg nem találja a PC, valami XY cuccnak felismeri és illeszti. Ha nem U1-nek ismerné fel, akkor is csak nyomkodd az OK gombot. Jó lesz az! :DDD Majd ha kész indítsd el a frissítő progit és flash új fw. Azt jóvan! ;) Ill. jó lesz.

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

(#511) breetai válasza Batman007 (#508) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hát szerintem Mc-ről is lehet! :DDD Ill. ha van valami USBhub szerű cuccod, ami 220-ról adapterrel kap kakaót. Mert az lead energiát számítógép nélkűl is.
Egyébként itt sokat vitáztunk az ilyen USB-ről töltődő cuccokról! A vége kb. az lett, hogy annak tuti az ilyen, aki nem 2-3 napos utazásra akarja vinni. Vagy pl. 1 hetes nyaralásra sem az igaziak. DE aki 1 számítógép legalább közelében dolgozik (vagy van, pl. suli, ...) annak ideállis lehet.
Ebben több és kevesebb mondjuk a C1, mert az 1 AA elemmel 42 órát üzemel és elemet ''bárhól'' tudsz venni/cserélni. Persze arra ''foléyamatosan'' költeni is kell!

(#512) breetai válasza kizul (#507) üzenetére

breetai
(senior tag)

HI! Ezek a cuccok nem hiába MP3-as pedrive -ként futnak! :((( Ergo ezek olyan pend.-ok amik hardware, és fw segítségével lejátszani is képessek a rajtuk lévő audio/videó anyagokat. (Az, hogy mit is tud lejátszani!? NA az már modell függő!)
DE ezek elsősorban pendrive-ok, úgyhogy természetesen ''hibátlanúl'' használhatók annak is. Mondjuk az, hogy lefagy a képtől azért lehet, mert nem képes értelmezni azt. Valószínü, hogy a fw azért nem olyan fejlett mint pl. egy oprendszer, hogy átugorja a nem értelmezhető adatot. Én eddig csak .txt meg .exe file-ket vittem rajta, talán .pdf-et is. Ezekkel nem volt gond! Mondjuk én egy XY nevű könyvtárba tettem, amit módszeresen átugrott. :DDD

[Szerkesztve]

(#513) Batman007 válasza breetai (#511) üzenetére

Batman007
(lelkes újonc)

Kössz a választ! Bocs, hogy ilyen h.lye vagyok, de mi az az Mc? :B

(#514) breetai válasza Batman007 (#513) üzenetére

breetai
(senior tag)

Szívessen!!! :DDD
A ''Mc'' alatt én az Apple .Mac-ost értettem. BOCS! Csak megpróbáltam vicces lenni. :B
(Mc Donald=Apple .Mac=humor NA ez ami nem jött össze!)

(#515) mobal

mobal
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok! melyik nagyker forgalmaz pesten Samsung YP-T6X lejátszót? Igen nagyker.

(#516) Babsy

Babsy
(újonc)

Sziasztok!
Ti biztos jobban értetek a dolgokhoz,mint én.
Van egy Samsung YP-T7-es-em és kaptam hozzá valami csatlakozó kábelt, aminek az egyik végét fülhallgató helyére tudom a csatlakoztatni a másik felét meg a lejátszó egy pici lyukába:D
És nem tudom mire való!!!!!!
Segítsetek, ha megértettétek mire gondolok!!!
Előre is köszi

(#517) breetai válasza mobal (#515) üzenetére

breetai
(senior tag)

Ramiris-ban biztos van pár modell, ill. típus. De lehet, hogy Expert-ben is van.

(#518) pyrannha válasza Babsy (#516) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Szia!

Ha jól sejtem ez az a kábel amit a T6X-emhez is adtak. Ez arra való, hogy a kábel egyik felét bedugod T7-esen a Line-In csatlakozóba, a másik felét pl egy discman fülhallgató kimenetébe és akkor feltudod venni a T7-re azt, amit a discmanen lejátszol.

(#519) pyrannha válasza breetai (#517) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

A ramirisban tényleg van pár samsung player, de T6X nincs. Expert dettó.

(#520) Benke Betty

Benke Betty
(újonc)

sziasztok!
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy most szeretnék Samsung MP3 lejátszót venni és egyszerűen nem találok olyan boltot ahol kapni lehetne a t6x-et vagy a c1x-et!
ha tudtok valami jó helyet írjatok!
előre is köszi!! :R

[Szerkesztve]

(#521) breetai válasza Benke Betty (#520) üzenetére

breetai
(senior tag)

HI! A CorvinComp-nál tuti lehet kapni, ill. rendelni mert ők napi áron hoznak ''mindent'' nagykerből.(Az a napi ár persze inkább heti, mert a nagykerek is ''csak'' hetente frissítik az áraikat/kínálatukat.)
A YP-C1X 26698 Ft, a YP-C1Z 33050 Ft ezek ÁFÁS ÁRAK! Honlapjuk még nincs, de a Budapest VIII. Stáhly utca 17. a címük, és itt a telefonjuk: 06-1-3189654.
Én itt vettem az enyim, ill. az egész gépem! :DDD Csak jót mondhatok róluk! :R
(Lehet, hogy kérni fognak 2-5000 Ft foglalót, de ez azért szerintem érthető.)

[Szerkesztve]

(#522) Fricó

Fricó
(fanatikus tag)

hali!
nektek hány órát bír az U1X v U1Z player?
mert nekem 5órát és a gyári adat 13ó-t ír!

Eladó Essens 50ml-s parfümök 4990ft-t! http://essens.boltaneten.hu/

(#523) breetai válasza Fricó (#522) üzenetére

breetai
(senior tag)

Az a 13óra a leírás szerint: 128-as MP3-mal, gondolom 20-as hangerőn NORMAL EQ-val és extra BASS nélkűl értendő. De ezt nézd meg a leírásban!
Nekem a C1Z-m a 42 helyet ''csak'' kb. 36 órát bír ki 1 elemmel. Mert 256/320, 192/320 ... VBR-rel használom, ill. 18-21 -es hangerőn. Persze az EQ ROCK-on +extra BASS bekapcsólva....
Na ez nekem eszembe se jutott, amikor ezen az aksi vs. elem témán ''vitatkoztunk''! Akkor ez szerintem még egy pont az elemes SAMSUNG cuccoknak. Persze ha az 5 óra elég, ill. elemet nem akarsz venni, akkor az U1 még mindíg versenyben van.

(#524) perempe

perempe
(őstag)

Milyen a line-in minősége?
Igaz-e, hogy tömörítetlen wav-ba vesz fel? (44KHz, stereo?)
Mekkora lehet egy fájl mérete max.?

* George Benson : White Rabbit *

(#525) Benke Betty válasza breetai (#521) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

szió!!
köszi, hogy ilyen részletes infot tudtál adni, nagyon sokat segítettél, meg fogom őket nézni!!! :))
végül úgy döntöttem, hogy c1x-et veszek, mert nagyon dícséri mindenki, a t6x-et pedig a joystickje miatt elvetettem!felek hogy hamar tönkremegy!!
mégegyszer köszi! ha megvan, és vannak tapasztalataim, akkor majd megírom, okulásképp!!!
Szió!

(#526) Y2P

Y2P
(újonc)

Diktafonnal csak úgy lehet felvenni hogyha folyamatosan nyomom a rec gombot? (c1)

(#527) maszk

maszk
(kvázi-tag)

hi
t6 tulajoktól kérnék némi infót: mióta használod és milyen állapotban van a joy?
kösz

>> - <<

(#528) pyrannha válasza maszk (#527) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Szia!

Én 8 hónapja használom és eddig semmi baja a joynak. Pát hónapja szórakozott egy kicsit, de sűrített levegővel kifújtam a koszt a joy körül, és azóta ugyanolyan pontos, mint amikor megvettem. Szal ez nem olyan űbergagyi, mint amiket az SE tesz a telóiba.

(#529) maszk válasza pyrannha (#528) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

kösz az infót, akkor fogok venni egyet :)

>> - <<

(#530) cajci

cajci
(újonc)

Sziasztok.

Most tervezem egy samsung U1 beszerzését, elég sok okosságot írtatok már, de azért lenne pár kérdésem:

- kezeli a könyvtárakat? (pláne ha zene és adat is van rajta)
- milyen lejátszási módokat tud? (mint pl véletlenszerű, A-B, stb)
- hangerő elég utcazajban is?
- akku cserélhető, ha netán megadná magát? (tudom, hogy elvileg nem használ az ember addig egy ilyet, hogy cserélni kéne, de azért érdekel, hogy a lehetőség adott e)

Akinek van tapasztalata lécci ossza meg!

Köszi!

(#531) tuskooo válasza cajci (#530) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Az elsőre és a 3.-ra tudok válaszolni: kezeli a könyvtárakat, hangerő bőven elég :)

(#532) rumos14 válasza cajci (#530) üzenetére

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

amúgy a samsung hivatalos oldalán fentvan a használati utasítás, abból megtudsz mindent.

(#533) sanya_67 válasza cajci (#530) üzenetére

sanya_67
(tag)

Mindkét lányomnak és feleségemnek is C'Z van.
-Rendesen kezeli a könyvtárakat lehet mellé nyugodtan akár adatot is tenni
-Asszem van párfajta lejátszási formája de AB ismétlés az 100% kipróbáltam de csak számon belül
-Hangerő nagyon sok, hozzá adott füles is jó
-Adnak hozzá egy cerkakakksit azzal időtlen időőkig magy utána akármit tehetsz bele. Mi cerkaakksikat használunk. Tökéletes.
-Magyar nyelvű menü
Valami más??

(#534) pyrannha válasza sanya_67 (#533) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Azért azt is nézd, hogy Ő U1-et akar venni. Abban beépített akku van! Amúgy a többi arra is igaz.

(#535) cajci

cajci
(újonc)

köszi mindenkinek a segítséget!

rumos14 megtaláltam a leírást tényleg hasznos köszi a tippet.

(#536) Fricó válasza Fricó (#522) üzenetére

Fricó
(fanatikus tag)

kinek mennyi órát bír az U1-e?

Eladó Essens 50ml-s parfümök 4990ft-t! http://essens.boltaneten.hu/

(#537) maszk

maszk
(kvázi-tag)

nem tud valaki olyan helyet ahol 25k alatt adnak T6X-et?

>> - <<

(#538) Benke Betty

Benke Betty
(újonc)

sziasztok!

na végre megvettem (C1X), és túl is van 1-2 napos tesztelésen! NAGYON JÓ!! :DD
eddig nem volt vele semmi gáz!nagyon jól szól a fülese és nagyon sok mindent be lehet benne állítani! egyszóval nekem nagyon bejött!!!!
:R :R
Viszont egy valamit nem értek, mindenhol láttam, hogy a programját telepíti mindenki, meg frisíti! na én kipróbáltam hogy megy-e, ha simán felrakom rá a számokat (progi nélkül) és teljesen jó, megy a nélkül is!! akkor minek a progi egyáltalán???nem értem :F
A másik kérdésem az lenne, hogy tokot tud-e hozzá valaki, mert én hiába keresek még hozzá hasonló sincs????
Köszi!!

(#539) kizul válasza maszk (#537) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

háát..... egy hely van ahol a legolcsóbb: Media Markt - de sztem csak ausztriában van olyan áron ...... 110€ brutto ár. ha jó neked az ár sztem siess mert csak egy db-ot láttam de lehet h van raktáron..... ezt kb. egy hete láttam mikor kimentem ausztriába úgyhogy lehet h már nincsen de azért meglehet próbálni....ha tetszik az ajánlat akkor ebbe a media markt -ba láttam : Wien - Simmering

az tesóm küldött oda mert neki az egyik barátja ott a közelben dolgozik és tesómnak most köllött egy új notebook és a barátja bement megnézni a media markt ba látta h van olyan amilyen kellett neki azt el is ment oda megnézni aztán azt mondta hogyha nemtalál jobbat akkor megveszi ott.... rá 5 nappal elküldött engem h vegyem meg és akko láttam a YP-T6X et a kirakatban 110€ -ért..........

(#540) Benke Betty válasza maszk (#537) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

sajnos én is csak egy-két helyet tudok ahhol kapni lehet, és mindenhol 25 fölött van!Sőt a mediaban még azt is mondták, hogy már kifutott és, hogy már nem is lehet majd kapni, de nem tudom, hogy mennyi ebben az igazság!!!
különben én is T6X-et akartam venni, de aztán mégis C1X-et vettem és nem bántam meg!! :DD

(#541) kizul válasza Benke Betty (#540) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

hát én se naon tudom h mi a helyzet a boltokban... igazság vs. hazugság

amikor még nem volt meg a t6x -em akkor néztem mindenhol és a media marktban vhol azt mondták : nincs vhol azt hogy: nincs és nem is lesz vhol azt : lesz jövő héten
vhol amikor még nagyjábol lehetett kapni akkor volt olyan hogy: volt a boltban- de én is olyan voltam mint tesóm: ''alszok rá egyet'' és tádáám nem a media marktban vettem hanem a NON STOP SHOP-ban mikor még nem rendeltem meg az volt a képe alá írva hogy : Akciós ár : ¤32.790 mikor megrendeltem egyből az volt a képe alá írva hogy: Jelenleg nem kapható szóval kifogtam az utólsó darabot :))

¤ =32.790 Ft volt + még a szállítási dij: 1516 Ft volt és össz : 34.306 Ft-ot fizettem

(#542) Benke Betty válasza kizul (#541) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

a Mediat én most kérdeztem egy pár napja, mert most vettem lejátszót, és direkt rákérdeztem a többi üzletükre is, és egyszerűen azt írta vissza, hogy kifutott! nem tudom, lehet, hogy csak semmiről nem tudott! fogalmam sincs! az viszont biztos, hogy a Westendi Mediaban egy darab sincs, mert oda majdnem minden nap benéztem!!
az a lényeg hogy nagyon macerás egy jó lejátszót megtalálni! vagy elkpakodják, vagy nagyon kevés helyen lehet kapni!úgyhogy ha valamki most szeretne venni, annak azt ajánlom, ha lát valahol olyat, amit szeretne, vegye meg, mert lehet hogy holnap már nem lesz!!! :) (De ez csak személyes jó tanács!!!)

(#543) maszk válasza Benke Betty (#542) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

hát nem lettem vidámabb, de köszi :)
sajna nem járok ausztriában....
pixmania-n 26k, de ott van kiszállítási díj asszem és akkor megint 30 körül vagyok
110 € még egész korrekt lenne
a helyzet meg az, hogy nekem ez a szerkezet kell :DDD :DDD

>> - <<

(#544) breetai válasza maszk (#543) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hi! Én értem, hogy Te T6-ost akarsz/szeretnél. De a C1X (512MB) 26698 Ft ÁFÁVAL! Szerintem ''jobban is jársz vele''! Mert bár nagyobb és talán nehezebb is, de AA elemmel megy és 42 órát bír. Ill. nincs tönkremenős botocskája! (Az 1GB-os 33050 Ft ÁFÁVAL!)
Vagy az U1 még ennél is olcsóbb, bár az aksis.... :DDD

(#545) maszk válasza breetai (#544) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

nekem mindeképpen t6 kéne, joystick nem gáz, mert csak mixeket szoktam hallgatni...
lejátszási idő se gond... csak az hogy nehéz megvenni jó áron... :(
azért nem adom fel :D :D

>> - <<

(#546) Benke Betty válasza maszk (#545) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

Egyet tudok még ajánlani neked! nézegesd a edigital honlapját (www.edigital.hu) hátha szerencséd lesz és hamarosan jön nekik néhány. De nem tudok garantálni semmi, mert én is ott kerestem, de nem jött össze!! De szerintem megéri nézegetni a honlapot, mert mikor legutoljára megkérdeztem, akkor azt mondták, hogy ÉPPEN nincs, tehát lehetséges, hogy lesz! ;)
Sok sikert a kereséséhez, remélem végül találsz egy T6-st!!!(hamár nekem nem sikrült :O)

(#547) maszk válasza Benke Betty (#546) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

nézegetem-nézegetem :DDD
mindegyik c1x kék?? :F
kösz a biztatást :)

>> - <<

(#548) Benke Betty válasza maszk (#547) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

Hát igen ebben igazad van! ott is van C1X, de T6X-t egyenlőre én sem látok! reménykedj, és szorgalmasan nézegesd a hasonló honlapokat! :)
Különben a www.mp3lejatszo.lap.hu-n nagyon sok ilyen cég van, ha esetleg még nem ismernéd!! remélem tudok még segíteni majd!! :))

(#549) maszk válasza Benke Betty (#548) üzenetére

maszk
(kvázi-tag)

nem ismertem, mindjárt megnézem
akkor mind1ik c1x kék?? :F

>> - <<

(#550) Benke Betty válasza maszk (#549) üzenetére

Benke Betty
(újonc)

azt hiszem hogy igen, mert a Samsungnál a méretek a betűkhöz és színhez van kötve! pl.: minden 1 GB-s lejátszó fehér (ezek a Z-k), a 128 MB-sek pedig feketék (ezek pedig a V-k)!
én legalább is mindig így láttam! valószínűnek tartom, hogy ezt így rögzítették, hogy ne kelljen annyi félét gyártani! Gáz, de ez van!! nekem is jobban tetszett volna a feket, de ez volt!azért nem fogok kisebbet venni!! :(
azért nem olyan szőrnyű!!!!! :DD
ebben az a furcsa, hogy T6X-ben nem láttam még mást csak feketét! :F

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.