Tényleg sokkal olcsóbban nincs, a legolcsóbb áfás ár 31600-700 között van. Depo!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
breetai
(senior tag)
Azért, az a 1400 Ft árdiferencia számomra nem szignifikáns. Nem azt mondom, kérlek félre ne érts! Mert nekem is jól esik, ha akár 500 Ft-tal olcsóbban kapok meg valamit.
(1 doboz cigi!
) De még 1400 Ft-ért sem mennék ki Békásmegyerre, sőt még Érdre sem! Mert az elvesztett idő és +költségek miatt nem érné meg NEKEM.
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

Batman007
(lelkes újonc)
Heló! Nemtom melyiket vegyem: Samsung YP-F1X, YP-T6X, v. YP-C1Z. Nekem a tudás lenne fontos.

sanya_67
(tag)
Egyetértek veled, 1-2000 ft-ért nem megyek világ végére.

tuskooo
(PH! addikt)
Sztem c1z...nézd meg a specifikációikat 

Batman007
(lelkes újonc)
Kössz a választ. Eddig nekem is C1Z tetszik.
Megnéztem, de nem különböznek semmi jelentős dologban. Azt viszont nem értem, hogy az F1-es jóval drágább a többinél. Tudnia kell valamit amit a másik kettő nem tud. 

Y2P
(újonc)
t6 x vs c1z
aksi AAA 20h ; AA 40h
LCD: 3 soros ; 4 soros
egyéb: tud online felvenni ; ez nem
''botocskája'' van ami idővel kilazulhat ; gombja van
[Szerkesztve]

kizul
(kvázi-tag)
Hello utánna néztem ha a YP-F1X tetszik jobban akkor ebben a boltban [link] a legolcsóbb, ha viszont a C1Z tetszik jobban akkor sok boltban meg tudod venni de akkor is ezt a boltot ajánlanám!!
( ha rámész az oldalra akkor jobb oldali szürke szavak közt találod majd azt hogy:''MP3 lejátszók''menj rá és alul nyomd a 2. oldalt és rögtön a másidok az F1X és ötödik a C1Z)
ja és ha rendelsz akkor 1200 a szállítási díj
[Szerkesztve]

tuskooo
(PH! addikt)
Mi az, hogy tud online felvenni? 

samprass
(tag)
srácok! én is rá vagyok/voltam indulva a C1-re, amíg meg nem láttam... 
Élőben olyan piaci a hatása pl. az iriver t30-ashoz képest, de még az U1-es samu is igényesebb anyaghasználatról tanuskodik nálam. Már csak annyi lenne a kérdésem, hogy pl. egy 2200-2500mAh aksival mennyit mehet a C1 ??? Mert az a ~42óra csábító.
Lehet, hogy inkább T30 lesz belőle?
nos?
[Szerkesztve]
-= VAHH =-

Batman007
(lelkes újonc)
Asszem az F1-est veszem drágább a jobb alapon
. De az még érdekelne hogy mi az az online felvétel.

mor___
(újonc)
Sziasztok!
Samsung c1z 30.000 Huf
1 év garancia
Dobozban bontatlanul
Bármekkora menyiségben
ha érdekel nyiromor@gmail.com
Ha esetleg más érdekelne, akármilyen számitástechnikai termék lehet, hogy az is megoldható.

bypet
(tag)
Tudnátok olyan mp3 lejátszót ajánlani, amihez Usb vel lehet csatlakoztatni egy pendriveot, és arról játsza le?
Memóriakártyával bővíthetőket láttam, de jó lenne ha pendriveról is menne.
**
amiről te beszélsz (ha jól értem) az az USB on the go (OTG) funkció. tudja pl az iAudio X5. kicsit más kategória árban.

tuskooo
(PH! addikt)
Hardverpiacon nyiss neki topicot 

Batman007
(lelkes újonc)
Szerintetek melyik a jobb, megbízhatóbb: Samsung YP-F1X v. Sony NW-E407??

tuskooo
(PH! addikt)
Nekem volt már gondom sony cuccokkal...amúgy ami a gond ezzel is, hogy kell hozzá mindig a saját progija 

breetai
(senior tag)
Hi! ''Élőben olyan piaci a hatása''-HEH!!!
Miről beszélsz jóbarát!? Láttál már Telesz@rt, vagy hasonló kaliberűt!? NA, azt minek neveznéd!? Volt a kezedben!? ...
Már bocs! Nyugi nem kaptam fel a vizet, sőt én kérek elnézést. De kérlek, bánj kissé óvatosabban a jelzős szerkezetekkel!

Egyébként tény, hogy letisztult ill. talán egyszerű a C1 formavilága. Az anyagminőséget én nem ítélném rossznak. Pl. én 5 hónapja zúzom az ennyimet és nincs védőcuccban meg ilyesmi, persze így megkapja a cipzárt, a patentot, ... a kijelző. Van is rajta kb. 5-10 kis hajszálkarc. DE semmi zavaró! Ez azért nem rossz ha azt veszed, hogy legalább 3-mat a szerviz tolt rá amikor leadtam, hogy legyen benne rádió!
+A készülék több mint feléről beszélünk, talán 1/3-áról. Ami közvetlenül az előbb említett karcoló cuccokkal érintkezik és még dörzsölődik is ezeken, mivel ahogy mozogsz ez elkerülhetetlen.
Vetettem 1 pillantást az általad említett iRiver T30-ra. Nem rossz bár szerintem az sem a formatervezés csúcsa. Persze lehet, hogy csak én nem vagyok oda az ilyen újszerű dolgokért! A C1 formáját én célszerű kialakításnak nevezném, szerintem jól fekszik a kézben, télen könnyen kivakarom a kabát és a 2 pulcsi alól.
Ill. a Mic a tetején ad neki némi mikrofon /diktafon jelleget. (Az persze más kérdés, hogy mennyire használható annak.)
Csak, hogy a fontos kérdésre is válaszoljak a C1 min. 36, max. 42 órát kibír!
Ez nem a reklám helye! Én már itthon használt, de még újszerű elemekkel használom, ill. használtam eddig. Így, 36 óra volt a legkevesebb, a legtöbb pedig 38 óra.
De asszem tuskooo használja 2100-as, vagy 2500-as aksikkal és talán egy Sen. MX 500-zal. Így azt írta, hogy neki 41-42 órát kibír! Lehet, hogy nem ő volt, de olvass vissza és megleled. 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

tuskooo
(PH! addikt)
Jah, 2300-as aksikkal
Nem tudom megmondani, pontosan meddig bírja, de jó sokáig, az tuti...legalábbis a régi lejátszómhoz viszonyítva 

samprass
(tag)
kösz a választ.
a piaci hatást a műanyag burkolatra mondtam (hasonlítsd össze egy mobiltelefonéval), a karcokról nem beszéltem.. csak úgy értettem, hogy egy alu vagy magnézium borítás igényesebb...
de most már rátaláltam a Meizu E5-re, ami nem rossz 
-= VAHH =-

tuskooo
(PH! addikt)
Nem tudom, nekem tök normálisnak tűnik 

sanya_67
(tag)
Bocsánatot kell kérnem egy fórumtagtól (nevét most nem írnám le), mert elhamarkodottan állítottam, hogy a Samsung C1Z fejhallgatójának az ára nem 6000 körüli.
Én is kaptam egy infót a fejhallgató árára (3000), valószinűleg rosszat.
Ha viszont a gyári fejhallgató ennyi ki fogja megvenni, ha pótolni kell???

Y2P
(újonc)
onlájn felvevés: valami olyasmit olvastam hogy tud rádióról felvenni.

muci
(kvázi-tag)
Hali. Samsung CX1-be cserélhető a szftver ? Igazából 1Gb-ra lenne szükségem, mert az elég lenne a munkámhoz.

Mega Bass
(újonc)
a C1-et ugye tudom Pendriveként is használni?
SERTZUIL

tuskooo
(PH! addikt)
Igen...csak a kábele kell hozzá

tuskooo
(PH! addikt)
Szoftver alatt firmware-t értesz? És gondolom C1-X-re gondolsz 

muci
(kvázi-tag)
természetesen és köszi a válaszod.

tuskooo
(PH! addikt)
Igen, cserélhető 

muci
(kvázi-tag)
köszi a válaszodat,de ne feltételezzed, hogy én valami profi lennék a műszaki dolgokban. Tehát nem is tudok különbséget tenni a szoftver és a firmware között, arról nem is beszélve, hogy inkább németajkú vagyok angol helyett.

tuskooo
(PH! addikt)
Azért vagyunk itt, hogy segítsünk 

muci
(kvázi-tag)
Az lenne a kérésem, hogy ha lépésrő-lépésre vezetnél el az1Gb-os megoldáshoz / nagy könnyebbség lenne számomra/ hogy ne az 512-vel kellene vesződnöm. De ha telón jobb, akkor irok privát e-mailt a számomról.

.: JuSzT :.
(őstag)

Brazos

VVoid
(fanatikus tag)
Ez számomra nem világos. Hogyhogy 1 Gb-os megoldás? Mit értesz ezalatt? Ha 512 MB van a lejátszóban, akkor annyi van, ez nem firmware-függő.
...I'm so blind...

tuskooo
(PH! addikt)
Ezt fejtsd ki...nem világos 

sanya_67
(tag)
muci!
Nem tudsz 512-esből 1 gigásat csinálni.

muci
(kvázi-tag)
Több válaszadónak üzenem: már megtörtént az 512 átalakitása 1 Gb-ra, igaz, nem kis hazánkban.

Mega Bass
(újonc)
Egész könnyű pl. Sandisk Sansa átalakítása. + 512-es SD kártya és kész! 
Nem bővíthetőt nem tudsz átalakítani csak szoftveresen gondolkozz!
SERTZUIL

sanya_67
(tag)
A fenébe akkor miért vettem 1 GB-osat???
Talán a szervízt kellene megkérdezni, hogy lehet vagy nem. Persze ez csak olyannak megy aki pont a megfelelő embert ismeri a szervízben.

tuskooo
(PH! addikt)
Mutass vmi linket vagy vmit, ez így elég hihetetlennek hangzik 

muci
(kvázi-tag)
Tisztellek és becsüllek a hozzászólásaidért, de ne feltételezzed, hogy valakinek bizonyitania kellene az igazát. Egyébként vasárnap kerül ki a készülék és a következő hérvégi hazajövetelénél tudok hozzájutni a géphez. Utána irok róla.

tuskooo
(PH! addikt)
Csak kicsit fura, h egy adott memória méretet csak úgy megduplázod...
Sziasztok! Mostanság akarok mp3 playert venni. Találtam ezt a drágaságot: Samsung YP-T6X mi a vélemény?
mobLz ~ mobal-o-matic ~ blog(*) http://href.hu/x/h40l ~ ingyen 2 gb tárhely: http://db.tt/mEb5SDW ~ Intel ("Ivy Bridge") + NVidia

ithomas
(senior tag)
Jajjj...egy újabb Urban Legend...már hiányzott! 
Real eyes realize real lies!

VVoid
(fanatikus tag)
Most már tényleg kíváncsi vagyok, mi is történt. Memóriacsere?
...I'm so blind...

ithomas
(senior tag)
Vagy csak feltünési viszketegség... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Real eyes realize real lies!

ponti_ak
(PH! addikt)
Kicsit több komolyságot, emberek, ha lehet.
Kíváncsian várom a fejleményeket. Komolyan! (Nálam már kezd kevés lenni az 1g is lassan.. hátha feltornászhatom legalább 1,5-re..
)

tuskooo
(PH! addikt)
Én is várom