Kábeles pendrive... szeretem... 
Holnap az enyém lesz a kicsike...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Dagatt
(újonc)

breetai
(senior tag)
Akár! De ha elviszed szakszervizbe ott gariba letudják. Szerintem!
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

tuskooo
(PH! addikt)
Remélem neked is jó véleményed lesz róla
Csak ne fagyogasson, mint néha nálam..

SzalaiG
(PH! addikt)
A Samsung mp3-lejátszok szépek meg jók csak drágák.
Inkább: Laser. 
"Ne félj, csak higyj" Márk 5.36.

sanya_67
(tag)
A fejhallgató nem nekem kell, amiatt nem vennék fejhallgatót, hogy elveszett róla a pöcök.
De felhívtam a fenti szervízt és mint alkatrészt nem lehet ilyen pöcköt venni.
Majd vmi dizájnos pogácsát kéne ráragasztani...
De azért csak jó lenne pöcköt venni.

DaeMonS
(kvázi-tag)
Uff
En most rendeltem egy samsung yp-u1z tipusu vackost.meglatjuk mennyire leszek megelegedve vele...
viszont erdekelne olyan hogy ,en gyakrabban fogom csak usb flashnek hasznalni,minden felismeri ezeket gond nelkul,es szabvanyos cserelheto hattertarnak??(mert pdahoz azkellene)ill,ha ugye beepitet akksis,es fest toltenik kell,nem melegszike nagyon,mennyi a felvett A? valami ilyesmik
koszi
legkozelebb mar tagkent jovok 

Dagatt
(újonc)
Vélemény eddig pozitív.
És a nagy hideg ellenére sem fagy... 
Hmmm, szeretem...

tuskooo
(PH! addikt)
Mostanában nálam is alig fagy, amúgy meg abszolút elégedett vagyok vele én is 

sanya_67
(tag)
Jó reggelt!
Nos a nagyobbik lány MP3 lejátszójának a fejhallgatója megadta magát. Szokásos módon eltört a vezeték a csatlakozó környékén.
Kollega mondta, hogy egy ilyen füles 6800 pénz. Hát hülye ez a Samsung...

sanya_67
(tag)
Nos utánajártam és mindenki a SENNHEISER MX-400 fülest ajánlotta. nem is drága 2500-3000 között van és állítólag 5000 ft-os kategóriában nincs is jobb.
én speciel nem ajánlom ha szereted a mély hangokat is.

corm
(őstag)
Sziasztok!
Kinéztem magamnak a samsung YP u1xes modelljét, mert viszonylag olcsó, pofásan néz ki, és eddig egész jókat olvastam róla. Viszont lenne egy számomra nem is annyira jelentéktelen fícsör, amit nem tudom, hogy tud-e. Nevezetesen, hogy tud-e ébreszteni... Az iaudio G2esénél(a másik kiszemelt) láttam ilyet, de csak emiatt nem biztos, hogy 6-7 ezer forinttal többet akarnék kiadni egy játékosért, pláne ha ez is rendelkezik vekker opcióval...
Szóval kedves u1x tulajok, és hozzáértők. Van-e neki ilyenje vagy se?
Y N W A
hát sztem nem tud, de a mobilod feltételezem hogy igen.

corm
(őstag)
Igen, de régi és szigorúan célszerszám, tehát nincs beleültetve szimfónikus zenekar stb.
A pityypittyre kelni meg annyira nem szívmelengető 
Y N W A

ponti_ak
(PH! addikt)
Hi.
Nem tud ébreszteni.
G2 jobb hangminőségben, és tud ébreszteni (bah, tényleg fontos funkció..
), plusz - szvsz - tisztábban szól, sokkal jobban hangolható az EQ-ja, többféle hangminőség/hangszín-javító feature van.. a Samsung-ban is van valami MegaBass, de nincs sok eredménye az állítgatásnak. Aki ezeket nem igényli, annak tényleg csak ajánlani tudom az U1x-et, mert jó kis playa, ennyi pénzért nagyonis!, de a G2-től elmarad picit...
G2 negatívum: csak USB 1.1 -es! (ha 512 megásat akarsz, akkor elég ez is szerintem..)
Meggondolandó még:
Ceruzaelem (G2) vy beépített akksi (U1x - USB-ről tölthető, 220V-os töltő nem jár hozzá..)

corm
(őstag)
Köszi. Azt hiszem marad a samsung. Azt mondták már az általános iskolában is, hogy botfülem van, így nem fogom érezni a különbséget 
Y N W A

breetai
(senior tag)
Akkor te melyiket ajánlanád az eredeti helyett!?
Mert kispénzért értsd 5 és 10.000 Ft között kéne lennie, valamint JÓL SZÓLJON!!! Kb. ennyi az elvárás, aminek meg kell felelnie
.
5 és 10 között nem tudok mit ajánlani (esetleg koss the plug, tegnap vettem, még ismerkedem vele, ezért nem tudom 100%-osan ajánlani).
viszonyt van olyan hogy sony mdr 818, a klubmedia (sony márkakereskedés) 2e ft-ért hirdette. hát az nagyon megéri.

DaeMonS
(kvázi-tag)
van egy kj...nyakigeratrunya 
1.megjott ma a kis draga yp-u1z v102
gondoltam ha mar honlapon az uj v2.24 akkor felteszem
play tartom,recovery mod,ok,aztan irja hogy nem tudta inicializalni..etc..szal nem ismerte fel ok,kiszedem de mar ures,sekep sehang
ill ha az updater elindul felismeri samsung yp-u1z nek es kiteszi a meghajto betujelet,de nem elerheto.
most akar tartom akar nem a playt,setobb se kevesebb,5letek????

Fricó
(fanatikus tag)
Hali!
A samsung yepp U1X-ről érdekelne pár dolog:
mennyi mAh az akksija?
mennyi idő alatt tölti fel fullra?
hány óra lejátszást bír gyakorlatilag?
Eladó Essens 50ml-s parfümök 4990ft-t! http://essens.boltaneten.hu/

DaeMonS
(kvázi-tag)
hajho,elozo kerdesemre valaszolva,megoldva
YP-U1_V3085 ezzel hajlando menni
valtozaskeppen tobb hangzaskep :SRS,WOW (kiemelve,ez a legjobb) es ezekis configolhatoak.
ennyi hirtelen mindenkinek jo hangot....

ponti_ak
(PH! addikt)
Hi, ismerem a típust de nem én használom, hanem a tesóm. Azéret annyit tudok, hogy hivatalosan 14h-t bír, de szerintem 10-et vígan elmegy.
A töltése szerintem nem lehet több mint 1 óra (~ 0-ról...)
Nah, egy órát tévedtem mindkettőnél, ugyanis hivatalosan 13 órát megy, és 2,5-öt kell tölteni... Lásd: [link] de ha filokatmásolgatsz rá a gépről, akkor kapásból tölti, amint rádugod azUSB-re, sz'al nem lesz 2,5 sohase, szerintem.. 

Fricó
(fanatikus tag)
valaki árulja már el van különbsgég a C1 és U1 között a külsején kívül?
a C1-t felismeri meghajtóként a winxp?

breetai
(senior tag)
HI! Igen! C1-et felismeri meghajtóként, de szerintem az U1-et is. (Feltéve SP2 fenn ...) A kettö között az a legfőbb eltérés, hogy a C1 1db AA elemmel 42órát üzemel, az U1 aksival 12-14órát kb. Tudásban szerintem nincs eltérés, max. ha U1 nem kezel OGG-t. Ezt nem tudom nézz utána a Samsung-nál, ill. lehet, hogy más a füles. De azt valószínű úgy is lecseréled ...

Fricó
(fanatikus tag)
de kezeli az ogg-t azt irják.
rádió van bent?

tuskooo
(PH! addikt)
Nem kell sp2 hozzá

tuskooo
(PH! addikt)
Nincs

breetai
(senior tag)
KÖ-HÖM!
Az én C1-emben MÁR VAN!
FW frissítés, 3 nap garis szerviz, azt müx. De nem egy költemény! Mert elég kezdetleges, értsd nem tartja az adót menet közben.
Ill. könnyen árnyékolódik és halk is, már az MP3-akhoz képest. (Pl. én MP3-at max. 20-as hangerőn hallgatom a metrón, de a rádió 22-24-esen volt hallható a 6-oson.)
Persze a semminél ez is több és pl. űlve valami jó helyen, biztos élvezhető is azért. +Ingyé!? 
Azé a iAudio ilyen téren biztos sokkal több, profi rádió és MP3-ba vesz fel...
Bár azért, hogy 2x egy évben meghalgassam a híreket, nem adtam volna 10-15.000 Ft-tal többet, mondjuk egy G2 vagy G3-ért. 

tuskooo
(PH! addikt)
Ő azt kérdezte, hogy alapból van -e 

breetai
(senior tag)
Bocs! A tiéd a pont.
Csak vázolni akartam, hogy orvosólható és relatíve könnyen a hiányoság.

tuskooo
(PH! addikt)
Oké, jó, hogy leírtad neki 

k.i.l.l.e.r.
(újonc)
hello
2 hete van egy U1X-em
kérdezzetek nyugodtan
Do you speak Hungary? Bocs de nem beszélek magyarul!

Fricó
(fanatikus tag)
hali!
aszzem én is U1X-t veszek!
te mennyiért vetted és hol?
ja és hogy muzsikál a csöppség? 

k.i.l.l.e.r.
(újonc)
királyul szól nagyon jó!!
a www.pcx.hu-ról rendeltem 21,543 Ft volt +szállítási díj 1200Ft azaz 22.743Ft
igaz nincs benne FM de nekem így is jó
sztem megéri!!
vegyél sztem illyet

k.i.l.l.e.r.
(újonc)
ja nekem a win.xp simán felismerte 

Y2P
(újonc)
Hi!
Valaki tudna segíteni nekem?
Samsung cy-c1 en lehet adatot tárolni?
kössz

Y2P
(újonc)
mellesleg az U1-et nem ajánlom mert 1-2 éven belül elszaródik az aksi. és addigra a garancia is lejár! ezért vettem éln is C1 et

honnan veszed hogy 1-2 éven belül elsz@ródik? szerintem minden mobiltelefon aksi is elszaródik 1-2 éven belül (amit pedig állandóan használ és gyakrabban tölt az ember)?

Fricó
(fanatikus tag)
hali!
fontos lenne!
Samsung szervízben ha szervizeltetek mp3playert ahhoz kell a számla is, vagy elég csak a jótállási lap?
[Szerkesztve]

Y2P
(újonc)
Mondták a boltban, meg hallottam másoktól is.
Szrinted ugyanolyan minőségű aksit raknak mp3-ba mint a telefonokba?
Mert szerintem nem
[Szerkesztve]

tuskooo
(PH! addikt)
Lehet.

tuskooo
(PH! addikt)
Idővel nyilván ez is, ha sokat használják, akkor ugyanúgy megy tönkre, mint a mobilok akksija

breetai
(senior tag)
HI! Természetesen működik pendrive-ként is, de persze egyszerre lehet rajta MP3 és adat is...

breetai
(senior tag)
Csá! Elvileg a korrekten kitöltött+lepecsételt garilevélen kívül más a szakszerviznek NEM KELLHET. Számlát vagy blokkot csak akkor kéne felmutatnod, ha nem kaptál a cucchoz garilevelet. Mert akkor a számla/blokk a garancia, de akkor a vásárlás helyére vidd vissza pl. MM-ba... Mert ha nincs garlevél, ill. nincs jól kitöltve, akkor a szerviz csak pénzért csinálja meg a cuccost! 

sanya_67
(tag)
Sziasztok!
Minap megvettem a családban a 3. Yepp C1Z-t. Az első kettő az extrémben vettem majd 36 ezerért darabját a gyerekeknek, de a mostani 23 ezerért szereztem.
Szintén karácsonyra kapta vki.
Munkatársamnak annyira megtetszett a hozzávaló fejhallgató, hogy kellene neki ilyen.
Megkérdeztem a Oktogonnál levő szervizét és állítólag 3000 körül van.
Nos akinek nem kell 2000-et adnék érte! (ill. a kollégám)
Kérdés ki adja el?? Volt itt egy fórumtag aki el akarta adni ő azt mondta, hogy állítólag 6000 felett van az ára így 4500-ért odaadja. Hmmm.

Fricó
(fanatikus tag)
nekem is kell 23k-t c1z! 

sanya_67
(tag)
Egyszer volt Budán kutyavásár! Nemcsak neked kellene.

kizul
(kvázi-tag)
segítsetek!
a YP-T6X-em fülhallgatójának(EMP-350)a playert tartó izén lévő kék kis téglalap alakú izé
le akar jönni valószínüleg az is csak ragasztva volt mert mikor leszedtem érezni lehetett hogy ragad a kezemhez szerintetek pillanat ragasztóval visszaragaszthatom vagy a pillanat ragasztó elrontja???![[kép] [kép]](C:/Documents%20and%20Settings/Tibi/Dokumentumok/Erik/f%C3%83%C2%BCles.bmp)
amit bekarikáztam az a kék izé ami le akar jönni