Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#318) kizul

kizul
(kvázi-tag)

kössz corrado meg tuskooo :)

(#319) kizul

kizul
(kvázi-tag)

=[pirannha]=

hello pont ez a helyzet velem is mint ahogy veled (volt). az elöbbiekben írtam hogy az fw
(az 1.560-as) feltette az FM-et utánna nem volt időm kipróbálni az FM-et mert el kellettem
menni a haverhoz.de elötte még odaírtam egy gyors kis szöveget... utánna pedig mint ha olvasod a második oldalt látod hogy a fórum kitörölte a hozzászólásaimat tehát ilyenkor pedig azután néztem hogy annak milehet a hibája hogy kitörölték........ ez most haggyuk tehát azért gürizek itt mert nálad is ha jól tudom írtad hogy te is egyszer tettél fel a lejátszódra egy 1.560-as FW-t és neked is ott volt a menüpont nahh nekem is ott van a menüpont csak éppen amikor rá akarok menni lefagy épp úgy ahogy neked volt! Akkor szted milyen fw-t tegyek rá mondjuk egy 2.260-asat te tudod mert neked is így volt!!!!!!! :F

(#320) kizul

kizul
(kvázi-tag)

UP!

(#321) spedy

spedy
(újonc)

Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet gyorsítani a másolását ezeknek a gépeknek. Valamit a Commanderbe kell beállítani! Ha tud valakis segítsen PLíz!

köszönet!

(#322) CsEszter

CsEszter
(újonc)

Én most kaptam egyet.YP-T7.Nem tudja valaki ,hogy kell feltelepíteni?Mert le van írva ,de nem érzékeli!Légyszi segítsen valaki!

CsEszter

(#323) breetai válasza CsEszter (#322) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hát!? Ennek ''PandP'' -nek kéne lennie! De ha az USB-d nem reagál akkor vagy (WIN XP)SP1/SP 2 hiányzik, vagy esetleg USB driver. (Én találkoztam olyan lappal amihez pluszban kellett ilyesmi...) ILL. lehet, hogy az aksinak kell 1-2 óra töltődés...
EZEKET ELLENŐRIZD LE MIELÖTT TOVÁBB NÉZEL!!! MERT VALÓSZÍNÜ ITT A GOND!

HA! Ezek, értsd SP1/2 ill. USB van/működik Pl. nyomtatóval és ''csak'' a T7-ed nem látja, akkor úgy tedd USB-re, hogy nyomod a Play-t. Így ''bebikázható'' a cucc, várd meg mig a gép telepít hozzá valami illesztőt. (Nem valószínű de lehet, hogy valami XY baromságnak ismeri így majd fel. SEMMI PÁNIK! Jó lesz az úgy. Csak OK-OK azt működni fog.) :D

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

(#324) kizul

kizul
(kvázi-tag)

UP!/319/ :U

(#325) kizul válasza CsEszter (#322) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

hello a Gábornak (haveromnak- nem a C1-es haverom- ) is YP-T7 je van ő azt javasolta hogy vidd az USB-kábelt javítani (garanciális) mert azt mondta hogy neki ugyanez volt(majdnem) mikor visszakapta már jó lett neki!!! azt mondta hogy mikor beszélt a ''Samsungosokkal'' azt mondták neki hogy szállításnál ''be-állt'' valószínüleg a kábel
de lehet hogy ki volt cserélve egy másikkal!!!!! nem tudom :F sztem vidd szervízbe!!!!! ;)

(#326) kizul válasza CsEszter (#322) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

de sztem elöbb próbáld ki -breetai- módszerét (''bikázd'' meg!)
[kép]
ez a Gáboréé

[Szerkesztve]

(#327) kizul

kizul
(kvázi-tag)

-pirannha- jelentkezz -pirannha- jelentkezz -pirannha- jelenkezz

UP!

(#328) Dudu01

Dudu01
(újonc)

Sziasztok!

Most karácsonyra kaptam egy YP-T7 1GB-os lejátszót...
Elég érdekes módon működik...
Mit is értek ezen? Amit letörlök a gépen lévő Delete File opcióval visszajön, ha meg a PC-hez csatlakoztatom állandóan Írásvédettségre hivatkozik, de közben enged filet törölni, majd természetesen az is vissza jön...

Hasonló élményekkel valaki? :)

Esetleg ötlet hogy mi lehet a gáz?

Pontos hibaüzi:
A lemez nem írható, mivel írásvédett. Szüntesse meg a(z) kötet írásvádelmét a következő meghajtóban \Device\Harddisk2\DR15

Az az érdekes hogy már akkor ezt adja mikor belépek mondjuk egy könyvtárba, tehát még nem tölrök é nem másolok..

Thx:
Dudu

{Dudu}

(#329) kizul válasza Dudu01 (#328) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

igazáából nem nagyon tudom mi lehet a gáz, majd utánna nézek!!!

de sztem a Samsung-oldaláról keressd meg a YP-T7-et és töltsél le róla esetleg új Drivert
vagy tegyél rá új fw-t de lehet hogy az új software is elég lesz

(a driver és a software-t a Samsung -oldaláról) a firmware-t pedig erről:[link]
mindjárt az ötödiket le is tudod tölteni: Firmware v. 5.07.04 The latest YP-T7 Firmware
ez majd talán segít :)

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#330) Dudu01 válasza kizul (#329) üzenetére

Dudu01
(újonc)

Ettől egy kicsit félek, ugyanis időnként csak úgy kiírja, hogy USB disconnected, aztán ha pont frissítés közben is csinál egy ilyet lemegyek hídba, fel is lehet avatni :D

Firwaret leszedtem köszönöm!

Driver mivel XP-s gépeken próbáltam tudtommal nincsen...

Még megpróbálunk a sellerrel kommunikálni e-bayen.

Ami érdekes, hogy vannak rajta számok, gondolom a csávónak a számai, nem hinném hogy alapból zenével érkezik a cucc :) Tehát vaéamikor még ment a másolás, de pl olyne fizikai zárat mint egy pendrive-on nem találok rajta :(((

Egyébként nagyon jól szól, ezen a hülye hibáján kívül tényleg jó kis eszköznek tűnik :)

Tegnap még állítgattam, kikapcsolás után minden beállítást elfelejt, legyen az nyelvváltás, basszus, EQ állítás, stbstb, csak az óra beállítást jegyezte meg :)

Thx mindent! Majd jelentkezem mi lett :))

{Dudu}

(#331) Dudu01

Dudu01
(újonc)

Úgyérzem ez a firmware frissítés nem fog menni... ehez felkéne másolni a zip tartalmát a playerre :)

''To install it, it seems you just copy the files in the zip I posted into the main directory on your player and you're all set.''

No és ugye pont ez nem megy :)

{Dudu}

(#332) kizul

kizul
(kvázi-tag)

pedig hidd el menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DD :DD
én is csináltam má ilyet
csomagold ki a zip-et majd a setup exe-t tedd fel ez elég lesz

(#333) pyrannha

pyrannha
(senior tag)

kizul: [link]
spedy: [link]

(#334) Mazka05

Mazka05
(őstag)

Hellosztok!

Kéne kis segítség! Még pedig egy samsung YP-T7 típusú mp3 lejátszóban! Amikor rá akarom rakni b.nőmel közös képünket akkor szemcsés lesz a kép Jpg formátumú.. Mondjatok valami okosat... Elöre is kösszi :)

Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

(#335) kizul válasza pyrannha (#333) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

hello pirannha

akkor azt mondod elég lesz a 2.260 -as fw vagy én is vigyem szervízbe????????????????

a szervíztől egy kicsit félek!!!! :F

akkor mi legyen???????????????????????????????????????????????????????

[Szerkesztve]

(#336) ]=[!_!nt3r válasza Totyi (#8) üzenetére

]=[!_!nt3r
(újonc)

pontosan milyen márka volt az a lejátszó? :F
Csak azért mert én is akarok venni egyet :DD

(#337) ]=[!_!nt3r

]=[!_!nt3r
(újonc)

Mondjátok meg milyen lejátszót vegyek 25000-Ft-ból mert, amit én vettem az 1 nap alatt tönkre ment és ezt zokon vettem :(( !!!!!
Én samsungot akarok de bármilyen jó lenne.(Mondjuk azért ne noname)
Mondjatok nyugottan csak azé legyen márkája.

Előre is kössz :R

(#338) pyrannha válasza kizul (#335) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Minenféleképpen vidd el a szervízbe! Ha az 1.560-as fw-rel nem ment a rádió, akkor csak a szervízben tudják engedélyezni a rádiót benne.

(#339) pyrannha válasza ]=[!_!nt3r (#336) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Samsung C1Z volt amit vett.

[Szerkesztve]

(#340) pyrannha válasza Mazka05 (#334) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Szerintem próbálkozz a kép felbontásának az állításával. Ha kissebb lesz a kép, akkor talán nem lesz szemcsés a lejátszón.

(#341) ]=[!_!nt3r válasza pyrannha (#340) üzenetére

]=[!_!nt3r
(újonc)

Köszike de nekem ez túl drága na meg egy apró gond van vele. Az hogy usb kábeles :O
Nem tudsz mondani egy olyat ami 20-25000 ezer Forint?
:))

(#342) pyrannha válasza ]=[!_!nt3r (#341) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Ennyiből én ezek közül válogatnék: Samsung C1X, Samsung U1X vagy Sony NW-E105. Ezek mind 512 MB-os lejátszók. Van még ezeken kívűl számtalan lejátszó ilyen árban, de én csak ezeket halgattam, teszteltem és ezért ajánlom ezeket. Azért a helyedben érdeklődnék itt is.([link])

Mit értesz azon, hogy usb kábeles?

(#343) tuskooo válasza pyrannha (#342) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Szerintem arra gondol, hogy az a baj, hogy kábeles, nem olyan, mint egy pendrive :F

(#344) kizul válasza pyrannha (#338) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

oké meggyőztél.........

úgy kb:másfélhét-múlva elviszem a szervízbe!!! :)

(#345) kizul válasza ]=[!_!nt3r (#341) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

]=[!_!nt3r szerintem : THOMSON PDP 2356
ezt már tesztelgettem akinek nem fontos a rádió annak jó!!!

austriában a media marktban kb annyiért meg is lehet venni csak az baj hogy256MB

[Szerkesztve]

(#346) ]=[!_!nt3r válasza pyrannha (#342) üzenetére

]=[!_!nt3r
(újonc)

Azt hogy nem közvetlen az usb hanem kábellel kell csatlakoztatni.
Ezzel csak az a bajom hogy nem tudom pendriveként használni :(
Köszi a tippeket utána járok :R

(#347) ]=[!_!nt3r válasza kizul (#345) üzenetére

]=[!_!nt3r
(újonc)

Kizul csak Ausztriában lehet kapni vagy Magyarországon is?
:))

(#348) kizul válasza ]=[!_!nt3r (#341) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

]=[!_!nt3r

különben érdekes mert én már láttam ilyet (Thomson- egyel fejjebb írtam) Sopronban az Euronics-be de ha rámegyek a google-n hogy magyar lapok keresése kiírja hogy ebből nincs magyar oldal......

nem tom........ :F

(#349) kizul válasza ]=[!_!nt3r (#347) üzenetére

kizul
(kvázi-tag)

szerintem Magyarországon is lehet kapni

sopronban már láttam kiállítva

(#350) kizul

kizul
(kvázi-tag)

de én Austriában venném meg.....

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.