kössz corrado meg tuskooo 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
kizul
(kvázi-tag)
=[pirannha]=
hello pont ez a helyzet velem is mint ahogy veled (volt). az elöbbiekben írtam hogy az fw
(az 1.560-as) feltette az FM-et utánna nem volt időm kipróbálni az FM-et mert el kellettem
menni a haverhoz.de elötte még odaírtam egy gyors kis szöveget... utánna pedig mint ha olvasod a második oldalt látod hogy a fórum kitörölte a hozzászólásaimat tehát ilyenkor pedig azután néztem hogy annak milehet a hibája hogy kitörölték........ ez most haggyuk tehát azért gürizek itt mert nálad is ha jól tudom írtad hogy te is egyszer tettél fel a lejátszódra egy 1.560-as FW-t és neked is ott volt a menüpont nahh nekem is ott van a menüpont csak éppen amikor rá akarok menni lefagy épp úgy ahogy neked volt! Akkor szted milyen fw-t tegyek rá mondjuk egy 2.260-asat te tudod mert neked is így volt!!!!!!! 

spedy
(újonc)
Sziasztok! Valahol olvastam, hogy lehet gyorsítani a másolását ezeknek a gépeknek. Valamit a Commanderbe kell beállítani! Ha tud valakis segítsen PLíz!
köszönet!

CsEszter
(újonc)
Én most kaptam egyet.YP-T7.Nem tudja valaki ,hogy kell feltelepíteni?Mert le van írva ,de nem érzékeli!Légyszi segítsen valaki!
CsEszter

breetai
(senior tag)
Hát!? Ennek ''PandP'' -nek kéne lennie! De ha az USB-d nem reagál akkor vagy (WIN XP)SP1/SP 2 hiányzik, vagy esetleg USB driver. (Én találkoztam olyan lappal amihez pluszban kellett ilyesmi...) ILL. lehet, hogy az aksinak kell 1-2 óra töltődés...
EZEKET ELLENŐRIZD LE MIELÖTT TOVÁBB NÉZEL!!! MERT VALÓSZÍNÜ ITT A GOND!
HA! Ezek, értsd SP1/2 ill. USB van/működik Pl. nyomtatóval és ''csak'' a T7-ed nem látja, akkor úgy tedd USB-re, hogy nyomod a Play-t. Így ''bebikázható'' a cucc, várd meg mig a gép telepít hozzá valami illesztőt. (Nem valószínű de lehet, hogy valami XY baromságnak ismeri így majd fel. SEMMI PÁNIK! Jó lesz az úgy. Csak OK-OK azt működni fog.) 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

kizul
(kvázi-tag)
hello a Gábornak (haveromnak- nem a C1-es haverom- ) is YP-T7 je van ő azt javasolta hogy vidd az USB-kábelt javítani (garanciális) mert azt mondta hogy neki ugyanez volt(majdnem) mikor visszakapta már jó lett neki!!! azt mondta hogy mikor beszélt a ''Samsungosokkal'' azt mondták neki hogy szállításnál ''be-állt'' valószínüleg a kábel
de lehet hogy ki volt cserélve egy másikkal!!!!! nem tudom
sztem vidd szervízbe!!!!! 

kizul
(kvázi-tag)
de sztem elöbb próbáld ki -breetai- módszerét (''bikázd'' meg!)
ez a Gáboréé
[Szerkesztve]

kizul
(kvázi-tag)
-pirannha- jelentkezz -pirannha- jelentkezz -pirannha- jelenkezz
UP!

Dudu01
(újonc)
Sziasztok!
Most karácsonyra kaptam egy YP-T7 1GB-os lejátszót...
Elég érdekes módon működik...
Mit is értek ezen? Amit letörlök a gépen lévő Delete File opcióval visszajön, ha meg a PC-hez csatlakoztatom állandóan Írásvédettségre hivatkozik, de közben enged filet törölni, majd természetesen az is vissza jön...
Hasonló élményekkel valaki? 
Esetleg ötlet hogy mi lehet a gáz?
Pontos hibaüzi:
A lemez nem írható, mivel írásvédett. Szüntesse meg a(z) kötet írásvádelmét a következő meghajtóban \Device\Harddisk2\DR15
Az az érdekes hogy már akkor ezt adja mikor belépek mondjuk egy könyvtárba, tehát még nem tölrök é nem másolok..
Thx:
Dudu
{Dudu}

kizul
(kvázi-tag)
igazáából nem nagyon tudom mi lehet a gáz, majd utánna nézek!!!
de sztem a Samsung-oldaláról keressd meg a YP-T7-et és töltsél le róla esetleg új Drivert
vagy tegyél rá új fw-t de lehet hogy az új software is elég lesz
(a driver és a software-t a Samsung -oldaláról) a firmware-t pedig erről:[link]
mindjárt az ötödiket le is tudod tölteni: Firmware v. 5.07.04 The latest YP-T7 Firmware
ez majd talán segít 
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

Dudu01
(újonc)
Ettől egy kicsit félek, ugyanis időnként csak úgy kiírja, hogy USB disconnected, aztán ha pont frissítés közben is csinál egy ilyet lemegyek hídba, fel is lehet avatni 
Firwaret leszedtem köszönöm!
Driver mivel XP-s gépeken próbáltam tudtommal nincsen...
Még megpróbálunk a sellerrel kommunikálni e-bayen.
Ami érdekes, hogy vannak rajta számok, gondolom a csávónak a számai, nem hinném hogy alapból zenével érkezik a cucc
Tehát vaéamikor még ment a másolás, de pl olyne fizikai zárat mint egy pendrive-on nem találok rajta 
Egyébként nagyon jól szól, ezen a hülye hibáján kívül tényleg jó kis eszköznek tűnik 
Tegnap még állítgattam, kikapcsolás után minden beállítást elfelejt, legyen az nyelvváltás, basszus, EQ állítás, stbstb, csak az óra beállítást jegyezte meg 
Thx mindent! Majd jelentkezem mi lett 
{Dudu}

Dudu01
(újonc)
Úgyérzem ez a firmware frissítés nem fog menni... ehez felkéne másolni a zip tartalmát a playerre 
''To install it, it seems you just copy the files in the zip I posted into the main directory on your player and you're all set.''
No és ugye pont ez nem megy 
{Dudu}

kizul
(kvázi-tag)
pedig hidd el menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én is csináltam má ilyet
csomagold ki a zip-et majd a setup exe-t tedd fel ez elég lesz

Mazka05
(őstag)
Hellosztok!
Kéne kis segítség! Még pedig egy samsung YP-T7 típusú mp3 lejátszóban! Amikor rá akarom rakni b.nőmel közös képünket akkor szemcsés lesz a kép Jpg formátumú.. Mondjatok valami okosat... Elöre is kösszi 
Ebben a világban megtanulod, hogy a szar is le van szarva..

kizul
(kvázi-tag)
hello pirannha
akkor azt mondod elég lesz a 2.260 -as fw vagy én is vigyem szervízbe????????????????
a szervíztől egy kicsit félek!!!! 
akkor mi legyen???????????????????????????????????????????????????????
[Szerkesztve]

]=[!_!nt3r
(újonc)
pontosan milyen márka volt az a lejátszó? 
Csak azért mert én is akarok venni egyet 

]=[!_!nt3r
(újonc)
Mondjátok meg milyen lejátszót vegyek 25000-Ft-ból mert, amit én vettem az 1 nap alatt tönkre ment és ezt zokon vettem
!!!!!
Én samsungot akarok de bármilyen jó lenne.(Mondjuk azért ne noname)
Mondjatok nyugottan csak azé legyen márkája.
Előre is kössz 

pyrannha
(senior tag)
Minenféleképpen vidd el a szervízbe! Ha az 1.560-as fw-rel nem ment a rádió, akkor csak a szervízben tudják engedélyezni a rádiót benne.

pyrannha
(senior tag)
Samsung C1Z volt amit vett.
[Szerkesztve]

pyrannha
(senior tag)
Szerintem próbálkozz a kép felbontásának az állításával. Ha kissebb lesz a kép, akkor talán nem lesz szemcsés a lejátszón.

]=[!_!nt3r
(újonc)
Köszike de nekem ez túl drága na meg egy apró gond van vele. Az hogy usb kábeles 
Nem tudsz mondani egy olyat ami 20-25000 ezer Forint?

pyrannha
(senior tag)
Ennyiből én ezek közül válogatnék: Samsung C1X, Samsung U1X vagy Sony NW-E105. Ezek mind 512 MB-os lejátszók. Van még ezeken kívűl számtalan lejátszó ilyen árban, de én csak ezeket halgattam, teszteltem és ezért ajánlom ezeket. Azért a helyedben érdeklődnék itt is.([link])
Mit értesz azon, hogy usb kábeles?

tuskooo
(PH! addikt)
Szerintem arra gondol, hogy az a baj, hogy kábeles, nem olyan, mint egy pendrive 

kizul
(kvázi-tag)
oké meggyőztél.........
úgy kb:másfélhét-múlva elviszem a szervízbe!!! 

kizul
(kvázi-tag)
]=[!_!nt3r szerintem : THOMSON PDP 2356
ezt már tesztelgettem akinek nem fontos a rádió annak jó!!!
austriában a media marktban kb annyiért meg is lehet venni csak az baj hogy256MB
[Szerkesztve]

]=[!_!nt3r
(újonc)
Azt hogy nem közvetlen az usb hanem kábellel kell csatlakoztatni.
Ezzel csak az a bajom hogy nem tudom pendriveként használni 
Köszi a tippeket utána járok 

]=[!_!nt3r
(újonc)
Kizul csak Ausztriában lehet kapni vagy Magyarországon is?

kizul
(kvázi-tag)
]=[!_!nt3r
különben érdekes mert én már láttam ilyet (Thomson- egyel fejjebb írtam) Sopronban az Euronics-be de ha rámegyek a google-n hogy magyar lapok keresése kiírja hogy ebből nincs magyar oldal......
nem tom........ 

kizul
(kvázi-tag)
szerintem Magyarországon is lehet kapni
sopronban már láttam kiállítva