naszóval itt [link] írja le azt egy német faszi h neki nem ment a egy ilyennel amit ponti linkelt be, merthogy ha rákötötte, az u1x bekapcsolt, és nem charging-ot írt ki. persze lehet h csak a német csóka volt béna és mittomén ki kell kapcsolni a lejáccót amíg rá van kötve erre a hálózati usb töltőre, nemtom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
aha ! köszi ! a második dolog az szimpatikusabban nézki.. majd utánanézek... holnap majd ha leszen gép előtt megirom a tapasztalatom.. maximum délután 4-re hozzák.. addig szállit a royal srint... ja igen ebből köetkezik hogy nemtom kipróbálni ! na midn1 csak nemleszek olyan szerencsés hogy rossazt kapok.. ha meg igen akor meg bebizonyosodik hogy tényleg egy nagy looser vok és megyek randizn ia konyhakésell... 
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

Laca19 (a)
(tag)
Azt szeretném kérni valakitől, hogy aki használta már a Samsung új videós mp3 lejátszóját, az írja le hogy mi a tapasztalata róla. Hangminőség, illetve hogy milyen a kijelzője..., milyen hangos...videó minőség rajta...Köszi aki ír...
http://www.dieselblackgold.com/ - Egy kis video, mielőtt rendelnél a www.parfumcenter.hu-tól: http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4

tuskooo
(PH! addikt)
Sztem nincs itt senkinek, legalább is még nem járt itt senki ilyennel, de ne legyen igazam 
nekem az sem derült ki hogy melyik típusra kérdezel rá, a T7 utódjára, vagy vmelyik merevlemezes lejátszóra.

ponti_ak
(PH! addikt)
Úgy értettem, hogy a töltőt próbáld ki: azt, hogy a lejátszó kompatibilis-e a belinkelt charger-rel... 
(lásd rumos hsz-ét is..)
jah ok !
Nah szóval megérkezett ez én cseppem !
első hatások.. : desing nagyon bejön bár egy cseppet zavar hogy fehér de mind1..
hangerő megfelelő .. jó az EQ bár mélyet nem anynira dja amennyire elvártam .. anno philisp discmanam jobb volt .. de hanyagolható.. ami - hogy nemküldtek hozzá magyarnyelvű.. nem mintha suta lennék emrt már most 10 eprc után ismerem kivülről belülröl.. de akkor is..
1 kérdés az Aksitját elsőr kikel sütni mitn a telefonoknál ?? litiumos..
majd még irok..bye
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

tuskooo
(PH! addikt)
[link]
Szerintem erre gondold, de ki tudja 

Laca19 (a)
(tag)
Tuskooo és Rumos14-nek: Igen, arra gondoltam, a T8X-re. Egyébként a honlapon rosszul van írva, mert nem 256 MB memóriája van, hanem 512MB. A részletes leírásnál már jól írták. Azért gondoltam erre, mert JPEG képnézegetőset akartam venni, de az ára ennek a T8X-nek ahhoz a JPEG-s-hez képest 8-15 ezerrel több ''csak''(üzletenként változó). Persze nem vagyok milkós, hogy ''csak'', de szerintem ennyivel akkor már többet ér, nem? Meg akkor a kijelzője is 65 ezer helyett 262 ezer színű. Szóval ezért gondoltam erre,meg nagyon szeretem a videoklippeket is, rengeteg van és pl. a buszon látnák is valamit,nem csak hallgatni tudnám a zenéket. Jó lenne, ha valaki írna róla véleményt. Köszi...
http://www.dieselblackgold.com/ - Egy kis video, mielőtt rendelnél a www.parfumcenter.hu-tól: http://www.youtube.com/watch?v=5FlTHx8TTw4

Totyi
(őstag)
Sziasztok.Van új aktuális FW a playerhez?

ponti_ak
(PH! addikt)
Fehér? Akkor az 1 gigásat vetted, right? Grat, még1x, használd eglészséggel sokáig! 
A magyar haszn. ut rajta van a CD-n egyébként, kb 40 oldal.. 
peace: ponti_ak

ponti_ak
(PH! addikt)
Melyikhez, mester? YP-C1Z 
Amúgy meg nemtom... Samsung honlapján esetleg... ? 
jah jah az 1 gigás.. amugy ez csak Magyaron van igy hogy szinek szerint van a méret... meg létezik 2 gigás is...
néztem a CD-n de nemtaláltam rajta de ugyanmind1 simán rálehet jönni a dolgokra..
üdv

ponti_ak
(PH! addikt)
Töltsd le innen, ha nagyon kell..[link]
üdv: ponti_ak

tuskooo
(PH! addikt)
Én csak a típust linkeltem be, gondolom ebből is van több fajta, a memória függvényében változó típusnévvel meg színnel 

sutszi
(senior tag)
Üdv!
Tudom, hogy a samsung márkának van szentelve a topic, de azt hallottam itt van vélemény az AVS-ekről is.
Ezt néztem ki de, elsőre túl olcsónak tűnik.
Mi a véleményetek?
[link]
Amúgy ez nonamenek számít? Láma kérdés de nem ismerem az mp3 lejátszó márkákat.

Laca19 (a)
(tag)
tuskooo-nak: persze természetesen van többfajta is. Ez a YP-T8-as széria. Csak a weblapján a Samsung ott cseszte el, hogy konkrét típust írt a lejátszóhoz, tehát nem azt írta, hogy T8-as, hanem azt írta, hogy T8X és annak pedig 512 MB a memóriája. T8V: 256 MB, T8X: 512 MB, T8Z: 1GB, T8Q: 2GB. Azért ez egy ilyen gyártótól felelőtlenség.
Egyébként megvettem a lejátszót(T8X-512MB) [link]és mindenkinek csak ajánlani tudom. A hangja nagyon szuper, legalábbis az eddigi ''vacak kínai 20 ezres'' lejátszóméhoz képest. Tehát: a hangja nagyon jó.
Képernyője: szintén szuper(262k színű), nincs semmi utánhúzás, amitől féltem, még videónál sem.
A lejátszó szoftvere gyors.
CD-ről telepített szoftver: gyors, egyszerűen kezelhető. Nincs semmilyen felesleges cicoma, tehát nem kell ötmillió műveletet elvégezni egy MP3, vagy egy Videó küldéséhez.
Ami negatívum: a kijelző fényerejét, kontrasztját nem lehet állítani (nem is kell, úgy szép ahogy van), viszont ezt ellensúlyozza, hogy rengeteg módon testreszabható, mikor kapcsoljon ki, óra mutatása X idő után...
Negatívum viszont, hogy a videó átkódolása nagyon idő igényes, nincs egy ''erőművem'', csak: 2800MHz, 512 MB Ram, Samsung 160GB vinyó, de bizony a proci percekig dolgozik 100%-osan egy pár perces videoklippnél is.
Tanács: a használati utasításban van, hogy kell a kodekek telepítése. Nekem Media Player 10-el, MPlayer-rel, Nero-val és a hozzá adott XviD-el telepítve 98 videoból 95-öt hajlandó kódolni. Szóval ez miatt ne csessze el senki a gépét, mint én. Mert telepítettem a kodekeket(ezt nem a Samsung adja, a netről töltöttem le a legfrissebbeket) a használati utasításnak megfelelően és igaz átkódolta a maradék 3 klippet, de a kodek hazavágta Neróm VCD készítőjét. Nekem pedig a VCD készítő kell, mertha valamilyen formátumot nem tudok lejátszani sehogy sem, akkor végső esetben átalakítom VCD re, ez még mindig sikerült a Neroval. És még a kép-hang is csúszott valaminél egymáshoz képest, aminél korábban semmi baj nem volt. Már újratelepítettem és minden jó.Szóval csak a hozzá adott XviD-et célszerű telepíteni, többet nem.
Ja és aki a memória miatt aggódna: mit ér egy Videós lejátszó 512 MB Rammal? Még egy film se fér rá? Átlagosan 22,9%-a lesz a méret az eredetihez viszonyítva.Tehát akár 3 teljes film is ráfér 1CD-s filmmel számolva.De normális esetben ráfér mondjuk: 30Videoklipp és 50 MP3(3 album). Szerintem ez mindenkinek elég.
Csak leírtam a tapasztalataimat, ha valaki akar kérdezzen ezzel kapcsolatban, ha tudok segítek.

Atapi
(senior tag)
Sziasztok!
Nemrégiben láttam nézelődés közben egy yp F1X lejátszót, és megtetszett a kicsike. El is gondolkoztam rajta, hogy eseteg megkapjam karácsonyra
viszont szeretnék olyan kütyüt ha már egyszer lesz, amiben rádió is van (mert sokat szoktam hallgatni azt is). Namost erről a kis jószágról sok helyen az van irva, hogy rádiós, máshol az hogy nem. Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy Mo-n elérhető-e ennél a modellnél ez az opcio? Olvastam, hogy más lejátszoknál is volt ilyen rádiós probléma, de konkrétan ezt nem láttam..
Előre is köszönöm a válaszokat.
üdv

Laca19 (a)
(tag)
Atapi: egy biztos: a Samsung oldalára ne adjál! Mert az én T8X-es[link] lejátszómra az első oldalon azt írja, hogy 256 MB memória és FM rádió, a részletes műszaki leírásban meg azt, hogy 512 MB memória és nincs FM rádió. És hogy melyik az igaz? Egyik sem!!! Ugyanis 512 MB memóriája van és van benne FM rádió. Ja és a fő Samsung oldalon, ahol a termékek bemutatása van videóval oda meg azt írták, hogy 26 k színű kijelzője van, persze 262 k helyett. Egy termék, sehol sem passzolnak az adatok, valamit mindenhol elírtak. Vicc az egész. Nem védem a Samsungot, de szerencsére a termékeik nem olyan gagyik, mint a Weblapjuk. Sőt nagyon faszák...szerintem
hát ha tutira, a dobozból kivéve már működő rádiót akarsz akkor keress mást.

tuskooo
(PH! addikt)
Hmm, lett volna pénzem ilyenre
Mennyire merül ha pl filmet nézel?

Laca19 (a)
(tag)
Gyári adat szerint 6 óra. Eddig egyszer töltöttem, de úgy használtam még, hogy próbálgattam ezt-azt, egyszer Videoklippet, utána MP3-at hallgattam, ki-be kapcsoltam, szóval még valódi tapasztalatom nincsen, meg ahogy tudom az aksi is több töltés után éri el a végleges kapacítását(de ez nem tudom igaz-e, nem értek hozzá), de én ha megkell saccolni, olyan 4 órát mondanék Video lejátszásra.
De persze alapvetően nem ezen tévézik az ember, meg amint írtam egy teljes film kódolása, hát... bő 1 óra. Alapvetően ha az ember ''normálisan használja'', hazafele esetleg megnéz egy-kettő klippet, akkor szerintem bőven jól bírja az aksi.
Ami nagyon el van cseszve az a Menü gomb. Jobb oldalt van és a felső a két gom közül. Valahogy sehogy sem passzol egyik kezemben sem az ujjaimhoz, valahogy nem áll kézre, de majd valahogy biztos megszokom.Szerintem egy Menu gombot az előlapra illett volna elhelyezni, hogy ''rögtön kéznél legyen''.

kizul
(kvázi-tag)
Van egy hete egy Samsung YEPP YP-T6X-em rossz tapasztalatnélkül mire vagytok kíváncsiak ???
( nagyon jó gép fa.... magyar menüje is van csak sajna nincs benne FM 
különben nagyon )![[kép] [kép]](http://www.shopbug.com/store/images/YP-T6.jpg)

pyrannha
(senior tag)
Nekem van benne FM! 
Az egyedüli problémám a lejátszóval, az a festés. Elkezdett lepattogni a szürke festék.
Pedig nagyon vigyázok rá!
[Szerkesztve]

R.Carlos
(tag)
Sziasztok!
Tegnap óta én is tulajdonosa vagyok egy C1Z-nek!!! 
Nekem nagyon tetszik. 
A felhaszn. füzet elején írják hogy bővithető.Ezek szerint lehet még bele venni mondjuk még egy 1g-ás mem. kártyát?
A másik kérdésem:Könyvtárat hogyan lehet léptetni?Csak a menüből?
Előre is köszi!

tuskooo
(PH! addikt)
Hmm, az nem is rossz 

tuskooo
(PH! addikt)
Az érdekes, sztem elég nehezen lenne az 

breetai
(senior tag)
Hi! Hát valamit félreértelmezhettél! Mert ezt a modellt TUTI nem lehet bővíteni. Bár 1GB mellett ez feleslegesnek is tűnik. Számomra legalább is!
Az én C1-em átlép NORMAL módban a következő könyvtárba ha vége az aktuálisnak. Már ha nem az utolsó volt ami éppen ment, mert akkor nem lép fel az elejére ...
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

breetai
(senior tag)
Próbálta már valaki, hogy milyen ez a 2.205 -ös fw a YP-C1Z -hez!? Mert ha több mint a 2.190 amit most használlok, akkor feldobom. 

tuskooo
(PH! addikt)
Ez most jött ki? 

breetai
(senior tag)
TE! Passz! Ezt most leltem a Samsung.hu -n, reméltem, hogy én vagyok lemaradva és már többen, vagy legalább egy ember tesztelte. De akkor lehet, hogy ez rám vár. 

Totyi
(őstag)
[link]
itt van egy ver.2.201 is.Ez 12 hó harmadikai.Elvileg ez a legújabb.Kb 1 hete felraktam,de sok változást nem vettem észre.Ha újabb...csak jobb vmivel.Majd kiderül.Plusz opciót nem nagyon láttam benne,bár nem is kerestem annyira.

breetai
(senior tag)
Figyu ez 2.205-ös nem 201, hanem 205. Szóval EZ a legújabb! Persze szerintem sem sok új lehet benne. [link]
De mint te is tudod: ''A remény hal meg utoljára!'' (Aztán rögtön utána én!
)

Totyi
(őstag)
Ha dátum szerint nézed,akkor a 201-es a legújabb.Miért nem növekvőben teszik fel?

breetai
(senior tag)
Biztos, hogy a szereplő dátum a megjelenés időpontját jelöli!? Mert még a Samsung sem hinném, hogy olyan különc lenne, hogy össze-vissza számozná a dolgait. Mármint én még nem hallottam olyat, hogy driver vagy fw random, fordított, ... sorrendben lenne számozva és csak a dátum ''azonosítaná'' az éppen aktuállis darabot. Persze lehet, hogy Te tudod jól. De akkor én, legalábbis számomra, megtaláltam az első érvet a Samsung MP3 cuccai ellen.

Totyi
(őstag)
Az a baj;hogy én sem tudom jól.Sőt...semmit sem tudok;csak annyit amit Te is.Azt látom;ami a honlapon van.Te is láthatod;hogy dátum szerint a legalsó a legfrissebb(alig másfél hetes),viszont a számozás visszafelé megy.Nem értem én ezt. 
Mindenesetre nálam most a 12,. havi van felrakva.Elég hülyén van számozva.

niemand
(lelkes újonc)
egy szoval: most akkor van az YP-C1X-ben radio vagy nincs?
mukodik valakinek vagy senkinek sem?
hardveresen nem is lehetseges, hogy mukodjon, vagy csak a megfelelo firmware hianyzik egyelore?

breetai
(senior tag)
Valószínű ott lapúl a kicsikében, de valami miatt csak az újabb fw-ekkel érhető el. De akkor is csak kifagy ha rádiózni akarsz. Ezért elem ki azt MP3 tovább. Ha elviszed a szakszervízbe akkor ők állitólag megolodják. Azért állítólag mert én még nem jutottam el oda, hogy saját tapasztalattal szolgálhassak. De pénteken elvileg elviszem! 

John J. Ati
(újonc)
Cső cső!
Nekem is elég szimpik a samsung lejátszók, lehet, hogy egy c1-et kérnék karácsonyra.
DE van benne playlist szerkesztés? Sztem az fontos.
Ja, és akkor rádió gyakorlatilag ebben sincs, ugye? Szakszervíz csak Budapesten van?
THX
[Szerkesztve]

tuskooo
(PH! addikt)
Playlist van benne

John J. Ati
(újonc)
Csákány!
Na most felteszem az ős-kérdést(ide is, sry):
Samsung c1z(1GB) vagy iAudio G2(512MB)?
Egyszerűen nem tudom kitalálni. Segítsetek plíz.
Kösszépen
iaudio: 2 év gari, jobban szól (sztem), szebb (sztem), van line-in
samsung: olcsóbb (u.akkora kapacitásnál), usb 2.0
nekem így hirtelen ezek jutottak eszembe. miért nem c1X és G2 512MB? vagy c1Z és G2 1GB?

John J. Ati
(újonc)
köszi
háát a c1z 34k, a g2 (1GB) viszont már 39... az sok sajna

OLE-3
(fanatikus tag)
Hi all.
En is beleptem a klubba egy c1x-el 
Egy kerdesem lenne. Folyamatos lejatszast nem tud a kütyü? Pld ha hallgatok 1 mixet akkor a ket szam kozti szunetet hol lehet eltavolitani? 

breetai
(senior tag)
HI! Szerintem az általad említett szünetek a mixben vannak. Mert én nem tapasztaltam ilyen problémákat. De persze lehet, hogy tévedek! Akkor a megoldás az Idők/Lejátszás menüpontok alatt lesz valahol.

Mistereko
(újonc)
Üdv mindenkinek!
Én most állok mp3 lejátszó vásárlaás előtt, és úgy néz ki, hogy a samsung mellett fogom elkötelezni magam
Max 30 eFt-am van az ügyletre, és van két kiszemeltem:
YP-C1x illetve YP-T6x
Mostmár csak az a kérdés hogy melyik!
Ahogy olvastam a hozzászólásokat, talán a C1 az esélyesebb a jobb fűlhallgató miatt, de a kinézet a T6 mellett szól. Szóval nem tudok dönteni, légyszi segítsetek
Kösz a választ előre is!

tuskooo
(PH! addikt)
A t6 joystick-os, nem? Sztem akkor azt ne, sok a gond vele 

Mistereko
(újonc)
Jaja, a t6 joystickos
Úgy néz ki, hogy C1 lesz ebből

tuskooo
(PH! addikt)
Én is e kettő között vaciláltam, és c1 lett belőle...vhogy jobban megfogott, és szeretem is nagyon 

OLE-3
(fanatikus tag)
A mixel nincs baj, gepen megy rendesen, nincs szunet. Lehet, hogy a keresesnel van vmi, de akarhogy nyomkodtam egyiksem volt az. Raadasul neha elfelejti elmenteni amit beallitottam neki vagy nemtudom. Pld a vilagitas hosszat allitottam, ujra bekapcsolasnal megint a regi 3sec-es volt, de a menuben meg 10-nek irta...
szoval nemertem.
Mas ami nem tetszik meg az a fules. Ket idiota gömb log ki a fulembol...nem tudok erre mit mondani, csere
Amugy frissitettem szepen firmware-t is, most mar van fm menu nekem is
Meg kaptam 1 csomo plussz eq-t is meg srs-t, wow-ot.
Amugy osszessegeben tetszik.