Nézz át a nagy mp3-lejátszós topicba, írtam a yp-c1et 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
tuskooo
(PH! addikt)

corrado
(újonc)
Ez csak most ragadta meg a figyelmemet:
C1 típusnál mire kell az installációs CD?
Ez van az U1-nél is?

tuskooo
(PH! addikt)
Azon van a drivere (pl win98 alá) meg a hozzá való progik..

corrado
(újonc)
Ezt értsem úgy, hogy csak a saját programjával lehet zenét felmásolni( mint Sonynál)?
Vagy megy a sima másolás, mondjuk Total Commanderrel?

tuskooo
(PH! addikt)
Nem, hál' istennek ez nem sony
Itt rakhatod rá bárhogy...amúgy, hogy őszinte legyek, a saját progiját még sose használtam, csak felraktam és megnéztem, de nem jött be....

Shiroi Neko
(újonc)
Még egy kérdés a Samsung YP-C1z-vel kapcsolatban:
A diktafon funkciónál mekkora fájlt lehet csinálni? Van valami időtartam limit, vagy mehet, amíg bírja az 1Giga hely?
Köszi
(#157) Shiroi Neko válasza Shiroi Neko (#156) üzenetére

Shiroi Neko
(újonc)
Na közben ez tisztázódott, mert a MMban volt egy bekapcsolva és nyomogattam vagy fél órát. 
Viszont a diktafon minőségét nem tudtam átállítani 8Khz-ről, ezt hogy kell? Lehet egyáltalán?
(#158) Shiroi Neko válasza Shiroi Neko (#157) üzenetére

Shiroi Neko
(újonc)
Még valami.
Látott már valaki ebből (YP-C1Z) pirosat? Mindenhol csak a kéket és a feketét kapni. Kapni egyáltalán itthon piros színben?
a szín asszem a kapacitás függvénye.

Shiroi Neko
(újonc)
Igen, a kék 512es a fekete meg 1 gigás. DE. A samsung tudtommal csak 512est és 1Gigást forgalmaz az YP-C1ből, és akkor itt van nekünk még a zöld, piros és ezüst színű lejátszó is 
lehet hogy létezik 128, 256 megás és 2 gigás változat is, csak Mo-n nem.

Shiroi Neko
(újonc)
Akkor én már inkább arra tippelek, hogy egyszerűen nem forgalmazzák itthon...

breetai
(senior tag)
Hát pedig rumos14-nek van igaza abban, hogy a szín és a méret ... De persze neked is igazad van, hogy ezeket nem forgalmazzák ithon. De, hogy miért nem!? 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

tuskooo
(PH! addikt)
Mert nehogy nekünk jó legyen...tisztára mint a mobiloknál... 

MarkoRuLeZ
(újonc)
Sziasztok..
Én is egy YP-C1z-n gondolkodom. De eddig nem sikerült találnom boltot, ahol ez árusitják.. Vagy már kifutott modell lenne? Ha tudtok boltot, megirnátok?
Másik kérdésem a rádio support-tal akkor most mi az eredmény? Bele lehet applikálni az YP-C1-be?
Mennyi a reális ára, ha esetleg már csak mondjuk aprohirdetés utján juthatok egy ilyenhez?
Mennyire strapabiró? Nekem spec futáshoz kellene. (ki is néztem egy Lenco Xemio gyártmány-t, ami elég sportosnak, strapabironak hatott, de mire odajutottam hogy megvegyem esetleg, az akció lejárt, igy a boltban maradt..
Most az 1Gb-os YP-C1 látszik az favoritnak..)
Válaszotok előre is köszi!
(#166) MarkoRuLeZ válasza MarkoRuLeZ (#165) üzenetére

MarkoRuLeZ
(újonc)
Idöközben megválaszolom magam.. Találtam már azóta boltokat, ahol kapni.. netto 27eFt körül vannak. De érdekes módon a keresőprogram nem igen dobott ki eredményt.. Kénytelen voltam végigolvasni itt a többi fórumon több száz hozzászólást, és végig nyálazni a belinkeléseket.. 
Igy tehát maradt a rádióra vonatkozó kérdés YP-C1-el kapcsolatban.. illetve az, hogy futáshoz mennyire strapabiró.. Megpróbálom majd nem nagyon összeizzadni.. dehát..

cSuwwi
(lelkes újonc)
Én tegnap vettem egy C1Z-t, mint friss user tudok nyilatkozni :>
28+Fa volt, ez szép zöldes hamburgeres dobozban kaptam
Elsőre kicsit meglepődtem milyen kicsi, nagyobbra számítottam, de nembaj, sőt...
Sok helyen lehet kapni, bár én online rendeltem meg. Kis kerek Sonyt akartam (nw-e105), de vettem a fáradtságot és végigolvastam a nagyobb szakfórumokat, és C1Z lett a végeredmény, most ~1 nap után úgy érzem nem bántam meg. 
Alapból 2.202-es firmware volt rajta, de visszatettem a ''javasolt'' régebbi 2.190-est. Ebben menüpontként megjelenik a rádió (és ugye volt aki írta, hogy megy is neki), az én ketyerém sajnos a nagy többséghez tartozik, és kifagy vele.
De ami különbségek hogy pár menüponttal több érhető el. Más hangzások, felvételnél minőségállítás (bár lehet hogy volt az újabban is, erre nem emléxem), stb...
Kicsit nagyobb mint 1 ceruzaelem, nekem pont akkora mint a kisujjam :>
Az adott fülest dícsérik, bár nekem volt egy szintén nyakbaakaszthatós Sony-m, sztem szebben szól vele, meg jobban megáll a fülemben, meg nem ilyen futurisztikus mint a kapott Samsung füles.
Futáshoz sztem akkor jó, ha tudod rögzíteni valahova, mert ha csak a nyakadban ugrál, azt hamar megunod (csak ilyenkor nem ár hozzá vmi más füles is)
Ami sztem hiányosság, és remélem lesz a későbbi firmwarekben javítva,
- az óra (ha van kikapcsolási idő, meg ilyesmik, akkor vhogy csak tudja mérni az időt is)
- véletlenszerű lejátszás 1 könyvtárra (csak olyat láttam, hogy az összesből véletlenszerű)
Legalul a következő számot kijelzi amit tetszik, csak nem scrollozódik (kicsit zavar, és nem jöttem rá hol lehetne ezen állítani)
Szépen világít (fehér a háttérszíne nem kék), jól olvasható, ennyi pénzért sztem megéri. Hatalmas tárhely, usb2, kicsi, sokáig bírja egy elemmel/akksival, szép
Ajánlott 
A nők olyanok, mint a parkoló... a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...

fagee
(újonc)
Sziasztok!
Én ajándekba kaptam egy YP-F1 XB-t, és ebben alapból benne volt a rádió. Nagyon jó kis szerkezet. Tetszik, hogy van benne óra, és adtak hozzá két cserélhető elölapot. Amig felrakom rá a zenéket addig usb kábelen tölti az akumlátort.
Üdv!
[Szerkesztve]

MarkoRuLeZ
(újonc)
Most sikerült lefoglalnom neten egy YP C1Z-t.. Teljesen uj, garanciális, meg minden.. A srác azt mondja, hogy eredetileg nem volt benne fülhallgató.. de ahogy olvasom itt a hozzászólásokat annak kellett benne lennie.. (sőt a leírásban is fel van sorolva) Van sony fülesem (mp3-as discmanhez járt), tehát használni tudnám azért igy is.. dehát... az a kérdésem,hogy a samsung fülesre mit mondtok? minősége? vagy ne bánkódjak, hogy ehhez nekem nem adnak? Neten licitre vettem, és most egy kicsit váratlanul ért, mivel igy szólt a hirdetés: ''..minden tartozékával''
Mondjuk hozzáteszem sikerült jó áron, ár alatt hozzájutnom.. (22e)

tuskooo
(PH! addikt)
Nem olyan nagy szám füles, én másikkal használok...meg sok embernek nem jön be a nyakláncszerűsége...na meg ezért is másikat használok 

MarkoRuLeZ
(újonc)
És szerinted mennyit érhet a füles? Egybe van épitve a nyakbaakasztóval? Azért kérdem, mert igy ugye az áru értéke csökken, kérdés hogy reálisan mennyivel..

MarkoRuLeZ
(újonc)
Tényleg, és pontosan leirnátok,hogy itt Mo-n pontosan mi van a dobozban, mikor ujonan megveszi az ember? Hordtáskát, és Line-in kábelt is csak opcionálisan látom a samsung oldalán.. -csak kéne tudnom,hogy egy ''minden tartozékkal'' cuccot mivel is kéne megkapnom.. 

cSuwwi
(lelkes újonc)
Egy zöldes doboz, ez elején egy nyílással, ahol látszik a kütyü.
A doboz legaljára 1 CD begyűrve, felette 1 vaskos kézikönyv, meg mégegy csak vékonyabb.
Szokásos garancialevél, meg Samsung reklámanyag.
1 ezüst színű nyakbaakaszthatós Samsung füles+2szivacs amit rá lehet húzni a fülesre
1 USB-miniUSB kábel, kb. 1.5 méteres fekete.
1 gatyi AA-s elem.
nekem ennyi volt benne, a füles ment vagy 3 percet, aztán vágtam is vissza a dobozába, a sonymmal jobban szól, mert szebb is. ha kell a füles viheted potom összegért :>
A nők olyanok, mint a parkoló... a normálisak mind foglaltak, a többi meg rokkant vagy fizetős...

MarkoRuLeZ
(újonc)
Hehe, köszi a választ!
Ennyire gáz lenne a gyári füles? Megkérdezem a srácot, hogy pontosan ezek megvannak e.. Aztán ha nem találja a fülest hozzá, akkor lehet,hogy egyáltalán kipróbálnék egy gyári fülest.. amugy mennyire gondoltad azt a potomot? 
A sony mp3-as discman-emhez MDR-E808 -as füles van.. Elképzelhető hogy nekem is jobban szólna ezzel?
biztos, főleg ha kedveled az erős basszust.

cSuwwi
(lelkes újonc)
A gyári füles jó, csak kerek (a sony meg ovális), gnóm fülem van, és a kerek nem áll meg benne D: Meg amúgyis volt másik fülesem, egy percig se terveztem hogy használni fogom.
Mennyi a potom? Hát, mondasz rá vmit, az a potom. Mennyit ér meg neked? :> Ha pesti vagy, tudunk bárhol találkozni.
Írtam róla egy kis szösszenetet pár napja: [link], ami a képen is látszik kék fülesem van Sony MDR-NE1L, ilyesmi: [link]

MarkoRuLeZ
(újonc)
Akkor tényleg nem lehet valami nagy durr az a gyári füles, ha igy lehordjátok..
Lehet, hogy nem is töröm magam, hogy nem találja a srác, akitől veszem.
Néztem a fülesed, 5eFt körül van. (sony) Tudsz olyan helyet, ahol esetleg ki is lehet próbálni egy ilyen fülest?
Olvastam a gyorstesztedet, tetszett! köszi! A samsung füles megmondom egy dolog miatt érdekelt/érdekelne.. Mivel nyakbaakasztható, rövid (gondolom) a zsinórja, és ha mondjuk egy cary bag-el a vállamra erősitem futáskor a lejátszót, akkor nem kell bajlódni a hosszú sony zsinorommal.. De ahogy elnézem Sony MDR-NE1L-t.. ezek szerint lehet külön is kapni ilyen rövid zsinoros, nyakba akaszthatós minőségi fülest..
Mennyi amugy szerinted a gyári füles értéke? Azért kérdezem, hogy a sráccal, akitől veszem a playert, miben állapodjak meg, mennyivel engedje lejjebb, igy füles nélkül.. 500-1500Ft? 

cSuwwi
(lelkes újonc)
Ne értsd félre, egyáltalán nem szar a gyári füles, én inkább dícséreteket olvastam. Tényleg jól szól, bár a Sony jobban áthozza a mélyeket (szubjektív vélemény). A Sony füleseimmel eddig mindig meg voltam elégedve (MDR-E741), meg amit tegnap linkeltem. Már a kütyü megvétele előtt kinéztem, bebattyogtam a Kecseméti utcában a Sony boltba és megvettem. (Nem próbáltam ki, mondtam mi kell, fizettem, vittem) ~4500 pénz volt.
Ezzel a Samsunggal nekem az a bajom, hogy kerek a füles (nem áll meg a fülemben), meg kicsit túl ''csicsás'', nem tetszik nekem annyira (de szép amúgy).
Az értékét nem tudom, de mivel a Sony 5 rugó körül volt, gondolom ez is valahogy 3-4-5 körül lehet.

MarkoRuLeZ
(újonc)
Aha, értem. Akkor majd még meglátom mire lyukadunk ki az eladóval.. Mennyivel tudom lealkudni igy füles nélkül az árat..
Köszi a segitséget! Ha van valami fejlemény, majd irom..
Másrészt. A forum elején a srác, aki irta, hogy a szervizben beaktiválták neki a rádiót, az nem YP-C1-es volt, hanem T6-os. Viszont C1-essel eddig senkinek nem ment. ugyanakkor nem tartom kizártnak, hogy a T6-os hasonló, vagy ugyanolyan belsővel rendelkezik. Még most sem megy senkinek a rádió? Érdekes, hogy az összes oldalon, még a samsung oldalain is azt irják, hogy van FM.. Illetve, hogy region függő. Lehet,hogy van tengeren túli firmware verzió is? Meg kéne tudni,hogy mely területeken-országokban van gyárilag aktivált FM a C1-ben. Hátha az előbbre vinne minket.
[Szerkesztve]

cSuwwi
(lelkes újonc)
Igen, tudom hogy írtam kicsit félreérthetőt a blogba, de mivel a régebbi firmware-jében a menüben megjelenik a rádió, merem feltételezni, hogy valóban van benne, csak letiltva. Ahogy láttam, minden típusnak saját firmwareje van (még jó), az elemes és akksisoknak is más-más, talán létezik az a rádió ...

ponti_ak
(PH! addikt)
Karácsonyi ajándékba tervezek venni egy kis Samsung U1X-es lejátszót, ezért 1 kicsit kutakodtam utána....
Friss, ropogós Samsung YP-U1X review a PCMag-tól: [link]
Egész gyakorlatias kis leírás, hasznos információkkal. Azt pl. eddig nem is tudtam pl, hogy van benne dinamikus lejátszási lista...

ponti_ak
(PH! addikt)
Még 1 review: A CNet-es vélemény... [link]
Náluk kicsit gyengébben szerepelt, de még így is az overall: ''Good'' kategóriában maradt. (Itt az iPod shuffle-hoz hasonlítják kicsit, nem csak úgy önmagában...)
sztem jó ajándék lesz az az U1X! a ''nagy'' amcsi oldalak mindent az apple termékekhez viszonyítanak, ha nem tudják amit azok igen, az már nagy levonással jár. negatívumként hozzák fel hogy csak 14 órát bír az aksi meg hogy nem színes a kijelző, de az árhoz képest nagyon ottvan ez a típus.

ponti_ak
(PH! addikt)
A mai 2. dupla post, ehh.. 
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Igen, szerintem is. A buta amcsik meg bénázzanak csak a ''féligmegevettalmás'' kis fehér kütyüikkel. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Figy, rumos14, az egyetlen gondom a lejátszóval, hogy akksis, és nem biztos, hogy gyakran lesz gép közelében (ugye a töltés miatt)...
VISZONT: kitaláltam, hogy van nekem egy 4-es USB-hub-om otthon elfekvőbe, aminek van saját adaptere is, eredetileg abból a célból, hogy tudjon supportálni a 4 kimenethez --> Tehát szvsz lenne a lejátszóhoz ''töltő'' is így már.
Működhet ez a dolog így szerinted?
Fél órán belül hívom az Edigitalt, és megkérdem őket is, csak kiváncsi lennék a Te (Ti) véleményedre (-tekre) is!
Szóval: Sürge-sürge... 
kösz: ponti_ak
hello,
hát őszintén szólva nem tudom! próba-szerencse. mondom, vmilyen német oldalon olvastam, hogy pont az U1X-hez nem volt jó a ''szabványosnak'' hitt ''konnketorba dugható usb töltő''.
tény, hogy ez a típus azoknak való inkább akik napközben is pl. irodában dolgoznak és bármikor rá tudnak tölteni.
akinek U1X van: mennyire ''dönget'' a basszus? mennyire fonoman lehet adagolni? főleg az iAudiokhoz viszonyítva érdekelne a hangzása.
Helló ! énis egy iylet akrok most venni ... Yp- u1x-et ahogy eddig néztem elég jó áron van és ahhoz képest sokat s tud vagyis annyit amennyit ekkorá árhoz viszonitva számora kell hogy tudjon... igaz én azt olvastam hogy 20 órát bir az akisja... .. haver vett eggyet holnap hozza be suliba és megnézem miylen meg a hangja meg stb... majdirok véleményt.. erről a töltös dolognak is utánanézek !
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu
a Samsung is csak 14-15 órát ígér (nem 20-at...), a gyakorlatban az úgy 11-12 között lehet, jó esetben.
lsz. csekkold le hogy elég hangos-e, és max hangerő közelében mennyire torzit ha erős basszust állítasz be. köszi
Ok ! Közben eldönöttem hogy holnap megrendelem Edigitalról 22500ft Bruttóban...
A töltésről meg kiderült hogy ugy töltödik ha a gépre rakod rá az USB protra... na ez csak azért sazr ha visze mmondjuk balcsira ottvagyok több napot ott nics szgép akkor ott hogy a gecibe töltöm fel.. külön adaptert nem akarok veni egy bsazott töltöt csak adhatnának már hozáá .... ez nagyon bosszant... még enek utánanézek...
Saabe™ | Vaterás termékeim! http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Saabe0 | djsaabe@vipmail.hu

ponti_ak
(PH! addikt)
Sziasztok! 
A taps a lejátszónak szól.. 
Meg egy kicsit magamnak is...
Bővebben: Lásd lent...)
...merthogy megvettem a lejátszót. Jó. Nagyon is jó. Ennyi pénzért azt kell, hogy mondjam: ott van a szeren. PH!-s minősítése szerintem minimum Ajánlott!
1. benyomás:
mi ez a dobozhang??? (A hozzá adott füles nem egy nagy durranás, de elmegy... szvsz egy Sennheiser mx leveri..)
2.: ahá, Classic EQ-val egész jó, sőt! Meggyőződésem, hogy a 9-es saját EQ-val rövid idő alatt rendesen be lehet állítgatni a megfelelő hangzást.
3.(otthon, Sennh px200-zal): Vhoa, azért van ebbe kakaó, nem olyan rossz ez! rumos14: a basszus nem az erőssége, és (bár van benne) külön Bass boost, én nem érzékeltem lényeges különbséget, de anélkül is jól szól: a hangzása - kis állítgatás után - nekem bejött (iAudio alatt van, persze, de ennyi pénzért szerintem simán megéri).
Egyébként nem teszteltem sokat, (1-2 órát hallgattam), de azt mondom: megérte
Pro:
-Szép, egyszerűen kezelhető, (a feltöltési sebesség 2-2,5K/s körül volt..)
-okos (magyar nyelvű menü, 4-fél file-formátum-ot tud: mp3, wma, ogg, wav),
- és realtíve ''olcsó'' (ár/érték aránya az egyik legjobb..),
- jól szól.
Kontra: - nincs rádió (nem fontos) - hálózati töltő hiánya (megoldható!!!...
kiskokó:
Bejött a trükk, működik a töltés az USB-Hub-on keresztül 220V-os hálózatról! (1-2 hsz-szel lentebb van az ötlet leírása..) 
Sajnos töltőt tényleg nem adnak hozzá, viszont 1db USB-HUB megoldja a problémát, olyan kell, aminek van SAJÁT hálózati adaptere. Vígan tölti a lejátszót, nem kell gépet cipelni a nagyihoz.. 
Ha lesz még 1 kis időm (meg igény rá), írok róla pár szót még, azt pedig, hogy ténylegesen hogy válik be (lefagyás, fw-problem esetleg..) a gyakorlatban, a húgom fogja elmondani 1-2 hét múlva... Ő a szerencsés User immár 3 napja... De nem hiszem, hogy gond lesz vele, jól össze van rakva szerintem..
Bocs a picit hosszú post miatt, sziasztok: ponti_ak
[Szerkesztve]

ponti_ak
(PH! addikt)
Torzítást a 30-as fokozatból 27 körül kezdtem érezni, de nam volt jelentős. Viszont a basszus nem volt feltolva nagyon, de a px200ast nekem elég hangosan vitte, és volt basszus is (Rock EQ-val), számomra meggyőző volt.
Egyébként (sajnos) nem nagyon nyaggattam a cuccot, mert a tesómnak vettem ajándékba, és neki az elsődleges szempont nem a hangerősség, meg az erős basszus, mert Ő a discman-jét is közepes hangerőn hallgatja, és azt egy rövid hallgatózás után is tudtam, hogy ilyen szempontból nem lesz gond a lejátszóval.
Sokkal inkább számított a design, a kezelhetőség, és persze az ár is...
ponti_ak, köszi az észrevételeket. jó, hogy van összehasonlítási alapod egy iaudio termékkel.
kérdéseim:
-hangerő: az iaudio max (40-es) hangerejéhez képest sokkal halkabb a samsung max. 30? iaudio-t én 29-en hallgatok, azt a hangerőt a samsung saccra mekkora fokozaton adja le?
-basszus: az eq buzerálgatásával azért rá lehet venni rendes ''dübörgésre''? iaudio-n rock közeli eq beállítással 2-4 között szoktam rakni a mach3bass-t, ahhoz képest mit tud a samsung?
-hangzás: meg lehet fogalmazni, hogy miben marad el az iaudiotól?
egyelőre ennyi, lehet h még lesz kérdés.

ponti_ak
(PH! addikt)
Ahoi.
No, akkor menjünk szép sorjában...
- hangerő:
talán úgy 23-24 körül adja le azt, amit a G3 29-en.. nem figyeltem direkt, hogy van-e ''ugrás'' innentől felfelé, de valahol ott lehet, kb.. Azért olyan teljesítménye nincs, mint a G3-nak, de ha nem akarsz megsüketülni, akkor e felett szerintem nem is nagyon tudnád hallgatni (bár nem ismerem a füledet...
) maradandó halláskárosodás nélkül, normál (16 ohm-os bogyó-fülessel, de 32-sel se nagyon..). Ez egyébként nagyon figyelmesen fel is van tüntetve a készülék hátlapján... meg még az is, hogy ''Made in China''...
- basszus:
háát, baszzus
, ezt most meg nem mondom neked, ha itt lenne a kezemben, akkor sec-perc alatt kipróbálnám, de sajnos nincs (a húgom használja, tőlem mintegy 150 km-re...).. lehet hogy ezt már inkább neked kellene tesztelned, meghát.. nem vagyunk egyformák.
- hangzás:
Nem is tudom, talán kicsit zajosabb, az original fülesével közel sem olyan tiszta, alap-beállítással picit talán ''doboz-szerűbb''
, nincs olyan természetes ''tere'', mint a G3-nak.
De ezen sokat lehet javítani az EQ-val: Becsukott szemmel (talán) meg tudnám mondani melyik-melyik, mert ''régóta nyúzom a G3-mast, de ha nem lenne viszonyítási alapom, akkor már nem annyira biztos..
Az adatainál a Jel/Zaj viszony esetében az eDigital >90-et ír, ami hibás (a memója se 20giga, mindegy..)
Fontosabb adatok a hivatalos Spec sheet-jéről:
- Output power: 14 mW/CH (gondolom 16 Ohm-on, nincs oda írva..)
- S/N ratio: 88 db with 20 kHz LPF
- Up to 13 hours playbank
Na még 1 kis info, aztán mennem kell... 
Alapból 2 kis Demo file van rajta (szvsz egyik idegesítőbb, és értelmetlenebb mint a másik..
), de ha viszel fülest, esetleg valami zenét is, és nem állnak mögötted 200-an a narancssárga boltban, akkor ki is próbálhatod. Nálam amúgy nem volt semmi, szóval ''vaktában'' vettem meg..NEM magamnak, de szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy a tesómnak jó lesz... hát, sikerült meörvendeztetni, nagyon örült..
)
Múlt pénteken az volt az utolsó darab a Visegrádi utcában az eladó srác szerint..

irotak
(újonc)
Hello!
Nektek mi a tapasztalatotok a C1Z meddig bírja elemmel ill aksival?
Van 2 db ilyen ketyerénk és az egyik villámgyorsan leszívta a hozzáadott elemet a másik azóta is (kb 2 hete) az origin elemmel megy és még csak most aludt ki az első ''pálcika''.
Napi ~ 1-2 órát használjuk (nyelvtanuláshoz), így az már kb 15-20 óra előnyt jelent a másikkal szemben.
A másikba egy aksit tettem, de az kb 1 óra használat után már ''elvesztett'' egy pálcikát.
Igaz az aksi új, egyszer formáztam (tötl-kisüt-tölt) de ezt akkor is kevesellem.
Ti mit tapasztaltok, akumulátorral történő használat esetén meddig bírja?
Lehet hogy ez garanciális probléma lesz? Tapasztaltatok hasonlót?
üdv:gala
hát akkor összességében nem érdemes egy iAudio4-est lecserélni U1-re...
ugyanis zavarnak az előbbinél a mütyür gombok, az elemcserélgetés, és lehetne gyorsabb a másolás. asszem egy iAudio U2 lenne a megoldás, de az kicsit drága.
asszem értem amit a zajos hanzásról mondasz. ugyanis egy Creative MuVo2 a maga 98db-es S/N-jével érzésre még tisztábban, természetesebben szól mint az iAudio. viszont vmivel gyengébb bassusban. még1x köszi a tapasztalatokat.

ponti_ak
(PH! addikt)
Hi!
Tölthető akksi típusa, illetve teljesítménye (? mAh?)
NI-Mh-s? Azokat tudtommal nem ajánlatos kisütni... 

ponti_ak
(PH! addikt)
Nem, szerintem sem érdemes. Jó kis lejátszó ez a samsung is, de azért az i4-et nem éri utol.. 
''ugyanis zavarnak az előbbinél a mütyür gombok, az elemcserélgetés, és lehetne gyorsabb a másolás. asszem egy iAudio U2 lenne a megoldás, de az kicsit drága.''
A gombjai ennek is mütyürök, a menü gomb kivételével, ami viszont nagyon el lett találva szerintem. A többi kezelőgomb kicsit tényleg pici, bár ''ingzseben keresztül'' pl. nem nyomkodtam..)
A másolás sebessége 2-2,5k/s-nél nem ment feljebb nálam, szóval nem egy villámgyors valami a Samsung sem azért. (a G3-nál láttam már 10k-t is..)
Helló ! Én közben megrendeltemm holnap valamikor hozzák ...!
ez az USB Hub mennyibe került meg mekkora nagyságú kb-ra... ?? mmásféle töltő nicns hozzá ??? köszi..
hell

ponti_ak
(PH! addikt)
Grat, szerintem meg leszel vele elégedve. (Ha nem, akkor is leírod itt, ugye? 
Hmm, nem emléxem a márkájára, de egy gyors kereséssel erre jutottam (USB-HUB-ok pl):
Pixmania: [link]
De ami - szvsz - sokkal jobb:
[link]
Valami ilyesmit keress, PDA-s boltokban, MM-ban, stb. Szerintem hasonló 2-2,5eFt-os áron biztos hozzájuthatsz.. a méretét saccold meg.. 
Még valami: Próbáld ki! mielőtt megveszed.
Vidd el a lejátszót, és próbáld ki, mert hallottam már olyat, hogy valakinek nem működött (nemtom miért, hogyan, csak olvastam itt a PH! valamikor..)