Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) breetai válasza kohi (#98) üzenetére

breetai
(senior tag)

Pozitív: Király füles (magán vélemény); 1 hozzácsomagolt nevenincs AA elemmel kb. 30 óra (192-320 MP3 és VBR, Rock EQ + extra Bass rajta volt); 2000-3000 között pakol rá a TCommander; Magyar menü; könyvtárkezelés; ''spontán-playlist''; a 2. 190-es fw-ben lévő ''új'' hangzásképek (WOW... szerintem) különösen jók metal zenéhez; ...

Negatív: kissé körülményes fw update; ahhoz, hogy a rádió menjen valószínűleg el kell vinned szervizbe (3 emberből 1-nek működik itt a rádiórész ''magától'' fw update után); talán még az USB kábel hurcolászása; és a nyakbaakasztóval egybeszerelt fülhallgató sem mindenkinek a zsánere. (DE kábé ennyi negatívuma van az ÉN meglátásom szerint

"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"

(#102) pyrannha válasza breetai (#99) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Az Oktogonnál van a Samsung szervíze. Leszálsz a villamosról és a Nyugati felé kezdj el sétálni. Az első mellékutcában van a szervíz. El se lehet téveszteni.

(#103) breetai válasza kohi (#100) üzenetére

breetai
(senior tag)

A T6-os asszem 20-25 órát bír ''csak''. Viszont a fw már jóval elöbbre jár és így a probléma talán kevesebb. DE nekem az nem tetszik benne, hogy azt a kis irányító botocskát nagyon jappán kezekre tervezték. Így hamar (kb. 05-1.5 év között) lötyögőssé és pontatlanná válik. Ill. a rádió kérdés nem tudom, hogy áll ennél a modelnél. Mert cimborám akinek ilyenje van, úgy fél az új fw-től mint a fogorvostól. :D De most, hogy az enyimre fell tettem az újat, talán megengedi, hogy neki is megcsináljam a frissítést.

(#104) kohi válasza breetai (#101) üzenetére

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Usb kábel nekem nem probléma van belőle 3-om 1 otthon 1 ahol tanulok meg egy a notim mellé berakva a táskába :) A szoftvereket már nézegettem.(szimpatikusak is)
Az anyagára még kiváncsi lennék (még nem láttam élőben) minőségibb műanyagra számítok. A kijelző (fehér) megvilágítással különösen tetszik. A hangzásról tényleg csak jót hallottam. Mivel éremesebb üzemeltetni elem vagy akku? A gyári füles akkor nyakpántos ? Seinheiser ? Nem spéci a dugasz gondolom lehet hozzá másikat is rakni ha gáz van. A rádió engem nem különösebben érdekel. Ha tehetném netrádiót hallgatnék inkább a földik szarok :D

(#105) breetai válasza pyrannha (#102) üzenetére

breetai
(senior tag)

EZ ISTEN! Mert én a Blahán melózom, onnan ez egy köpés. Majd ''ebédszünetben'' elviszem, de asszem csak csütörtökön. Mert a pénteket, hétvégét és a hétfőt túlélem nélküle. :O

(#106) pyrannha válasza kohi (#100) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

A két lejátszó csak abban tér el egymástól, hogy a T6-nál van joy míg a C1-nél nincs. Ja és a T6 kissebb és pontosan ezért bírja kevesebb idejig a készenléti ideje, mert ebbe AAA elem kell. A többi megegyezik breetai által írtakkal.

(#107) pyrannha válasza kohi (#104) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Az anyaga fém és műanyag kombinációja. Mind a kettő minőségi anyagból van. A gyári füles nyakpántos, viszont nem sennheiser, hanem samsung. Normál jack dugós.

(#108) pyrannha válasza breetai (#105) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Viszont érdemes őket majd felhívni, hogy mi van a lejátszóval, mert ők nem fognak hívni. Hiába írják fel a számodat...

(#109) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hm... Mivel december közeén veszem a kicsikét lehet addig meggondolom és inkább egy ilyenbe fektetek be: Samsung YP-C1Z :) (én is félek a joystick romlásától, ez hátha strapább)

(#110) breetai válasza kohi (#104) üzenetére

breetai
(senior tag)

A rádiókban egyetértünk! :D Az USB kábele szabványos (nagy vége gép-kicsi lejátszó) és adnak is mellé, de azárt nem biztos, hogy a tieid jók hozzá. Ezért szerintem készűlj fel, hogy még egyet cűgőlhetsz magaddal. (Bár a jeggyűrűd megmarad gondolom. De azért ha táska nélkűl indúlnál el, akkor gond, hogy vigyem vagy ne vigyem. Ill. melyik zsebbe is tegyem...)
Az anyaga igény-műanyag. Még a cibzáros kapucnisom+a farmerkabátom pattentjei egyűtt sem tudták eddig megkarcólni a kijelzőt.
A kijelző fénye SZERINTEM inkább kék mint fehér. DE jó! Az akus kérdést paszolom.
A gyárifüles igen nyekpántos, de ''csak'' Samsung és NEM Seinh. . A csatlakozása sima kicsi stereojag. (Én úgy nézem kapott némi ipari arany bevonatot a csatlakozó és a füles jag-je is.) Szerintem így azt a fülest dugod rá, amelyiket csak szeretnéd. :D

[Szerkesztve]

(#111) kohi

kohi
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Thx a feedbackeket :) Korábban nézegettem mást is a fő konkurense az apple féle shuffle volt vagy mi 512-es :) de végül ez a szimpibb. Az usb biztos jó mert van mindenféle az általad leírt meg 3-om :) ha táska nélkül megyek valahova akkor meg aztán úgysem fogok zenét fel/le másolni úgyhogy nem okoz majd gondot :D
Mellesleg lehet kapni 2cömös usb átalakítót is :) A firmware meg ha már fel lett rakva a honlapra akkor szeritnem bátran lehet frissíteni, mivel az ő termékük, szóval szeritnem nem szólhatnak meg érte. Még 1 valamit elfelejtettem. Lehet hozzá kapcsolni távirányítót vagy nem szükséges ???

(#112) pyrannha válasza breetai (#110) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

A C1-hez nem adtak usb átalakítót? Akkora az egész mint egy normál usb csatlakozó csak a kábel helyett rögtön a miniusb csatlakozója van rajta.

(#113) breetai válasza kohi (#111) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hát! A C1 eredeti fülesével nem kell távirányító, mert ott a cucc a melykasodnál. :D Azt, hogy lehet-e hozzá kapcsolni azt nem tudom.

(#114) breetai válasza pyrannha (#112) üzenetére

breetai
(senior tag)

Most nem igazán tudom mire is gondólsz!? (USB átalakító!?) Ehez 1 kábelt kaptam. Az egyik vége ''normál'' USB, a másik mini USB. Ennyi.

(#115) tuskooo válasza pyrannha (#112) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Hmm, ilyenem nekem sincs :(

(#116) pyrannha válasza breetai (#114) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Így néz ki: [link]

(#117) tuskooo válasza pyrannha (#116) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Nekem nincs ilyenem...nem lehet h C1-hez nem adnak? :F
Mondjuk ha breetai válaszol, kiderül :)

(#118) breetai válasza tuskooo (#117) üzenetére

breetai
(senior tag)

Nekem sincs ilyen. A C1-hez nem jár. :O

(#119) Totyi válasza pyrannha (#116) üzenetére

Totyi
(őstag)

Nekem se nem van.A c1-hez ezek szerint nem jár.

(#120) breetai

breetai
(senior tag)

Üdv! Valaki közületek véletlenül nem Budaörsi!? Mármint rajtam kívül. :DDD Mert ma egy srác állt nem messze tőlem a 40-es buszon, egy Samsung Yepp fülessel a fülében. :D

[Szerkesztve]

(#121) pyrannha válasza breetai (#120) üzenetére

pyrannha
(senior tag)

Ma utaztam a 40-es busszal, de tuti, hogy nem engem láttál, mert Én egy Sennheiser mx550-nel használom. :P

(#122) tuskooo válasza breetai (#120) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Sztem jó sok embernek van ilyen mp3-lejátszója, nem túl vszinű, hogy PH!-s, az meg főleg nem, hogy pont közülünk van. :)

(#123) breetai válasza tuskooo (#122) üzenetére

breetai
(senior tag)

Hát!? Persze biztos, hogy van egy pár. De szerintem közel sem tömegáru! Mert persze nem annyira drága (pl. egy Telestar 1GB-os is 22.000 Ft), de nem ismerik és ezért nem is keresik célzottan a népek ezeket a lejátszókat.
Ill. nem is ezért kérdeztem, hanem azért mert én azt tapasztaltam, hogy a világ igen kicsi. Egyszer pl. megesett velem, hogy munkahelyről dumáltam valakivel chat-en és hazafelé menet egyszer csak ott ált mellettem a buszon. Ez számomra őrült nagy flash volt. De ha elolvasod a 119-es hsz-t akkor rájössz, hogy van igazság abban amit irkálok. :D

(#124) tuskooo válasza breetai (#123) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Persze, értem mire gondoltál, csak meglepő lett volna, ha innen lett volna valaki az :)

(#125) tuskooo

tuskooo
(PH! addikt)

Ma folyamatosan hallgattam sokáig a picikét, és megin fagyott, pedig ez az új firmware :(

(#126) breetai válasza tuskooo (#125) üzenetére

breetai
(senior tag)

Ebben az esetben én már az eszköz hibáját sem zárnám ki a helyedben. Mert bár nem emlékszem, hogy itt más is panaszkodott volna ilyenekre. De ha lett volna másnak is ilyen gondja, én a te helyedben akkor is megnézetném egy szakszervizzel. Hátha ők megoldják. ;)

(#127) tuskooo válasza breetai (#126) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Lehet, de sztem még várok egy firmwarenyit :))

(#128) breetai válasza tuskooo (#127) üzenetére

breetai
(senior tag)

Persze! Oké. A te cuccod, te tudod. :D De szerintem, ha már 2-3 fw volt rajta és még mindig ''szenved'' akkor ez már valószínűtlen, hogy ''magától'' megoldódik. De azért szurkolok neked/nektek! Mert én is viszem be az ennyimet a szervizbe, a rádiót szeretném, ha működésre bírnák. Az én C1-em egyedül ott fagy le. :O

(#129) corrado

corrado
(újonc)

Az U1X tudja kezelni a könyvtárakat?
Ez úgy általánosságban honnan derül ki egy lejátszónál?

(#130) breetai válasza corrado (#129) üzenetére

breetai
(senior tag)

HI! Szerintem biztos, hogy kezeli a könyvtárakat. Mert az összes Samsung kezeli ... :D Egyébként, legjobb tudásom szerint nincs ennek semmilyen receptje, hogy egy lejátszó kezeli-e vagy sem. Ha a leírás írja akkor tuti, ill. ha ki lehet próbálni vagy valaki akinek ilyen van azt mondja akkor/abból kiderűl.

(#131) tuskooo válasza corrado (#129) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Se a magyar se az angol oldalon nincs infó róla...megnéztem a képét nagyítva, ami az angolon van, a kijelző tök ugyanolyan, mint a c1-é, szal gondolom a menüje is, szal sztem kezeli...de lehet h hibás az eszmefuttatásom :)

(#132) corrado

corrado
(újonc)

Egy újabb láma kérdés:
Mi a helyzet a Li-akkus lejátszókkal akkor, ha meghal az akku?
Lehet benne cserélni v. kuka?

(#133) tuskooo válasza corrado (#132) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Sztem lehet hozzá venni másikat, de franc tudja...elég szivatás lenne, ha nem lehetne :F

(#134) breetai válasza corrado (#132) üzenetére

breetai
(senior tag)

Ha visszaolvasol ott éppen erről ''vitatkoztunk''. Összefoglaló: Az egyikünk azt dicsérte, hogy az ilyen Li-aksis lejátszókhoz nem kell folyamatosan elemet venni. Ezt én is elfogadtam. DE megjegyeztem, hogy az a 10 óra ''műsor'' nekem egy kicsit kevés! Mert ha nem kerülsz egy USB-port közelébe akkor lehet, hogy ''cserben hagy'' és akkor hazáig szomizól. :Y Ill. én felhoztam, hogy mi van ha meghal az aksi!?
Mert a telómban (Noki ...) is CSAK pár évig húzta az aksi. Ha a lejátszóéval is ez lesz, akkor sanszos, hogy 3 év múlva Samsung aksit egy ilyen 3 éves modellhez (ami nem volt már megjelenésekor sem csúcsmodell,) nem fogsz kapni. Bár egyik haverom azt mondta nekem, hogy lehet kapni XY márkájú aksikat ''mindenhez''! Mert a hozzáértő kollégám szerint, ez a cég csak abból él, hogy Not./Lap./Teló .... aksikat gyárt. Melyek nagyobb kapacitásúak az eredetinél és szerinte jobb minőségűek is. Ha ez igaz, ''akkor probléma megoldva''. :D De kérdés, hogy igaza volt-e a kollégámnak és mennyi az ára! Ezt neked kéne kideríteni. Én ha érdekel megkérdem a pontos márkát és akkor utánajárhatsz.
De én hasonló okokból nem vettem ilyen lejátszót. Ill. megjegyezném itt, hogy az én C1-em pl. 30 órát megy 1AA-s elemmel, és ha lemerül akkor ''bárhól'' kapok újat hozzá, 1 perc alatt lecserélem és szól tovább! Ez szerintem pozitív. Valamint ha beruháznék egy töltőbe 2db 2500-as elemmel, akkor valószínű, hogy kb. ugyanazt a üzemidőt érném el olcsóbban. :D

(#135) tuskooo válasza breetai (#134) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Nekem 2300-as tölthető elemekkel durván sokáig bírja..talán 40 óra is megvan :)

(#136) corrado

corrado
(újonc)

Csoró diákként most erősen gondolkozom:

Várjak-e karácsonyig, mert majd biztos jó nagyot fognak akciózni a kedves mp3 lejátszót forgalamzó boltok?
v.
Várjak jövő év elejéig, mert akkor kiárusítanak mindent ami a nyakukon maradt az idei évről? v.
Ne várjak, mert nincs mire.

Egy C1X v. U1x kb. mennyi idő alatt fut ki, érdemes várni vagy úgy sem lesz annyival olcsóbb?

(#137) tuskooo válasza corrado (#136) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Sztem nem nagyon esik le az áruk, mire jelentősen olcsóbbak lennének, addigra kijönnek helyettük az újabb lejátszók.

(#138) Totyi válasza tuskooo (#125) üzenetére

Totyi
(őstag)

[link]
Nálam ezzel nem fagyott egyszer sem.A gyárival 3X.
Az utóbbi napokban,naponta kb 5 órát hallgattam és nem volt semmi baj.

(#139) tuskooo válasza Totyi (#138) üzenetére

tuskooo
(PH! addikt)

Nálam is ez van fennt :( Mondjuk az elmúlt egy hétben semmi baja nem volt.

(#140) Shiroi Neko

Shiroi Neko
(újonc)

Samsung YP-C1Z tulajoktól kérdezném:

1. Mennyit (hány perc) lehet rögzíteni a diktafon funkcióval és milyen minőségben?
2. A számokba bele lehet-e tekerni, és a beletekerés nagyságát lehet-e változtatni?
3. Óra/ébresztő funkció van-e?

Köszi!

(#141) Totyi válasza Shiroi Neko (#140) üzenetére

Totyi
(őstag)

1.Minőséggel nem vagyok kibékülve,nem valami jó.Wav-ban vesz fel,de nem valami jó minőségben.4.64 mb-ra fel lehet venni 20 percet.Lehetne kevesebb,de jobb minőségben.
2.Lehet-mind a kettőt.Legkisebb 1másodperc,legnagyobb 1 perc.
3.Semmiféle óra nincs rajta.

(#142) Shiroi Neko válasza Totyi (#141) üzenetére

Shiroi Neko
(újonc)

Köszi a választ :)

A beszélt szöveg azért érthető? Vagy sistereg mint állat? Esetleg a legjobb minőséggel javul?

(#143) Totyi válasza Shiroi Neko (#142) üzenetére

Totyi
(őstag)

Ha közel teszed a szádhoz,akkor minden további nélkül érthető;de a messzebb lévő zajok(kb 1 méter),már nehezen érthető;a méf távolabbi meg egyáltalán nem.Sztem olyan 3-50 cm-ről még normálisan lehet hallani.

(#144) Shiroi Neko válasza Totyi (#143) üzenetére

Shiroi Neko
(újonc)

Aha, értem, köszi! :)

(#145) Sawa_1

Sawa_1
(lelkes újonc)

A nagy mp3 topicba benyomtam egy gyorstesztet az U1X-ről, ha érdekel valakit.

Az erkélyhűtésé a jövő!

(#146) rumos14

rumos14
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én pedig hamarosan vszleg beszerzek egy yp-t7x-et, másodkézből, igen jó áron. ha valaki tud mondani vmi rosszat erről a típusról (nagggyon kicsi...). ossza meg velem legyen szíves.
amúgy sokáig nézegettem az u1x-et is, szimpinek tűnik.

(#147) corrado válasza Sawa_1 (#145) üzenetére

corrado
(újonc)

Sikerült kikapcsolni a számok közötti csippanást?

(#148) Sátán44

Sátán44
(őstag)

Szeretnék hamarosan én is egy mp3 lejátszót venni,de én egyáltalán nem követtem a fejlődésüket,ezért szeretném kérni tanácsotokat milyet érdemes venni? Aksist vagy elemeset? Min 256 mb-ra gondoltam! Az erre szánt pénzem: 18 e ft

Az eredeti fülhallgatókkal nem érdemes hallgatni ezt tudom. Akkor ebből is milyen márkát nézzek?

[Szerkesztve]

(#149) crash

crash
(újonc)

sorry

[Szerkesztve]

(#150) Sawa_1 válasza corrado (#147) üzenetére

Sawa_1
(lelkes újonc)

Igen, sikerült.

Az erkélyhűtésé a jövő!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.