Ha visszaolvasol ott éppen erről ''vitatkoztunk''. Összefoglaló: Az egyikünk azt dicsérte, hogy az ilyen Li-aksis lejátszókhoz nem kell folyamatosan elemet venni. Ezt én is elfogadtam. DE megjegyeztem, hogy az a 10 óra ''műsor'' nekem egy kicsit kevés! Mert ha nem kerülsz egy USB-port közelébe akkor lehet, hogy ''cserben hagy'' és akkor hazáig szomizól.
Ill. én felhoztam, hogy mi van ha meghal az aksi!?
Mert a telómban (Noki ...) is CSAK pár évig húzta az aksi. Ha a lejátszóéval is ez lesz, akkor sanszos, hogy 3 év múlva Samsung aksit egy ilyen 3 éves modellhez (ami nem volt már megjelenésekor sem csúcsmodell,) nem fogsz kapni. Bár egyik haverom azt mondta nekem, hogy lehet kapni XY márkájú aksikat ''mindenhez''! Mert a hozzáértő kollégám szerint, ez a cég csak abból él, hogy Not./Lap./Teló .... aksikat gyárt. Melyek nagyobb kapacitásúak az eredetinél és szerinte jobb minőségűek is. Ha ez igaz, ''akkor probléma megoldva''.
De kérdés, hogy igaza volt-e a kollégámnak és mennyi az ára! Ezt neked kéne kideríteni. Én ha érdekel megkérdem a pontos márkát és akkor utánajárhatsz.
De én hasonló okokból nem vettem ilyen lejátszót. Ill. megjegyezném itt, hogy az én C1-em pl. 30 órát megy 1AA-s elemmel, és ha lemerül akkor ''bárhól'' kapok újat hozzá, 1 perc alatt lecserélem és szól tovább! Ez szerintem pozitív. Valamint ha beruháznék egy töltőbe 2db 2500-as elemmel, akkor valószínű, hogy kb. ugyanazt a üzemidőt érném el olcsóbban. 
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?"