Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) sepybmx

sepybmx
(újonc)

Szevasztok!

Van egy Samsung YP-F1 típusú mp3 lejátszóm,el szeretném adni,mert iPod Touch-ra kell a pénz.Gyönyörűen szól,4 éves,semmi baja nem volt,sosem volt szervízben.Töltő,3 előlap,alap fülhallgató van hozzá.1 GB-s,nem tudom,mennyiért adjam el.Ha valakinek van róla sejtelme,írja meg plz !

Üdv: sepybmx

(#1002) medvezsolt

medvezsolt
(senior tag)

sziasztok!!

Szeretnék tanácsot kérni abban, hogy ha elrontottam a lejátszóm firware frissitését mert lefagyott a win és most nem ismeri fel , akkor van e rá gyógyír? lehet-e tenni még vmit?

ez egy Samsung YP-T6Z mp3 lejátszó

köszönöm a válaszokat!

" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "

(#1003) sztifler1986

sztifler1986
(újonc)

hello!
most vettem egy samsung mp3 lejátszót,(video mp3 player Q2)
az a problémám vele hogy rá teszek valami filmet megkérdezi,hogy másolás elött szeretné-e konvertálni??rámegyek hogy persze,de amikor végez egy film konvertálásával kb 1 óra/film kiirja hogy nem támogatott fájlformátum :(
probáltam már mindenféleképpen konvertálni,de sajna nem jön össze.
kis videokkal nincs probléma azokat lejátsza,de egy normál filmet azt már nem
ha valaki tudna segíteni megköszönném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(#1004) sztifler1986

sztifler1986
(újonc)

j

(#1005) Gabesz84 válasza sztifler1986 (#1003) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

helo, hol vetted?
csak mert en is ilyent keresek, de Magyarorszagon csak 1 helyen lattam, ott pedig daragabb mint lennie kene :)

(#1006) sztifler1986 válasza Gabesz84 (#1005) üzenetére

sztifler1986
(újonc)

bocs,hogy csak most irok de nem voltam gépnél mostanság!
nem Magyarországon vettem,hanem az UK-ban Skóciában!
50fontba került karácsonykor ami kb 15.000ft! de ez csak 4gigás!
filmet most sem sikerült nézni a lejátszóval,de viszont tudom ajánlani mindenkinek mert nagyon szépen szól és elég sok jó funkcióval rendelkezik!

(#1007) Gabesz84 válasza sztifler1986 (#1006) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

aha, hát valahogy sejtettem hogy nem itthon vetted. Közben nézelődtem, és az R0 jobbnak tűnik. Azt hiszem az lesz, hogy berendelem azt amazon-de-ről...

viszont ha már itt vagy, azért megkérdezem, hogy a Q2, az teljesen műanyag, vagy a karimája körbe, az a krómszínű, az fém-e?

[ Szerkesztve ]

(#1008) sztifler1986 válasza Gabesz84 (#1007) üzenetére

sztifler1986
(újonc)

hali!
nem műanyagból,hanem fémből!
az akksi az nagyon jól bírja
meg annyira vékony a lejátszó hogy szinte észrevehetlen a zsebben
nekem feketében van, a hátulja az karbon mintás ami nagyon jó szerintem
kaptam hozzá fülhallgatót amit nem haszálok mert nem szilikon gumis hanem ami pont nem jó a fülembe,de vettem pár ezerért sony-t komoly hangzást dob
a másik amit irtál azt nem ismerem majd utánna nézek itt mennyibe kerül ha érdekel

(#1009) Gabesz84 válasza sztifler1986 (#1008) üzenetére

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

köszi, nem kell utánanézz, már megrendeltem amazon.de-ről (mármint az R0-t), a héten ha minden jól megy meg is jön (16 gigás, 127€+posta, cakkpakk 141€).
Végül azért döntöttem az R0 mellett mert teljesen fém, és nem érintőgombos, hanem igazi gombok vannak rajta, a jobb füles, meg a microSD bővíthetőség meg bónusz. Igaz hivatalosan csak 35 órát bír akksiról, de a mostani YP-Z5 lejátszóm is ennyit bír hivatalosan, ami nekem bőven elég.

(#1010) Gabesz84

Gabesz84
(senior tag)
LOGOUT blog

megjött az R0, eddig istenkirály, brutálisan jól szól és sokkal tisztábban minta Z5 :)

(#1011) papirmase

papirmase
(újonc)

Sziasztok!

Én mostanában szereztem egy YP-C1Z-t (amivel még indult a téma).
Elég jó álapotban van és szeretném is használni, de a fórumban emlegetet
firmware sem ártana "hozzá". Nem igazán értek hozzá, nem merem piszkálni.
Nem tudtok vkit aki tudna segíteni?

(#1012) burney76

burney76
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Samsung YP-F2R típusú MP3 lejátszóm,és nem ismeri fel a gépem.
Próbálkoztam újratelepítéssel, sajnos ezzel sem sikerült.
Van valami ötletetek a megoldásra?

Segítségeteket előre is köszönöm!

(#1013) SalvadorLynx

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Samsung YP-F1 mp3 lejátszóhoz keresek kábelt. Sajnos tönkrement.
Eddig nem találtam. A baj az, hogy elég egyedi, lévén egyik vége 4pin-es jack a másik usb.
Ezen a kábelen töltődik a játszó és tenném rá a zenéket.

(#1014) zvaragabor

zvaragabor
(senior tag)

Hi, a Samsung YP-S2 (Pebble) mp3-asat mikor töltöm, akkor pirosan villog a led ugye?

I put a joke into the joke so you can laugh while you laugh,

(#1015) atomsuti

atomsuti
(újonc)

Sziasztok!

Valaki nem tudná felrakni Samsung yepp c1x-hez a 2.190-es drivert?
Sajnos sehol nem találni neten.
A 2.302-es nem nyerő :W

(#1016) -=Libria=-

-=Libria=-
(PH! addikt)

üdv

van egy régebi samsung k3 mp3asom, amivel történt egy kis baleset. Víz fröccsent rá (kevés, pár csepp, nem hiszem hogy kritikus helyen) illetve le is lett ejtve, ami után az egyik fülhallgató nem szól.
Szervizelni nem érdemes, de szeretném valahogy megpatkolni házilag ha lehet. Kicsit azért furcsa mert már mindent kibírt a kicsike, több tucat leejtést, stb.
Hogy tudnám kideríteni, mi pontosan a baja, illetve szétszerelni házilag ha szüksége ?

Dell XPS L502X fHD Core i5 SB 9cell + Dell Latitude E6410 + HP 4330s + HTC One X

(#1017) Lylianne

Lylianne
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Samsung YP-K3-asom, de a nyomorult nem töltődik, hiába csatlakoztatom a gépemre, sőt a számokat sem tudom konvertálni.
Találkozott valaki ilyen problémával?
A winyóm nemrég tönre ment, elvileg minden szükséges szoftvert visszatelepítettem. (A működtetéshez elég a Samsung Media Studio, ugye? Nem kell egyéb driver, vagy igen? A CD-m már rég nincs meg...)
Sem az itthoni, sem az irodai gépemen nem megy a dolog, a volt pasim gépén meg igen, de az már nem opció, szóval meg kéne oldanom egyedül, mert lemerült. Ötletek?
Köszi

(#1018) honfoglalo válasza Gabesz84 (#1010) üzenetére

honfoglalo
(fanatikus tag)

Szia!
Engem is érdekelne az R0, ha tudnál beszámolni tapasztalatokról hálás lennék.
Pl. érdekelne dalszöveget lehet-e rakni számok mellé, van-e mappa szintű lejátszás, drag n drop-os-e a fájlátvitel pc-ről..
köszi

(#1019) Klon

Klon
(lelkes újonc)

Üdv!

samsung yp-c1 készülékhez keresek usb kábelt!
ha valakinek lenne elfekvőben ami már nem kell, én vevő lennék rá!
mail: lorinet2[kukac]gmail,com
köszi

(#1020) sipijuca

sipijuca
(újonc)

Sziasztok!

Samsung ygy401022 mp4 lejátszóhoz keresek használati utasítást. Tudja valaki, honnan lehetne letölteni? :)

(#1021) JackOneill19

JackOneill19
(újonc)

Sziasztok!

Van egy Samsung YP-U3 mp3 lejátszóm.
Felraktam a Windows 7 Ultimate-et és nem látja.
Semmilyen win7 drivert nem találtam hozzá, de nem is látja a gép, pedig tölti USB-n keresztül.

Nagyon megköszönném a segítséget!

Üdv!

(#1022) creed13 válasza honfoglalo (#1018) üzenetére

creed13
(tag)

Hello!

Elég későn, de majd én válaszolok neked.

Vagyis elmondom a saját tapasztalatom.Először is én nagyot csalódtam! :((
Hetekig olvasgattam és gondolkoztam, amire elszántam magam, h megvegyem ezt a készüléket és nekem is YP-Z5-ön volt előtte, amivel hihetetlenül megvoltam elégedve.

Először is a pozitívumok: fém ház, nem érintő gombos, nagy memória és memória bővíthetőség, jó minőségű a gyári fülese és jó a készülék hang minősége is, videókat konvertálás nélkül lejátsza legyen az bármilyen, egyszerű jól áttekinthető magyar menü.

Negatívumok:Akksi, ami ha 6-8 órát bír (gyárilag 32-őt írnak!!!), akkor már nagyon jó, a 3 éves Z5-öm bír most ennyit!Elem kijelzése szutyok, 3 részre van bontva, az első sokáig bírja, a középső rövid ideig jelenik meg, aztán már vált az 1 csíkra, amit megint sokáig mutat.Szerintem halk a készülék, megint csak a 3 évvel ezelőtti lejátszom tudom példának felhozni...Semmi változás ahhoz képest, és még mindig hiányolom a basszus kiemelést, oké EQ van benne meg előre beállított hangzások, de sima ratyi basszus kiemelés nincs.Szóval egy egyszerűbb fülessel elfelejthetjük a mély hangokat.Az enyém elfelejtette állandóan az időt és a dátumot.Ahányszor rádugtam a kábelére és lehúztam, utána valami csoda idő és dátum jelent meg rajta, ki érti ezt? :U Ja és ami még zavar, az az hogy az usb csatit semmi nem védi, anno a régi lejátszómnál (tudom-tudom már megint az, de azt még baromi igényesen a csúcs kategóriának szánták :) ) volt egy kis "ajtó" amit a csati nyomott be és az védte a külső behatásoktól.
És a slussz poén a végére, 2 hónap alatt meghülyült!!!Megy vissza gariba... :(((
Rádugom usb kábelére és azt írja ki a win, h ismeretlen eszköz.Ráadásul fogja magát és kiírja, h töltés úgy, h az asztalon pihen, és reggelre lemeríti magát nullára, mert ő folyamatosan azt jelzi, h tölt, közbe meg kábel sincs a seggében... :(

Szóval én nagyot csalódtam, pedig egy kisebb vagyont adtam ki érte, szerintem nem sok ember van, aki MP3/4 lejátszóért még ad ennyi zsozsót...
Ráadásul direkt Samut akartam, mert nagyon elégedett voltam vele, de ezek után mit is mondhatnék?Inkább vettem volna 4GB-os Z5-öt, ha kaptam volna valahol.... :U

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

(#1023) vans?

vans?
(őstag)
LOGOUT blog

szevasztok,

U3-at nem lehet mar kapni ujonnan ugye? :(

"Women and children can afford to be careless, but not men."

(#1024) creed13 válasza vans? (#1023) üzenetére

creed13
(tag)

Asszem mediában láttam nyár elején, szóval előfordulhat, h valahol találkozol vele leértékelve... :U

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

(#1025) Bilux

Bilux
(senior tag)

Samsung YP-C1 -hez kéne nekem USB kábel mert elveszett. Elég spéci kis kábele van esetleg tudnátok benne segíteni!?

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#1026) bajla

bajla
(újonc)

Szervusztok

Nekem egy ősi samsung yp-u1-esem van, ami folyamatosan disconnectel a számítógépemmel. Arról szeretnék érdeklődni, hogy win7-hez valaki tud drivert? meg esetleges egyéb beállításokról tud vki, ami szükséges lehet?
köszönöm

(#1027) bajla válasza vans? (#1023) üzenetére

bajla
(újonc)

Erre gondolsz?

http://www.avplanet.hu/YP-U3JZB

(#1028) themebuilder válasza creed13 (#1022) üzenetére

themebuilder
(őstag)

A régiót próbáld meg átállítani USA-ra akkor hangosabban szólhat.
Csinálj egy szoftverfrissítést a gyári weboldal alapján.

Amúgy nagyon jó áron lehet kapni szuper kis Samsung zenelejátszókat.
[link] [link]

[ Szerkesztve ]

♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#1029) Lenist

Lenist
(kvázi-tag)

Sziasztok
A minap ráültem a Samsung YP-S3-as lejátszómra,megfolyt a kijelző.
Honnan lehetne szerezni,hozzá?
Ha valaki volt hasonló helyzetbe,vajon kitudnám én magam is cserélni?

(#1030) Brainiac84 válasza csab2 (#666) üzenetére

Brainiac84
(újonc)

Szia.
Kábelt a HQ elektronikánál tudsz venni 1800 Ft-ért. :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.