Hello!
Elég későn, de majd én válaszolok neked.
Vagyis elmondom a saját tapasztalatom.Először is én nagyot csalódtam! 
Hetekig olvasgattam és gondolkoztam, amire elszántam magam, h megvegyem ezt a készüléket és nekem is YP-Z5-ön volt előtte, amivel hihetetlenül megvoltam elégedve.
Először is a pozitívumok: fém ház, nem érintő gombos, nagy memória és memória bővíthetőség, jó minőségű a gyári fülese és jó a készülék hang minősége is, videókat konvertálás nélkül lejátsza legyen az bármilyen, egyszerű jól áttekinthető magyar menü.
Negatívumok:Akksi, ami ha 6-8 órát bír (gyárilag 32-őt írnak!!!), akkor már nagyon jó, a 3 éves Z5-öm bír most ennyit!Elem kijelzése szutyok, 3 részre van bontva, az első sokáig bírja, a középső rövid ideig jelenik meg, aztán már vált az 1 csíkra, amit megint sokáig mutat.Szerintem halk a készülék, megint csak a 3 évvel ezelőtti lejátszom tudom példának felhozni...Semmi változás ahhoz képest, és még mindig hiányolom a basszus kiemelést, oké EQ van benne meg előre beállított hangzások, de sima ratyi basszus kiemelés nincs.Szóval egy egyszerűbb fülessel elfelejthetjük a mély hangokat.Az enyém elfelejtette állandóan az időt és a dátumot.Ahányszor rádugtam a kábelére és lehúztam, utána valami csoda idő és dátum jelent meg rajta, ki érti ezt?
Ja és ami még zavar, az az hogy az usb csatit semmi nem védi, anno a régi lejátszómnál (tudom-tudom már megint az, de azt még baromi igényesen a csúcs kategóriának szánták
) volt egy kis "ajtó" amit a csati nyomott be és az védte a külső behatásoktól.
És a slussz poén a végére, 2 hónap alatt meghülyült!!!Megy vissza gariba... 
Rádugom usb kábelére és azt írja ki a win, h ismeretlen eszköz.Ráadásul fogja magát és kiírja, h töltés úgy, h az asztalon pihen, és reggelre lemeríti magát nullára, mert ő folyamatosan azt jelzi, h tölt, közbe meg kábel sincs a seggében... 
Szóval én nagyot csalódtam, pedig egy kisebb vagyont adtam ki érte, szerintem nem sok ember van, aki MP3/4 lejátszóért még ad ennyi zsozsót...
Ráadásul direkt Samut akartam, mert nagyon elégedett voltam vele, de ezek után mit is mondhatnék?Inkább vettem volna 4GB-os Z5-öt, ha kaptam volna valahol.... 
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!