jaja, ezért lesz valszeg inkább ez a sima 24es tn+film cucc edigitalból
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Integra
(Jómunkásember)

Adrián29
(senior tag)
Grat a moitorodhoz.
Nekem vagy ma,vagy holnap jön meg.
Igaz nem pontosan ugyanaz a tipus.

tothbe
(PH! addikt)
Te valamit nagyon benéztél (már bocsi a kifejezésért) mert a 244t-ben nincs hangszóró.
Van rajta hdcp kompatibilis dvi bemenet, vga, kompozit, s-video, komponens bemenet a videónak meg usb hub rész is, de hangszóró az egy szál sincs.
By(e) Tothbe

pilóta
(PH! kedvence)
Hát az enyémen se volt. Viszont opcionálisan lehet rá kérni, és a csatlakozója ott van rajta...
Aki él és nem boldog, az téved!

tothbe
(PH! addikt)
na de az nem a moniton van, hanem a kiegészitön. 
By(e) Tothbe

pilóta
(PH! kedvence)
Nem, nem. A monitoron van a csatlakozó.

Furky
(őstag)
Nehogy összevesszetek ezen. 
Amúgy az én számítógépházamnak 22"os kijelzője van
Mármint a számítógépházamon van a csatlakozó 
[ Szerkesztve ]

DeepDish
(őstag)
Vmi nem okes,mert nekem nincs rajta! Varhatod a csodat!! 

Adrián29
(senior tag)
Sziasztok!
Előbb vettem át a SAMSUNG 226CW monitort.
Megmondom öszintén,hogy nem számitottam rá,hogy ilyen jó lesz.
Szerintem nagyon jó a képe,szine stb.
Nállam bevilágitás abszolult nincsen,a fekete az tényleg fekete.
Szerencsére pixelhiba sincs,és remélem nem is lesz.
Sziasztok. Samsung 225MW-t szeretnék vásárolni a közeljövőben. Találtam is az egyik web shopban [itt] de az írja az adatlap hogy ezüst színű ez a vacak.... Látott már valaki "nemfekete 225MW-t"?? Mert én nem. Googlezés is volt de vagy én vagyok hülye, amit aláírok ha valaki mutat egy ezüst 225mw-t, vagy hülyék ott az emberek. Írtam is egy mailt nekik.:
idézem a választ, a kérdés gondolom kézenfekvő:
[I]Tisztelt B**** R*****!
A monitor ezüst színben kapható, mely jelenleg elérhető, rendelés és egyeztetés után kb. 2 munkanap alatt átvehető!
Tisztelettel:
F***** Gy*****
PCX Webáruház
1133 Bp. Zsilip u. 6.
tel: (1) 787-7667
mail: pcx@pcx.hu
web: www.pcx.hu[/I]
Na akkor szeretném kérdezni hogy akkor hogy is van ez?
Lehetőségek:
A. Hülye vagyok, és természetesen van ezüstben. [ ]
B. Nem vagyok hülye, és nincs ezüst, és csak a bolt tévedett. [ ]
C. Hülye vagyok, és ne kérdezzek hülyeségeket. [ ]
// Kérném be X -elni a helyes választ! //
Válaszotokat előre is köszönöm. 
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

pilóta
(PH! kedvence)
Google 66000 találatot adott a "Samsung 225MW silver" kifejezésre 
Egyébként nagyon zavarna, ha ezüst lenne?
Szia. Az egy dolog hogy 66000 találat van, nekem egy kép kell hogy lássam úgy milyen. Feketét szeretnék mindenféle képpen.
Válaszodat köszönöm. 
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

Rx
(kvázi-tag)
vki próbált már xbox 360-at egy samsung 226bw-on?...támogatja a monitor a hdmi csatlakozást?
Úgylátom nincs rajta HDMI.[link]
225MW re én is szeretnék majd egy x360 elite -t kötni 

Furky
(őstag)
A 226bw-n d-sub (más néven: analóg, vga), illetve DVI (HDCP támogatással) csatlakozó található csak. HDMI nincs rajta. Azt hiszem van DVI/HDMI átalakító, mintha már lett volna valami szó róla. 

Rx
(kvázi-tag)
akkor végülis egy dvi/hdmi átalakítóval ugyan úgy elérem a hd grafika megjelenítését...

philoxenia
(MODERÁTOR)

Rx
(kvázi-tag)
hát igen az átalakító nem 2ft de egyszer ki lehet bírni...nade mindent szépen sorjában
előbb anyumat rá kell beszélni a monitorra 
Használta már vki a 971p-jéhez, az anno itteni ph-tesztben mellékelt icc-színprofilt?
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

-dp-
(újonc)
Tud valaki segíteni, hogy hol találok 226CW-hez, illetve Galaxy 7600 GT-hez (AGP-s) illő ICC profilt?
Angoltudásom elég szegényes, ezért az angol honlapok közötti keresgéléssel sajnos nem találtam semmit.
Köszönöm.

TothMG
(fanatikus tag)
Hello ! Van valakinek XL-asa? Jó lenne tudni milyen a monitor, bár a 8ms és a PVA panel egy kicsit visszatart.
Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

A_ScHuLcZ
(őstag)
226BW moncsinál a service menüben mi mit jelent?
Monitor on time ez röhejes, 223-at ír, pedig már 3 hónapos, használtan vettem.
Cycle: 1222
Auto Auto : On
PixelShift: Off
HotPlug Time: 11 (ezt 9ről növeltem meg véletlen, de visszafele már nem lehet módosítani, csak növelni!)
Scaler-MCU: MStar
CMO Paneles
Ezek közül szerintetek melyik mit jelent?
Ja és még valami, a Magic Color mit csinál? Látom hogy szebbek lesznek tőle a színek, de konkrétan mit csinál?
SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

Pocak89
(fanatikus tag)
Most lett új monitorom. Samsung 223BW. Nagyon bejön nekem. Nagyon szép képe van megfelelően nagy az előző 17"-esemhez képest
Eddig tökéletesen meg vok vele elégedve.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives

Krissz22
(senior tag)
Xbox360-hoz melyik Samsung monitort ajánljátok?
Én a 225MW-t néztem ki, a HDMI miatt. Ha van más alternatívátok, szívesen fogadom.
Az általam kinézett típus mennyire megbízható?
Köszi!

Adrián29
(senior tag)
Gratulálok az új monitorodhoz!
Isten hozott a klubba 

Asztee
(lelkes újonc)
Hali !
Csak 1 rövid kérdés : 226BW vagy 2232BW ? Naggyábol ugyan az az árkat. meg a müszaki paraméterek is eléggé hasonlók... 
Csak küllemre lenne külömbség !?
[ Szerkesztve ]
''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem

skylaner
(fanatikus tag)
Én is e két monitor közül fogok majd választani.
A fő különbség igen, a kinézet.
Még asszem van különbség a betekintési szögben kb 10° de nem hiszem h ez sokat jelente, valamint máshogy lehet őket forgatni.
Meg elvileg a 2232BW-n minden panelnál 1000:1 a kontraszt arány a 226BW-n meg van 700:1-s. /ez nem biztos csak azért mondom mert én eddig az összes weboldalon 1000:1-s 2232BW-t láttam).
Meg még asszem a 2232BW-n lehet állítani a kék led fényerején mert 226BW-n eléggé fényes. Kb.ennyi asszem.
Én majd aszerint fogok dönteni h melyiknél kisebb a bevilágítás.
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Adrián29
(senior tag)
Szerintem ebbe a topicba olvassatok utánna,mert volt téma ez a kérdés:
Remélem kicsit tudtam segiteni.
Üdv!

bajnokpityu
(PH! kedvence)
hali!
egy 205BW hepi tulaja vok.adódott egy lehetőség,hogy egy nem sokkal drágább monitorra cseréljem.természetesen most is samut vennék.24colos samuk irtó drágák(sztem 1-2 hónap és leesne az ára,mások más olcsók itt is)tehát marad 223,225bw,226bw.
a 205 5ms,160/160 kicsit bevilágitós( de nem bántó értékben) szinei számomra nagyon jók.
ilyen minőségben kellene DVI csatira.
szerintetek?
véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

zolynet
(PH! kedvence)
Sztem a 10Kval olcsóbb 223BW tökkéletes választás. 
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

bajnokpityu
(PH! kedvence)
nekem is szimpi.szép is.bevilágitás,szinek terén visszafejlődés lehet esetleg?

zolynet
(PH! kedvence)
19crt után vettem meg első tft-met, mely 223bw lett
bevilágításról 1 kép ... nem lett jó de legalább van vmi....számomra tökkéletes ez a moncsi
[ Szerkesztve ]
xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

bajnokpityu
(PH! kedvence)
köszi.érdekes.a 205ben alul-felül is van világitás.a nagy tesóban meg csak alul? hogy van ez?

bajnokpityu
(PH! kedvence)
enyimet meg tesztelték nemrég,és megdicsérték:

bajnokpityu
(PH! kedvence)
hmm,elolvastam a PH tesztet.háát ez alapján a 225 és a 226 kiesett..hogy nem lehet magasságot állitani egy otthoni LCDnél,az gáz.nekem erre szükségem van.
lehet,h maradok a 205nél.

Rx
(kvázi-tag)
vki tudna segíteni h amikor saját szememmel szemügyre veszek egy monitort akkor a fekete háttérrel vehető észre jobban az "esetleges" pixel hiba?

Adrián29
(senior tag)
Szia!
Nem minden esetben.
Több féle háttérszinnel probálkozz,többféle pixelhiba létezik.
Itt van egy pixelhiba tesztelő progi,nagyon jó:
Telepsd fel,és futtasd le mindegyik szinnel.
Remélem tudtam segiteni.
Üdv!

bajnokpityu
(PH! kedvence)
fekete és fehér a két alapvető keresési szin.be is tud égni,és folyamatosan világitani,és forditva.2db jpg-vel kell menni tesztelni, vagy nokia monitor teszter proggit töltsd le.ingyenes.

tothbe
(PH! addikt)
sztm egy 205bw-t elcserélni bármilyen 22-esre badarság lenne. Ugyanazt a felbontást kapod, kb. ugyanolyan paraméterekkel csak nagyobbított pixelekkel.
Szvsz ha nem jutsz 24-esre, akkor inkább bővíts mást a gépeden, abból a keretből.
By(e) Tothbe

zolynet
(PH! kedvence)
sztem meg ha nem nagy a difi akkor igen is megéri elcserélni, 24"esnél már azért megindul az ár....nagyobb pixeleket sztem meg átlag felhasználó észre sem veszi, meg mennyivel nagyobb már: Képponttávolság: 0, 258 (205bw) VS 0.282 (223bw) , sztem elenyésző ez a 0,024

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
223/226Bw-t vennék aki eladná keressen meg...
[ Szerkesztve ]
...

tothbe
(PH! addikt)
Na de mi éri meg benne? vszleg nyomott áron tudod csak eladni a 20-ast és ugyanolyan felbontással kapsz egy 22-est. akkor mire mentél vele? Hiszen ha a 20" elég volt eddig, akkor a plusz 2" szinte semmit sem hoz pluszban.
Ha egy régebbi 17-19-est cserélsz le, akkor igen, megéri 22-est venni, de ebben a speckó esetben sztm nem éri meg erre költeni.
By(e) Tothbe

zolynet
(PH! kedvence)
miért? pár hónap múlva eladod....szóval keresel még? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Rx
(kvázi-tag)
thx a segítséget....csak azért kérdezem h a boltban ha megnézem akkor mik azok a lehetőségek amit ott meg tudok csinálni(vagy amit ott megengednek,mert lehet h nem szívesen raknának fel számukra ismeretlen programot)

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)
Most keresek... 
...

bajnokpityu
(PH! kedvence)
uj árán számitanák be a 20asomat.ilyen 55brutto körül.szal kb 10et kéne ráfizetni.igazából a nagyobb felbontás kéne nekem,és 24es,de csak ACER árul ilyet még.samsungot meg nem adok oda egy acerért.

Adrián29
(senior tag)
Hát szerintem ez boltól is függ,de valahol megengedik.ráveszed egy pendrive-ra,vagy egy dvd-re és kész is.
De ha modomban állna tuti,hogy leteszteltém ezzel a progival.
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdés, hogy milyen 19" Wide monitort érdemes venni olyan max 65k-ig. Elsősorban játékra, internet, office, de fontos lenne a "szép" kép, minél nagyobb színhűség. Nekem szimpatikusnak tűnik a SAMSUNG 931bw/cw vagy 961bw/cw. Meg tudja mondani valaki, hogy milyen fajta panellel vannak ezek szerelve(valahol láttam, hogy mva-t írtak a 961-hez)?
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

skylaner
(fanatikus tag)
931-be TN-s panel, 961 MVA.
Elvileg a 961-s válaszideje 2ms (GTG) de ha a valódi válaszidő <= 8ms akkor sztem mindenképpen a 961-t vegyél.
Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220