Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Samsung monitorok

(#851) Integra válasza pilóta (#849) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

jaja, ezért lesz valszeg inkább ez a sima 24es tn+film cucc edigitalból

(#852) Adrián29 válasza ricky731 (#831) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Grat a moitorodhoz.
Nekem vagy ma,vagy holnap jön meg.
Igaz nem pontosan ugyanaz a tipus.

(#853) tothbe válasza chaplin (#846) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Te valamit nagyon benéztél (már bocsi a kifejezésért) mert a 244t-ben nincs hangszóró.
Van rajta hdcp kompatibilis dvi bemenet, vga, kompozit, s-video, komponens bemenet a videónak meg usb hub rész is, de hangszóró az egy szál sincs.

By(e) Tothbe

(#854) pilóta válasza tothbe (#853) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Hát az enyémen se volt. Viszont opcionálisan lehet rá kérni, és a csatlakozója ott van rajta...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#855) tothbe válasza pilóta (#854) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

na de az nem a moniton van, hanem a kiegészitön. :K

By(e) Tothbe

(#857) pilóta válasza tothbe (#855) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Nem, nem. A monitoron van a csatlakozó.

(#858) Furky válasza pilóta (#857) üzenetére

Furky
(őstag)

Nehogy összevesszetek ezen. :)

Amúgy az én számítógépházamnak 22"os kijelzője van:) Mármint a számítógépházamon van a csatlakozó :P

[ Szerkesztve ]

(#859) DeepDish válasza chaplin (#846) üzenetére

DeepDish
(őstag)

Vmi nem okes,mert nekem nincs rajta! Varhatod a csodat!! :DD

(#860) Adrián29

Adrián29
(senior tag)

Sziasztok!
Előbb vettem át a SAMSUNG 226CW monitort.

Megmondom öszintén,hogy nem számitottam rá,hogy ilyen jó lesz.
Szerintem nagyon jó a képe,szine stb.
Nállam bevilágitás abszolult nincsen,a fekete az tényleg fekete.
Szerencsére pixelhiba sincs,és remélem nem is lesz.

(#861) mcroberto

mcroberto
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok. Samsung 225MW-t szeretnék vásárolni a közeljövőben. Találtam is az egyik web shopban [itt] de az írja az adatlap hogy ezüst színű ez a vacak.... Látott már valaki "nemfekete 225MW-t"?? Mert én nem. Googlezés is volt de vagy én vagyok hülye, amit aláírok ha valaki mutat egy ezüst 225mw-t, vagy hülyék ott az emberek. Írtam is egy mailt nekik.:
idézem a választ, a kérdés gondolom kézenfekvő:

[I]Tisztelt B**** R*****!

A monitor ezüst színben kapható, mely jelenleg elérhető, rendelés és egyeztetés után kb. 2 munkanap alatt átvehető!

Tisztelettel:
F***** Gy*****
PCX Webáruház
1133 Bp. Zsilip u. 6.
tel: (1) 787-7667
mail: pcx@pcx.hu
web: www.pcx.hu[/I]

Na akkor szeretném kérdezni hogy akkor hogy is van ez?
Lehetőségek:
A. Hülye vagyok, és természetesen van ezüstben. [ ]
B. Nem vagyok hülye, és nincs ezüst, és csak a bolt tévedett. [ ]
C. Hülye vagyok, és ne kérdezzek hülyeségeket. [ ]
// Kérném be X -elni a helyes választ! //

Válaszotokat előre is köszönöm. :R

IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

(#862) pilóta válasza mcroberto (#861) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Google 66000 találatot adott a "Samsung 225MW silver" kifejezésre :D

Egyébként nagyon zavarna, ha ezüst lenne?

(#863) mcroberto válasza pilóta (#862) üzenetére

mcroberto
(tag)
LOGOUT blog

Szia. Az egy dolog hogy 66000 találat van, nekem egy kép kell hogy lássam úgy milyen. Feketét szeretnék mindenféle képpen. :) Válaszodat köszönöm. :R

IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI// MacMini Server // Samsung LE32C650 // HP Proliant N36L Microserver // Lenovo TR400 hybrid //

(#864) Rx

Rx
(kvázi-tag)

vki próbált már xbox 360-at egy samsung 226bw-on?...támogatja a monitor a hdmi csatlakozást?

(#865) mcroberto válasza Rx (#864) üzenetére

mcroberto
(tag)
LOGOUT blog

Úgylátom nincs rajta HDMI.[link]

225MW re én is szeretnék majd egy x360 elite -t kötni :)

(#866) Furky válasza Rx (#864) üzenetére

Furky
(őstag)

A 226bw-n d-sub (más néven: analóg, vga), illetve DVI (HDCP támogatással) csatlakozó található csak. HDMI nincs rajta. Azt hiszem van DVI/HDMI átalakító, mintha már lett volna valami szó róla. ;)

(#867) Rx válasza Furky (#866) üzenetére

Rx
(kvázi-tag)

akkor végülis egy dvi/hdmi átalakítóval ugyan úgy elérem a hd grafika megjelenítését...

(#868) philoxenia válasza Rx (#867) üzenetére

philoxenia
(MODERÁTOR)

A HDMI szabványt támogatják a monitorok ez esetben, átalakító nem olcsó de elvileg van.

(#869) Rx válasza philoxenia (#868) üzenetére

Rx
(kvázi-tag)

hát igen az átalakító nem 2ft de egyszer ki lehet bírni...nade mindent szépen sorjában :DD előbb anyumat rá kell beszélni a monitorra :DDD

(#870) Tibiajax

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Használta már vki a 971p-jéhez, az anno itteni ph-tesztben mellékelt icc-színprofilt?

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#871) -dp-

-dp-
(újonc)

Tud valaki segíteni, hogy hol találok 226CW-hez, illetve Galaxy 7600 GT-hez (AGP-s) illő ICC profilt?
Angoltudásom elég szegényes, ezért az angol honlapok közötti keresgéléssel sajnos nem találtam semmit.
Köszönöm.

(#872) TothMG

TothMG
(fanatikus tag)

Hello ! Van valakinek XL-asa? Jó lenne tudni milyen a monitor, bár a 8ms és a PVA panel egy kicsit visszatart.

Tévedni emberi dolog, megmondta a sündisznó is.

(#873) A_ScHuLcZ

A_ScHuLcZ
(őstag)

226BW moncsinál a service menüben mi mit jelent?
Monitor on time ez röhejes, 223-at ír, pedig már 3 hónapos, használtan vettem.
Cycle: 1222
Auto Auto : On
PixelShift: Off
HotPlug Time: 11 (ezt 9ről növeltem meg véletlen, de visszafele már nem lehet módosítani, csak növelni!)
Scaler-MCU: MStar

CMO Paneles
Ezek közül szerintetek melyik mit jelent?
Ja és még valami, a Magic Color mit csinál? Látom hogy szebbek lesznek tőle a színek, de konkrétan mit csinál?

SGS ICS 4.0.4 Cuna 2.0 <> "A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs."

(#874) Pocak89

Pocak89
(fanatikus tag)

Most lett új monitorom. Samsung 223BW. Nagyon bejön nekem. Nagyon szép képe van megfelelően nagy az előző 17"-esemhez képest :) Eddig tökéletesen meg vok vele elégedve.

Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives

(#875) Krissz22

Krissz22
(senior tag)

Xbox360-hoz melyik Samsung monitort ajánljátok?

Én a 225MW-t néztem ki, a HDMI miatt. Ha van más alternatívátok, szívesen fogadom.

Az általam kinézett típus mennyire megbízható?

Köszi! :R

(#876) Adrián29 válasza Pocak89 (#874) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Gratulálok az új monitorodhoz!
Isten hozott a klubba :)

(#877) Asztee

Asztee
(lelkes újonc)

Hali !
Csak 1 rövid kérdés : 226BW vagy 2232BW ? Naggyábol ugyan az az árkat. meg a müszaki paraméterek is eléggé hasonlók... :F
Csak küllemre lenne külömbség !?

[ Szerkesztve ]

''A világon 10 féle ember létezik : az egyik ismeri a kettes számrendszert a másik nem

(#878) skylaner válasza Asztee (#877) üzenetére

skylaner
(fanatikus tag)

Én is e két monitor közül fogok majd választani.
A fő különbség igen, a kinézet.
Még asszem van különbség a betekintési szögben kb 10° de nem hiszem h ez sokat jelente, valamint máshogy lehet őket forgatni.
Meg elvileg a 2232BW-n minden panelnál 1000:1 a kontraszt arány a 226BW-n meg van 700:1-s. /ez nem biztos csak azért mondom mert én eddig az összes weboldalon 1000:1-s 2232BW-t láttam).
Meg még asszem a 2232BW-n lehet állítani a kék led fényerején mert 226BW-n eléggé fényes. Kb.ennyi asszem.

Én majd aszerint fogok dönteni h melyiknél kisebb a bevilágítás.

Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

(#879) Adrián29 válasza Asztee (#877) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Szerintem ebbe a topicba olvassatok utánna,mert volt téma ez a kérdés:

[link]

Remélem kicsit tudtam segiteni.
Üdv!

(#880) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

hali!

egy 205BW hepi tulaja vok.adódott egy lehetőség,hogy egy nem sokkal drágább monitorra cseréljem.természetesen most is samut vennék.24colos samuk irtó drágák(sztem 1-2 hónap és leesne az ára,mások más olcsók itt is)tehát marad 223,225bw,226bw.

a 205 5ms,160/160 kicsit bevilágitós( de nem bántó értékben) szinei számomra nagyon jók.
ilyen minőségben kellene DVI csatira.

szerintetek?

véleményem saját koordináta-rendszeremben érvényes :)

(#881) zolynet válasza bajnokpityu (#880) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

Sztem a 10Kval olcsóbb 223BW tökkéletes választás. ;)

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#882) bajnokpityu válasza zolynet (#881) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

nekem is szimpi.szép is.bevilágitás,szinek terén visszafejlődés lehet esetleg?

(#883) zolynet válasza bajnokpityu (#882) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

19crt után vettem meg első tft-met, mely 223bw lett
bevilágításról 1 kép ... nem lett jó de legalább van vmi....számomra tökkéletes ez a moncsi

[ Szerkesztve ]

xXx ||| Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=zolynet&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#884) bajnokpityu válasza zolynet (#883) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

köszi.érdekes.a 205ben alul-felül is van világitás.a nagy tesóban meg csak alul? hogy van ez?

(#885) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

enyimet meg tesztelték nemrég,és megdicsérték:

[link]

(#886) bajnokpityu

bajnokpityu
(PH! kedvence)

hmm,elolvastam a PH tesztet.háát ez alapján a 225 és a 226 kiesett..hogy nem lehet magasságot állitani egy otthoni LCDnél,az gáz.nekem erre szükségem van.
lehet,h maradok a 205nél.

(#887) Rx

Rx
(kvázi-tag)

vki tudna segíteni h amikor saját szememmel szemügyre veszek egy monitort akkor a fekete háttérrel vehető észre jobban az "esetleges" pixel hiba?

(#888) Adrián29 válasza Rx (#887) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Szia!
Nem minden esetben.
Több féle háttérszinnel probálkozz,többféle pixelhiba létezik.
Itt van egy pixelhiba tesztelő progi,nagyon jó:

[link]

Telepsd fel,és futtasd le mindegyik szinnel.
Remélem tudtam segiteni.

Üdv!

(#889) bajnokpityu válasza Rx (#887) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

fekete és fehér a két alapvető keresési szin.be is tud égni,és folyamatosan világitani,és forditva.2db jpg-vel kell menni tesztelni, vagy nokia monitor teszter proggit töltsd le.ingyenes.

(#890) tothbe válasza bajnokpityu (#886) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

sztm egy 205bw-t elcserélni bármilyen 22-esre badarság lenne. Ugyanazt a felbontást kapod, kb. ugyanolyan paraméterekkel csak nagyobbított pixelekkel.
Szvsz ha nem jutsz 24-esre, akkor inkább bővíts mást a gépeden, abból a keretből.

By(e) Tothbe

(#891) zolynet válasza tothbe (#890) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

sztem meg ha nem nagy a difi akkor igen is megéri elcserélni, 24"esnél már azért megindul az ár....nagyobb pixeleket sztem meg átlag felhasználó észre sem veszi, meg mennyivel nagyobb már: Képponttávolság: 0, 258 (205bw) VS 0.282 (223bw) , sztem elenyésző ez a 0,024

(#892) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

223/226Bw-t vennék aki eladná keressen meg...

[ Szerkesztve ]

...

(#893) tothbe válasza zolynet (#891) üzenetére

tothbe
(PH! addikt)

Na de mi éri meg benne? vszleg nyomott áron tudod csak eladni a 20-ast és ugyanolyan felbontással kapsz egy 22-est. akkor mire mentél vele? Hiszen ha a 20" elég volt eddig, akkor a plusz 2" szinte semmit sem hoz pluszban.
Ha egy régebbi 17-19-est cserélsz le, akkor igen, megéri 22-est venni, de ebben a speckó esetben sztm nem éri meg erre költeni.

By(e) Tothbe

(#894) zolynet válasza B-L-A-C-K (#892) üzenetére

zolynet
(PH! kedvence)

miért? pár hónap múlva eladod....szóval keresel még? ;]

(#895) Rx

Rx
(kvázi-tag)

thx a segítséget....csak azért kérdezem h a boltban ha megnézem akkor mik azok a lehetőségek amit ott meg tudok csinálni(vagy amit ott megengednek,mert lehet h nem szívesen raknának fel számukra ismeretlen programot)

(#896) B-L-A-C-K válasza zolynet (#894) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

Most keresek... :)

...

(#897) bajnokpityu válasza tothbe (#890) üzenetére

bajnokpityu
(PH! kedvence)

uj árán számitanák be a 20asomat.ilyen 55brutto körül.szal kb 10et kéne ráfizetni.igazából a nagyobb felbontás kéne nekem,és 24es,de csak ACER árul ilyet még.samsungot meg nem adok oda egy acerért.

(#898) Adrián29 válasza Rx (#895) üzenetére

Adrián29
(senior tag)

Hát szerintem ez boltól is függ,de valahol megengedik.ráveszed egy pendrive-ra,vagy egy dvd-re és kész is.
De ha modomban állna tuti,hogy leteszteltém ezzel a progival.

(#899) aginor

aginor
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az lenne a nagy kérdés, hogy milyen 19" Wide monitort érdemes venni olyan max 65k-ig. Elsősorban játékra, internet, office, de fontos lenne a "szép" kép, minél nagyobb színhűség. Nekem szimpatikusnak tűnik a SAMSUNG 931bw/cw vagy 961bw/cw. Meg tudja mondani valaki, hogy milyen fajta panellel vannak ezek szerelve(valahol láttam, hogy mva-t írtak a 961-hez)?

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#900) skylaner válasza aginor (#899) üzenetére

skylaner
(fanatikus tag)

931-be TN-s panel, 961 MVA.
Elvileg a 961-s válaszideje 2ms (GTG) de ha a valódi válaszidő <= 8ms akkor sztem mindenképpen a 961-t vegyél.

Gigabyte P35-DS3_2.1, E8200, 4*1GB Kingmax 1066MHz ,Gigabyte 9800GTX 512MB, Samsung 500GB SATAII,Corsair VX450, Samsung T220

Útvonal

Fórumok  »  Monitorok  »  Samsung monitorok
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.