Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    válasz dethroner #72059 üzenetére

    1. ha ez webshopos lett volna már garanciám sem lett volna rá mivel a hiba a 3. évben jött elő.
    2. webshopos a nagyker simán elhajt, hogy a tv-nek nincs baja.
    Amit a samsung nem hirdetet sehol sem a hiba forrása ez lehetett: D6500-as szériából volt két generáció,de alapjaiban hasonlók voltak csak a Flash-ben különböztek Ergo egyik tudta a CI+ a másik nem. Hozzám hoztak ilyen alaplapot meg olyat is de bármelyiket is hozták a szlovákoktól rendelték a gyárból. Egy ilyennel nem foglalkozik egy webshop a CI működött benne.
    Így viszont a vitám közvetlen a gyártóval volt és megoldottam. Egyiknek sem így kellene történnie de Mo kis piacnak számít evvan.

    felajánlották hogy a vásárlás helyén kaphatsz egy ugyanolyan értékű samsung tévét. Más lehetőséget nem mondtak? Mert ez levásároltatás és az ilyen nem ismert a ptk szerint.

    3. nagyon nem vagy tisztában ezzel a dologgal. Csereutalványt adnak, vannak fokozatok benne, figyelembe véve, hogy 3 éves modellt már nem árulnak viszonteladók ergo tuti, hogy pénz visszafizetés a vége (mint nálam is történt és máshol vettem meg a tv-t de csak azért mert az edigitalban már nem volt) de ha azt akarja az ember és akkor amit bemásoltam korábban többször az vonatkozik rá:

    csereutalványt szeretnénk Önnek felajánlani, melyet a vásárlás helyén válthat be, vagy annak jogutódjánál, azonos vagy más típusú készülékre, amennyiben ez már nem kapható, árkülönbözet esetén másik készülékre válthat be, a vásárlás helyén értékegyeztetéssel, vagy, ha ez nem lehetséges, visszakérheti a vételárat.
    Kérjük keresse szervizpartnerünket a csereutalvány kiállításával kapcsolatos adminisztráció elvégzésével kapcsolatban.

    Én ebbe nem látok olyan kitételt, hogy kötelező levásárolni. Te látsz?

    De mondom majd ha meghibásodik a tévéd a 2 vagy 3 évében (nem tudom meddig van garanciád rá) majd a gari intézésnél derül ki milyen bolttól vettél tv-t.

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák