Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) kyru74

kyru74
(fanatikus tag)

Sziasztok ezt a számsort próbáltátok már *#7465625#

Lockoltsági állapot ellenőrzése ,

Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

(#902) Marietta52

Marietta52
(újonc)

Sziasztok!
Egy hete vettem én is egy i900-ast, és imádom. De ma megbolondult. Képzeljétek el, hogy kb. 2 óránként egyszerűen, minden hangjelzés és minden külső behatás nélkül fogja magát és kikapcsol.
Megnyomtam valamit akaratlanul? Segítsetek léccike! :(((

(#903) Skynet258 válasza Marietta52 (#902) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Valami program esetleg amit telepítettél? Így látatlanban, és infók nélkül nehéz bármit is mondani, az mindenesetre biztos, hogy ez nem normális dolog.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#904) Szenky76

Szenky76
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Többen kérdeztétek a HTC-s G-szenzor megoldását Omniára.
Mostmár egyszerű, mert fennt van az i900.eoldalon is.
Keressétek a "Programok mozgásérzékelőre" menüt, és ott szépen le van írva minden.

De most megakadtam.
Történt ma hogy egy ismerősöm kb egy 50 megás filmet küldött volna át BT-n.
Rövid idő múlva kiírta hogy kevés a memória! :Y

Ezek után rájöttem az Omnia kérdés nélkül fogadja az adatokat majd ha az egész átjött kérdezi hogy kell-e egyáltalán. Ha igent nyomok akkor is csak a Saját ezköz "my documents"-be teszi.
Hát oda tényleg nem fér.
Hogy lehetne ez átállítani, hogy automatikusan a my storage menjen?

Nem azért mondom, hogy elhidd, hanem mert igaz!

(#905) babosmiki válasza kyru74 (#901) üzenetére

babosmiki
(senior tag)

Itt simán lehet módosítani!
Ez mit jelent?

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#906) nagyivan válasza outsiders (#892) üzenetére

nagyivan
(újonc)

Kedves Outsiders!

Először is köszönöm a gyors segítségedet. Találtam egy oldalt: http://forum.xda-developers.com/ , ahol ingyen letöltöttem a S2P nevű programot. Most kimásolom az összes albumomat a laptopomra, hogy WM player-rel előhalásszam a borítókat, remélem, hogy sikerülni fog.
Köszönöm ismételten!!!

S egyben, ha én is hozzájárulhatok e Közösség "munkájához", akkor íme egy link: [link] , ahol további 2 hónappal meghosszabbíthatjuk az omniák garanciáját, amennyiben hivatalosan és nem szürkeimporttal vettük.

Üdv:
Nagy Iván

(#907) AS válasza Marietta52 (#902) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Beállítások menüben használd a hardver újraindítást. ha nem segít akkor szerviz.

Note 2 ?

(#908) _Gábor_ válasza Gulyo (#894) üzenetére

_Gábor_
(újonc)

Szia!
Ez egy új skin az előző hozzászólásodhoz képest?
Neked működik a -csillag gomb-, a saját menű?
Üdv.: Gábor

(#909) Andrewstarr

Andrewstarr
(kvázi-tag)

troooger: az i900.eoldalon található progival sikerült beállítani webkamerának?
próbáltam én is, de még a menüt se tudtam irányítani....

Andrej (Andrewstarr felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van :)

(#910) Gulyo válasza _Gábor_ (#908) üzenetére

Gulyo
(tag)

Nem műxik még ... vannak még homályos területek a telóval ( finoman szólva :)) )

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#911) PyroS válasza _Gábor_ (#908) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Hello.

Oda a saját menübe úgy tudsz betenni dolgokat,hogy:
Beállítások-Menü beállítás-itt a legalsó nálam a saját menü ha erre rá állsz akkor a menü hozzáadással tudsz ide berakni programokat.
Remélem érthetően írtam le.

(#912) _Gábor_ válasza PyroS (#911) üzenetére

_Gábor_
(újonc)

A programok felvétele az megy. Sikerült is összeállítanom egy saját menüt.
Csak az a baj, hogy körülményesem tudom elérni ezt a saját menüt.
Elvileg a csillag nyomógombbal lehetne, de az nekem nem csinál semmit.
Úgy tudok belépni a saját menübe, hogy a telefon lerakás gombot megnyomom (erre programoztam a today-ban), megjelenik a today kép, és ott az alsó sorban van a saját mennü felírat, azt kell megnyoni és akkor lép be a saját menűbe. Ez így elég macerás.

(#913) PyroS válasza _Gábor_ (#912) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Próbáld meg körömmel vagy a stylus-al megérinteni pont a csillag közepét.Nekem sem érzékeli mindig.Esetleg próbáld úgy,hogy tovább tartod benyomva az ikont.

(#914) Dante252

Dante252
(lelkes újonc)

Hello sorstársak:)

Mivel az SPB mobile shell demója nem váltotta be a hozzá fűzött reményeimet, ezért próbálok azzal ga(rá)zdálkodni, ami a telefonban van. A Today2 elég jó, viszont hiányolom, hogy a megjeleníthető elemek közt elég kevés dolgot ajánl csak fel a telefon. Az a kérdésem, hogy vannak -e plugin-ek a Samsung Today képernyőjéhez, illetve van -e ezeknek valami gyűjtőoldaluk? Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#915) erdoke válasza _Gábor_ (#912) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Settings->Spb Mobile Shell->Advanced fül: Menu gomb. Alul egy My Menu rész. Ezt kiválasztod, jobbra lent Menu softgomb -> Add. 6 db fér el álló képernyőn.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#916) erdoke válasza Dante252 (#914) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Különböző programoknak van Today pluginje, ami megjelenhet a Samsong Today2 mellett (inkább alatt/fölött). Túl sok hely viszont már nincs, úgyhogy a legfontosabbakat érdemes fölrakni. Az Spb Phone Suite pl. nagyon hasznos tud lenni, profilok, vezeték nélküli kapcsolat gyorsgomb, hívásszűrés, stb.

Ha a Mobile Shell nem jött be, talán érdemes kipróbálnod a VITO Winterface-t is. Kicsit más logika, de nagyon jól használható, és még olcsóbb is. :)

(#917) EAndrew

EAndrew
(kvázi-tag)

Tudja valaki, hogy hogyan tudom kimenteni az üzeneteimet a gépre? És egyáltalán hogyan tudom összehozni az outlook-kal, mert nekem sehogy sem sikerül. Folyamatosan activesync problémát magyaráz és támogatási kódot mutogat.

Az spb mobile shell lassítja a telefont?

A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk!

(#918) Skynet258 válasza EAndrew (#917) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Pl. Pim Backup nevű progival ;)
A Mobile Shell nem lassítja a telefon használatát, én legalábbis nem tapasztaltam.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#919) kyru74 válasza Gulyo (#910) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

Szia hozzá tudsz rendelni kedvenc vagy sokat használt programokat .Beállítások Menü beállítások ott rányomsz és hozzárendelsz amit akarsz menü link fájl.

(#920) _Gábor_ válasza erdoke (#915) üzenetére

_Gábor_
(újonc)

Szia!

Nekem magyar menüm van. Advanced (haladó) fület sehol nem találtam. Megszerkesztettem a saját menüt. A saját menüt kiválasztva megjelenik egy ablak, de ott mozgatás, hozzáad és menü beállítások vannak. A menü beállítások alatt pedig csak elrendezés beállítás van.
Nem tudom hol keressem a Menu softgomb -> Add opciót.

(#921) Konafan

Konafan
(lelkes újonc)

Mióta beállítottam a Core playerben a felvevő gombra a képernyő kikapcsolását, azóta nem veszi fel a telefont ha megnyomom a gombot, csak a kijelzőn lévő virtuális gombra!! Ez hogy lehet? Vissza lehet vhogy csinálni, úgy hogy meg is maradjon a kijelző lekapcsolása a zenelejátszóban??? :Y :Y :Y

A headset gombja sem reagál semmire!!! Hol lehet azt állítani? Csak hívás fogadás és megszakításra használható?? :((( :( :F

Az Opera memória kezelése állítható?? Hogy hova töltse be az oldalakat? Baromi gyorsan megtellik!! már semmilyen progi sincs a belső memóriára telepítve, mindet letöröltem és áttettem a 8gb-ra!! Viszont ha Temp Cleanerrel csinálok egy takarítást, akkor is csak kb. 20Mb körüli hely lesz!!! :Y

HELP!!!! :R

Galaxy S2 4.0.3

(#922) erdoke válasza Konafan (#921) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Állítsd másik gombhoz a kijelző lekapcsolását.
Opera cache-t át lehet helyezni bárhová, keress rá az opera:config-ban.

(#923) erdoke válasza _Gábor_ (#920) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A WM-ban alul a tálcasoron mindig két ún. softgomb van. Pl. SMS-nél a Reply és a Menu.

Ha aMobile Shellen belül vagy a készüléken, a Programok ablakban a Beállítások/Spb Mobile Shell útvonalon van a Mobile Shell settings menüje tabokra osztva. Az egyik tab angolul "Advanced" fül. Egy fehér képernyőn van néhány apró betűs szöveg, illetve 2 vagy 3 téglalap alakú gomb. Utóbbiak közül az egyik neve Menü. Ha erre rányomsz, akkor oszlopba rendezve, kis + jellel lenyithatóan ill. kipipálhatóan látszanak a Mobile Shellen belül a különböző oldalakon levő gombjaid. Ebben az oszlopban a legalsó a My Menu (magyarul talán Saját Menü vagy Kedvencek?). Ha erre hosszan klikkelsz, vagy ha kiválasztod, és a tálcán jobbra levő soft gombot (menü) nyomod, akkor lesz olyan funkció, hogy Add (Hozzáadás?). Ezzel tudsz a Mobile Shell Now screenjén levőő "csillagos" menühöz adni linkeket vagy programokat.
Ennél szájbarágósabban nem tudom leírni. Ha a fentiek közül egy vagy több dolog hiányzik, akkor régi skin csomagot használsz.

(#924) kyru74

kyru74
(fanatikus tag)

Azt szeretném megkérdezni hogy a videóhívást hogy lehet újra aktiválni mert nem üzemel azt tudom hogy szolgáltató függő de most nem aktív pedig idáig működőt.

(#925) Szenky76 válasza Konafan (#921) üzenetére

Szenky76
(lelkes újonc)

Az opera alapból úgy van beállítva, hogy 4Mega a gyorsítótár mérete.
Nem értem miért megy tele tőle 20M.

De elvileg módosítható a Cache file-ok helye de ahhoz a Registry-ben kell turkálni.
Ha nem vagy gyakorlott ne csináld.

(#926) Szenky76 válasza erdoke (#922) üzenetére

Szenky76
(lelkes újonc)

Lehet, hogy azért mert nekem vodás a cuccom, de az Opera beállításaiban nem találok olyan beállítást ahol meghatározhatod a cache helyét.
A haladóban (advanced) megadhatod a max méretet és ennyi.

(#927) kyru74

kyru74
(fanatikus tag)

Esetleg akit érdekel fotózáshoz egy kis segítség [link] :)

[ Szerkesztve ]

(#928) Szenky76 válasza kyru74 (#924) üzenetére

Szenky76
(lelkes újonc)

Videóhívás beállítása talán ez:

Beállítások / Telefon / "Videóhivás-szolgált" fül majd nyomd a beállítások lekérése.

(#929) kyru74 válasza Szenky76 (#928) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

Itt csak a hívásvárakoztatást és az átirányítást tudom beállítani.

(#930) erdoke válasza Szenky76 (#926) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

beírod a címsorba, hogy opera: Ekkor már feldob egy listát, ahonnan kiválsztod a beállításokat (opera:config). Itt fölül van egy kereső, ahová beírod a Cache Directory4 szókapcsolatot. Ott fogod tudni megadni a cache új helyét, akár a My Storage-on (beépített 8-16 GB, magyarul talán Saját tárhely?).

(#931) Szenky76 válasza erdoke (#930) üzenetére

Szenky76
(lelkes újonc)

THX! Jegyeztem.

A #904-esben feltett Bluetooth-os kérdésre nincs ötleted?

vagy marad a regedit? Ha tudom?

(#932) Gulyo válasza erdoke (#930) üzenetére

Gulyo
(tag)

Erdoke neked minden elismerésem !!! :R :R :R
Nagyon kened a témát és mindig türelmes vagy mindenkivel és készséges ... szerintem sokunk nevében írom ezt ...
Gratula hozzá !!! :R :R :R

[ Szerkesztve ]

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#933) erdoke válasza Szenky76 (#931) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van, akiknek BT FTP-n keresztül megy, hogy máshová töltse a fájlokat, de állítólag ehhez kell valami speciális a küldő gépen is (FTP küldés?). Nálam nem működik.

Gulyo,
95 %-át én is itt és más fórumokon olvasom, max. 5 % saját "felfedezés". :)

[ Szerkesztve ]

(#934) ZFD válasza Gulyo (#932) üzenetére

ZFD
(kvázi-tag)

Tényleg így van :R :R :R Elismerés itt mindenkinek aki segít :R :R :R

TDU Nick: [HUN]ZFD

(#935) Szenky76

Szenky76
(lelkes újonc)

Megvan egy 98%-os megoldás, hogy ne a My Device-ra, hanem valamely tárolóra mentse automatikusan a bluetooth-on bejövő fileokat. :DD

Találtam az XDA-n egy kis progit: ObexInboxEx

Sajnos úgy kellene működnie, hogy a Setting/Connections-ba készít egy Obex fület, ami nekem nem történik meg.

Ettől függetlenül működik, de a Storage Card-ra menti a fileokat egy FTP Könyvtárba.

Aki szükségét érzi használhatja mert az Igo mellett van még 1Mega szabad hely.

File:
ObexInboxEx

(#936) Szenky76

Szenky76
(lelkes újonc)

Módosítom az előzőt. Egy kis RegEdittel meg van oldva.

Telpítés után a keresd a regisztrációs adatbázisban a "HKLM\Software\ObexInboxEx\StorePath" kulcsot.

Itt a "\Storage Card\FTP" szrepel, ezt átírod arra amire neked szükséged van és kész.
pl.: "\My Storage\FTP"

[ Szerkesztve ]

(#937) erdoke válasza Szenky76 (#936) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Feltettem. Nálam megvan a Settings/Connections-nél az OBEX Inbox, de nem engedi átírni az útvonalat. Registryben valóban megvan az említett kulcs, de mindegy, mire írom, BT-ról a fájlok továbbra is a belső My Documents-be érkeznek. :(

(#938) erdoke válasza erdoke (#937) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hoppá, SR után működik! Még az átviteli buborék is teljesen más, menet közben írja a sebességet, hátralevő időt, és nem kell leokézni a mentést!
Örök hála! :R

Közben átálltam a Vista megnevezésű skinre, egészen harmonikusra sikerült, már ha valaki szereti a Vistát (a bejövő SMS-t, emailt és hívást is kékkel teszi az ikonokra):

(#939) 2T válasza erdoke (#938) üzenetére

2T
(fanatikus tag)

Ez is szép :K

Hogy a menüt miért nem bírják vistásra megcsinálni gyárilag..

Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt

(#940) erdoke válasza 2T (#939) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Talán majd a WM 7-ben lesz csicsásabb menü (is). Sok üzleti felhazsnáló kifejezetten irtózik a csicsától, úgyhogy a ha tippelnem kell, azt mondom, a hagyományos menürendszer is megmarad.
Azt hiszem, ezt most jól összeválogattam, nekem is tetszik. A kék üzenet értesítés, amiről beszéltem, és a programok menü (most nincs seprű :D):

(#941) troooger válasza erdoke (#937) üzenetére

troooger
(újonc)

Sziasztok!
Nekem sajnos SR után sem lehet átírni a bluetooth-os dolgot! :(

(#942) gianni77

gianni77
(újonc)

sziasztok! Tegnap lettem omniás,progikat szeretnék a telóra már leszedtem egy párat de nem tudom hogy és hova kell telepiteni,vagy egyáltalán mit kell csinálni?Segitsetek már légyszi!! :F

(#943) outsiders válasza gianni77 (#942) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

tanulmányozd kérlek a www.i900.eoldal.hu oldalt ott a kezdőknek részt. Lesznek ott programok is

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#944) Bikkrom válasza gianni77 (#942) üzenetére

Bikkrom
(senior tag)

Link
Remélem segít. :D

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#945) erdoke válasza troooger (#941) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hol akadtál el? A progi települt? Megvan a beállítás oldala? Registryben átírtad a célmappát, és utána SR?

(#946) logaritmus válasza erdoke (#940) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Nekem is ez van, csak én az alap skint használom, amúgy télleg fasza ez a kék értesítés :)

(#947) ZFD válasza Szenky76 (#936) üzenetére

ZFD
(kvázi-tag)

Szia!

Írtam privit légyszí válaszolj! :U

TDU Nick: [HUN]ZFD

(#948) Bikkrom válasza erdoke (#940) üzenetére

Bikkrom
(senior tag)

Fúúú de jól néz ki ez a skin. :D Fizetős? Ingyenes? Link? Köszi előre is :D

Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

(#949) Enjoy válasza erdoke (#938) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A T-Mobile alatt lévő 3 vízszintes vonalka mire szolgál? :B

► Més que un club ◄

(#950) Gulyo válasza Enjoy (#949) üzenetére

Gulyo
(tag)

bluetooth on, wifi on, phone on ... persze ha mind világít ... :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.