Wlant nem tudom, mert vagy kábelnettel, vagy mobilinternettel használom.
Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-modded-rom

Wlant nem tudom, mert vagy kábelnettel, vagy mobilinternettel használom.
Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-modded-rom
Köszi, de sikerült szereznem egy Full európás verziót, ami rendesen megy és animált minden, animált kanyarodás jelző nyilakkal és közlekedő háromszöggel.
Samsung Omnia i900 -ra optimalizált változat iGo 8.0.0.44898 Full EU 1.78GB

Igazad volt (#8959) eosz, ez az új verzió iGO8 v8.3.2.83157 (Ápr.03), de ez ratyibb megjelenitésű, mint a régebbi verzió...

szasztok spb mobile shell 3 trial verziót miért nem tudom telepíteni az omniámra?
a cab file telepítése során mindig kiirja, hogy sikertelen....
amúgy magyar nyelvű vodkafonos a telcsi
Szia!
Hibásan letöltött cab file talán. Töltsd le mégegyszer.
The Amazing Everyday

köszi a tippet,
mármint a netről töltsem le újból a cab file-t vagy a telefonra töltsem le újból a netről letöltött cab file-t ? 
A netről.
The Amazing Everyday

sikerált. 

Elmúlt napokban 2x szivatott meg az Omnia Igo használat során. Levette a fényerőt navigáció közben, semmit sem láttam a sötét kijelzőn. Újraindítás sem volt hatásos, mivel kiderült kézi fényerő állításra állt át magától.
Néha önállóan leveszi a csengetés hangerejét 0-ra, kibaszott jó ha nap végén látod mennyien kerestek 

sokat netezel? iGO vírus?
Miről beszélsz? 
The Amazing Everyday

A hangerőt sokszor te magad veszed le véletlenül az oldalsó gomb nyomásával.
Nekem is volt gondom az Igo fényerő eltűntetéssel, de mióta kilépéssel rendesen lépek ki belőle nem állítja át kézire.
I feel good!

Szerintem is vírusos lett az IGO - végülis ez elég jellemző dolog
![;]](/dl/s/v1.gif)
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

koszi, probalkozom
''A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.''

Hali minden fórumozónak!Most szeretnék vásárolni egy ilyen Omnia készüléket csak most kicsit elbizonytalanodtam mert megláttam az LG KM900 ARÉNÁT.És hát kíváncsi vagyok a véleményetekre.Nagy előnye az omniának h ott az Igo de az LG ben meg van transmitter. de az omnia lehet személyre szabható az oprendszer miatt.hmm nem tom. várom a véleményeteket.köszi 

Sztem nem, az Én esetemben biztosan nem. Igo8 -ból rendesen kilépek mindig. A hang eltűnése során, nem volt navigáció használat.
Köszi a segítő szándékot.

Doktor úr, ahogy olvaslak, nem lesz ez könnyű döntés...
De látod, mi szeretjük, pedig az ilyen topicokban gyűlnek a problémák is rendesen. És mégis... Klassz masina, de szerintem már mindent elmondtunk róla, így szerintem ne kérdezz, inkább olvass.

Sajnálom azokat, akik megvették majd eladták az Omniát. Remek készülék, ismerősök panaszkodnak a beszéd minőségére mióta használom, Én nem vettem észre semmit, biztos az irigység miatt 

Én Nokia-ról váltottam és semmi extra bajom a beszédhanggal. Bizonyos szempontból még jobb is, mint az N73-as volt. Engem halkabban hallanak a partnerek, de sztem ezen is lehetne állítani a sound manager-er. De annyira nem vészes, hogy nekiálltam volna próbálgatni!
A hangszóró gyengesége inkább a zenehallgatásnál jön ki, az egy kicsit erőtlen és nincs benne elég dinamika... de hát ez a készülék nem is arra való, csengőhangként meg elmegy.
Szóval emiatt biztos mondok le erről a "svájcibicskáról"! 
Asus WL500GpV2 - Tomato 1.28 USB | LG 42LW5590
Éppen ma vettem egy Arénát az asszonynak, úgyhogy van már némi nyomkodós tapasztalatom is.
Ha szánsz időt az Omnia ROM frissítésére, a neked megfelelő programok megtalálására és összeállítására, az Omnia mindenben veri az Arénát, kivéve a kijelző. Utóbbiban is van egy kis előnye, mégpedig hogy nagyobb. Persze az LG-é szebb képet ad, és talán picivel a fényereje is nagyobb napos időben.
Az Arena kijön a dobozból, ott van, olyan, használható, de csak úgy használható. Ha nem akarsz vacakolni a ketyerével, kiválóan megfelelhet számodra. Ha bevállalod, netán még élvezed is a baxogtatását, az Omniában lényegesen több van.
Az FM-transmitter technológiai szinten xar, nagyobb városokban még csak tiszta frekvencia tartományt se találsz hozzá. A minősége pedig...
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Van-e tapasztalatotok arról, hogy az igo a háttérbe téve navigál-e?
Tehát ha más program vagy a today van elől, mondja-e Andrea, hogy most fordulj jobbra, vagy hogy túl gyorsan mész....
Mert nekem mintha nem tenné...
Az N73-asnál a Tomtom úgy is navigált, ha csak a háttérben futott. Ez azért volt jó, mert ha olyan külterületi szakaszon jártam, ahol nincs sok forduló, nem hajtotta túl a gépet feleslegesen. Ilyenkor az akkut is alig merítette. De ha elől volt, akkor a kijelző elég rendesen leszívta a kakaót.
Persze az külső GPS-el ment, így annak a fogyasztása nem jelent meg a telefonon.
Így háttérbe téve sok órát elment a Tomtom jelentősebb akkuszint csökkenés nélkül.
Ezért gondoltam, hogy ha az Igo-t elküldöm a háttérbe, akkor jóval kevesebbet fog fogyasztani a pda.

Mivel itt belső GPS van és annak a fogyasztása a mérvadó, ezért szerintem nem sokat nyernél a háttérben való futtatással.
Itt is beállíthatod, hogy a képernyővilágítás lekapcsoljon és akkor annak a fogyasztása nem terheli az akksit. Szerintem az Omniánál ennél nagyobb megtakarítást nem tudsz elérni. 
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

üdv! rég írtam már!
az egyel ezelőtti postomra tud vki választ? mármint arra hogy az i900 eoldalon található fekete samu billentyűzetet hogy kell levakarni, hogy utána a sima "eredeti" billentyű működjön?
a másik a böngészőim azt dobták hogy egy bizonyos lapot nem tudok megnézni mert a böngésző nem támaogatja a java minialkalmazásokat. pontosan mit töltsek és telepítsek hogy támogassa végre???
előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

Az opera beállításai között nézz szét szerintem.

Ismét előjött (továbbra is megvan) az a problémám, hogy a wifin netezek az opera-val, akkor a bejövő hívás közben lefagy a készülék. A beszélgetés nem szakad meg, de teljesen elsötétül a képernyő és többet nem tudom feléleszteni!
Még kikapcsolni sem tudom!!! Csak a reset gombra reagál.
Megfigyeltem, hogy akkor is csinálja, ha már kiléptem az opera-ból. Ha csak a wifi van magában bekapcsolva, pl. időjárás frissítés miatt, akkor nem fagy le.
Hétvégén hr volt, mégis csinálja.
Programok: SPB3 (natúr), SPB Time, Advanced Config Tool, CT scheduler, Finger keyboard, Resco Audio Recorder (nincs beállítva automatikus felvétel), Voice speed dial.
A többi egyéb program nem befolyásolhat semmit.
Mi a franc baja lehet? Kezdek ideges lenni... 

Ismét én válaszolnék. Sajnos nekem is csinál hasonlót. Nekem Operáznom sem kell hozzá mégis ki szokott néha fagyni. Ugyanez a jelenség, semmire sem reagál, csak a resetre. Ez csak abban az esetben van, ha megy a Wi-Fi. Nekem új kora óta csinálja és mindegyik ROM-mal. Több fórumban is rákérdeztem már, de sehol sem kaptam olyan választ, ami megoldhatta volna a problémát. Teljesen rendszertelenül csinálja, van amikor hetekig sem fagy ki, van amikor naponta többször is. Szóval én is örülnék, ha valaki hozzá tudna szólni a témához érdemileg. Nekem az a gyanúm, hogy mivel csak akkor jelentkezik ha be van kapcsolva a Wi-Fi, ennek a drivere lehet a ludas. Az akadhat össze valamivel. A Windows-t ismerve, ez nem lenne meglepő. Sokszor önmagával sem kompatibilis. 
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

Ezt szomorúan hallom...
Nekem pusztán a wifitől nem fagy. Korábban be volt állítva a CT-vel, hogy óránként kapcsolja be 5 percre a wifit, hogy tudjon frissíteni az időjárás. Nem volt vele gond. Lehet ki kellene próbálni az explorer-t... 
Használ valaki Firefox-ot?
[ Szerkesztve ]
Lehet driver probléma ez. Kijött secanytól a legújabb és egyben legutolsó szerviz rom is, a DXID1. Ennek a phone része is ugyanaz. Annyit csináljatok szerintem, hogy tegyétek fel csak a phone-t, és nézzétek meg így is rakoncátlankodik-e. Phone rész frissítésekor nem lesz HR, úgyhogy minden adatatotok megmarad.
Itt a phone rész
The Amazing Everyday

opera settings be egy részt találtam ami a java-ról szól ott az "enable java script" be van pipálva.
ennek ellenére továbbra se tudok a kívánt oldalra (cib e-bank) belépni merthogy a böngészőm nem támogatja a java kisalkalmazásokat...

Köszi szépen, HR segített!
A hozzá nem értésből eredő bátorság a technika halála!

A változatosság kedvéért bekapcsoltam a Wi-Fi-t amíg írtam és szépen le is fagyott. Nem futott rajta semmi általam indított progi, csak lemeni stand by-ba és úgy maradt! 
Mobile Shell 3.0 ra gondolsz?
Ja igen te melyik romot használod?
Note 2 ?

Az szerintem más miatt van. Vannak olyan biztonsági elemek egyes oldalakon, amivel nem kompatibilis a Mobil böngésző. Pl. én a Neptunt sem tudom használni az Omniáról, mert a legördülő menük nem működnek. Csak ami az első oldalról elérhető, azt tudom megnyitni. Mondjuk írják is, hogy IE7,8 és Firefox3 kompatibilis a rendszer. Gondolom nálad is valami hasonló a gond.

Nem megy iexplorer-el sem 

Amit az előbb írtam az miatt nem megy szerintem azzal sem.

Én még mindig nem vagyok teljesen tisztában ezekkel a verziókkal.
Az enyémen gyárilag: XDHK1/XDHK2 van. Miért van itt 2 kód?
Alatta a tel: NSPR0. A telefon rom mit tartalmaz?
*-------------------------------------
Kipróbáltam iexplorer-el: azzal nem fagy le, csak az opera-val!
[ Szerkesztve ]

akkor vajon mit tegyek? új böngésző segíthet? firefox vagy újabb opera? (bár avval se vok tisztában hogy most milyen opera van rajta)
Az első rész a PDA romot, a második a CSC-t jelenti. Aztán betük: az első két betű a piacot jeletni. "XD" - magyar piac. Utána a "H" az évet - 2008. A "K" a hónapot - november. A szám meg a végén azt hogy a hónapban hanyadik verzió.
Eoldalon ez meg van mind egyébként. 
A telefon részt meg nem tudom, ilyen verziót még sehol nem láttam.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Ezek a kódolások ott vannak, láttam is, de hogy miért van ott 2 verzió, az nincs.
Mi az a CSC?
Ov16 PFC-n található cikkéből idézve:
"Mit is találunk a CSC file-ban? Általánosságban azt mondhatjuk, hogy a romspecifikus programokat helyezik el itt a készítők. A mi esetünkben az IA5-ös romban, itt a billentyűkiosztást találjuk meg különböző nyelveken, a GPS_XTRA progit, az egér kezelő programot és az online widgeteket is. Természetesen találhatunk még a csomagban leíró file-okat (xml) és különböző linkeket is."
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Nem, mint írtam ha az a gond, hogy a webhely nem támogatja a mobil böngészőket, akkor nem tehetsz semmit.

kár

Szisztok!
Én kérnék egy kis segítséget!
Most vettem a t-mobilneál egy új samsung omniát, és azt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet az internetes forgalmamat megtekinteni? Mert nem akarom túlépni a 80 Mb-os előfizetésemet egy hónapban!
Köszönöm a segítséget, bárkitől is kapjam. 

Az Omniában nincs ilyen funkció. Erre fel kell tenni egy monitorozó progit. Pl: SPB Wireless Monitor.

http://www.java.com/en/download/faq/5000080100.xml
Tehát vagy ismeri a PDA vagy nem, mivel a JVM-t a gyártó teszi rá, nem letölthető 

Hogy lehet egy wap oldalt megnyitni wifi kapcsolaton?
Mindenáron http-zni akar...
Wifin szerintem sehogy. Ha wap oldalt akarsz nézni, akkor a beállítások, kapcsolatok, böngésző kapcsolatánál vedd ki a pipát az automatikus-tól, és a listából válaszd ki a wapot. Csak így megoldható ez szerintem. Ekkor ugye gprs-en fog történni a forgalom.
The Amazing Everyday

Ezt a DXID1 romot nem lenne érdemesebb teljes egészében feltenni?
A i900DXID1_sc.exe már a végleges verzió?
Dehogynem! Úgyis felteheted.
The Amazing Everyday
Annyi kérdésem lenne, hogyha most kezetekbe kerülne egy T-mobilos Omnia akkor TI mit csinálnátok vele.
Melyik ROMot raknátok fel, milyen programokat (és ezeket honnan lehet lehúzni?)
Nézegettem sok elyen sok mindent de annyi rom kering, hogy fogalmam sincs..... + TS a telefon ROM frissitéshez ezt nm kéne kiütni....?
elöre is kösz a válaszokat.
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu