Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) silentkiller válasza marci3 (#809) üzenetére

silentkiller
(senior tag)

Én ezzel a P1i-s tokkal még a P1i idejében megszivtam, a ragasztás (mint az emberek 90%-nak) szépen összeragasztotta a O km-es telefonomat. Pedig figyelmeztettek rá, nem gondoltam volna, hogy velem is megtörténik. Utána kihajtás és alkohollal tisztitás következett. illetve úgy látom, hogy az i900-at nem "fedi le" teljes hosszába, ami a fényes felületek miatt igazán fontos lehet.

Az a tok, amit én vettem - és nagyon örülök neki, hogy itthon is találtam ilyet (ergo nem kellett rendelni) - az valahogy [IGY] néz ki. Nekem nem ilyen "rücskös", hanem sima bőr és belül pedig bársony-szerű anyag van, tehát nem a bőr belső felülete. Igényes darab...

[ Szerkesztve ]

∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

(#852) troooger válasza maru (#801) üzenetére

troooger
(újonc)

Köszi a válaszod! :)
A hálózat nem használ fix IP-t és teljesen nyilt, ( ha jól tudom ). A szerver által kiosztott IP-cím van bejelölve, de még mindig nem akarja! Valami más lehet a gond? Lehet hoyg a PC-n még valamit be kellene álíltani? Van még valami 5leted, vagy már te is kifogytál? :R

(#853) Gulyo

Gulyo
(tag)

[/IMG]

[ Szerkesztve ]

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#854) Landor válasza erdoke (#783) üzenetére

Landor
(kvázi-tag)

Ne fáradj a konzultációval ;)
A Westendben lévő samsung márkabolt küldi a Telemaxnak, mert helyben nem tudnak még i900at frissíteni (ott nem is tudtak arról hogy a verzióváltással javulna a készenélti idő). A Telemaxban HI1-et tudnak rárakni (simlockosra is), az átfutási idő kb egy hét. Elviheted a garancapaírral együtt te is a Telemaxba, de az kint van Budaörsön.

(#855) gabrielll

gabrielll
(újonc)

Kedves Mindenki! PLS HELP!

A "Labor omnia vincit"-re már beírtam, de senki nem válaszolt...hátha itt valaki... :F

1. Van bárkinek bármi tapasztalata TMC-vel Omnián?

2. PPPoE-ről hallott már valaki WM-re? ADSL-wifi esetében használnám és nagyon kellene.

3. Hogyan lehet bővíteni a főmemória méretén (91,74 MB), mivel majdnem tele pedig mindent a Storage-re pakolok? Particionálás, merge, stb. esetleg?

Köszi a válaszokat előre is!

"Ha más kulcs nem jó hozzá, majd a türelem kinyitja." ...már van is egy szép magyar Omniám!

(#856) Landor válasza gabrielll (#855) üzenetére

Landor
(kvázi-tag)

1: nincs
2: konkrétabban?
3: sehogy (nézd meg mik foglalnak ott nagy helyet és hogy lehet a temp könyvtárukat esetleg átállítani másik helyre - nekem pl az opera telíti meg állandóan ott a tárhelyet)

(#857) Gulyo

Gulyo
(tag)

Most nem tom micsináltam de a teló félig magyar félig angol nyelvű ... :F HR-t nem akarok sokadszorra ... :F
???

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#858) gabrielll válasza Landor (#856) üzenetére

gabrielll
(újonc)

2. Konkrétan felhasználónevet és jelszót igénylő internetkapcsolatot szeretnék létesíteni egy egyébként nyílt és titkosítatlan wifivel megosztott adsl vonalon. Mivel a routerhez nincs hozzáférésem, ezért annak konfigurációja kizárt. Laptoppal simán működik a PPPoE kapcsolattal, ezt szerettem volna WM6-on is az Omniámmal.

3. Jó ötlet, köszi!

"Ha más kulcs nem jó hozzá, majd a türelem kinyitja." ...már van is egy szép magyar Omniám!

(#859) erdoke válasza gabrielll (#858) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem értem. Van egy ADSL kapcsolat, ami WiFi routerrel meg van osztva, a router pedig nyitottan és titkosítatlanul sugároz. Mi akadályoz meg benne, hogy ehhez a nyitott WiFi hálózathoz közvetlenül kapcsolódj bármilyen WiFi-képes eszközzel? Miért van szükség a közvetlen PPPoE kapcsolatra, ami elvileg párhuzamosan kétszer nem is működik (a router kapcsolódik az ADSL modemen keresztül)?

TMC-t az iGO8 jelenlegi verziója (amit a készülékhez adtak) még nem támogat, tehát várni kell.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#860) blueye válasza Gulyo (#857) üzenetére

blueye
(őstag)

Én angolul használom, de a w'n'w Opera (t-s a telefon) magyar.
Mit telepítettél?

I feel good!

(#861) maru válasza troooger (#852) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Router osztja a wifi jelet? Ha igen akkor a PC-n biztos nem kell állítani.
Ha viszont Router, akkor pontosan meg kellene nézni a WLAN beállításait, mert "ha jól tudom" az lehet hogy ebben az esetben kevés.

(#862) 2T válasza Gulyo (#853) üzenetére

2T
(fanatikus tag)

Ez jól néz ki :C

Csak a kontúr maradt, a szénatom alapú csontbőr falak egy keserédes savanyú sógömb alatt

(#863) BruceWillis válasza atideath (#844) üzenetére

BruceWillis
(újonc)

Köszi, igazad van közben már én is npróbáltam. Valóban a S2U2 CallerID funkcióban simán magában is fagy.

(#864) marci3 válasza BruceWillis (#863) üzenetére

marci3
(kvázi-tag)

magyarítást nem szerette az s2us anno.
omnián nem használom.

(#865) logaritmus

logaritmus
(kvázi-tag)

Oylan kérdésem lenne, hogy mit lehet azellen tenni hogy ha háttérképet akarok beállitani akkor normálisan nyújtsa mind a két nézetben( fekvő álló), mert ha valemyik nézetben beállitom akkor a másikba tuti duplázza a képet és nem nyújta. Akármekkora képnél ezt csinálja.

[ Szerkesztve ]

(#866) logaritmus válasza logaritmus (#865) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Megoldva, csak rossz helyen akartam beállítani a hátteret.

(#867) G4ng3r válasza logaritmus (#866) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Akkor áruld el légyszi, mert én nemtom, mondjuk eddig még nem is foglalkoztam vele.

(#868) erdoke válasza Landor (#854) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kösz az infót. Várunk még, amíg lesz legalább HJ1/HJ5. :)

(#869) EAndrew válasza Gulyo (#853) üzenetére

EAndrew
(kvázi-tag)

Huhh Gulyo, ez nagyon tutin néz ki :C ! Mivel csináltad?

A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk!

(#870) logaritmus válasza G4ng3r (#867) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Szóval pl feltettem egy képet a my documents/ my pictures -be és pl ott megnyitottam vagy intézőben vagy tcben akkor tuti h duplázta a képet függetlenül a kép méretétől, szóval nem nyújtotta ha kicsi volt ha nem.
De ha widgeten (nemtudom jól irtam e) keresztül állitottam be, szóval ott lapoztam fel akkor ott már normálisan betette és nyújtotta mindkét pozicióban igaz el kell találni h neked pont jól állitsa be mert néha leharap itt ott.

Mod

Az sms válaszüzenetet hol lehet beállitani?, mikor megkapta a cimzett megkapjam hogy kézbesitve?

[ Szerkesztve ]

(#871) logaritmus válasza logaritmus (#870) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Ez is megvan .

(#872) Skynet258 válasza EAndrew (#869) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Spb Shell, illetve a téma pack ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#873) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv.!

Névhez, hogyan tudok mp3-as csengőhangokat rendelni, mert a leírás alapján csak a beépített csengőhangok érhetők el, és én saját csengőhangot rendelnék a nevekhez.

Köszi

(#874) logaritmus válasza bajtokarpi (#873) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Gondolom ezt úgy érted hogy te akarsz betenni vmiylen csengőhangot ami nem alap.
Bemásolod a windows/rings mappába és már tudod ezt is választani, vagyis elvileg oda kell.

(#875) AS válasza logaritmus (#874) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Belehet állíttatni de akkor is oda fofga rakni, csak neked nem kel bemásolnod.

Note 2 ?

(#876) bajtokarpi válasza logaritmus (#874) üzenetére

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Köszönöm, sikerült. Nekem kicsit furi, mert az előző telomnál egyszerűen bárhonnan ki tudtam tallózni a hangokat, nem kellett sehová sem bemásolgatni. Kicsit macerás ez így.

Üdv.!

(#877) logaritmus válasza AS (#875) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Egy kérdés !

Nemtudom használod e a mobile shellt. De msot találtam hozzá egy htc daimond skint, ugy csináltam ahogy levan irva a telepitése, vagyis cska be kell másolni és olyan bugos lesz az egész hogy használhatatlan lesz az egész shell, szóval vmit szerintem nemjól csinálok, Valaki esetleg használja már ezt a skint?

(#878) erdoke válasza logaritmus (#877) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Omniára készült skinnel próbálkozol, ugye? WQVGA = 400x240

(#879) silentkiller

silentkiller
(senior tag)

Beirtam az i900.eoldal-on lévő registry kiegészitést az iGo8-ba, hogy ne forgassa a kijelző állapotát bekapcsolt iGo8 mellett, de továbbra is forgatja, pedig mindkét helyen frissitettem a sys.txt-t és volt egy SR. Valakinek sikerült ezt megoldania?

(#880) outsiders válasza bajtokarpi (#876) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

ne így csináld, ez hülyeség :((( A my storage-en csinálj egy My Ringtones mappát, pont úgy írd mint az intézőben van, és oda hajigáld amit szeretnél hangnak. Így nem az értékes ramból veszed el a helyet, hanem csak a 8gigából. Utána már egyértelmű, ott lesz a választható hangok közt amit akartál

logaritmus: hogy lehet ilyen hülyeséget tanácsolni :O

[ Szerkesztve ]

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#881) silentkiller

silentkiller
(senior tag)

Nem bírtam ki, nem fogok még 1,5 hetet várni az InvisibleShield-re. Tegnap megrendeltem a hétfőn érkezett speedshop szállítmányból a brando-t az i900-ra. Már itt is csücsül rajta, nagyon jó, szinte nem is látszik, hogy rajta van, tényleg megérte! Ajánlom figyelmetekbe, kicsi befektetéssel (házhoz szállítva 3.5k) sokáig megtudja védeni a kis kedvenceteket!

(#882) silentkiller

silentkiller
(senior tag)

Engem nagyon zavart az, hogy a bejövő üzeneteket "chat"-szerűleg jelenítette meg az i900. Én a "régi" wm6-os SMS-t szerettem volna, ezért átírtam a registry-t:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Settings\"SMSAvailable"=dword:1

Az 1-es értéket írdd át O-ra, SR és máris a "normális" SMS-eket fogod látni a bejövő mappában.

A megoldást elküldtem az i900 eoldal-ra is

(#883) erdoke válasza silentkiller (#882) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Van erre egy pici cab, amit csak lefuttatsz, és kész. Fent van az eoldalon is. ;)

(#884) troooger válasza erdoke (#859) üzenetére

troooger
(újonc)

Sziasztok!
Végre siker! Mindent hagytam alap beállításon csak a hálózati kulcshoz írtam be a WiFi router WPA számát és már megy is minden mint a karikacsapás! :D Köszi az Eddigi segítséget! :R

Esetleg még egy kérdés, bár más téma: Létezik valamiféle video codec pack a telcsire?

(#885) outsiders válasza troooger (#884) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

a TMCP lejátszóhoz van codecpack, filmnézésre kiváló a progi

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#886) troooger válasza outsiders (#885) üzenetére

troooger
(újonc)

Köszi! :D Azzal már próbálkoztam, de valami hibát ír ki a codec packra. HA jol tudom nem jó az Omniára vagy valami iylesmi!

(#887) logaritmus válasza outsiders (#880) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

Már bocs de én nem tanácsoltam, én most ismerkedem a teloval előtte nem is volr win mobilom igy nem is tudtam hogy van iylen lehetőség is, én ezt láttam ezt mondtam neki, ennyi.

(#888) BruceWillis válasza Gulyo (#853) üzenetére

BruceWillis
(újonc)

Az általad feltett témaképen a pannon felirat alatt látható 3 vizszintes kapcsolatjelző csikot hol lehet bekapcsolni ? Egyszer már nekem is volt de most nem tudom visszahozni.

(#889) erdoke válasza BruceWillis (#888) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A 2.6-os témacsomagtól már alapból benne van, így a legfrissebb 3.0-ban is. Kék a BT, sárga a WiFi, zöld GSM. Ha ráböksz ujjal, előjön a rádiók ki-bekapcsolhatóságát tartalmazó oldal.

(#890) tbazsi

tbazsi
(újonc)

Végre megjött a kicsike a szervizből! Azt írták, h fő panelt kellett benne cserélni... Tudja valaki, h mi az? Lehetett köze az elromlásának az utángyártott autós töltőhöz?

Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

(#891) nagyivan

nagyivan
(újonc)

Sziasztok!

Kérném a szíves segítségét annak, aki meg tudja mondani, hogy hogyan tudok egy zenei albumhoz borítót, képet hozzárendelni. Bízom benne, hogy lehet ilyet, mert különben elég unalmas, hogy minden zeneszám mögött a lila háttér látszódik.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv:
Nagy Iván

(#892) outsiders válasza nagyivan (#891) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

én már tudom, énis szenvedtem vele eg sort :D A PC-den kell lennie mindenképpen Windows Media Playernek, lehetőleg a legújabbnak. A kulcsa az egésznek az, hogy a media playerben műsortárba kell venned a zenéidet a pc merevlemezén [link] itt le van írva minden, pofonegyszerű a dolog. Ajánlhatom az S2U playert, a legjobb sztem ez omniára zenelejátszásra(tiszt iphone-fíling :) )

(#893) bajtokarpi

bajtokarpi
(fanatikus tag)

Üdv skacok!

Logaritmus, köszönöm, csak segíteni próbáltál! :R
Outsiders, köszönöm a szakértelmet, és a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]

(#894) Gulyo

Gulyo
(tag)

Na igy néz ki ha mind be van kapcsolva ...

(#895) troooger

troooger
(újonc)

Sikerült beállítani webcamerának is! :) Ügyes kis telcsi! :D

(#896) Uzmany

Uzmany
(őstag)

Sziasztok, lehet letölteni női navigációs hangokat hozzá?(magyar) Ill. hová kell beillesztenem?
Köszönöm.

®

(#897) blueye válasza Uzmany (#896) üzenetére

blueye
(őstag)

Gondolom az Igo8-ra gondolsz. Abban van gyárilag női hang.

I feel good!

(#898) Uzmany válasza blueye (#897) üzenetére

Uzmany
(őstag)

Igen. Meg is találtam, de egy kellemesebbre vágyom :)

®

(#899) ZFD

ZFD
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az i900.eoldal.hu-n levő játékokat próbálta már valaki?

TDU Nick: [HUN]ZFD

(#900) Attila04 válasza troooger (#895) üzenetére

Attila04
(tag)

Hogy sikerült beállítani? És melyik kamerát, az előlapit, vagy az 5MP-est?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.