Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7001) Mazsika válasza polonic (#7000) üzenetére

Mazsika
(őstag)

én is pont így állok ahogy mondtad felraktam a dxia2-est és már olyan szépen belaktam, de most gondolkozok a Taril-os főzött romján! csak most megint mindent rakjak fel stb... :( nincs kedvem! majd ha nagoyn uncsizok valamikor! :DDD

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#7002) AMD!4ever válasza thomasmorten (#6983) üzenetére

AMD!4ever
(őstag)

Én is ajánlom az Omniát,faja Kütyü. Minden benne van és pont.
Én negativumként annyit tudok mondani hogy a videofelvétel minősége amit készit az elég gyatra(legalábbis a régi gyári rommal)de szerdán viszem frissülni a kicsit,remélem segit rajta.(én még nem vagyok olyan bátor hogy idehaza romfrissitsem :) egyelőre)
-----
Ellenben Ezt Olvassátok el,a Windows Mobile Licencszerződéséböl copyztam:

A Microsoft-szoftvert olyan rendszerekhez
tervezték, amelyek nem követelnek meg
hibamentes működést. A Microsoft-szoftver
nem használható egyetlen olyan
készüléken vagy rendszeren sem,
amelynél a szoftver hibás működése előre
látható sérülésveszélyt vagy halált
eredményezne. Ide tartozik a nukleáris
létesítmények működtetése, a repülőgépek
navigációs és kommunikációs rendszerei
és a légiforgalmi irányítás.
:Y :Y

Egy Barátom azt mondta erre: "Kijelentik hogy szart gyártanak" :C

Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában

(#7003) tsaby76 válasza polonic (#7000) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

Az iGO-t szerintem nem érdemes telepíteni, én sd-ről futtatom, az eoldal-as leírás alapján csináltam, és teljesen hibátlan.A tejes újrabelakás meg már csukott szemmel is... :D
Viszont minden egyes romnál más összeállítással használom, pl. eddig spb ms, s2u2 fent volt, most kimaradt mindkettő, totálisan samuként használom és nagyon barátságosra sikerült alakítanom.Jah nekem most belakva 81M szabad storage memom van és 58M a progifuttatásra.(opera cache, levélmellékletek átpakolva)

"Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőttük."

(#7004) Mazsika válasza AMD!4ever (#7002) üzenetére

Mazsika
(őstag)

uhh nagyot nyevettem! nem hiszem hogy ilyenekre használnánk/nák a telót! :D

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#7005) Mazsika válasza tsaby76 (#7003) üzenetére

Mazsika
(őstag)

nekem az a baj hogy nem nagyon van meg kártyán az igo ha érted mire célzok... :B szóval muszáj vagyok telepíteni! és ha nem megy nem olyan jó nekem... :D

(#7006) Attila04

Attila04
(tag)

Sziasztok!
Tudtok ajánlani egy olyan programot, amivel lehet SMS-t küldeni PC-ről Omnián keresztül? Olyan megoldást találtam, hogy PC-ről vezérlem az Omniát, de az nem tetszik. Olyan kéne, ami a Nokia PC Suite-ban van.
Előre is köszi a segítséget!

(#7007) tzatzikiii válasza polonic (#6962) üzenetére

tzatzikiii
(tag)

Tetszik a megoldasod. :) Ha nem kapok kolcson XP-s laptopot, akkor en is maradok a virtualis xp mellett.

Idokozben szetneztem a romok kozott, hogy megis mit erdemes valasztanom. Szerintetek hulyeseg lenne elsore fozott romot valasztani? kezenfekvo es elso vallalkozoknak kelloen szajbaragos a leiras a DXHL3 final frissitesrol az eoldalon, raadasul ez a 35%-os powermizer nagyon erdekelne (bar ahhoz kepest, hogy szaros BSHI1-em van most, nem szolhatok egy szot se a 60-72 oras akksi elettartammal).

[ Szerkesztve ]

(#7008) tsaby76 válasza tzatzikiii (#7007) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

A készítőnek a HL3 FINAL óta(2008.dec.) van pár frissebb darabja, a powermizer mindegyikben benne van.A jelenlegi legfrissebb a DXIA5 Omnia by Taril, a jól bevált dolgok megmaradtak a HL3-ból, csak ez sokkal frissebb, gördülékenyebb.Nézd meg a linket amit korábban küldtem, onnan le is szedheted az összes szükséges dolgot.

PÜ. ment!

[ Szerkesztve ]

(#7009) berigazek válasza AMD!4ever (#7002) üzenetére

berigazek
(fanatikus tag)

Számítógép=Kiszámithatatlanság!!!

,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

(#7010) premete válasza tzatzikiii (#7007) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Én is próbáltam a ms virtuális gépet, csak nincs benne usb, ezért windows 7 alatt frissítettem már vagy tízszer; a phone rész frissítése közben leszedett 2 drivert és ment utána,

Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-modded-rom

(#7011) polonic válasza premete (#7010) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Win7-re tettél virtuális gépet? Lehet amiatt nincs usb. A vmware még nem támogatja a win7-et. Vistán tökéletesen működik az usb kapcsolat virtuális géppel.

tsaby76

Nekem az igo így kényelmesebb. HR után megkérdezi telepítsem? Yes-re nyomok, és kész. :D

tzatzikiii

Ha taril romját választod, akkor már a legfrissebbet tedd föl. De legelőször DXHK3-at, azt ne felejtsd el.

Mazsika

Cucc elküldve ;)

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#7012) tsaby76 válasza polonic (#7011) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

Az a baj, hogy viszonylag sok helyet foglal, legalábbis ha jól emlékszem...
A kártyás dolog meg baromi egyszerű, hiszen tc-ben csinálsz egy linket/parancsikont és már mehet is.

(#7013) premete válasza polonic (#7011) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Igen, a windows 7-re tettem 2007 microsoft virtualis gépet. De már a windows 7 magától frissíti az i900-at, mióta ráküldtem az i780 vista modem driverjét.

Dell Latitude e6320/i5 2540/8GB_ddr3_1333/120GB_vertex3/5550_HSUPA/GPS Motorola Atrix2_2.3.6-modded-rom

(#7014) polonic válasza tsaby76 (#7012) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen tudom, egyszerű tényleg. ;)
De ha bőven van hely, akkor én telepítem :D

premete

Szerintem a microsoft virtuális gép volt a probléma akkor. :) Ha máskor ilyet próbálsz, akkor wmvware-el, bár win7 alatt nem tudom menne-e. Az i780-as vista modem drivert tetted fel akkor először? Lehet akkor ez menne vistán is? Na majd akkor guglizok, megnézem.

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#7015) premete válasza polonic (#7014) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Az xda-developers i780-as topikjában megtalálod az i780 vista drivert, az felismeri az omniát is és megy windows 7 alatt is..

(#7016) lovi7404

lovi7404
(újonc)

Sziasztok!Igo-t szerettem volna frissíteni(8 térképpel vettem), de a toolbox nem látja a telefont, pedig mindent a leírtak szerint csináltam.Ötlet?

(#7017) polonic válasza lovi7404 (#7016) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Helo!
Naviextras.com-on beregisztráltad magad és bejelentkeztél a toolbox-ba?

premete: Köszi, megnézem!

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#7018) karakalla

karakalla
(újonc)

Van egy Karácsony előtt kapott és beüzemelt Omniám. Talán ha pár napot használtam. Auto bluetooth kit kompatibilitási probléma miatt elcserélném Apple iPhone 3G-re, új vagy hasonlóan alig használtra. Érdekel e valakit?

(#7019) berigazek válasza karakalla (#7018) üzenetére

berigazek
(fanatikus tag)

Szia!

Fiatod van esetleg?Nekem az van és egyik PDA-m bluetooth-ja sem szakitotta meg a kapcsolatot magától csakis az Omnia:(

(#7020) karakalla válasza berigazek (#7019) üzenetére

karakalla
(újonc)

Nem, nem Fiat. Sajnos az Omnia nincs benne a javasolt készülékek körében, így a displayre nem teszi ki és nem lehet az autó kezelőfelületeit használni. BT kapcsolatot létre lehet természetesen hozni, de menet közben kézzel kell az Omnián nevet keresni, míg az iPhone telefonkönyvet kirakja. Lehet persze Nokia 6230i is, de csak nem akarnék 3-4 évet visszamenni. Már kapni sem lehet....

(#7021) karakalla válasza berigazek (#7019) üzenetére

karakalla
(újonc)

Nem, nem Fiat. Sajnos az Omnia nincs benne a javasolt készülékek körében, így a displayre nem teszi ki és nem lehet az autó kezelőfelületeit használni. BT kapcsolatot létre lehet természetesen hozni, de menet közben kézzel kell az Omnián nevet keresni, míg az iPhone telefonkönyvet kirakja. Lehet persze Nokia 6230i is, de csak nem akarnék 3-4 évet visszamenni. Már kapni sem lehet....

(#7022) lovi7404 válasza polonic (#7017) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Hogy kell az eszközt regisztrálni az oldalon?

(#7023) berigazek válasza karakalla (#7021) üzenetére

berigazek
(fanatikus tag)

Csak cserét akarsz vagy el is adnád?Privátban is írhatsz nekem,ha gondolod:)

(#7024) polonic válasza lovi7404 (#7022) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az eszközt nem kell regisztrálni. Magadat regisztráld be :D és a igo8-at válaszd ki a készülékeknél, de le is van írva oda.

The Amazing Everyday

(#7025) Mazsika válasza polonic (#7011) üzenetére

Mazsika
(őstag)

köszi működik! ;)

(#7026) lovi7404 válasza polonic (#7024) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Ok.megcsináltam, de még mindig nem csatlakozik.

(#7027) polonic válasza lovi7404 (#7026) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bejelentkeztél a toolboxba azzal a névvel amivel regisztráltad magad? Az omnián az usb kapcsolat a memóriakártyára van téve?

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#7028) lovi7404 válasza polonic (#7027) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Toolboxba hol kell bejelentkezni?Először csatlakozni kellene.

[ Szerkesztve ]

(#7029) lovi7404 válasza lovi7404 (#7028) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Kártyaolvasóval sem csatlakozik.

(#7030) polonic válasza lovi7404 (#7029) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Be kéne tudni jelentkezni. Csatlakozás tök mindegy mikor történik. Ahogy elindítod a toolboxot kéri a felhasználónevet és jelszót. Ha meg nem akkor alul ott lesz a login gomb. Arra előjön egy ablak. Ezt nézted már? [link]

The Amazing Everyday

(#7031) troooger

troooger
(újonc)

Sziasztok!
Valakinek meg van az Omnián futó Legyen Ön is milliomos, vagy a Honfoglaló? :)

(#7032) lovi7404 válasza polonic (#7030) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Ez lehet, hogy egy rosszabb verzió.1.1.0.34.1.od.1.0c.Itt először csatlakozást kér!A linket ismerem.

[ Szerkesztve ]

(#7033) petymeg

petymeg
(senior tag)

sziasztok!
tervezek venni egy omniát mert jókat olvasok róla és jó az ára! a gps-t is szeretném használni hozzá, mobil net előfizetést viszont nem tervezek, wifin neteznék. a t-mobilban az eladó azt mondta hogy a gps használatához elő kell fizetnem mobilinternetre mert csak így tudja frissíteni a térképeket meg a különböző állományokat. szerintem meg wifi-s interneten keresztül is lehet frissíteni nem? bocs a láma kérdésért de nem vágom ezeket annyira. :R

SONY XPERIA S - Stock ROM (Android 2.3.7)

(#7034) tsaby76 válasza petymeg (#7033) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

Ne halgass a kupecre, mobilnet nem kell a navihoz, sőt üzemel mindenféle adatkapcsolat nélkül is.Az A-GPS nem generál adatforgalmat mivel a cellainformációkból nyert adatok segítségével könnyíti meg a pozícionálást, tehát mindösszesen egy működő sim szükséges a működéshez.
Adatkapcsolatot csak az Xtra igényel, de az is annyira kevés adatot tölt le, hogy egy wap hozzáférés elegendő hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#7035) premete válasza petymeg (#7033) üzenetére

premete
(PH! addikt)

A GPS-hez nem kell mobilinternet, elegendő hetente wifin, vagy activesyncen (WMDC-n) a műholdpozíciókat frissíteni a gyorsabb pozíció-meghatározáshoz. A telefonnak viszont bekapcsolva kell lennie navigációkor, sim-kártya nem szükséges.

(#7036) premete válasza tsaby76 (#7034) üzenetére

premete
(PH! addikt)

De egyszerre írtuk :)

(#7037) tsaby76 válasza premete (#7036) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

Azért elég szánalmas ahogyan próbálják rátukmálni az emberekre a mobilnetet.Ok, ajánlja, de ilyen ürüggyel, hogy nem fog menni a navi, meg térképet kell letöltenie(!!!).Az tény hogy egy ilyen készülék megérdemel egy mobilnetet, de ne így próbálják rávenni az emberkéket. :(((

(#7038) premete válasza tsaby76 (#7037) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Sajnos az eladók, de gyakran a mobilszolgáltató helpdeskje sem tudja, mit árul, ha kérdezel telefonon, a honlapjukról olvassák be a választ. A T-mobilnál gyakorlatilag ingyen van a 80 MB-os mobil internet: 1 év hűségre, fél év féláron, plusz az árból is elengednek egy tizest.

(#7039) petymeg válasza tsaby76 (#7034) üzenetére

petymeg
(senior tag)

na köszi hogy megerősitesz. :C
a wapra konkrétan rákérdeztem hogy nem elég e a letöltéshez -wap hozzáférés már most is engedélyezve van az előfizumhoz-? simán, arcrezzenés nélkül rávágta hogy nem elég hozzá... :W
csak azértse tőle veszem meg most már hanem megrendelem webshopon.

(#7040) premete válasza petymeg (#7039) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Egy letöltés 36 kB az agps.orange.fr szerverről és heti 1 elegendő, ha a készülék napi használatban van, akkor az sem szükséges.

(#7041) petymeg válasza premete (#7038) üzenetére

petymeg
(senior tag)

ez a net 80 ingyen nem teljesen így van csak új előfizunál engedik el a felét én aki 10 éve vagyok előfizető kesselhetem a teljes díjat. :R
meg nem egy tizest engednek el csak hatot: [link]

(vagy az "új előfizetés" kifejezés csak a net 80 előfizetésére vonatkozik :F )

(#7042) premete válasza petymeg (#7041) üzenetére

premete
(PH! addikt)

Jogos, a tizest egy leadott gagyi, akkunélküli telefonra engedték el, a netre csak hatot. Dominós kártyát cseréltem előfizetéses ecora,

(#7043) Mazsika

Mazsika
(őstag)

[link] csak meg ne lincseljenek ezért az almafanok! :DDD

(#7044) matyics válasza petymeg (#7033) üzenetére

matyics
(őstag)

Na, igen a T! :(((
Én még a Westel korban hagytam ott őket az inkorrekt ügyfélpolitikájukért!!! :((( :((( :(((

[ Szerkesztve ]

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#7045) lovi7404 válasza lovi7404 (#7032) üzenetére

lovi7404
(újonc)

Valaki tudna adni egy régebbit?

(#7046) matyics válasza lovi7404 (#7045) üzenetére

matyics
(őstag)

Minek kellene neked a régebbi? :F
Ezzel, amit írtál, simán működik a frissítés. Te nem csinálsz valamit jól.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#7047) Brett apó

Brett apó
(tag)

Hátha tudtok segíteni én már megpróbáltam mindent.Adott egy pannonos omnia frissítve hk2-re. Bluetooth-on küldés megy nokiára,másik omniára is. Viszont fogadni se a tesóm omniájáról sem a Nokiámról nem tudok. Nokiámat párosítottam,de ígyse müködik, küldés sikertelen.. Természetesem bluetooth láthatósága bekapcsolva

[ Szerkesztve ]

http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks

(#7048) kiskacz

kiskacz
(fanatikus tag)

Lehet, hogy nem nagy dolog, de közzéteszem:

Hard reset után vagyok (ismét... :D ) és épp elégszer szórakoztam a rádió újbóli/ismételt ésújbóli/ismételt ésújbóli/ismételt ésújbóli/ismételt ésújbóli/ismételt ésújbóli/ismételt és... beállításával.

Nos- TADAMMMM: A windows könyvtárban keletkezik az "FMRadio_Europe1.xml", illetve ha m indkét csatit használjuk, akkor a FMRadio_Europe2.xml fájl. Ezeket csak ki kell másolni, majd hr után beilleszteni (ha kell felülíratni.) - ennyi.

Jut eszembe: Az X9, vagymi' a szöveg megjegyzése sms és egyéb szöveg bevitelkor - vajon hová mentődik el? :F

SAMSUNG Galaxy S-II

(#7049) tsaby76 válasza Brett apó (#7047) üzenetére

tsaby76
(fanatikus tag)

Először is a beállítások-kapcsolatok-átvitel pont alatt legyen bepipálva a minden adat fogadása, illetve telepítsd fel az obex inbox nevű progit.

(#7050) maru válasza kiskacz (#7048) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Az XT9 szótár engem is érdekelne. ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.