Sziasztok !
1 napos a telóm és írnék pár szót róla, de előre mondom hogy az első WM-es telóm ( LÁMA vagyok
, szóval így kezeljétek a témát ...
Elsőként a külső : nagyon elegáns vékony (!) telefon viszont nekem a hátlap kicsit gagyi a műanyagjával ( gondolom a súly miatt választották ) .
Kijelző : nagy méretű, szép képe van, de azt nem mondanám hogy túlságosan éles ... kicsit jobbra számítottam de ez más kérdés ... de tényleg jó ( nem közepes vagy sz*r )
A kijelző természetesen gyűjti az ujjlenyomatokat de ez az érintőképernyő velejárója.
Használat : bekapcsolás gyors, nekem a gyári feltöltött akuval kb 6 órát bírta, most fullra töltöttem. Igo szépen felment rá és látja is a holdakat szépen.
Az érintő képernyővel a viszonyom felemás : lehet hogy bennem van a hiba de hol reagál hol meg nem ( bekalibráltam ). Majd megszokom.
A virtuális bill számomra használhatatlan. Ujjal esélytelen de a cerkával is mindig (!) melléüt !!!
Nem értem ... majd szerzek egy nagyobb billt, biztos van.
A PC-vel szépen kommunikál, a másolás gyors rá. AVI-t próbáltam lejátszani vele ... a kép szép éles, hang nincs, biztos valamit még kell állítanom.
Zenelejátszó jó, hangja szép, rádió is szépen szól.
Tettem fel rá új témákat, kezdő létemre simán ment
Nekem ez a teló tökéletes társ csak még tanulnom kell mert nagyon sokat tud csak ki kell tudni aknázni 
Üdv : Gulyó
Bocs a nem szakszerű "review"-ért 
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard