Találkoztam már a MOBIOLA cég webcam nevű programjával - Symbianon és most más winmobile alatt is. Hát(-tal nem kezdünk mondatot
) nem volt nagy élmény, bár működött.
Ha rákeresel, egy trial verziót biztos találsz.... 
SAMSUNG Galaxy S-II
Laptop alkatrészek, Acer, Fujitsu, Asus stb. Érdemes benézni!
Wifi router, PCI wifi kártya, modem, 10/100-as hálókártya, kábelek. mondj árat vagy csere!
LEGJOBB ÁRÚ CSÚCSMODELL!! FULL FULL EXTRÁS Brutális Gamer NOTESZ!! 4 MAG, 8GB RAM, 8 Szál!!!
Kryon YAGI gyári wifi antenna + 5m szerelt kábel csatlakozókkal

Találkoztam már a MOBIOLA cég webcam nevű programjával - Symbianon és most más winmobile alatt is. Hát(-tal nem kezdünk mondatot
) nem volt nagy élmény, bár működött.
Ha rákeresel, egy trial verziót biztos találsz.... 
SAMSUNG Galaxy S-II

Sziasztok !
Tudnátok segíteni egy párnapja ujjra kellet raknom a Vistát vírus miatt .És most USB-el nem tudom szinkronizálni a gépet csak Bluetooth-al ez miért lehet már minden drivert felraktam (remélem)
és semmi. 
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

Konkrétan mit raktál fel?
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

Szia!
Samsung modem,Windows Mobil-eszközközpont és frissítést amit CD-n adtak hozzá.
[ Szerkesztve ]
PNA-kra jelent meg. PDA verzió már kész van, de még nem került boltokba. Jó, a neten már régóta fönnt van, csak az nem legális.
The Amazing Everyday

A webcamera plus elindult de kapcsolódásra vár és semmmise történik.:S

Sorry, én ahogy korábban írtam, a Mobiolát próbáltam, Webcamer-ról az e900 oldlról tudok. A Mobiolának ActiveSync-re volt szüksége és mindkét gépen a megfelelő szoftverre. Szerintem indít el valami alkalmazást, mondjuk a Skype-ot, hogy tudjon valamihez kapcsolódni.

Ateksoft oldalán írja h kikell választani hogy Webcamera Plus a webcam de msn-ben nemtudom kiválasztani:S
nekem oda kellene, neked ment msnben?

Nem használok MSN-t. De mégis valahogy így lesz... itt a használati
[ Szerkesztve ]

nemment így
mobiola-val hogy kell?
ott nemtaláltam leírást és active syncen nem kapcsolódik a programban , hibát írt ki
uanble to connect: the device is not paired with a PC
[ Szerkesztve ]

Húú de felgyűlt itt az infó 2 hónap alatt.
1. A hivatalos Rom frissítésnél látom még mindig nincs dárga hazánk, fejlemény?
2. TV kábel xar képével kapcsolatban azóta van változás?
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Ha jól emlékszem a Mobiola helpjét az Omnián keresd, települ a cab-bal. Amúgy nem hiszem, hogy részletes leírással segíteni tudnék, egyrészt szerintem más a konfigurációnk, másrészt én csak kipróbáltam, működött, de nem használom. Már nincs a gépen. Nálam XP alatt és wi-fi kapcsolattal működött és azonnal (csak a router IP-t kellett beírnom), szerencsére nem kellett hibát keresgélnem. Mazli.

Értem.
Nem indult a help mobioláról és wifivel nemtudok itthon kapscolódni rá.
Active sync meg megy de a programban meg hibát írt ki.
De másik webcamos program sem ment msn-el.
Inkább hagyom ezeket...

Üdv mindenkinek!
Egy kéréssel fordulok hozzátok...én is boldog tulajdonosa lettem 2 napja egy Samsung i900 Omniának és máris egy hibával vittem vissza egy GSM boltba..
Nem tudok fogadni semmilyen fájlt bluetooth-on pedig sikeres párosítás megtörtént és látják egymást a telcsik....Semmilyen telóról sem tudtam fájlt fogadni....TI találkoztatok már eme hibával...????
,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

igen, amikor átállítottam, hogy a 8Gb-re mentsen és rossz elérési utat adtam meg (angolul magyar helyett
)
Hr-t nyomtál? utána is szar volt?
[ Szerkesztve ]
s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

Távolítsd el a WMDC-t és rakd újra. Az eltávolítás és a felrakás után indítsd újra a gépet.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

Bent van a pipa az Átvitel-nél, az összes adat fogadása előtt?

Köszike!!!
Igen utána sem volt jó,visszavittem és azt mondták,hogy frissitik a ROM-ot...most lefekszem,mert a PC-m abban a szobában van ahol a 10 hónapos babám van és zavarja őket...holnap elolvasom a hsz.-kat..
)
...ja és melyik a legfrissebb ROM az Omniához??...javít-e valamit szoftveresen vagy sem?
...majd holnap délután következnek a többi kérdések..
))
,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

A kedvedért föltettem a notebookra, activesync - usb kapcsolattal. 1. Telepítettem a szoftvert a winXP-re a server alkalmazást, a kapcsolaton keresztül az omniára fölment a kliens. Ez után elindítottam mindkét gépen a progikat, és azonnal megjelent a főkamera képe a PC-n. Nem kellett semmit sem állítanom. Nem tudom nálad mi lehet a probléma. Ja igen, a help a PC-n maradt, ott olvasható.![]()
Win 98

The Amazing Everyday

Az Omnián felvett MP4 videót PC-én milyen programmal kell, lehet lejátszani? Nem röhögni, ha láma ... !!!
A kmplayer-erl. Mindent lejátszik külön codec pack feltelepítése nélkül. Magyarul is tud.
[link]
The Amazing Everyday

Gyakorlatilag mindegyik!
BSplayer,
Nero Show Time,
Windows Media Player,
stb... 

Köszönöm, töltöm, próbálom, nézem! Üdv! 

Polonic! KMPlayer nyert! Windows-om nem bírt vele. Winamp sem és Quick Timike se.
Helyes 
The Amazing Everyday

Érdekes, direkt kipróbáltam mielőtt válaszoltam volna és nálam mindhárom vitte amit leírtam.
Nekem most ez a három van fent, amiket írtál azokat nem tudom.

egyikőtök megoldása sem használt!
valami más megoldás valakinek?
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Köszi, nagyon rendben van ez a lejátszó.Default player címet azt hiszem megkapja 
"Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőttük."
Na, ha másnak is bejön elkezdem terjeszteni az imát
Nekem már régóta az. És tök jó, hogy nincs teleszemetelve a win mindenféle codecel.
The Amazing Everyday

Szia!
Kipróbáltam hogy eltávolítom a WMDC-t és újra telepítettem de mikor újraindítom a gépet és csatlakoztatom a telót elkezd keresni hogy új hardver csatlakozik a géphez és hibaüzenettel leáll.

Nálam azzal nyert, hogy leteszteltem problémás vidikkel, és azokat is vitte, nincs szükség vlc, nero showtime, mp11, mpclassic közötti váltogatásokra, illetve az mp3 hangminőség végre hozza az itunes szintjét.Még 1x köszi!
"Judit haja egy ideje korpásodott. Ezért lelőttük."

Nekem XP-nél csinált hasonlót. Azt csináltam, hogy manuálisan kitöröltem minden mappát bejegyzést (regisrty-ben is) ami az AS-hez tartozott és utána jó lett.

Jah, érdekes, hogy aránylag kevesen ismerik... nekem régen a bsplayer volt az alap, de már vagy két éve a kmplayer a tuti
A kezelőfelület egyszerűsége (viszont akár részletesen is be lehet lőni), na meg a codecek hiánya mind mellette szól 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

nem tudja valaki hogy miért nem másolja át a resco a kejboard-os fájlokat? hibát ír ki, hogy használatba van a fájl, volt már sr is úgy is próbáltam hogy nem a samus key volt az alapértelmezett?! ötletek?
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

leutánoztalak és ha nem pipáltam ki a cliens-t telepítésnél akkor alapból nemis tette fel telóra. Külön feltettem telóra is a cab-al. ( de ha kijelöltem a clienst akkor oda is felment magától)
elindítottam és semmi, ha active sync-re tennéma connect-et akkor hibát ír,
unable to connect: the device is not paired with a pc, tehát nem jó az active sync sztem valamiért a programhoz...
A help nemszól ilyen helyzetekről.
[ Szerkesztve ]

Lenne egy kérdésem:
HR után miket kell beállítani?
Mennyi szabad memóriám lenne, nem a program memória?
7MB lett a memóriát IGO kiírja működése közben, ho gy kevés a memória, még használtam vettem az omniát és tele lehet dolgokkal miket lese tudok törölni ,ezért érdekelne a HR.
kössz
HR után azokat amiket szeretnél, amiket átállítottál, vagy az előző tulaj átállított és úgy használtad. Fel kell telepíteni a programokat, stb.
HR után körülbelül 35-45 mega lesz a storage memó.
Egy megjegyzés mindenkinek: Kérem mellőzzük már a teló megnevezést egy pda-ra 
The Amazing Everyday

Polonic fórum társ!! Expert Shield csak screen védő vagy létezik az egész készülékre is? Üdv.

Kössz.
szóval nemkell semmitse beállítani , alapból lesz rajta win meg minden.
Csak képernyőre való. Szerintem fölösleges is egész testet védőt venni. 
GENUINO
Persze, hogy lesz win
De be kell állítani azért, csengőhangok meg ilyenek, e-mail fiókok, stb.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Kösz! Reméltem, hogy létezik a besárgulóson kívül más fullos esőkabát. Igy marad rajta a Brando szemüveg és a fekete szilikon bikini!
[ Szerkesztve ]

késza HR hihi emberi erőforrás menedzsment
jújj de ronda az alap menü 
[ Szerkesztve ]

today-t hogy telepíthetek fel rá?
HTCHome_Sami ezt feltettem és semmi:S

fóliát milyet érdemes tenni a kicsikére, és hol lehet kapni olyat a legolcsóbban!? 

Én Brando-t használok (Gyors bolti) : tökéletes. Expert Shield mint azt Polonic is javasolja, de úgy látom azt csak rendelésre. Nem tudom itthon kik forgalmazzák. Üdv.

Illetve nagyon tudom ajánlani a Martin Fields fóliát, ez is csak rendelésre, de gyorsan megjön - mondjuk ez a legdrágább is. Viszont adnak a kamerára is külön védőfóliát, és ez tényleg láthatatlan 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Genuino: szerintem téves következtetésre jutottál
Az activesync biztosan jó a Mobiolához, egyrészt írják, másrészt nálam is azzal ment. Ugye csak a kedvedért letöltöttem a progit, telepítettem, feltettem az Sctivesínc-et, összedugtam és működött. A notin XP van, 3-as szervízpakkal. Azt el tudom képzelni, hogy nálad valami történt az activesync kapcsolattal. Én mondjuk utálom ezt a programot, mert nem szeretem az olyan számítógépes programokat, amelyeknél a lényeges dolgokat az un. varázslók döntik el. Legyenek varázslók, rendben van, de engedjék meg a kicsit gyakorlottabb felhasználóknak, hogy maguk definiálhassanak minden paramétert.

úgyértettem én pda-mon szar az active sync valamiért a mobiolához
Új Today telepítése valahol levan írva? i900-on nemtaláltam:S
Expert shield-et rendelni lehet a weboldaláról szállítással együtt 10 $ alatt volt, igaz volt 20 %-os kuponom. Légipostával hamar ideért.
Itt megtalálható a kód: [link]
The Amazing Everyday