Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) kyru74 válasza oalex (#463) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

oalex:
Szia!
Spb mobil Shell a naptár részbe hogy tudom betenni a névnapokat az előző verzióban benne volt és most hiányzik :F

marci3:
oké megpróbálom

Viktor0610:
ezek szerint bele lehet törölni ha nem figyel az ember?

Három az egyben.
Használd a MOD-gombot, légy szíves!

[ Módosította: Viktor0610 ]

Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

(#504) kyru74 válasza marci3 (#499) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

semmi ugyan az a jelenség :(

(#505) Viktor0610 válasza kyru74 (#501) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szerintem simán előfordulhat, lévén (gondolom) a kártya, amin a program van, egy "sima" microSD-kártya.

...

(#506) Gulyo válasza kyru74 (#501) üzenetére

Gulyo
(tag)

Nem tökmindegy hány részben írja le ??? :F Ez olyan fontoskodás ... semmi értelme az ilyen moderációnak ... :F

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#507) erdoke válasza kyru74 (#494) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Hogyan csináltad azt a HR-t? Egyáltalán miért kellett csinálnod?

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#508) Fcsabi válasza maru (#495) üzenetére

Fcsabi
(tag)

Olvasd el figyelmesebben a 486-ost.

Van autód?
Szoktad nézni, mennyi üzemanyagod van?
Miért is? :F

(#509) kyru74 válasza erdoke (#507) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

hardveres újraindítást és ott memória törlést csináltam.

[ Szerkesztve ]

(#510) Skynet258 válasza kyru74 (#509) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Akkor jártam én is így, amikor letöröltem a magyarítást a gépről, reset után nem működött az IGO, ugyanezzel a hibaüzenettel.
Az nem lehet, hogy te is megváltoztattad a teló nyelvét (magyarról angolra például)?
Mondjuk akkor is újra kellene tudnod telepíteni szerintem, legalábbis nem hiszem, hogy csak magyar nyelvű telcsin működne - bár a frász tudja, hogy alakították a licencét a programnak :F

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#511) erdoke válasza kyru74 (#509) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A hardveres újraindítás nem egyenlő a Hard Resettel! A memóriatörléshez gratulálok, PC-n kártyaolvasóban nézd meg, mi van a mikroSD-n.

(#512) kyru74 válasza erdoke (#511) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

sajnos nincs a gépen kártya olvasom esetleg ha telót csatlakoztatom a géphez úgy tudom megnézni mi van a kártyán.

(#513) LS_Dani

LS_Dani
(újonc)

Lett Omniám! Elsőre télleg nagyon OK! Nem sok időm volt vele foglalkozni, de este lesz!
:C

(#514) silentkiller

silentkiller
(senior tag)

Érdeklődnék, hogy az i900-nál is csak bekapcsolt telefon modulnál megy a GPS? Teszteltétek már (szolgáltatói/független verzióknál)?

Azért kérdem, mert a T-s i780-nál a GPS csak bekapcsolt telefonnál működik (valószínűleg a GPSXtra miatt)

[ Szerkesztve ]

∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

(#515) Skynet258 válasza silentkiller (#514) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Itt is csak úgy megy.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#516) maru válasza Fcsabi (#508) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Értem én, hogy mire akarsz rátalálni? De annak amit csináltál szerintem semmi értelme, abból nem fog kiderülni mikor kell a töltőre tenni, hogy például bírjon még egy félnapot. Ahogy annak se lenne értelme, hogy abból próbálná kiszámolni valaki, hogy mennyire elég a üzemanyag, hogy az autót állóhelyzetbe járatná és néha ránézne, hogy ugyan mennyi benzin fogyott.

(#517) Fcsabi válasza maru (#516) üzenetére

Fcsabi
(tag)

Nem akarlak meggyőzni, pusztán egy kérdésem volt. De ha már nem érted az autós hasonlatot, még annyit engedj meg: ha az autót álló helyzetben járatod (alapjárat), elvárható, hogy az üzemanyagszint-mérő szépen fokozatosan megy le nullára. Ha azt látod egy alapjáraton járó autónál, hogy több mint fél tankod van, nem feltételezed, hogy néhány óra alapjárati működést követően minden bejelentés nélkül egyszer csak leáll (az üzemanyagszint-mérő pedig nem is megy le 60% alá).
Mindegy, hétfőn lesz még egy Omnia a közelemben, majd megnézem, az hogy viselkedik.

(#518) maru válasza Fcsabi (#517) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Ebben 100% igazad van. :R

(#519) LS_Dani

LS_Dani
(újonc)

Nekem van egy gondom! TurboSimmel mindenkinél jól müködik? Az akksikijelzés, tényleg érdekes, ha mondjuk félig van és kikapcsolom, majd egy perc mulva bekapcsolom, a töltöttség már csak negyedig ér!

(#520) Luser2000 válasza LS_Dani (#519) üzenetére

Luser2000
(senior tag)

a töltésvisszajelzés megbízhatatlanul működik az eddig ismert ROM verziók mindegyikén.

Sony Xperia S (6.0.A.3.73), Galaxy Tab 10.1 P7500 Android 4.0.3, MacBook Air 11 OS X Lion 10.7.4

(#521) Gulyo

Gulyo
(tag)

Hali!
Valaki próbálta már a divx lejátszóképességét ( kép-, hangminőség, akadozás ) ???
Ha igen ossza meg velünk :R

P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

(#522) outsiders válasza Gulyo (#521) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

[link] nézd meg ezen

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#523) Attila04

Attila04
(tag)

Megvan a kicsike, eddig remekül működik. Nekem az akksival sem volt gondom a töltéskijelzésnél. kb 20%-nál szólt először, hogy le fog merülni, utána még egy kis nyomogatás után kb. 10%-nál tettem fel tölteni.

Kérdésem is lenne: geocachinget próbált már valaki vele? Milyen progival? Hogy szuperált?

(#524) PyroS

PyroS
(senior tag)

Hello.

Használ itt valaki autós tartót az Omniához?Szeretnék rendelni egyet csak még nem tudom,hogy milyet.Szerintetek ez jó lesz?[link]

(#525) erdoke válasza PyroS (#524) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ebből kétféle van. A kisebbikben nem lehet tölteni az Omniát, mert mindkét irányban összerakva takarja a nyílást. A nagyobbikat vettem pont ott tegnap, az nem fogja/szorítja 100 %-osan, de picit hátra döntve talán még plusz szivacsot sem kell beleapplikálnom, nem fog kiesni. Viszont elkövettem azt a hibát, hogy a hosszabbik tartókart vettem meg (talán 24 és 26 centis van), gondolva arra, hogy a navim mögül előrenyúlva jó közel legyen. Még így is bőven elég lenne a rövidebbik, és azzal kevésbé lengene be az egész. Na persze így se vészes.

(#526) PyroS válasza erdoke (#525) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Köszönöm a gyors infót :R .Akkor én is a rövidebbet rendelem meg,szerintem az is elég lesz az Alfámba.Gondolom a HR1623 tipusú a nagyobb amibe lehet tölteni az Omniát.

(#527) erdoke válasza PyroS (#526) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajnos a típusszámot fejből nem tudom, de két általános célú PDA-tartó van náluk ebből a fajtából/gyártmányból, az egyik kisebb, a másik nagyobb. Illetve van még kétféle hosszúságú tartókar. A rövidebb kar és a nagyobb tartó tűnik jobb párosításnak. Legfeljebb ha nagyon lötyög a későbbiekben, ragasztunk bele vastagabb szivacsot.

(#528) PyroS válasza erdoke (#527) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Sajnos csak a neten keresztül tudom megrendelni.De majd megpróbálom kiböngészni,hogy melyik is lesz jó.Köszönöm :R .

(#529) No.01

No.01
(senior tag)

En is ilyet autostarto utan nezelodok, de ezek v.hogy nem az igaziak igy ranezesre... Irtam levelet a Samsungnak, h mikortol lesz mar vegre kaphato az autosszett, de eddig meg semmi valasz :((( meg varok egy kicsit csak megjelenik vagy eladja vki aki epp nyert egyetÍ! :B

(#530) PyroS válasza No.01 (#529) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Legszívesebben én is megvárnám a gyári Samsungos autós készletet de közben használnám az Omniát a kocsiba.Szóval amíg nem lesz gyári addig maradnak ezek.Úgy néz ki,hogy megtaláltam a nekem valót: [link] .Remélem ez jó lesz,ha nem akkor eladom valamelyik havernak :DDD .Ja meg egy ilyen gyári Samsung autós töltőt is rendelek mellé: [link]

[ Szerkesztve ]

(#531) Gulyo

Gulyo
(tag)

Tudnátok ajánlani szép bőrtokot az Omniához ? :R

(#532) marci3

marci3
(kvázi-tag)

én egy SE fekete velúr bőr tokot vettem, felülről csúsztatom be, pont méret, átmenetileg ez is jó, csak rá van irva sony ericsson

(#533) dzsega válasza erdoke (#457) üzenetére

dzsega
(lelkes újonc)

Nah nekem még mindig nem megy. :(
Amikor felrakod az SPBMobilShell 2.1-et akkor még csak 4 ikon van az alsó sorban ugye?
Mikor lesz 5, ill a felső sorban mikor írja ki a programs-ot?

(#534) Onion

Onion
(újonc)

Sziasztok!

Nem tudtok olyan programot ami a divx-es filmek lejátszásánál mellé csatolja a feliratot is??

Wifi nekem elég gyatra a telefonon, szinte fél percenként bontja a kapcsolatot.:(

(#535) LS_Dani

LS_Dani
(újonc)

Vett vki függő font és kifüggetlenitette-e már? Vagy Turbo-Sim-et, ki használ? És mit tapasztal? Válaszoljatok léci!

(#536) Onion válasza Onion (#534) üzenetére

Onion
(újonc)

Találtam egy korrekt ingyenes programot ami divx-re rárakja a feliratot és utána lejátsza a telefon...

http://www.pocketdivxencoder.net/EN_index.htm

(#537) Uzmany

Uzmany
(őstag)

Sziasztok, tudnátok adni egy linket a gyári autósszettről? Kerestem-kutattam, de egy árva képet nem találtam róla.
Köszönöm előre is.

®

(#538) Styleboy

Styleboy
(kvázi-tag)

Jó estét mindenkinek.Hát anyi gondom van,hogy ha van egy zenei album a telón és hozá megvan az album boritója is,akor azzal mit kel csinálni hogy a lejátszóban megjelenjen,mert atol hogy az album mapájába van másolva nem müködik.Segitségeteket előre is köszönöm.

"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

(#539) Andrewstarr válasza Styleboy (#538) üzenetére

Andrewstarr
(kvázi-tag)

Van egy progi itt, talán S2P a neve, amivel hasonló lesz a megjelenítés, mint
az Iphone-nál, az albumborítókat lehet lapozni.
Egyébként már többen ajánlották ezt a hasznos oldalt: www.i900.eoldal.hu

[ Szerkesztve ]

Andrej (Andrewstarr felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van :)

(#540) duli válasza Uzmany (#537) üzenetére

duli
(tag)

Én ezt találtam, de jöhetne már felénk is ilyesmi.

(#541) erdoke válasza dzsega (#533) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Talán ha a beállításoknál kipipálod a "Professional"-t, akkor mutat többet. Nekem mindig is ott volt a Programs fül középen. :F

(#542) Styleboy

Styleboy
(kvázi-tag)

Köszönöm a késői válaszokat.Hát sajnos ugy tünik roszul irtam le a problémámat.A zenelejátszó program megvan,fentvan és kiválóan müködik.Mind a gyári mind a S2P.Csak van egy olyan problémám vele, hogy mondjuk megvan egy előadónak egy albuma.Na és a boritó képet is bemásoltam az albumba,hogy akor valószinüleg mikor megynyitom a zenelejátszót akor már az albumboritóként meg fog jeleneni.De ez nem igy történik.Se híre hogy anak az albumnak lene boritóképe. :F Vagyis a kérdést újból feltéve,mi a megoldás erre a problémára hogy megjelenyen az albumboritó.Vagyis a képet hova kell másolni.Ja a kép ugy van elnevezve ahogy a mapa.Szóval már nem tudom mi tévő legyek.Segitségeteket előre is köszönöm.További kellemes reggelt mindenkinek.

"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

(#543) PyroS válasza Gulyo (#531) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Hello.
Én egy ilyet tokot vettem: [link].
Ha jól emlékszem 2990Ft volt.
Így néz ki: [link] , [link]

(#544) Gulyo válasza PyroS (#543) üzenetére

Gulyo
(tag)

Jól néz ki ! De hol vetted, bár lehet hogy látnom kéne a linken, de nem látom :))
Üdv !
( ... mondjuk még a telóm nincs is meg ... :DD )

(#545) PyroS válasza Gulyo (#544) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Egerben a Tescoban van egy kis mobiltelefonos bolt,ott vettem.Csak azért linkeltem be,hogy ez jó az Omniához méretben.Esetleg keress olyan boltot a környékeden ahol van Case Logic termék.

(#546) Gulyo

Gulyo
(tag)

Ez megér 10 USD-t nem ? [link]

(#547) PyroS válasza Gulyo (#546) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Szerintem ez jobban néz ki :[link].Igaz ehhez kell ez is :[link]

(#548) maru válasza Styleboy (#542) üzenetére

maru
(fanatikus tag)

Hali!
Windows Media Player-el kell szinkronizálni a zenéket. Ha ott van beállítva album borító, akkor a teló megfogja jeleniteni.

(#549) dzsega válasza erdoke (#541) üzenetére

dzsega
(lelkes újonc)

Fú én ilyent nem találok... Nem értem, hogy miért nem működik nálam rendesen.
Biztos bennnem van a hiba :W

(#550) Bulitt

Bulitt
(őstag)

üdv mindenkinek

i900 fan vagyok és vennék is egyet, de... felhívtam t-mobil ügyfél szolgálatot és ott se tudtak infóval szolgálni hogy lesz e a kínálatban. Ezt már korábban kérdeztem, de valakinek valami infó megjelenésről? :R

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.