Megnézed a routerben. Nyilván előbb fel kell oldani a biztonsági korlátozásokat, hogy a telefon csatlakozni tudjon. Miután kimásoltad a címet, újra engedélyezheted a WPA-t és/vagy MAC-szűrést.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
Megnézed a routerben. Nyilván előbb fel kell oldani a biztonsági korlátozásokat, hogy a telefon csatlakozni tudjon. Miután kimásoltad a címet, újra engedélyezheted a WPA-t és/vagy MAC-szűrést.
Eltávolítottad te az Intellisync-et a programok közül, ahogy mutattam? Egyébként a windows könyvtárban vannak cab-ok, amikkel lehet próbálkozni.
Hálózatot úgy tudod letiltani, ha Settings\Connections\Connections alatt törlöd a modemet.

Útvonal a wi-fi mac címéhez:
Főmenü--->Beállítások--->Rendszer fül--->Verzió ikon
és alul látni fogod a MAC adress-t.
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
A hálózat letiltásához van egy kis spéci kis app, az a neve, hogy NoData. Ha rákerestek a nodata.cab-re, azonnal megtaláljátok. Külön lehet paraméterezni a letiltandó GSM alapú netkapcsolatokat.

Remélem nem haragszotok meg rám, hogy ilyen sokat kérdezek
.
1. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a témát, hol tudnám megszerezni a telóra?
2. Valaki tett-e már témát rá?
3. A téma felrakás, nem jár-e garanciavesztéssel?
4. És egyáltalán, ez a téma legális-e?
5. Hogyan tudnám feltenni a témát, ha a fenti dolgok mind megfelelnének?
Itt a téma, amit szeretnék rátenni, a telóra. Ha valaki használja már akkor nagyon szívesen fogadom a tapasztalatokat
[link]
[ Szerkesztve ]
TDU Nick: [HUN]ZFD
1. Úgy hívják, Spb Mobile Shell.
2. Igen, sokan használják ezt vagy a Vito Winterface-t.
3. Nem.
4. Ha megveszed, legális, ha lenyúlod, akkor nem az.
5. Letöltöd az Spb Software-től a Mobile Shell-t, vagy a Vito Technologies-től a Winterface-t, majd telepíted és kipróbálod, 14 napig ingyenesek. Utána eldöntöd, ér-e neked 30 ill. 20 dollárt, majd ennek megfelelően jársz el.
Nálam egyébként így néz ki:

Nagyon király

Egyébként ezen az oldalon is van egy ehhez hasonló téma. Ez sem ingyenes? Mert látom csak adományokról írnak, árat nem látok sehol sem 

Sziasztok. En is megcsinaltam ezt a mobil shell cuccot az omniamra, es nekem is van egy nagycsomo temam mar. Nekem olyan most hogy van az uj temam pluszz megvan meg a regim is es tudom valtogatni ugy ahogy a videon is latszik amit belinkelt egy srac nemreg. A gondom az amit mar regota megszeretnek csinalni a telon az az hogy van az alap tema az omnian es azt megcsinalni olyanra hogy igy lehessen az ikonokat mozgatni, plusz a fomenu ikonja is kint legyen mint mikor megvettem a telot es ilyen oldalsav legyen, mint a videon, ezt hogy tudom megcsinalni? a masik gondom meg az hogy eloinditok egy alakalmazast a telon mint pl a touch playert hallgatom a zenet es elteszem a zsebembe a telot rateszem a billantyuzarat es mihelst ratettem a billentyuzarat a telefon lerako gomb hosszas megnyomasaval. kilep automatikosan a menube. ez miert lehet? eleg idegesito szamomra. valaki ha tud megoldast kerem irja meg. koszi
Tegyél fel egy szoftveres billentyűzárat, amit szénné lehet paraméterezni. Ajánlom az S2U2 használatát, ingyenes.
Téma ügyben nem tudok segíteni, mert eléggé vizuális típus vagyok, és nem igazán ötlik fel elpőttem, mit szeretnél. Mintha nem is igazán értenéd, hogy mi az a Today screen, mit csinál a Mobile Shell, stb. Ez az első PDA-d?

ezt mégegyszer légyszi, mert nem értem mi a kérdeésed?
!!!Légy jó mindhalálig!!!

ez ugyan az!!
A már sokat említett SPB mobile Shell + Mikibest skins (erdöke is nagyon jól ismeri)
az spb az nem ingyenes, a hozzá való skin-ek viszont igen.
Ha egykicsit vissza nézel (modjuk ennek a forum témának az első oldalát, akkor nem kell anyit kérdezned), de ez csak egy javaslat. Az első 20-30 hozzászólásban ott van minden lényeges link és infó. És akkor elnézést sem kell kérni, hogy sokat kérdezel, mert a legtöbb kérdésedet fel sem kell tenned.
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!

Üdv all
Nem tudja valaki mikor lesz kapható T-nél? 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com
Én is rájuk várok... Óránként nézegetem a honlapjukat, hogy mikor jelenik meg rajta. 
mód: Mondjuk mindkét i900 topicot is figyelem ezerrel, hogy mire meglesz a teló, minden okosságot tudjak róla. Úgyhogy írjátok csak a tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
http://creationart.hu/

idióta iphone megakadályozta a betörését 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Van olyan hogy a hatalmas T rossz lóra tesz! Sajnálni, nem fogom őket, ha nem haragudtok! 

Nem tett rossz lóra
az iPhone-t viszik mint a cukrot ... ( mellesleg én is Omniás leszek a héten
) Na üdv ... 
P35/DS4 ~ E8400@4000 ~ Xigmatek S1283 Red Scorpion cooler ~ a-data 2x2 gb 800+ ~ Gigabyte 9800 GX2 ~ WD Raptor 160GB ~ Logitech Z-5500 ~ X-fi Gamer Fatality ~ Enermaxx Liberty 620 ~ Samsung 2493HM ~ Logitech G25 ~ Razer Lachesis ~ ZBoard

Pont azt mondom, hogy rossz lóra, azért ha abból a szempontból vesszük, hogy egy jó, vagy egy jobb, telefon mellett, dönt a T, most alászaladt. Az, hogy a másikat viszik mint a cukrot, nem csodálkozom. Rengeteg a sznob. Amugy már a héten nekem is lesz Omniám. Csak az idegesit, hogy marhára esik az ára. Lassan annyiba fog kerülni mint az N95 8 GB-m. De ennek én csak örülök, amugy is lépnem kell. Mindig is WM telefonom volt, még akkortól amikor még csak a Windows CE létezett. Büszke hagyomány. A WM-es telefonokat mindig bizgentyűzni kell, amit élvezek. Ha pedig elrontom, és ideges leszek, annak is örülök, mert eléggé ingerszegény környezet vesz körül néha. 

Egy pár olyan linknek mindenki örülne, amelyekben ingyenes alkalmazások vannak az Omniához. Valaki linkelt is egy olyat ahol van sok, de abból 90%, fizetős. Tudtok ilyeneket? Akár crack-es is ok lehet. Szerintem aki ilyet fel fog tenni, itt a fórumon IstenCsászárként fogják tisztelni, nevét generációkon át emlegetni fogják, pár év mulva történelem órán róla tanulnak majd gyermekeink! 

Sziasztok! A témában ez a legjobb topik, gratulálok a hozzáértőknek!
Elvileg ma délutántól én is Omnia tulajdonos leszek, remélem lesz egy-két új és hasznos kérdésem, később pedig mégtöbb segítő válaszom!
Szép napot mindenkinek!

igen ez az 1. pdam. szerettem volna egy jo temat felrakni a telora. feltettem eloszor a mobile shellt megcrackelve, maj letoltottem a hozza jaro skineket. sajnos nem vagyok meg benne ebbe a tameba nagyon

Nekem van két címem is, ahol dögivel vannak programok is és játékok is, amikor épp időm engedi, szoktam is próbálgatni őket, nagy részük ok. A probléma, hogy erősen warez jellegűek az oldalak, és rosszul tudod: ezen a fórumon a crack nem ok 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **
Illegális tartalmakra itt a fórumban még hivatkozni is tiltott.
Ingyenesek közül amit ajánlok (és köszönet azonak, akik nekem is ajánlották őket!):
Spb ScreenShot 1.6.0
pmClean
Total Commander for Pocket PC
ClearTemp
S2U2 (hozzá nyelvi csomag és óra csomag.)
Slide2View
TCPMP ill. hozzá codec pack.
Pocket RAR
Task Manager 3.1
A fentiek nagy része egyébként ebben a válogatásban megtalálható. AZ oldalon sok egyéb hasznos információt is találtok.
Kifelejtettem a mentésekhez a PIM Backup-ot.
Ha erre jár egy moderátor, beleszerkeszthetné az előzőbe. 
Illetve hogy ezeket mind próbáltam, és kiválóan működnek az Omnián!
[ Módosította: Viktor0610 ]

Köszönöm szépen!
Már én is olvastam, ezt az i900-as oldalt és láttam rajta pl. a Dice programot( ez nagyon tetszik
) Csak azt nem tudom, hogy tudnám feltenni a telóra
Tudna valaki segíteni? Valamint láttam az S2U2-t. Arról eltudná nekem mondani valaki, hogy mi az? Mert én arra gondoltam, hogy csak a Billentyűzárat teszi rá + teljes képernyős hívókijelzés ( ???????) , de sztem tévedek
Előre is kössz, és bocs a tudatlanságomért, de nem nagyon látom át ezeket a dolgokat 

Lenne egy kérdésem aktív Omniás barátaimhoz:
Az akksi töltöttség kijelzés nálatok hogy működik? Nekem sokáig 100%-ot mutat, majd viszonylag rövid ideig a 80% jön, majd a 60%. Itt viszonylag sokáig bírja, aztán minden bejelentés nélkül kikapcsol.
Nálatok is így van, vagy követhetőbb az akku "fogyása"?.

Szia!
Én általában a tápellátási menüpontban szoktam megnézni. 

Megtisztelő lenne, ha kifejtenéd.
Én -úgy gondolom- elég részletesen leírtam a problémám.

OK-OK bocs 
Na szóval:
Én itt szoktam megnézni:
Start menü-> Beállítások-> Rendszer (Lent alsó fülön)-> Tápellátási beállítások
SRY és remélem tudtam segíteni
![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezen egy kicsit én is meglepődtem. Mintha nem aktualizálódna rögtön
a visszajelzés az aksiról. Arról már tapasztalt PDA-ás kollegák kioktattak itt, hogy
nem kell meglepődni az állandó töltésről, ehhez hozzá kell szokni.
Azt hiszem full aksiról kezdve 2-3 óra igen aktív nyomkodás, + wifi és net, meg persze
a kijelző állandóan ment, és lemerült
Ha jól láttam 1000mAh -s aksi van benne, felvetődött bennem a kérdés, hogy
nem e lehetne szerezni valami nagyobbat?
Andrej (Andrewstarr felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van :)

Valahol itt ajánlottak egy kis progit, ami azt hiszem kiírja százalékban is a főképernyőn
az aksikijelzésnél.
(#483) Andrewstarr válasza Andrewstarr (#481) üzenetére

Javítok: 1440 mAh-s az aksi.
Ebben a tesztben kicsit
más az aksi idő, bár itt nem használtak wifit.
Idézem:
"50,3 órát bírt a készülék bekapcsolva, közben 83,2 perc beszélgetés, 30 perc GPS, 10 perc BT után merült le a készülék annyira, hogy kikapcsolt."

Ez a kérdésem még mindig él

Lehet hogy ennyire félreérthető vagyok? 
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy hol nézed a töltöttséget, hanem hogy mit látsz ott. Annyira azért nem vagyok fapad...
(ajánlok egy gyorsabb módszert: a jobb felső sarokban az indikátorra kattintasz, rögtön oda jutsz...
)
[ Szerkesztve ]

Igen, a 2,5-3 órás folyamatos képernyőzés leüríti az akksit, ez szerintem nem is problem. Viszont a múlt héten olyan tesztet csináltam, hogy teljes flight módban volt a teló - míg el nem felejtem előtte teljesen feltöltöttem -, és a reggeli két ébresztésen kívül semmi másra nem is használtam. Naponta kb négyszer-ötször felébresztettem, megnéztem a töltöttséget, majd gyorsan alvóba is küldtem. Kb a negyedik napon reggel azt láttam, hogy a töltöttség 80%. Úgy adódott, hogy el kellett mennem, és csak este felé értem haza. Próbálom éleszteni a kicsikét, semmi. Csontra le volt merülve.
Nem gond ha naponta tölteni kell, a gond az, hogy a töltöttség jelzőre nem lehet hagyatkozni.

Igen, a "Batti 2.4"-et feltelepítettem, aranyos progi, ajánlani tudom mindenkinek. A százalékokat is az ő jelzéseiből írtam.
A poén, hogy alapból a jelzései: 30%: alacsony, 10%: kritikus, 5% lemerült riasztás.
No az Omnia úgy múlik ki, hogy soha, semmilyen riasztást nem kapok (mint említettem a "hirtelen halál" előtt még 60%-ot mutat).
Azért érdekelne a dolog, mert ha mindenkinél így működik, van remény arra, hogy valami szoftverfrissítés megoldja a problémát. Ha nem, akkor vagy telefon, vagy akkumulátor problémám van.

"Csak azt nem tudom, hogy tudnám feltenni a telóra"
Ha pendrájvként kapcsolod össze a gépeddel, akkor csak simán másold be valahová. Aztán az Omnián az intézőből keresd meg, és indíthatod.
Hatalmas poén, egy ideig lehet vele villogni.
A másik kérdésben sajnos nem tudok segíteni.
Örülök, hogy a külön egymásután küldött hozzászólásokra külön hozzászólásokban válaszoltok, ezt lehetőség szerint mellőzzétek, legyetek szívesek... 
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
...

Kössz szépen, és elnézést, hogy félreértettelek

Azt hittem, így áttekinthetőbb. 
Meakulpa (vagy hogy írják).

És ennek egyébként mi értelme?
Használom - lemerül - feltöltöm, vagy meg se várom, hogy lemerüljön és feltöltöm. Mit kell azt állandóan nézegetni, hogy hány %? Nem mindegy.
Neki az a gondja, hogy nem tudja, mikor rakja fel töltőre, mert 60% után mindjárt kikapcsol, aminek valószínűleg nem így kellene működnie, és titeket kérdez, hogy nálatok is így működik-e, vagy vigye vissza garanciába. Amúgy szerintem is áttekinthetőbb, ha minden hozzászólásra külön válaszol, ha én is kérdezek valamit, akkor egy pörgősebb topicban csak azt keresem, hogy a hozzászólásomra érkezett-e válasz.
http://creationart.hu/

Sziasztok! Ma csinálnom kellet egy HR-t a gépen és az iGO8-at azóta nem tudom felrakni először ezt írja ki: The application failed to start last time.Do you want to reset to factory defaults and lose all your Pois, tracks and settings? felajánlja igen-nem utána ha bármelyikre is rákattintok Error : Program application database cannot de found. Please insert original application SD card. 
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

Értem én a gondját, csak nem normál használat mellett (és ez tesztelgetés szerintem az), nem lehet elvárni, hogy normál információkat mutasson.
[ Szerkesztve ]
Feltelepítetted az iGO8 programot? "Simán" a kártya behelyezésével, vagy egy fájlkezelő segítségével, utólag a memóriakártyáról (Storage Card), a 2577 nevű mappában található Autorun.exe elindításával.
...

először simám a kártya behelyezésével próbáltam de semmi utána memóriakártyáról (Storage Card), a 2577 nevű mappában található Autorun.exe elindításával is porobáltam de semmi
esetleg lehetséges hogy valamit letöröltem a kártyáról?
[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

Aki free progikat keres itt nézelődjön: [link]
Bal oldalt vannak a kategóiák!
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

igo8-on belül töröld a save könyvtárat.
Előfordulhat, hogy törlődött valami.
...