Sziasztok!
Én kezdtem el előbb a hozzászólás írását, de közben ZFD kollega megelőzött.
Problémám hasonló az övéhez. Pannonnál vásárolt készülékről van szó, legális iGO8-cal.
Ti hogyan tudtátok használni az iGO-t? Én betettem a telefon memóriakártya-tartójába, bekapcsoltam a telót, de semmi... Se Today képernyőn, se Programok között, se beállításokba, sehol nem látja. Lehet telepíteni kéne? Azt olvastam, előre telepített programról van szó, megjelenik a Today képernyőn, nem kell vele bajlódni.
Az az érdekes, hogy a telefon felismeri a memóriakártyát. Látja a tartalmát.
A "Túl a barátságon" cikk forumában olvastam, hogy a memkártyán 2577 mappában van az autorun fájl, és ezt indítsam el. Viszont nekem nincsen ebben a mappában semmilyen autorun. Se fájl, se mappa. A teló intézőjében természetesen bekapcsoltam az "Összes fájl" opciót. Az autorun-t még a PC se látja TotalCommander alól, szal valszeg tényleg nincs.
Mit lehet ilyenkor tenni? Pannon ügyfélszolgálatánál egy kedves hangú ifjú hölgy nagyon illedelmesen küldött el a picsába, hogy ők ilyen problémákkal nem foglalkoznak, forduljak a Samsunghoz. Na de nem a készülékkel van a gond (feltehetőleg), hanem azzal a memkártyával, amit a Pannontól vásároltam. Vagy rosszul gondolom? Kit illethet a garanciális "javítás" (jelen esetben gondolom egy új memóriakártya) költsége?
Hogy ne csak kérdezzek, WiFi beállítása:
Start menü -> Beállítások -> Kapcsolatok (alsó fül) -> Kapcsolat kezelő
Start menü -> Beállítások -> Kapcsolatok -> WLAN
Ízlés szerint válogass 
Előre is köszönöm szépen!
Zoli.
Szabó Zoltán - http://www.SuDe.hu