Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4001) sbazsi válasza Viktor0610 (#4000) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

még mindig az ékezet miatt.
mit tudok tenni?

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#4002) Viktor0610 válasza sbazsi (#4001) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Milyen szolgáltatóval használod?

...

(#4003) petib válasza gabor977 (#3959) üzenetére

petib
(lelkes újonc)

sziasztok!

ezeknél a skineknél telepíteni kell valami egyéb programot is ahhoz, hogy a kül. almenük is hasonló kinézetűek legyenek?

(#4004) sbazsi válasza Viktor0610 (#4002) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

vodafone

Eladó cuccok: http://bit.ly/gyopTo | Ha hirdetés ügyében írsz, tényleg olyan megterhelő megírni, hogy miről van szó, hogy ne kelljen barkóbázni???

(#4005) Viktor0610 válasza sbazsi (#4004) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Megtaláltam a probléma forrását.
Amennyiben WAP-alapon értem el az oldalt, nekem is krix-kraxos volt, viszont, ha a Vodafone GPRS kapcsolatot használtam (az APN internet.vodafone.net, nincs proxy, csak a "This network connects to the Internet" előtt van pipa), hibátlanul bejött.
Fontos, hogy ez az előfizetéses beállítás, feltöltőkártyás használat esetén lehet eltérés az átjáróban.

...

(#4006) sbazsi válasza Viktor0610 (#4005) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

csatlakozás: vf live.
gprs.

most megint nem yo.
nálam 3 féle csatlakozást ajánl fel a teló: vf internet, vf live, vf mms.
ebből a vf live-ot használom, mivel csak wap előfizum van.
megnéztem vf internet is rosszul jeleniti meg. mit kell állítanom?

más: az opera továbbra sem találja magát automatikusan. mármint a netet.
fent van a nodata.cab. azzal letiltom/engedélyezem a wapot. és utána még az operaban is kell állítani. tehát még mindig visszasirom az e51-et ebből a szempontból, ami minden egyes internethez csatlakozás előtt megkérdezte, hogy mit szeretnék használni. és nem kellett két külön helyen állítgatni :W :W

(#4007) sbazsi

sbazsi
(PH! kedvence)

közben még néhány kérdés:
lehet a telefonról nyomtatni?

tv/dvd/egyéb távirányító program létezik rá?

pc távirányító, vagy pchez egérként működő progi?(pl a tv mellé teszem notit, és az wireless egér 1-2 m-re müxik csak, a bluetooth meg megy messzebbről is, ami arra bőven elég, hogy a telefon idejére pause-t nyomjak... :D )

a lámpát milyen hivatkozással lehet bekapcsolni? az egyik samsung today képernyőn lehet csinálni, ezt szeretném egy tetszőleges helyről indítani.

hogy lehet nagyobb méretű képet hozzárendelni egy contacthoz? feltettem rá kb 800x600 - 1024x768 méretű képeket, és amikor hozzárendelem egy contacthoz, akkor ezeknek veszi egy kicsinyített mását. fenn van az inesoft caller id progija, ami egész nagy képet tesz ki a hívórol, de sajnos elég rossz minőségben, látszik, hogy valami bolha képet nagyít...

amit kirakok a today képernyőre, az normális, hogy csak soft reset után jelenik meg?
spb mobile shell, óra, samsung widget, stb...

ezt egyénként kényszerűségből tettem fel, más megoldást egyelőre nem találtam a beérkező hívásnál a soft key eltüntetésére, ha van más módja, örömmel veszem.

Egyébként nem értem, miért nincs az első hsz-ben a kezdőknek egy "faq" vagy hogyan kezdjünk, mint ahogy az oly sok topicban benne van...

(#4008) Viktor0610 válasza sbazsi (#4006) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben csak WAP-előfizetésed van, szerintem az lesz a baj.

Az adatkapcsolat-problémára nem tudok megoldást, mert nálam állandóan megy a GPRS-net a gépen. :D

...

(#4009) Petike125

Petike125
(újonc)

Sziasztok!

Én is Omnia tulajdonos lettem. :)
Nagyszerű a készülék, nagyon tetszik. Könnyen hozzászoktam, minden fasza.

Egy dolog azonban nagyon irritál és jó lenne ha lehetne vele valamit kezdeni.
Sms írásnál a "Telefonbillentyűzet"-tel szeretnék SMS-t írni, de ékezetek csak másik oldalon vannak, a szimbólumoknál. Ez, hogy 85helyre kell kattintanom 1 ékezetes betűért, kicsit zavar.
A billentyűzetes megoldások meg azért nem tetszenek, mert túl aprók a betűk és cerka nélkül semmi esélyem, hogy eltaláljam a helyes betűt.

Szóval a kérdésem az, hogy nem lehet-e valahogyan beállítani, vagy valami más progival megoldani, hogy az amúgy tökjó "Telefonbillentyűzet" dologban ékezetek is legyenek? Tehát ha elkezdem nyomogatni, akkor ugyan úgy viselkedjen mint egy normális telefon. abc után jöjjenek az ékezetek stb stb.

üdv

Peti

(#4010) polonic válasza Petike125 (#4009) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem fölösleges az sms-be az ékezet. Ez unicode módban menne, ez nagyon lerövidíti az sms-t, és lehet, hogy meg sem jelenik normálisan annak, akinek küldöd

The Amazing Everyday

(#4011) Viktor0610 válasza Petike125 (#4009) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Minekután az általam favorizált PocketCM Keyboardhoz nem találtam i900 skint, megnéztem a tudásbázisnak is tekinthető i900.eoldal.hu oldalon. Ezt találtam.

Érdekes, hogy az "SMS-kompatibilis" ékezetek nincsenek benne...

[ Szerkesztve ]

...

(#4012) Petike125 válasza Petike125 (#4009) üzenetére

Petike125
(újonc)

Eszeveszett gyorsasággal meg is találtam a megoldást.
Mindig így van ez :) megírom fórumban a problémám és rögtön rájövök

Főmenü>Beállítások>Adatbevitel>telefonbill-opicók>Nyelv: cseh vagy finn

és így ott vannak az ékezetek :)

(#4013) 3lm0 válasza Volkov (#3990) üzenetére

3lm0
(újonc)

Sajnos azt nem tudom hogy kijelzőt hol kaphatnál olcsóbban, esetleg nézz szét magyar és külföldi aukciós oldalakon, hátha. Vszont tudok adni teljes servizkönyvet szétszerelési és kapcsolási rajzokkal.
[link]

Sok sikert.

"Unalmas egyedül a nyeregben mióta megdöglött a ló"

(#4014) Petike125

Petike125
(újonc)

Nah akkor még pár apróság :)

1. Mekkora képet kell pc-n kreálnom, hogy az Omnián háttérnek berakva tökéletesen jó legyen? 400x200?

2. Maximum Mekkora felbontású videót tud lejátszani? És feliratot kezeli?

3. A be-és kikapcsolás hangot hol tudom kikapcsolni? Idegesít egy kicsit a gyári hang... :)

Aztán egy másik érdekes jelenség történt. tegnap a "My Storage"-be beraktam 400db mp3-at (kb 2GB)
Beraktam lejátszási listába az összes számot, hogy véletlenszerű lejátszásban mind a 400számból tudjon válogatni. Működött is faszán, de próbálok fényképezni és azt írta, hogy minimum 5mega hely kell egy kép készítéséhez :O
Megnéztem a memóriaállapotot, és tele volt :O 0MB szabad hely volt a My Storage-ben...
Nem értettem a dolgot. Fogtam intézőben és kitöröltem a My Storageben létrehozott Music mappát. Egyből maximális szabad hely lett. Rohadtul nem értem mi történt, pedig csak 2giga zenét raktam fel... (8gigás verzióról van szó)

Vajon mi lehetett a probléma? Más már tapasztalt ilyet?

(#4015) vertesy

vertesy
(újonc)

Egész ügyesen rakja össze az Omnia a panoráma képeket. Nincs valami trükk arra, hogy ne csak 320x240-es darabokat tudjon illeszteni, hanem kicsit jobbakat is?

(#4016) Skynet258 válasza sbazsi (#4007) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Nyomtatás: most kipróbáltam, hogy összekötöm PictBridge interfészen keresztül a níomtatóval, de nem ismeri fel, sem USB host módban, sem AS módban. Gondolom így értetted, legalábbis másként nem tudom értelmezni a nyomtatás kérdését.
Távirányító nincs rá, mivel nincs benne infra... anélkül meg nehéz lenne.
Lámpát a hangerő gomb hosszabb nyomva tartása után lehet bekapcsolni, menüben állítható ez az opció.
Amit kiraksz a képernyőre, annak kis idő múlva meg kell jelennie, nem kell hozzá reset.

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#4017) erdoke válasza sbazsi (#4007) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

"lehet a telefonról nyomtatni?"
Mindenekelőtt nem telefon, hanem telefonos PDA.
Ha van a nyomtatódhoz WM 6 driver, és feltetted a PDA-ra, akkor biztosan tudsz nyomtatni...

"tv/dvd/egyéb távirányító program létezik rá?"
Létezik WM-ra, de mivel infra nincs a készülékben, nehezen bírható működésre...

"a lámpát milyen hivatkozással lehet bekapcsolni?"
Beállítások\Személyes\Gombok => FlashLight fül.

"hogy lehet nagyobb méretű képet hozzárendelni egy contacthoz?"
Mi értelme van a kijelző felbontásánál nagyobb képeket hozzárendelni? Nekem a 240x320 és 240x400-as képekkel az S2U2 és az Inesoft Phone is tökéletesen működött/működik.

"amit kirakok a today képernyőre, az normális, hogy csak soft reset után jelenik meg?"
Nem, valami program bekavar nálad.

"ezt egyénként kényszerűségből tettem fel, más megoldást egyelőre nem találtam a beérkező hívásnál a soft key eltüntetésére, ha van más módja, örömmel veszem."
Ha az Inesoftban a "classic" skint választod, akkor nincs felvevő/lerakó soft gomb.

"Egyébként nem értem, miért nincs az első hsz-ben a kezdőknek egy "faq" vagy hogyan kezdjünk, mint ahogy az oly sok topicban benne van..."
Amiket leírrtam most, többségükben vagy a felhasználói útmutatóban, vagy a topikban, vagy az i900.eoldal.hu-n megtalálható. Először kellene olvasgatni, menüket bújni, csak aztán panaszkodni...

Szerk: Lemaradtam, de alaposabb voltam, úgyhogy marad. :)

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#4018) erdoke válasza Petike125 (#4014) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

1. Ha elforgatva is normális képet akarsz, akkor 400x400-ast.

2. Amekkorát elbír a processzor. Szokványos netes avi-kat állítólag simán viszi, főleg ha XScale-re állítod. Felirat program függő, kb. olyan a kérdésed, mintha a Vistáról érdeklődnél hasonlóan. :F

3. i900.eoldal.hu-n leírva a "trükk"

Touch Player bizonyos verziója szokta szétqrni a tároló fájlrendszerét, ne használd.

(#4019) lasarus1988 válasza Petike125 (#4014) üzenetére

lasarus1988
(tag)

1. 400*240 vagy 240*400 az Omnia felbontása

2. Ha nem csal az emlékezetem akkor még a 720p-vel is elboldogult, de ebben nem vagyok biztos

3. A windows mappából töröld ki a PowerON_szolgálatót.wav-ot illetve a PoweOFF_szolgáltató.wav-ot

4. Igen ilyen jelenséggel már találkozott más is, de nem emlékszem mi volt a megoldás. Keresd vissza.

SZERK.:

3. létezik egy néma fájl amit ha ugyanerre a névre nevezel át akkor azt fogja használni (utóbb világosítottak fel hogy ténylegesen nem törölhető, de felülírható)

[ Szerkesztve ]

Samsung S8500 - Wave (XXLC1)

(#4020) erdoke válasza Petike125 (#4009) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Vannak módosított Samsung billentyűzetek, illetve fizetős, akár full screen ékezetes billentyűzetek is, ahol nem kell sokat nyomkodni az ékezetekért, és még a gombok mérete is emberi. Referencia a szokásos: i900.eoldal.hu

lazarus,
Azok a fájlok a ROM-ban vannak, nem lehet őket "kitörölni". Viszont (látszólag) felülírhatók, és ilyenkor a WM az újabb fájlt használja.

Az ékezetes SMS témához: A fordítva dőlő á, í, ó és ú átmegy SMS-ben, ha valaki összekínlódik egy ilyen billentyűzetet, használja egészséggel.

[ Szerkesztve ]

(#4021) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Spb Phone Suite a téma. Be van állítva a notifications, hogy 5 percenként hanggal és rezgéssel jelezze a mulasztott eseményeket, de ebből csak a hang valósul meg. Miért nem akar rezegni :W Összefüggésben lehet a buggal a romban? HHC rom. Valahol olvastam, hogy van ebben egy bug. Be van állítva a rezgés típusa, de híváskor csak egyfolytában rezeg. Nos szerintetek?

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#4022) sbazsi válasza erdoke (#4017) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

tudom, hogy így lehet bekapcsolni a lámpát, de van-e rá valami program? úgy értem amit elindítok. pl ha ki akarnám tenni soft-key-be. vagy spb menübe...
nem akarok a kijelző felbontásánál nagyobb képet hozzárendelni, de pillanatnyilag kb ugy néznek ki a képek az inesoft caller id-ben, mintha 100-150 pixelesek lennének, az eredeti az meg 1024*768-as...
az inesoftban a classic skin van, és épp az volt a kérdés, hogy inesoft nélkül van-e másik megoldás, mert egyelőre csak ezt találtam.

egyébként olvasgatok, meg minden, de mint látod, még mindig nem kaptam választ a kérdéseimre.

(#4023) Petike125

Petike125
(újonc)

Köszi a válaszokat!

(#4024) erdoke válasza sbazsi (#4022) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mire jó a softkey, ha kint van hardveres gombon? :F

Az 1024x768 nem nagyobb, mint a kijelző felbontása? :F

Másik softkey nélküli caller ID most nem ugrik be, de ettől még lehet. Valahol a registryben biztosan letiltható.

(#4025) sbazsi válasza erdoke (#4024) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

ezt a kérdést feltehetnénk a hívás fogadásánál is. amikor spec zavaró, és a caller id-n kívül más megoldást eddig nem találtam. egyékbént tudom, hogy kint van hardveren, de lehet kitenném valahova mint program. nem feltétlen a today soft key-nek, hanem pl start menü vagy spb mobile shell. pl főleg azért érdekel, mert ha el lehet úgy indítani, hogy nem csak 2 percig ég, hanem kikapcsolásig, azt tudnám értékelni.

feltettem rá kb 800x600 - 1024x768 méretű képeket, és amikor hozzárendelem egy contacthoz, akkor ezeknek veszi egy kicsinyített mását. fenn van az inesoft caller id progija, ami egész nagy képet tesz ki a hívórol, de sajnos elég rossz minőségben, látszik, hogy valami bolha képet nagyít...

az lehet, hogy valahol a registryben módosítható, és az is lehet, hogy itt a topicban/eoldalon van megoldása, de én még nem találtam meg.

(#4026) erdoke válasza sbazsi (#4025) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Mi történik, ha 240x320-as vagy 240x400-as képet teszel be hívóazonosítónak?

(#4027) sbazsi válasza erdoke (#4026) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

azt még nem próbáltam, de majd holnap megsasolom.
és nem a caller id vagy egyéb programon keresztül van betéve, hanem az omnia gyári névjegyzékébe.

(#4028) sbazsi válasza erdoke (#4026) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

400x400 kep ugyanugy nem jo.

(#4029) nadam69

nadam69
(újonc)

Nos,problémám megoldva...Töltöttem igo-t,tökéletesen műxik a legál gyárival ellentétben...Arról mit tudtok,ha a gyári kártyát formázom,és arra rakom,elvész a gari?Köszi!

(#4030) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Miez? Kávé? :D

(#4031) outsiders válasza nadam69 (#4029) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

gratulálok az egy dolog, hogy illegális dolgot használsz,de hogy még reklámozod is :((( bravo.... :(

ha a gyári kártyára raknád előtte annak a tartalmát másold át egy cd-re vagy valamire, hogy később meglegyen azért.

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#4032) rootkiller válasza nadam69 (#4029) üzenetére

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Írd azt hogy virágbolti. A Wareztevékenység reklámozását tiltják az alapelvek.

(#4033) ZFD

ZFD
(kvázi-tag)

Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Bár egy kicsit megkésve :U

TDU Nick: [HUN]ZFD

(#4034) erdoke válasza nadam69 (#4029) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Frissítetted a gyárit? Mi volt vele a gond? Szerintem az eredeti és a frissített verzió is jól működik, bár apróbb bugok vannak. Ez alól persze a letöltött verziók sem kivételek.

(#4035) nadam69

nadam69
(újonc)

Nem az volt a gond h amit adtak hozzá az istennek nem működött,elég sok helyen kérdezősködtem,mondták h így meg úgy telepítsem,de semmi.... Megnéztem a memóriakártyát,ami 2Gb ugye,hát a gép 44Gb-nak látta,és voltak rajta érdekes file-nevek,stb... Szóval gondolom azzal volt a gond.A telót 1hetesen vettem egy PHs kollegától,nem tudom mit hogyan barmolt az IGOval,nem működött.Az a gond h nagyon menteni se tudom,csak megtartani a kártyát,mert nem is akar mindent másolni,meg ne másoljon már 50gigát a gépemre:) srry az őszinteségért,de ez van,jó nem vitatkozok alapelvekkel,de azért sokan....:) OK,virágbolt:) Na szal tartsam meg mindenképp az eredeti kártyát,azzal él a gari,azt mondjátok(vodafone)?Köszi,kellemes ünnepeket

(#4036) elektro

elektro
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Milyen programmal tudok adatokat visszanyerni a telóról, mert kicsit elhamarkodva csináltam hr-t. :W :(((

(#4037) outsiders válasza elektro (#4036) üzenetére

outsiders
(fanatikus tag)

hát szerintem b@szhatod az adataidat sajnos :( PPC pimbackup a legfontosabb progi továbbra is contactok hívások és sms-ek mentésére...

[ Szerkesztve ]

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#4038) Csinike

Csinike
(újonc)

Valaki tudna segiteniiii!???
Vettem egy Omniát és ha bekapcsolom a wifit akkor akkor azonnal a live-ra csatlakozik, amit nem akarok!!! :o wifin kersztül akarok netezniiii,de :( nem tudoook :( :Y :Y :Y
Mit csináljak????????????? :Y

333333

(#4039) juno_

juno_
(újonc)

Sziasztok!

Nemrég próbáltam ki a Pocket Heroes nevű játékot az Omnián és szomorúan tapasztaltam, hogy rettentően selejtesen műkődik.... Bár teljes képernyőn megy (csak az egyik irányba fektetve) sokszor nem reagál a tapicskolásra, a kurzor használata elkerülhetetlen, ilyenkor viszont bugos lesz... Erről eddig nem volt szó, csak arról lehetett olvasni, hogy ilyen jó, olyan jó, teljes képernyőn fut, stb. Csalódás volt számomra, mert a valóságban, élőben igencsak lehervasztó.

(#4040) alebo

alebo
(lelkes újonc)

Áldott Karácsonyt Mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

(#4041) alebo

alebo
(lelkes újonc)

[link]

Ilyet is tud!

[ Szerkesztve ]

(#4042) Zod81

Zod81
(újonc)

Sziasztok!

Lenne két kérdésem, remélem tudtok segíteni. :)
1. Felraktam egy 2.3GB-os avi filmet my storage-ra, de a tcpmp valami miatt mappának látja, a touch player meg az AC3 miatt nem tudja lejátszani... :((
2. Véletlen töröltem a Sunnysoft Interwrite Pro progit, ezt hogy tudnám újrarakni? Mert ha jól tudom ez fizetős. Ráadásul most a magyar nyelv is eltűnt. :O

Köszi

(#4043) Zod81 válasza Zod81 (#4042) üzenetére

Zod81
(újonc)

2-es közbe megoldódott :)
http://www.i900.eoldal.hu/oldal/veletlenul-toroltem-a-magyaritast

(#4044) Skynet258 válasza juno_ (#4039) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Neked valami rossz verziód van akkor, mert nálam tökéletesen működik :U

(#4041) alebo: ez most pozitív akart lenni? Mert a templom úgy beégett a képen, hogy világít, a részletek ocsmány szinten elmosódtak, a kromatikus aberráció meg aurát varázsolt minden köré...
Erről beszélünk, hogy ez így ebben a formában elég kaki ettől a kamerától.

[ Szerkesztve ]

(#4045) mongi_

mongi_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mivel lehet gyorsítani az op. rendszer sebességét, nem tudom, de nekem néha lassú, néha pedig le is fagy, főleg a TCMP videó lejátszó programnál, amikor betöltök egy videót...

booty time booty time across the USA

(#4046) silentkiller

silentkiller
(senior tag)

Sikerült valakinek "látható" összehasonlítást csinálni SkyNet kódjával? Sajna a Messenger-es helyről nem tudom letölteni a tesztképeket (#3943)

[ Szerkesztve ]

∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™

(#4047) Csinike

Csinike
(újonc)

Hééé nekem nem segit senkiii??? :(
Igy nem tudok róla netezniii :O

333333

(#4048) Skynet258 válasza silentkiller (#4046) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Az autós képre gondolsz? Nem tudom mi lehet a gond, nálam bejön (és le is tölthető) firefox és explorer alatt is. :F

(#4049) sbazsi válasza erdoke (#4026) üzenetére

sbazsi
(PH! kedvence)

400x400 kép szintén nem jó.
amikor hozzátársítom a névjegyzékben egy contacthoz, akkor lekicsinyíti, és elmenti valahova bolha méretben.
és akkor az inesoft caller id hiába nagyítja, az csak homályos és gagyi lesz...

(#4050) Skynet258 válasza sbazsi (#4049) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ha ennyire fontos neked a teljes képernyős kijelzés, miért nem ezt használod? ;) Ez nem nagyítja fel a képet, hanem valóban nagyban dobja ki (különböző elrendezések között is lehet válogatni).

Én nem használom, mert valami miatt nem tetszett, de már nem tudom, mi volt az :F Próbáld ki, hátha ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.