Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) okos67 válasza schumi (#300) üzenetére

okos67
(őstag)

igen hangos, pont tegnap probálgattam
P1+garmin után az omnia+igo8 100x jobb

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#302) AYEL válasza schumi (#300) üzenetére

AYEL
(kvázi-tag)

Gondolom az iGo8 használhatósága érdekel...
Nos, nagyon jól sikerült az Omniára szabni, én pozitívan csalódtam. A múlt héten Ausztriában jártam és sokat ment a navi. Kifogástalan volt.

Természetesen hanggal is mondja az instrukciókat, de ezt ugye nem a Omnia tudja, hanem a iGo8...

Samsung Galaxy S II; Canon 550D; Dell U2311H, i72600; Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety

(#303) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen Omnia igo8 komló tényleg nagyon szuper párosítás. :) Térkép lefedettség is szuper :)

Note 2 ?

(#304) AYEL válasza Skynet258 (#205) üzenetére

AYEL
(kvázi-tag)

Sky,
ha megjött a fóliád, írd már meg légyszi a tapasztalataidat! Érdekelne, hogy a megrendelés (kedvezmény), kiszállítás folyamatában is mindent rendben találtál-e!

Kösz.

Samsung Galaxy S II; Canon 550D; Dell U2311H, i72600; Smith & Wesson M&P45 - Black - Thumb Safety

(#305) rozsdax

rozsdax
(újonc)

Nekem tegnap megjött a fóliám (17.-én rendeltem), de még nem volt időm rárakni. Majd mesélek, ha már lesz mit.

Volna viszont egy kérdésem is. Tudja-e valaki, hogy ezt a herélt Európa térképkészletet hogyan és mennyiért lehet legálisan fullosítani? A régi 2D-s Igo hogy megy rajta, mert abból van fullom, de nem akartam még törölgetni/telepíteni.

(#306) neemtudomka

neemtudomka
(újonc)

A legális fullosításról nincs infóm, de az egyenlőre sikertelen illegálisról van. Letöltöttem ui. az összes aktuális térképet egy helyről és be is másoltam a gyári iGO kártyám map könyvtárába, de nem látja a progi. Nem vagyok egy nagy varázsló, így aztán nem tudom mit tehetek, hogy O.K. legyen.
Egyébként az onnan letöltött térképek közül csak a Bosnia-i volt frissebb az Omniához adotténál, és persze volt még egy csomó ország, ami nincs alapból a kártyán.

(#307) Viktor0610 válasza neemtudomka (#306) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Minekután neked nem ahhoz van licenszed, illetve a térképek nem ahhoz a verzióhoz valóak, ami neked van.
Nem értelek, miért nem próbálod meg a legális módot, ha már a programot ajándékba kaptad a gép mellé? :U Mert trendi inkább illegálisan intézni az ügyeket, még akkor is, ha volna lehetőség normál módon frissíteni? :F

[ Szerkesztve ]

...

(#308) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez nincs meg valakinek: :)
link

Note 2 ?

(#309) Viktor0610 válasza AS (#308) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

De.
Mindenki Google barátjának megvan. Ő segített megtalálni ezt az oldalt. ( ;] )

[ Szerkesztve ]

...

(#310) PyroS válasza AS (#308) üzenetére

PyroS
(senior tag)

Íme: [link]

Innen van a link: [link]

(#311) rozsdax

rozsdax
(újonc)

Nem akarok senki illegálisban bóklászót védeni, de a a Nav N Go egyenlőre nem kínál lehetőséget a teljes Európa bővítésre. Az is igaz, hogy még nem nyilatkoztak, változtatnak-e ezen, de egyenlőre az a helyzet, hogy vedd meg újra dobozban az egészet jó drágán! Nem túl vevőbarát megoldás.

(#312) Avicularia válasza Viktor0610 (#268) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Alapból a kijelzőtájolás csak a beépített képnézegetőnél,illetve az operában működik.
Szóval nem túl zavaró.

(#313) Avicularia válasza oalex (#273) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Ja,régebben ha hosszan nyomtad a bekapcsológombot,akkor lekapcsolta a kijelzővilágítást a legtöbb winmon.

(#314) Avicularia válasza Skynet258 (#280) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Resco bubbles-t próbáld ki.

(#315) Dante252

Dante252
(lelkes újonc)

Egy gyors kérdés: Nektek mennyit bír az akksi?

(#316) Viktor0610 válasza Avicularia (#312) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem tudom, nekem mindenütt "össze-vissza" fordítgatta, szóval nagyon zavart.

Vagy te most a HTC Touch Diamondról beszélsz? :D (Nyilván, ha offba tetted. ;) )

...

(#317) Avicularia válasza Viktor0610 (#316) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Igen diamondról beszélek,de szerintem pro-n is így van.
Van egy kis alkalmazás a gsen,azt ha felrakod,akkor be tudod állítani,hogy mely programok forduljanak automatikusan.

(#318) Skynet258 válasza Avicularia (#314) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

A weboldal szerint csak HTC-n megy :(

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#319) schumi

schumi
(fanatikus tag)

köszi a válaszokat.. tehát azt mondjátok elvileg jól használlható a gps-e, akkor számomra megér +20 at ha van olyan jó a navigáció része is mint a 6210 nek, azért még kis gps-es megerősítést várnék :C

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#320) Avicularia válasza Skynet258 (#318) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Azért egy próbát megér szerintem.
Lehet csak nem írták oda az omniát,de lehet tényleg nem megy.

(#321) blueye válasza schumi (#319) üzenetére

blueye
(őstag)

Értsd meg, hogy ezt nem a telefon tudja, hanem a program! Amit (jó esetben) adnak a telefonhoz.
Írd be egy google-be azt, hogy Igo8 és rakás találat fogja bizonyítani, hogy jó a szoftver.

I feel good!

(#322) schumi válasza blueye (#321) üzenetére

schumi
(fanatikus tag)

oks, rossz volt a kérdés, bár lehet továbbra is hülyeséget kérdezek, de tudtommal nem egyforma számú műholdat fognak be a telók, 6210ről tudom h 10-12 re rááll, ilyen irányú is volt a kérdésem, magáról az igo-ról tudom h nagyszerű, főleg a 8.5 3d-s része lesz jó , hogy haza is beszéljek kicsit :D

[ Szerkesztve ]

Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing

(#323) Skynet258 válasza okos67 (#299) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Pocket pc ;)

AYEL: az akciós árról már most tudok nyilatkozni, lévén, hogy azt egyből levonják PayPalról. Minden okés volt, 25 dolcsi helyett 19.96-ot vontak le.ű
Szállításról annyit, hogy 22-én rendeltem, 27-én írtak, hogy postázzák, tehát cirka 4 nap, mire leellenőrzik, hogy PayPal-ról átment e hozzájuk a pénz - ezt egyébként írják ők is.
Egyébről egyelőre nincs mit mondani, lévén, hogy még nem jött meg, de remélem a héten meg fog, mert egyre jobban kezd leválni a gyári fólia - főleg a sarkoknál :(

Ja, és remélem, hogy Viktor bácsi moderátor bácsitól nem kapok bant, hogy a fóliáról írtam - pedig nem is, mert csak a szállításról ;]

(#324) kyru74 válasza dzsega (#298) üzenetére

kyru74
(fanatikus tag)

Szia és ha letöltöttem a telora kell fel telepítenem a saját menübe vagy a memóriakártyára :F

Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!

(#325) ZFD

ZFD
(kvázi-tag)

SZiasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a 8Gb-os és a 16Gb-os "OMNIA-k" között a tárhelyen kívűl van valami különbség? Valahol azt hallottam, hogy a 8Gb-os kevesebbet tud. Igaz ez ? :O

TDU Nick: [HUN]ZFD

(#326) Viktor0610 válasza ZFD (#325) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Tudtommal csak ez az eltérés.
Illetve még az, hogy Magyarországra hivatalosan csak a 8 gigabájtos jött -szintén tudtommal.

...

(#327) blueye válasza Viktor0610 (#326) üzenetére

blueye
(őstag)

Tegyük hozzá: egyelőre.

I feel good!

(#328) Enjoy válasza blueye (#327) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem hivatalos, de már van a raktárban 16gb-os samsungéknál, csak várnak, míg el adnak egy bizonyos mennyiséget, sztem nem lenne meglepő, ha már jövőhéten kapható lenne a samsung shopban :B
Vasárnap már többet fogok tudni :)

► Més que un club ◄

(#329) Andrewstarr válasza Skynet258 (#323) üzenetére

Andrewstarr
(kvázi-tag)

Még mindig fólia ;]

www.ivsnet.eu
Itt már van fólia 4400ft-ért, de csak 10-12 nap múlva tudják szállítani, viszont ingyé
házhoz szállítással :DDD

Andrej (Andrewstarr felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van :)

(#330) marci3 válasza Andrewstarr (#329) üzenetére

marci3
(kvázi-tag)

amcsi zagg.com is inygan szállít házhoz, én tegnap fizettem és ma már postázták.
nem tudom hány nap alatt fog megjönni, de az oldalon 6-10 napot irtak, ha jól emlékszem.

(#331) Enjoy

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én ma rendeltem a zagg-ról, de csak a kijelzőre, mert szerintem a hátlap az nem karcolódik...
vagy inkább azt mondom, hogy azon kevésbé zavaró, mint pl. a kijelzőn :)

► Més que un club ◄

(#332) marci3 válasza Enjoy (#331) üzenetére

marci3
(kvázi-tag)

hátlap azért jó, meg az oldalai, mert akkor nem csúszkál olyan könnyen bármilyen felületről, ami nem vizszintesen áll.

(#333) Enjoy válasza marci3 (#332) üzenetére

Enjoy
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Viszont akkor az embernek olyan érzése van, mintha gumiból készült "izét" fogna a kezében... :B

[ Szerkesztve ]

► Més que un club ◄

(#334) geddonhun

geddonhun
(újonc)
LOGOUT blog

Postáztam a fejlesztőkenk az SPB Mobile Shell-hez készült Omnia Skinek magyarítását. Várhatjuk a következő (2.5 fölötti) verzióban itt.

Hivatalos Mobile Shell fordítás híján felhasználtam Wajk 2.0-hoz készült fordítását, de a tesztelés során úgy tünt, hogy 100%-os lokalizáció egyenlőre nem lesz technikai okokból.

Ha megjelenik és nem tökéletes, akkor itt, vagy az Omnia bejegyzésemnél lehet kritizálni.

(#335) marci3 válasza Enjoy (#333) üzenetére

marci3
(kvázi-tag)

fogtál már valamit, amin volt invisible shield mindenhol? vagy csak az asszony játéka volt a kezedben?

(#336) Skynet258 válasza Enjoy (#333) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Elfelejted, hogy ez nem gumi, vagy szimpla fólia... ez teljesen más érzést kelt, egyáltalán nem zavaró, jobb lesz a tapadás a különböző felületeken, de az ujjadat is ugyanolyan könnyen tudod mozgatni rajta.
Szerintem miért rendelgetünk az USA-ból... nem azért, mert úri kedvünk úgy tartja, és túl sznobok vagyunk ahhoz, hogy lemenjünk az MM-be - hanem azért, mert ez tényleg jobb bármi másnál, ami jelenleg kapható. Nézegess némi videót a dologról, akkor megérted ;)

(#337) oalex válasza geddonhun (#334) üzenetére

oalex
(senior tag)

Ja valakivel kevertelek. Már én 2 napja el küldtem a Mikinek és küldött is válasz, hogy benne lesz a köviben. PDAmanián hoztuk össze a fordítást a sráccokal (töbnire ök mert nem volt nekem időm). plusz egy kis pénzt is küldtem neki (donation, amugy ajánlom mindenkinek aki teheti és hasznosnak találja progit, biztos pár euronak is tud örülni, persze paypal kell hozzá), hogy legyen motiváció, meg amugy is milyen jó munkát végez :C :C

[ Szerkesztve ]

!!!Légy jó mindhalálig!!!

(#338) dzsega válasza rozsdax (#311) üzenetére

dzsega
(lelkes újonc)

MÉG nem lehet regisztrálni a 8-as igo-t de a régiket be lehet és van rá legálisan mód, hogy full eu-d legyen!
Kép.
Türelem, lesz itt mindenre lehetőség!

(#339) dzsega

dzsega
(lelkes újonc)

Most néztem a M8800 bemutatót és ott a giroszkóp segítségével lehetett a képek között lapozni.
Van esetleg már olyan képnézegető amelyik képes erre :F

(#340) Landor válasza marci3 (#335) üzenetére

Landor
(kvázi-tag)

:DDD

(#341) EAndrew

EAndrew
(kvázi-tag)

Megtudja nekem valaki mondani, hogy hogyan lehet kikapcsolni a szolgáltató függő adatkapcsolatokat, értem ezalatt a gprs kapcsolatot? A hsdpa-t sikerült mert erre van külön menü, de hol kell a gprs-t. Csak mert az utóbbi két napban kétszer eszméltem arra, hogy valamilyen aktív adatkapcsolatban vagyok. Először hsdpa 18 órát(ez nem kevés, pláne hogy előfizetéses vagyok), majd gprs adatkapcsolat 54 percet. Bár még mindig nem értem miért kapcsolódott.
Ötletek?

A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk!

(#342) Viktor0610 válasza EAndrew (#341) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Amennyiben nem használod a WAP-kapcsolatokat (minek vetted ezt a telefont, de ez nem ide tartozik :U ): Start - Beállítások - Kapcsolatok fül - Kapcsolatok ikon - Haladó (? -angolul haszálom a WM-et, lehet, nem így írja) fül. Itt Hálózat választása, majd a felső részen a Szerkesztés (? -félrefordítás lehet -ld. fentebb :) ), itt az Általános fülön lesz olyan gomb, hogy Beállítások törlése.
Kész.
Fontos, hogy több adatkapcsolat is lehet a gépben, a Hálózat választása gomb megnyomása után a legördülő menüben nézd meg, nem-e maradt még olyan amivel fel tud csatlakozni a WAP-ra. Ezeket szintén szükséges törölni a fent leírt módon.

[ Szerkesztve ]

...

(#343) EAndrew válasza Viktor0610 (#342) üzenetére

EAndrew
(kvázi-tag)

Használom a kapcsolatokat de csak ha nekem kell, nem akkor amikor a teló akarja. Rosszul tettem fel a kérdést, mi miatt kapcsolódik állandóan a teló, és hogyan lehet az automata kapcsolódásokat kikapcsolni.

A sör annak bizonyítéka, hogy Isten szeret minket, és azt akarja, hogy boldogok legyünk!

(#344) Viktor0610 válasza EAndrew (#343) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Telepíts fel egy alkalmazáskezelőt (pl. az általam már sokszor elmített WkTASK), azzal mindig láthatod, milyen program fut és mi az, ami felkapcsolódik a netre.
Tudtommal az automatikus kapcsolódást nem lehet szabályozni -legalábbis nekem még nem jutot eszembe rákeresni, illetve nem láttam vonatkozó információt sem.

[ Szerkesztve ]

...

(#345) Landor válasza EAndrew (#341) üzenetére

Landor
(kvázi-tag)

ez kell neked, Viktor meg hülyeségeket beszél :DDD

(#346) Viktor0610 válasza Landor (#345) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Neszójjábe! ;)

Egyébként is ott volt, hogy tudtommal. Persze, gondolhattam volna, hogy mivel WM, ezt is megoldották már. :D

[ Szerkesztve ]

...

(#347) EAndrew

EAndrew
(kvázi-tag)

THX! Igaz nem azt tettem fel végül, mert úgy láttam az 5.0as rendszerhez van, hanem ezt [link]. Ugyanaz, csak 6-os win op.rendszerhez. Remélem beválik :DDD

Más valami. Nektek panaszkodott-e már valaki, hogy a hívott feleknél nem megfelelő a hang?
Csak mert nekem többen mondták, hogy nagy az alapzaj és távoli a hang. Én kristály tisztán hallok mindenkit, csak ők nem engem. (Igaz engem ez annyira nem zavar, füleljenek :DDD), na de a tréfát félre téve ez azért lehet zavaró.

(#348) Anida

Anida
(újonc)

Sziasztok!

Légyszi segítsetek!
Eltünt a magyar nyelv az omniámról. Sehol nem találom, hol lehetne visszaállítani??? :(( :((

(#349) AS válasza Anida (#348) üzenetére

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hardver rezet kell neki ( ujra rakja a windows-t és utána felrakja a magyarosítást.

Note 2 ?

(#350) blueye válasza AS (#349) üzenetére

blueye
(őstag)

Bocs, de hard reset vagy soft reset létezik PDA-n.
Itt hard reset kell.

I feel good!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.