Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#3001) juno_ válasza elektro (#2997) üzenetére

juno_
(újonc)

Tudnál nekem segíteni abban, hogy a kamerát miképpen lehet beüzemelni a program használata alatt?

(#3002) erdoke válasza juno_ (#3001) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem támogatja a Skype aktuális verziója sem. Talán majd egy későbbi. :F

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3003) szasza_1

szasza_1
(senior tag)
LOGOUT blog

naviextras.com -ról próbáltam frissíteni az IGO-t. 12MB-ot leszedett, meg elméletileg frissítte is az IGO-t, de a verziószám mégsem változott, illetve a térképek mellett csak a Buy Now gomb található. Szóval akkor térképeket hogy tudok frissíteni?

http://creationart.hu/

(#3004) mackosajt válasza szasza_1 (#3003) üzenetére

mackosajt
(senior tag)

ugyanezt tapasztalom.

Vagy lehet, hogy a térképeink a frissebbek? Csak a progi volt régebbi?

ui: ROM nincs még új?

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#3005) juno_ válasza erdoke (#3002) üzenetére

juno_
(újonc)

Köszönöm, sajnos nagyon hiányolom ezt a fontos funkciót a programból, de nagyon bízok a későbbi verziók orvoslásában.

(#3006) erdoke válasza elektro (#2987) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kibújt a szög a zsákból, a 15 országos iGO8-nál az osztrák és német térképek csak fizetősen frissíthetők. Jó kérdés, hogy ezt eddig miért nem tudtuk. Nagy matrica a készülék dobozán, de érdemi infót nem tartalmaz, ahogy a Samsung reklámjai sem.

Frissítőknek:
Ha a térképeitek 2008_07-es számozásúak, akkor ti már azt kaptátok az Omniával. Novemberben már vegyesen adták a régebbi és az új verzióval.

[ Szerkesztve ]

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#3007) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Japán Omnia video:
link

Note 2 ?

(#3008) alebo

alebo
(lelkes újonc)

Hi!

Nem működik egy ébresztőm se!
"Az ébresztő nem fog szólni,amíg a Hangok &Emlékeztetők beállításokban a hangok ki vannak kapcsolva"-ezt írja folyamatosan , pedig Be van!!!
Segítséget kérnék.

Köszönöm! :R

(#3009) elektro válasza szasza_1 (#3003) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

Bontsd meg a kapcsolatot a toolboxal,és csatlakozz újra ,utána elvileg tudsz frissíteni,nekem így sikerült. :K

(#3010) blueye válasza elektro (#3009) üzenetére

blueye
(őstag)

Csak azt nem értem, hogy miért tud vki frissíteni, míg a másik azonos tel+soft-tal nem tud (én sem tudom a térképeket frissíteni).

I feel good!

(#3011) elektro válasza blueye (#3010) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

ha kicsit beleolvasnál az ottani fórumba akkor neked is menne

(#3012) fkorei

fkorei
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Ki mit tapasztalt az internet megosztással kapcsolatban?
Én elinditom a megosztást, hogy tudjam modemként használni a telót...egy 5-10 percig müködik is, aztán vagy visszaáll 3G-röl mopdem G-re, ilyenkor szétkapcsolás, majd ujra össze, vagy egyszerüen disconnectál...ilyenkor ujra rányomok a connect gombra...egy kicsit idegesitő, hogy nem tudom miért nem müködik rendesen.
Esetleg még valami beállitást modositnai kell hozzá? Vagy miért kapcsolhat szét magátol netezés közben?

Ráadásul max 110k-val jött a cucc....hol van ez a vodafone reklámozott 7 Mbps-éhez.. :((

(#3013) blueye válasza elektro (#3011) üzenetére

blueye
(őstag)

Mostanában olvastad ezt?

Ha igen nem írnál nekem ilyen választ...

I feel good!

(#3014) elektro válasza blueye (#3013) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

Tegnap frissítettem semmi probléma nem volt

[ Szerkesztve ]

(#3015) outsiders

outsiders
(fanatikus tag)

szerintem a T a hunyó... Naviszoftver verziót nekem frissítette egy november 6.-aira, de térképet semmit, és olvastam a naviextras fórumot is...

Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.

(#3016) elektro válasza outsiders (#3015) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

csináltál a szoftver frissítés után újracsatlakozást,mert nekem is csak utána ajánlotta fel a térkép frissítést? :F

(#3017) blueye válasza elektro (#3014) üzenetére

blueye
(őstag)

Pont erről írnak az általam linkelt topic-ban: van akinek engedi ingyenesen a térkép frissítését ingyenesen van akinek nem.

Most jött ott a hivatalos válasz:
"A 7 országos verzió frissítésével kapcsolatos problémáról értesültünk, dolgozunk a megoldáson. Amint van fejlemény, megosztom veletek."

[ Szerkesztve ]

I feel good!

(#3018) 3x3y válasza szasza_1 (#3003) üzenetére

3x3y
(fanatikus tag)

A NAVIEXTRAS TOOLBOX nem letölthető. Akkor te hogyan, mivel frissítettél?

PF

(#3019) 3x3y válasza Viktor0610 (#2994) üzenetére

3x3y
(fanatikus tag)

+16 GB-ig.

PF

(#3020) AS

AS
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy egy picit még jobban mérlegeljem magamat és társaságot:
Legtöbb országnak már kijött a hivatalos I900 Rom! ( ugye írtam a magyar is készül de még idő kell hozzá...)

RUSSIA
-> i900PUHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- added Nov. 20; for Open

UNITED KINGDOM, added Nov. 19
-> i900ACHJ2 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900MSHJ1 Upgrade via XP | Vista <-- for Vodafone
-> i900BO... Coming soon
-> i900BC... Coming soon

Hogy érthető legyen a Magyar vodás i900 on augusztusi rom van...
tehát nem csodálom hogy vodás tulajok eladják.

Note 2 ?

(#3021) elektro válasza 3x3y (#3018) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

most néztem le lehet tölteni ;)itt

[ Szerkesztve ]

(#3022) gabor977

gabor977
(lelkes újonc)

Remélem a friss Vodás rom augusztusinál frissebb lesz. :)

(#3023) alebo

alebo
(lelkes újonc)

Hahó!

Segítene valaki?! :R

(#3024) blueye válasza alebo (#3023) üzenetére

blueye
(őstag)

Nyomj egy Soft Resetet!

I feel good!

(#3025) alebo válasza blueye (#3024) üzenetére

alebo
(lelkes újonc)

Nyomtam és semmi! :(( :((

(#3026) blueye válasza alebo (#3025) üzenetére

blueye
(őstag)

A készüléknek van hangja, tehát ha megnyomod a hangerő gombot, akkor a bal oldali oszlop 0-án van vagy nem?

I feel good!

(#3027) alebo válasza blueye (#3026) üzenetére

alebo
(lelkes újonc)

0 van.

(#3028) blueye válasza alebo (#3027) üzenetére

blueye
(őstag)

Na, akkor azt állítsd min. első pozícióba.

I feel good!

(#3029) gabor977

gabor977
(lelkes újonc)

Új nap, új furcsaság...

Azt írja a kis drágaság, hogy megtelt a MyStorage... holott még csak 3 giga adat van a 8 gigás memórián.

PC-ről nézve is csak pár kbyte helyet ír a memórián, de összeszámolva az adatokat csak 3 gigát ír.

Hová vész el láthatatlanul 5 giga hely?

Ez mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

(#3030) blueye válasza gabor977 (#3029) üzenetére

blueye
(őstag)

Ilyen már volt nekem...
Lementettem mindent a My Storage-ról a PC-re, majd újraformáztam a My Storage-t és visszatettem mindent a PC-ről.

I feel good!

(#3031) alebo válasza blueye (#3028) üzenetére

alebo
(lelkes újonc)

Sajnos így sem szól!Kiteszi és világít(a saját riasztója), De nincs hang!!

(#3032) blueye válasza alebo (#3031) üzenetére

blueye
(őstag)

Akkor passz.

I feel good!

(#3033) mackosajt

mackosajt
(senior tag)

aztamindenit, csak most néztem meg, hogy 7 térképes a Nav n go-m.
T-s a "telefon".
A térképek dátumai viszont szeptemberi.
Lesz esetleg lehetőség "akciósan" 15-ösre fejleszteni? Majd a samsung és a T megaszondja?

Aztán rendeltem netről a zag-tól ámerikából invisible shieldet. 1 hét múlva talán meg is jön.
Nagyon remélem. Más is usából rendelte, vagy többnyire inkább a magyar oldalról 2ezerrel drágábban?
féltem a kicsikémet.

Másik. spb-t próbálgattam, és pl. bármelyik "skint" használtam, a navi üres maradt. nem dobta bele az igo-t. Miért?
Lehet hülye kérdések?

http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

(#3034) ziggi_zug válasza mackosajt (#3033) üzenetére

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Az utolsó kérdésedre (Miért?) nem tudom a választ, de van egy olyan menüpont a "beállítások" csoportban, hogy "Menü beállítás". No ott beteheted, amit és ahova csak akarsz.
Normál (original) SPB skinnel 6 könyvtárat tudsz megjeleníteni (az inménti beaáálításoknál több könyvtár van, de csak az első 6ot látod - de át lehet sorrendezni), vagy a CshangeSkinnel 9 menű lesz látható és a "home" fülre is kitesz egy 10-et, saját menü néven. (Ide lehet a kedvenceket behajigálni.)

Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza

(#3035) ziggi_zug válasza ziggi_zug (#3034) üzenetére

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Most vettem észre a nagy kapkodásban szép Hunglish fonetikával írtam a change-et... :) :D

Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza

(#3036) polonic

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Leszedték a frissitési oldalról azt a sok romot ami hétfőn került fel. Ez rosszat jelenthet?

The Amazing Everyday

(#3037) mackosajt válasza ziggi_zug (#3034) üzenetére

mackosajt
(senior tag)

Köszi, akkor majd bogarászom. Elég variálhatónak tűnik a cumó. Talán még nagyon is.

(#3038) Rocky10

Rocky10
(lelkes újonc)

T.Omnia tulajok!

Gondoltam ezt mindenképp megkell osztanom veletek :K
Ma leesett a készülékem olyan 160cm magasról a betonra Kőbánya Kispesten a buszmegállóban.Buzigyerek nagyon rohant a buszhoz azt majd fellökött..mind1....(a kezem kábé olyan magasan van miközbe nyomkodom a kütyüt).Lényeg hogy koppant egy hatalmasat a készülék a betonon ,vissza is pattant olyan jó 5 centit ,aztánmég piruettezett eggyet.
Nos ,nemhogy a kijelző sérülés és karcolásmentes ,hanem ez elmondható az egész készülékre :C Nyomtam neki egy hard resetet ,lefuttattam jópár progit ,gyorsan neteztem meg letöltöttem próbaképp pár progit szintén ,és az égeggyadta világon semmi baja.Mint új korába... :DD Pedig enyhénszólva se kicsit csattant a betonon jó magasról....

Szvsz a mai tapasztalatom alapján elmondhatom hogy a látszat ellenére egy nagyon-nagyon masszív stram kis készülék az Omnia :K
Azért vigyázzon rá mindenki ettől függetlenül :)

(#3039) G4ng3r válasza AS (#3020) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Kezdek én is türelmetlen lenni...
Az az érdekes, hogy tegnap még 19 országban volt eéárhető az omniára hivatalos rom a samsung supportról, ma megint csak 9 országban. Vajon miért szedték le őket?

(#3040) G4ng3r válasza AS (#3020) üzenetére

G4ng3r
(tag)

Kezded én is türelmetlen lenni...
Az az érdekes, hogy tegnap még 19 országban volt eéárhető az omniára hivatalos rom a samsung supportról, ma megint csak 9 országban. Vajon miért szedték le őket?

(#3041) scofield82

scofield82
(újonc)

Srácok nem akarok láma kérdést feltenni de muszály
létezik h simán adatkábellel ha összedugom a telót a géppel és be van álítva megfelelően akkor tudok netezni? leirná nekem valaki h pontosan mit hogy kell beállitani hozzá?

(#3042) SonicVersus válasza scofield82 (#3041) üzenetére

SonicVersus
(tag)

Én nem állítottam semmit, a kapcsolat létrejött és ment. :)

(#3043) Saint_

Saint_
(PH! nagyúr)

sziasztok! szeretnélek titeket megkérdezni, akkor mennyire felhasználóbarát,jo és legföképp mennyire gyors az omnia és az akksija mit bir? sokat wifizek, telefonozok,néha navi...? gondolkodom rajta erösen, de a gyorsaság fontos. köszi :R

HP EliteBook 8440p + iPhone 4S

(#3044) polonic válasza Saint_ (#3043) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Vedd meg nyugodtan :D
Ez mindent elárul

The Amazing Everyday

(#3045) scofield82

scofield82
(újonc)

ezzel nem segitettél tul sokat én meg azt se tudom mit kell csinálni pontosan h menjen:(

(#3046) polonic válasza scofield82 (#3045) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Google :D
Meg már annyiszor be volt linkelve [link]
Itt mindenre találsz választ

Saint_

A felhasználóbarátság szubjektív. Van akinek bejön van akinek nem. Amúgy meg úgy tudod alakítani programokkal szinte mindent ahogy akarod, mivel ez is windows. Gyorsaságról nemtok nyilatkozni én személy szerint, mert nincs összehasonlítási alapon. De egyébként gyors :) Wifi, GSM és a GPS része nálam jó, nagyon. Wifi-t jól tartja, telefon tiszta és szinte mindenhol van térereje, igo-t imádom. Az akku most már kb 1 hónap után 3-4 napot bír, az elején 1 nap után meghalt, kell neki ennyi idő, hogy elérje a kapacitását. Remélem így már ok lesz :))

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#3047) scofield82

scofield82
(újonc)

Na ott se volt ám minden pontosan leirva pedig elolvastam és nem lett egyértemü a dolog

(#3048) polonic válasza scofield82 (#3047) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A netes kérdés a gond? Írd le pontosan mit szeretnél. Telón netezni? Vagy gépen? Én amúgy úgy szoktam, ha a lapos nálam van és nincs net a közelben akkor a programokban elinditom az internetmegosztást bluetoothon keresztül és van net a pdan keresztül. Ehhez semmit nem kell állítani

The Amazing Everyday

(#3049) scofield82 válasza polonic (#3048) üzenetére

scofield82
(újonc)

én a telón szeretnék netezni de gondolom az lenne a legegyszerübb ha vennék a számitógéphez egy routert

(#3050) polonic válasza scofield82 (#3049) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na várj, a router a nethez kell. Ez is egy megoldás. Veszel egy wifi routert, megosztod vele a netet és wifin tudsz az omniával netezni. A kábeles összekötésről nemtok nyilatkozni, mert én még soha nem kötöttem össze a géppel :) Bluetoothal is meg tudod oldani. Le van írva ide, hogy hogyan kell, beírod keresőbe, megtalálod. A kábeles is le van írva, azt is keresd meg

The Amazing Everyday

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.