És mé egy valami hogy ugyanebben az i900 ban fizetős gps van ?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
pjen
(lelkes újonc)
szia.ha nem kapcsolod be a speciális gps-t a rendszerben akkor teljesen ingyenes a gps,csak 1 picit lassabban talál holdat.

stifi999
(újonc)
csak annyi hogy kikapcsolom a speciális gps t és jó is ? és milyen szoftvert ajánlasz hozzá ? ami neked bejött

dpetya88
(újonc)
De az omnia hub-ról hogyan kell letölteni??????

borsodika
(senior tag)
Igo
Ha kikapcsoltad a speciális gps-t akkor nem kell külön fizetned.
[ Szerkesztve ]
Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

sereeff
(tag)
Ugy, hogy a kiválasztott programnál a képek alatt rákattintassz a "READ MORE" feliratra s tádááám!! Ott vannak a linkek ahonnan a tört progi lejön! :-)
Gigabyte,GA-EP35-DS3+E8400+Zalmann,CNPS7000B-Cu+Sapphire,HD3870+Geil ultra:4GB(4X1GBKIT) Chieftek CTG450-P

dpetya88
(újonc)
Írd meg pontosabban mert nem rákattintok a képre de nem találom a tört progi letöltését.Segíts

sereeff
(tag)
Írtam!! Ne a képre kattints, hanem a képek, video alatt van sárgával szöveg, hogy "read more" arra kattints s akkor ugrik elö a link....
Gigabyte,GA-EP35-DS3+E8400+Zalmann,CNPS7000B-Cu+Sapphire,HD3870+Geil ultra:4GB(4X1GBKIT) Chieftek CTG450-P

ThePlayer
(kvázi-tag)
+1
1996/NOKIA Westel450/0660 Partnerkártya szám 0212!Van kérdés??

balist51
(újonc)
Hello!
Tudom, hogy ez egy szakértői fórum, s én nem vagyok szakértő és önmagam nem is akarok megcsinálni egy ROM cserét a Samsunk Omnia i900-as telefonomon, hanem azt kérdezném meg, hogy megbízhatóan ki tudna feltenni gyorsan egy új és a lehető legjobb ROM-ot (úgy látom ez az Anzo, mivel magyart akarok), s elvégezné a függetlenítést is, mivel vodás, igaz már lejárt a 2 év és T mobilra akarok áttérni.
Ha tudna valaki nevet, címet, árat mondani, aki gyorsan megcsinálja és biztosan nem lesz tégla azt nagyon megköszönném, ha megírná egy privát üzenetben!
Köszi

Lucky066
(újonc)
Függetlenítés még nem csináltam, de itt meg tudod oldani a leírtak alapján!
----> ( [link] ) A ROM-frissítést megcsinálná neked szerintem bárki ingyen is!
Akár én is [ Békés megye ]
[ Szerkesztve ]

R19
(tag)
Sziasztok!
OCK Build 29005 Titanium Classic ROM-ról mi a véleményetek?
Stabilitás, gyorsaság, mennyire takarékos az akksival?
Phone rész szerintetek melyik a legjobb? / PUJA1, JJIA1 esetleg valami más? /
[ Szerkesztve ]

logarithm
(senior tag)
Hi!
Teljesen, jó! Ha neked az a felület tetszik, akkor nyugodtan használd, nem fog cserben hagyni.
Phoneból én JJIA1-et használtam ock premium romjával, stabil volt minden, akku üzem idő is, meg a telefonálás is, meg a wifi is. Gps-ben kicsit gyengébb.
PUJA1 is jó, de nálam hamar leszívta az akkut, valakinél meg nem, szóval ki kell próbálnod őket.
||Volume up! ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █@sgs*Tsunamiics_v2.2*devil2_0.94_vc_xl*xdjv1||

balist51
(újonc)
Köszi az infót!
Szívsen igénybevenném az ajánlatodat, de egy kicsit messze vagyunk, mert én Pomázon lakom!
Üdv.

R19
(tag)
Köszi a választ! 

stifi999
(újonc)
Sziasztok valami nem stimmel az i 900 asommal :/ nem vakuzik rudtok valami t segíteni mi lehet a baja vagy valami gyógymódot ez a telefon a mindenem 3 éve

borsodika
(senior tag)
A zseblámpa funkció külön működik?
Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

borsodika
(senior tag)
Ajajj. Szoftvercserét próbáltad? ha az nem segít rajra akkor hw problémája lesz 

ThePlayer
(kvázi-tag)
Kiégett a vaku lámpa.Ritkán de előfordul!Ettől még elméletileg 100%osan kell hogy működjön az Omniád.Csere csak a kamera modullal együtt lehetséges

stifi999
(újonc)
És szerintetek az mért van hogy térerőm van de hívni és hívást fogadni nem birok ? Szeretem nagyon ezt az Omniát :/

pjen
(lelkes újonc)
szia.én megpróbálnék egy hard resetet,egy szűz rendszer sokmindenre megoldást hoz.

stifi999
(újonc)
Elmondanád hogy kell ezt a hard resetet ? ilyenkor mindenem elveszik ? és újra kell rá telepítenem a magyar nyelvet is ?

borsodika
(senior tag)
A bekapcsolt telefont indítsd újra a BEKAPCSOLÓ gomb melletti RESET gomb megnyomásával. Újrainduláskor nyomd meg a HÍVÁS + a HÍVÁS VÉGE gombokat.
Ha nem megy nyomd meg ezek mellé újból a RESET gombot.
Megjelenik a FORMAT képernyő. A hívás gombbal formázod a memóriát. i900 Omnia hard reset
Vagy a menüből
A telefon alaphelyzetbe állítása
A telefon visszaállítása a gyári alapértelmezett beállításokra és az adatok törlése.
Main menu -> Settings -> System -> Hard Reset
Minden adat elveszik.

pjen
(lelkes újonc)
én egyszer csináltam mikor hozzám került a teló.a beállítások menü....rendszer....hardveres ujraindítás.elötte a my storagéról ments le mindent,ha van sd kari vedd ki a telepitett progikban ott van a magyaritás..(sunnyisoft inter write)ezt is kimentheted,de nálam hard reset után önnállóan magyar lett ujra.sok sikert.de próbáld elérni Logarithm koolégát ö igazi szaktekintély.

stifi999
(újonc)
sziasztok hogy tudok frissíteni mikor bekapcsolom az i900 asom akkor azt írja windows mobile 6.1 és hogy lehet ezt 6.5 re csinálni ?

snowdog
(PH! addikt)
ROM-ot kell cserélned. Írd be a keresőbe: "ROM csere", és tudni fogod mi a teendő. 
[ Szerkesztve ]
http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

stifi999
(újonc)
és szted melyik a legjobb ? valami olya kéne amibe a főmenü is fekete stb ..
OCK premium... 

stifi999
(újonc)
tudtok nekem linkelni hogy honnan tölthetem le ? pls
használd a keresőt,és ne duplázz. ott a szerkesztés.

stifi999
(újonc)
Még valamit szeretnék kérdezni erre is fel lehet rakni a sunny soft magyarosítást ? 

borsodika
(senior tag)
Erősen nem ajánlott. Nem minden lesz magyar és instabil, lassú lesz a rendszer. Ha magyar kell akkor Anzo.

alratar
(tag)
Sziasztok.
Pár hónappal ezelőtt csinálta a telefonom, hogy random kikapcsolt.
Aztán megjavult, így nem foglalkoztam vele.
Azonban ma reggel újra ezt csinálta.
Az aksi fel van töltve.
Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Ha az élet nem egyszerű, tedd bonyolultabbá.... :P

borsodika
(senior tag)
Szoftvercserét próbáltál?

alratar
(tag)
Szoftver cserét???
Hogy, töröljem a Windows Mobile 6.1-et, és rakjak fel Androidot?

snowdog
(PH! addikt)
Szólj ha sikerült! 
[ Szerkesztve ]

ThePlayer
(kvázi-tag)
+1 

ThePlayer
(kvázi-tag)
én tudok nem egy alternativát de inkább nem eröltetném!Ha droidos telót akarsz, akkor bizony venned kell egy másikat! 

logarithm
(senior tag)
Esetleg még egy hardreset is belefér egy próbának, így nem kell szoftvert cserélned.

alratar
(tag)
Nem akarok új telót. Nekem ez tökéletesen megfelel.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi okozza a lentebb leírt anomáliát!

snowdog
(PH! addikt)
Lehetőségek:
- soft reset,
- hard reset,
- ROM frissítés,
- szervíz.

dpetya88
(újonc)
Sziasztok légy szíves segítsetek egy kicsit.Az első kérdésem az hogy feltettem a telefonomra a pocket musicot de nem engedi a billentyű zárat és így el nyomódik a telefonom a zsebemben. A másik kérdésem hogy miért van az hogy merül a telefon amikor nem is használom. A harmadik kérdésem az hogy a pocket musicnál hogy tudom az beállítani hogy a zenék menjenek egymás után ne kelljen mindig a másik számra átkapcsolnom.Meg az miért van hogy nagyon gyorsan felmelegszik a telefonom.Légy szíves segítsetek.Köszi dpetya

Okosság
(kvázi-tag)
A billentyűzárnak működnie kellene,nézz szét a lejátszó menüjében a lock button körül.(meg ha a menüben beállítod,hogy 30 mp múlva kapcsoljon ki a kijelző, akkor sem tudod véletlenül elnyomkodni). Azért merülhet az omnia,mert a háttérben futnak programok.A feladat kezelővel néha állítsd le a futó progikat! Zenét meg úgy tudsz folyamatosan játszani,hogy a főképernyőn a play gomb fölöttit megnyomod és a jobb oldalra rax egy pipát ahoz a zenéhez, amit akarsz hallgatni.vagy csinálsz 1 lejátszási listát.
" BMW-be autómata váltó? Ez legalább akkora hülyeség, ...mint mondjuk a meghajtott kereket kormányozni! "

ThePlayer
(kvázi-tag)
De ha megnyomod a kikapcsoló gombot egy pillanatra az is megteszi billentyüzárnak.A telefon azért melegedhet mert vagy rossz ROM van rajt vagy mert sok program fut egyszerre.Esetleg olyan program ami zabálja a procit
De amúgy a melegedés az i900 betegség.Zene lejátszáshoz ajánlom a Nitrot.OCKkba alapbol bent van. 

logarithm
(senior tag)

R19
(tag)
Melyik szerintetek az a ROM-Phone rész "páros", amelyikkel a legkevésbé melegszik az Omnia, és legjobb az "akksi idő"?

logarithm
(senior tag)
Ez -> [link]