Csomagold be !
"a kaktusz is azért szomorú , mert soha senki nem simogatja meg"

Csomagold be !

Nálam simán megy a több file egyszerre küldése.
A Resco Explorert használom, abban szó nélkül kijelölöm a fájlokat és át is küldi.
Próbáld ki.
" BMW-be autómata váltó? Ez legalább akkora hülyeség, ...mint mondjuk a meghajtott kereket kormányozni! "

Használd ezt, szerintem így már kényelmesen tudod kezelni majd a file-jaidat
Total commander v2.51 (freeware)
Requirements: Supported processors are: ARM, XSCALE, MIPS, SH3, X86. Not sure about WM OS, seems to be WM 2000.
Overview: One of the most popular file managers. (alternative to Resco Explorer, for example)
Image

||Volume up! ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █@sgs*Tsunamiics_v2.2*devil2_0.94_vc_xl*xdjv1||

A TOTI a TUTI
Nemis gondoltam volna, hogy már WM-ra is készitettek 
KÖSZÖNÖM SZEPEN
Ez az 1 nagy bibim volt a teloval 

KÖSZÖNÖM SZEPEN MINDENKINEK

Nincs mit, már régóta van rá
wm5-re is volt, de lehet hogy előtte is.
Csak ügyesen 

üdv!
Használ/használt vki Skyfire böngészőt?
Feltelepítettem, de indításnál elkezd valahová kapcsolódni és később kiírja:
"Cannot Connect to Skyfire
The network connection (APN) used does not provide full internet connectivity as needed by skyfire "
Ha rányomok az OK-ra akkor kilép.
Wifi netet használok
Ha valaki tud segíteni, azt megköszönöm!

Kb 1éve nem támogatja a Skyfire a winmo-t a régiónkban ezért nem tudod használni. Keress egy másik böngészőt, nekem bevált az opera mini (kicsi adatforgalom, gyors).
A hozzá nem értésből eredő bátorság a technika halála!

értem.... opera minit használom egyébként, csak azzal pedig az a gondom, hogy pl ha a kepesmotor.hu-n szeretnék egy videót megnézni akkor kidobja, hogy
"töltse le a adobe flash player újabb változatát vagy engedélyezze a javascript futtatását"
fp7_ppc_en.cab flash player -t felraktam, de nem OK... és nem találok más olyan flash playert amit tudnék telepíteni.....

Próbáld ezzel , vagy rendes opera-val.
Vagy NetFront Browser v4.1 Release 2.
Üdv.

Utóbbinál itt a helyes link 

Kössz szépen a segítséget!

Sziasztok
Hogy lehet leszedni a 3G.-t mindig fent lóg.
Akármelyik Office-t telepítem felrakja kiírja,hogy hiba pedig feltelepíti 6.5 romra néztem.
Melyiket ajánljátok?
Nagyon nehezen talál GPS jelet és hamar eldobja ez normál,alapból használja az a Gpst vagy be kell kapcsolni v.mit,mert nagyon gyengének tartom,ha zsebre rakom a pda-t eldobja a jelet.
Pl futásnál használnám zsebben.
köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
"Amit szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük"

A 3g Megoldódott (olvasni kell)
)
"Amit szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük"

Sziasztok!
Az igo primot el lehet valahogy indítani omnián? azt írja nekem, hogy nem támogatott a felbontása a kijelzőnek, így a skint nem tudja betölteni....

Használd skin nélkül!

A telefonkönyv lementésére be akartam üzemelni a Samsung New PC Studio-t, de nem akarta felismerni a telefont. Aztán láttam, hogy az eszközkezelőben Win7 alatt nem is tudta telepíteni a samu drivert.
Mit kell tenni, hogy működjön? Valami olyasmit olvastam, hogy egy vista drivert kell telepíteni rendszergazdaként vista kompatibilis módban, de hogy pontosan melyik ez a driver... 
Illetve a Win7 alatt valami Windows Mobile eszközkezelőt kell hozzá frissíteni windows update-val? HELP! 

Hardveres reset sem oldotta meg, de aztán telepítettem a Windows.Mobile.Device.Center-6.1 Vista (magyar) verzióját (Vista kompatibilis módban rendszergizdaként), és második nekifutásra felismerte. 
[ Szerkesztve ]

Új fejlemény kameraügyben. Túl vagyok 3 HR-en, és amikor a legfapadosabb módon indul újra, akkor is látszólag fényképez, de a kész kép: "Unable to read this file." Se MyStorage, se StorageCard, se semmiféle beállítás nem jó neki. Videót viszont hibátlanul felvesz és lejátszik.
Van vkinek vmi ötlete?
Bámulatos, hol tart már a tudomány...!
(#20020) TheSaurus62 válasza TheSaurus62 (#20019) üzenetére

Közben lejárt a szerkesztési időm. Olvasgattam külhoni fórumokat, elég sokan jelentkeztek ezzel a gonddal, de megoldás nincs. Jaj.

Help!
Egyik francos Office program sem működik.
2007,2010 felraktam,feltelepíti aztán hiba üzenet nem nyitja meg.
Nem tudom mit csinálok rosszul!
Hol érdemesen keresni működöt?
köszi
[ Szerkesztve ]

és azt hogy? el sem indul...

(#20021) gyuszmó & (#20019) TheSaurus62
Szerintem rakjatok fel rendes romot, valószínű az a gond.
Egy próbát megér.
SokSikert. ebben benne van az office alapból, kamerával nincsen gond.
Ezt használom régóta.
[ Szerkesztve ]

Köszönöm. Ha lesz egy kis időm, felteszem, kipróbálom.
Azt nem értem, hogy az a ... kamera hónapokig gond nélkül fényképezett, mitől jött rá egyszer csak a hülyeség, ráadásul ennyire? Mindegy, azt hiszem, költői kérdés.
(#20025) TheSaurus62 válasza TheSaurus62 (#20024) üzenetére

Be tudná linkelni valaki a ROMcsere leírását? Nincs most időm megkeresni, és a hét végén szeretném a cserét megejteni, akkor viszont nem leszek NETközelben, sőt.
Szóval most letölteném, elvinném, cserélném, örülnék.

Köszi
Megjelent egy kb 1cm*1cm fekete kocka a képernyőm közepén ,újra indítottam,előjött eltünt.
Találkoztatok ilyennel?
Build 23659.5.3.6 van fent
[ Szerkesztve ]

w
[ Szerkesztve ]

Röviden ennyi szerintem -> [link]

Írtam pm-et

Egy szervizes mondta,hogy rom cserénél szokott meghallni a digitalizáló
Ez lehet?
[ Szerkesztve ]

Elolvastam a rom frissítést,hát kicsit félelmetesen hangzik,hogy meghalhat a pda,ha valami balul üt ki!

Hát igen, lehet belőle tégla 
Több romot raktam már fel rá, szerencsére nem ért kár engem 

Ez nem olyan megnyugtató válasz, mint ahogy esetleg gondolod. 

Helló!
Van egy omnia telóm (XXHH9) amit frissíteni szeretnék windows 7 alól. Tudna vki segíteni hogy hogyan tudom ezt megcsinálni?
Kösz!
Szabolcs

Hát én amíg lehet kitolom a rom cserét
Volt már több pda-m eten,mio ott valahogy egyszerűbb volt.
[ Szerkesztve ]

Rom frissítés Win7 alatt: [link]
2szer, 3szor olvasd át mert elsőre bonyolultnak tűnhet, de nem az 
Találsz az oldalon romokat is
[ Szerkesztve ]
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

A hardveres újra indítás és a hard reset között sok különbség van?
Hardveres újra indítás után sem tudok Office-t telepíteni,vagyis felrakja de nem indul el.
[ Szerkesztve ]

A hardveres újra indítás a hard reset (HR)

Köszi! 
Elolvastam párszor és bár nem elsőre de sikerült. Elsőre is az volt csak a gond hogy a gp-t nem rendszergazdaként futtattam, de másodikra szépen felment a szerviz rom. Most hogy ez sikerült, felraknék esetleg vmi főzött romot, de nem tudom melyiket. Ti mit ajánlanátok?

Hogy lehet beállítani ezt a nézetet? http://www.handster.com/de/spb_mobile_shell.html
Ez a 3.5.5 shell nekem 3-6 van de nem találok ilyen opciót
Egy 3d kör tök jól néz ki
köszi
[ Szerkesztve ]

A 3D-s megjelenítést két eljárással lehet megoldani az egyik az opengl a másik a direct3D az omnia csak az utóbbit támogatja és ha jól tudom akkor a 3D körhinta nézet opengl-el működne tehát omnián valószínűleg ezért nem tudod beállítani.
A hozzá nem értésből eredő bátorság a technika halála!

köszi

Fő képernyőn bal oldali gomb az a sok kis kocka, s tádám foroghat a körhinta 
Ha nem erre gondoltál nem tudom mire.

Amit belinkeltem az más féle,nézd meg a videót,lehet,hogy az omnia1 nem tudja
Ma kipróbáltam a Mobilesenseit marha jó
Hol lehet az agpst aktiválni?
köszi
[ Szerkesztve ]

Szervusztok,csak érekesség képpen,már másodszor járok ugy,hogy a csengetés beragad.Hivnak,de nem tudom felvenni,csak csen és cseng csak soft resettel tudom leállitani.valamilyen ötlet esetleg?leginkább akkor csinálja ha samu telóról hivnak,összeakadnak??köszi ha valaki segít.

Arra tud valaki valamit, hogy az "Óra" (Clock) programhoz hogy lehetne olyan linket kitenni pl. az SPB today-re, ami azonnal az általam választott funkciójába visz.
Ugye négy van neki:
Alarms (ezzel indít, de nem kell)
Memorial day (ez se kell)
World Clock (ez néha kell)
Stopper (ez is kellhet).

Szerintetek a android platform jobb mint a win?
Mióta kijött sokan lehúzzák a wint,nekem volt egy spicám hát nem tudom.

Ízlés dolga, nekem a WinMo jobban tetszik, de aki az Androidot szereti, ám szeresse azt.

Omniáról váltottam egy ZTE Blade-re 2.1es anroiddal. hát nem volt vmi fényes.
frissítettem 2.2-re....már jobb volt...sőt....
most 2.3-as android van rajta és hát....ja
eszméletlen. ![;]](/dl/s/v1.gif)
annyi játék és alkalmazás van rajta,mint a nyüh (kb 140) úgy formálod alakítod ahogy akarod.... mióta meg van,egyszer nem fagyott ki,igaz csak 600as proci van benne 512 MB RAM / 512 MB ROM,3.5"-os kapacitív a kijelző, mely 480*800-as felbontású TFT..... gyors,megbízható,nem szaggat be, rengeteg alkalmazás és játék van hozzá market-ben, ráadásul ingyé.... szvsz megéri váltani. 
Omniára alig találtam játékot vagy épp alkalmazást,sőt az sms írástól is elment a kedvem,mivel ugye pálcával tudsz csak gyorsan és pontosan írni,mert félre üti mindig...
na én kb ezek miatt váltottam 
[ Szerkesztve ]