Halli!
Nálam is 6.5-ös win van fent. Csak max ebben a romban nincs átvariálva mint mondjuk ha jól láttam anzo romjában. Ott ha jól láttam felső sávban van egy ilyesmi rész a menükben. Amolyan görgetős módon.
jah.. és hogy még mért van 6.1-es esetleg? lásd lent, illetve mert sok olyan felhasználó van, aki nem ért ennyire hozzá.. csak használja.. ROM-ról azt se tudja, eszik, vagy isszák... legalábbis gondolom.
Vagy csak "fázik" a ROM cserétől. mint pl. én is.. filózgattam anzo Romjain, de nem szeretnék 40ezres levélnehezéket. Nekem elég sok pénz 
És relatíve jól megy ez a Romovics rom is. Az angolt meg már kezdem megszokni rajta 
Letsgo
Ezek szerint sikerült megcsináltatnod a cuccost?
Újra rakták a ROM-ot? Vagy mást is csináltak rajta?
Mennyi volt az annyi?
ui: nekem nincs bajom a 6.5 el. Lehet neked ami volt, az volt a kaki.. lehet más 6.5-ős rommal jól menne.... 
logarithm
3-5 nap?! 
De jó is lenne
bár mint láttuk már, erősen ROM és használat függő.
Én inkább úgy mondom hogy normál használat mellett 2 nap. De ebben persze tényleg használás van. Játék, kis filmezés..
Ha csak telefonál valaki vele, biztos elmegy 3-4 napot, de akkor minek venne PDA-t
![;]](/dl/s/v1.gif)
Én általában 2 naponta töltöm... de ez se mérvadó,mert sokszor lóg a gépen, és olyankor is töltve van..
Persze ez csak az én tapasztalatom.. ahány darab, ahány ROM/Phone rész, annyi eredmény..
[ Szerkesztve ]