Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#16001) Luissimo válasza Okosság (#16000) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

tedd fel az SPB BackUp-ot
és azzal elmentesz mindent !!
keresőben bennelesz, belinkeltem 1-2 hete (tavaly)

itt a poszt
oppá, meg is találtam :

[ Szerkesztve ]

(#16002) snowdog válasza Okosság (#16000) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Beállítások/Spb Mobile Shell/Jobb alsó sarokban - Backup beállítások/Save

http://igo.forumx.hu .. regisztrálás után sok hasznos információ az iGO-ról.

(#16003) Okosság válasza snowdog (#16002) üzenetére

Okosság
(kvázi-tag)

Köszi! Nem hiszed el, már vagy 2 hete kerestem hogy hol lehet elmenteni a shell beállításait! :B :)

" BMW-be autómata váltó? Ez legalább akkora hülyeség, ...mint mondjuk a meghajtott kereket kormányozni! "

(#16004) tibigym

tibigym
(kvázi-tag)

Felraktam az anzo által készitett ide is belinkelt Rom-ját, de valamit nem értek. miért nem enged telefonálás közben kihangosítani??? A hiba a készülékemben vagy a rom-ban van??? bár az előző rom tudta a kihangosítást :F

Zte blade

(#16005) anzo válasza tibigym (#16004) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

A Lite dialer-en nem lehet a gombal kihangosítani ez az ára a portolásnak de a menü\Turn on Speaker -el működik.

(#16006) tibigym válasza anzo (#16005) üzenetére

tibigym
(kvázi-tag)

Nagyon köszönöm a választ :R

Zte blade

(#16007) adam_

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nincs valami jó kis telefonkönyv szoftver Omniára, amellyel például megoldható az összes telefonszám egyidejű átírása? Mert ugye a T-nél +36-ot kell minden szám elé írnom 16.-tól, és egyesével elég macerás, mert van egy jópár mobilszám a telefonkönyvembe.

[ Szerkesztve ]

(#16008) snowdog válasza adam_ (#16007) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

AS-en szinkronizálod a PC-vel, és a PC-n az Outlook-ban már nagyon gyorsan át tudod írni. :K

(#16009) TomKiss válasza adam_ (#16007) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

Vagy esetleg ezt is megnézheted

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#16010) adam_ válasza snowdog (#16008) üzenetére

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszi szépen, de most spec. ezzel az a baj, hogy Xp-n még menne is, de Win7-en nem mükődik az AS-em, fogalmam sincs, hogy miért nem.

Amúgy ez az Outlookos átírás pontosan hogyan működik, azt leírnád nekem? :B

Meg ha már itt tartunk, akkor így egységesíteni szeretném az egészet, mert egyes számok a teló memóriájában mások pedig SIM-en vannak, elég nagy a káosz. Erre valami ötlet? :U

[ Szerkesztve ]

(#16011) snowdog válasza adam_ (#16010) üzenetére

snowdog
(PH! addikt)

Nem tudom pontosan mi is érdekel. Szinkronozálás után Outlook-ban megnyitod a Névjegyalbum-ot, és ahol szükséges átírod a telefonszámot. Az átírt szám automatikusan azonnal átmásolódik a PDA-ra (ha van AS kapcsolat).

Win7-en nem ActiveSync van, de nem tudom az új változat nevét, mert nekem XP van. Többek között az ilyen kínok miatt nem frissítek Win7-re.

(#16012) adam_ válasza snowdog (#16011) üzenetére

adam_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Aham, értem. Köszi szépen, majd nekiállok akkor XP-s gép alatt frissíteni. Ha meg elakadnék, majd leírom a panaszom. Office 2003 vagy 2007, vagy ez mindegy?

Meg ha már itt tartunk, akkor így egységesíteni szeretném az egészet, mert egyes számok a teló memóriájában mások pedig SIM-en vannak, elég nagy a káosz. Erre valami ötlet? :U

[ Szerkesztve ]

(#16013) dancsuri válasza adam_ (#16007) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Nem csak a T-nél, hanem minden szolgáltatónál át kell irni 11 jegyüre (06 helyett +36)

Egy karton sör=24 doboz, egy nap=24 óra, ez nem lehet véletlen

(#16014) dancsuri válasza adam_ (#16010) üzenetére

dancsuri
(őstag)

A Win 7-nek van saját mobilkezelője a "mobilközpont"

(#16015) Trogi

Trogi
(újonc)

Sziasztok!
A tegnapi segítségek után sikerült telepítenem az SPB 3-at.Nagyon Köszi a Segítséget.
Kérdésem az lenne,hogy a trial verziónál engedte hogy módosítsam a főképernyő kinézetét.(pl.igo,net elérés stb...ikonok főképernyőre helyezését).Most hogy felraktam a teljes verziót,nem engedi módosítani,csak a saját képernyőt...Szoftverben van a"hiba",vagy én vagyok kasu...? :)
Előre is köszönöm a segítséget..

(#16016) yoleeka

yoleeka
(tag)

Feltettem Anzo zsír új romját. De az accuweather-t valahogy képtelen vagyok normálisan bekonfigolni.. :S lehet alapjáraton én vagyok béna vagy nem tom mi van. Nos nem volt mobil netem, csomagot váltottam, és alapbol Székesfehérvárt hozza fel, gondolom Anzo onnét töltötte fel a romot...Nos ha a location-t átírom Győrre, akkor nem találja a helyet, legalábbis ezt a hibaüzenetet írja ki. Net tuti megy, mivel google.hu, prohardver is bejön. Valakinek valami megoldása?

Better to reign in hell, than serve in heaven...

(#16017) yoleeka válasza dancsuri (#16013) üzenetére

yoleeka
(tag)

06-ot is át kell írni +36-ra? Mi a bré? Bár nem sok van ami ilyen... de akkor is :(((

(#16018) anzo válasza yoleeka (#16016) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogyan állítottad be a helységet?

Titanium Weather aki már használ M2D -t vagy MS3-at annak nem kell bemutatni. A beállításához annyit, hogy ezen az oldalon http://www.accuweather.com/us-city-list.asp?partner=accuweather
az International ablakba beírjuk annak a helységnek a nevét, amit szeretnénk figyelni (ékezet nélkül). A következő oldalon a címsorban megkeresünk egy hasonló részt: EUR|HU|HU011|SZEKESFEHERVAR – ezt kell bemásolni a weather ablakba. Mivel függőleges vonalat én nem találtam, ezért javaslom a copy/paste -et.

[ Szerkesztve ]

(#16019) Luissimo válasza yoleeka (#16017) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

nemkell átírni.
egyetlen előnye van ha átírod, hogy akkor külföldről is mennek majd a hívásaid gond nélkül, míg a 0636-al csak belföldről tudsz hívni
de a vezetékes számokhoz is jó lesz a 061 v a 0692.. vagy stb.

(#16020) yoleeka válasza anzo (#16018) üzenetére

yoleeka
(tag)

Hát csak simán beírtam location-hoz, hogy Gyor, de akkor gondolom azt alapból USA-ban kereste.. MS3-at használtam, de az általad kreált romra, nem tettem fel, mert ami kell az nagyjából minden benne van, egy-két másik progit leszámítva.

Luissimo:köszi, akkor nem szenvedek azok átírásával.

[ Szerkesztve ]

(#16021) TomKiss válasza Luissimo (#16019) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

Csak a pontosság kedvéért.
A +36 Magyarország nemzetközi hívószáma - ha ezzel kezdődik a telefonszám, külfödről is lehet hívni (ez egyébént megegyezik a 0036 al).
A 06 viszont csak országon belül használható.

Javasoljuk, hogy mielőbb írd át a telefonodban tárolt hét számjeggyel elmentett telefonszámokat 11 számjegyűre!

* „+” karakter, országkód (36), hálózatkijelölő szám (pl. 20), előfizetői szám (7 számjegy). Pl.: +36202345678
* vagy belföldi előtét (06), hálózatkijelölő szám (pl. 20), előfizetői szám (7 számjegy). Pl.: 06202345678.

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#16022) Luissimo válasza yoleeka (#16020) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Igazad van, sajtohuba, nem 0636-ot akartam irni, hanem 0620, vagy 0630, vagy 0670-et, lényeg hogy félszavakbólis...

pontosan igy szól:
"A mobiltelefon-számok a +36-os nemzetközi országkódból, vagy a 06-os belföldi előhívóból, és a szolgáltató kétjegyű hálózatkijelölő-számából (20/30/70), valamint a hétjegyű előfizetői számból állnak. A hívószámok az átállást követően nem változnak meg, azonban január közepétől a hálózaton belüli hívásoknál is a teljes számformátumot kell használni, éppúgy, ahogy jelenleg is mind a 11 számjegyet tárcsázni kell, ha másik szolgáltató hálózatába telefonálunk, vagy ha külföldről akarunk magyarországi mobiltelefonszámot hívni."

[ Szerkesztve ]

(#16023) dancsuri válasza yoleeka (#16017) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Azért célszerü a 06- ot is átírni +36- ra mert ez egy nemzetközibb szabvány, a lényeg a 11 számjegy pl. 06 /30 -111-111
vagy: +36 /30 -111-111

előhívó szám (ország) / szolgáltató - saját szám

(#16024) Luissimo válasza dancsuri (#16023) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

bameg , számoltad hány a számjegy nálad ?? :)) :DD :Y :W

egyébként érdemes a +3620 formulát választani, mert bajban lesz az illető ha a párkányi sörözőből kíván hazaszólni, a 0620-as beállítással !! :DD :P

[ Szerkesztve ]

(#16025) TomKiss válasza Luissimo (#16024) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

Ha szerencséje van, akkor még talál hazai szolgáltatót :P, igaz, az sem biztos, hogy az innenső oldalon nem az Orange-ra csatlakozik :W

(#16026) dancsuri válasza Luissimo (#16024) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Most, hogy mondod Nem, de azért a felépítését kitudod venni? :Y

(#16027) Luissimo válasza dancsuri (#16026) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

perszehogy, csak a 11 számjegymiatt szóltam.
Na remélem sikerült jól összezavarnunk mindenkit mostmár, és legalább 3féle formátumban tárolja el a számokat :K :C :DDD :DD :D
Ha az embernek ilyen segítőkész barátai vannak , már nincs szüksége ellenségekre sem !! :C :C

(#16028) TomKiss

TomKiss
(kvázi-tag)

Egy aprócska, picike kis problémám lenne, amiben remélem tud valaki segíteni.

Nem működik a rádióm. Amikor csatornát akarok váltani, azt mondja, hogy ki van kapcsolva. Mi van? :Y Hol a búbánatban kéne bekapcsolni? Eddig simán elindítottam, és hibátlanul működött :(
gyári rom, kártyafüggő, ms3, és levelező kliens van telepítve. ... és egyenlőre nem áll szándékomban romot cserélni :P

(#16029) tomek8210

tomek8210
(lelkes újonc)

Tudtok olyan programot mondani ami bemondja szintetizátoros megoldással a hivó fél nevét vagy számát amikor hívnak? MS Voice command ezt tudja csak sajnos nem müködik jól. Azt csinálja hogy csörög a telefon kettöt rejtett hivásánál és utánna elnémul.

(#16030) o_tom

o_tom
(tag)

Hello
Tudom hogy nem itt kellene érdeklődnöm, de mégis megteszem:
Tudtok szèp àllapotù, Vodàs vagy független omniàt kb. 40e-ig? (dobozzal mindennel, akàr most, azonnal jelleggel)

ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

(#16031) madarasz92 válasza o_tom (#16030) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szerintem dobj fel egy hirdetést hogy keresel ilyen telot ugy talán előbb találsz..

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#16032) LA_COSTE

LA_COSTE
(senior tag)

Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Olyan billentyűzetet keresnék, ami ékezetes -magyar- betűket tartalmaz, de nem olyan, mint az eredeti Samsungos. A váltó kapcsolóra csak a szükséges karakterek jönnek be. Úgy értem, hogy a hullámosjeles betűk, meg ilyenek nincsenek benne. Szóval egy jó, kis használható billentyűzetet keresek.
2. Be lehet állítani, hogyha üzenetet kapok, ne maradjon bekapcsolva a képernyő világítása? Valahogy nem találtam ilyen menüpontot.
Anzo legújabb romját használom.

(#16033) Luissimo válasza o_tom (#16030) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

pl. a VATERÁN találsz biztosan.
Csakhogy:
ami szép és független, az több mint 40e.
ami 40 körül van, az lehet hogy független, de nem annyira szép, és még azislehet hogy nem független de nem vodkás

(#16034) sevenseas válasza Luissimo (#16033) üzenetére

sevenseas
(kvázi-tag)

Na brááávóó! /Ferenc Jóska után szabadon/

"a hülyébb pókok saját maguk ellen szőnek hálót"

(#16035) Luissimo válasza sevenseas (#16034) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

:F Hmmm?

(#16036) sevenseas válasza Luissimo (#16035) üzenetére

sevenseas
(kvázi-tag)

Csak arra írtam , hogy mindenki 40-ért akar lehetőleg garis , sőt szinte új Omniát , mert 80.-ért már Omnia 2.-t tud.

(#16037) LA_COSTE válasza LA_COSTE (#16032) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Az első kérdésem megoldódott... :DD

(#16038) madarasz92 válasza Luissimo (#16035) üzenetére

madarasz92
(őstag)
LOGOUT blog

Szerk:Ja igy már én is értem amit irtál..
Hol lehet 80ért Omnia II kapni?
Amugy nem hiszem hogy 40e lehet kapni szépet is meg fűggetlent..
Én 45ért vettem nagyon szépet és pannon-os at kicsi alkuval.. ;)

[ Szerkesztve ]

Volkswagen Bora 1.9TDI - HTC Sensation

(#16039) sevenseas válasza LA_COSTE (#16037) üzenetére

sevenseas
(kvázi-tag)

De jó Neked!
És titok?
Hátha mást is érdekelne.!

(#16040) Luissimo válasza sevenseas (#16039) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

szerintem az értesítések nevű menűpont

(#16041) LA_COSTE válasza sevenseas (#16039) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Nem titok természetesen. Itt találtam választ.

(#16042) Luissimo válasza LA_COSTE (#16032) üzenetére

Luissimo
(PH! addikt)

Bocs, rosszul értelmeztem az előbb, azthittem ez a képernyőgondod oldódott meg közben:

orig ROM -al SPB MS 3,5-el, today/settings/Personal/sounds and notification/notification/ Event/ Messaging/ New text Message

display messsage on screen (ha bepipálod, akkor feldobja az sms részleteit pár másodpercre,
Flash light for No Limit, akkor villogtatja a LED-et, amig el nem olvasod,

ebben a beállításban az SMS beérkezése után kb 20 mp.-el vissza elsötétül a képernyő !!!
nálam !! :K :DD

[ Szerkesztve ]

(#16043) o_tom

o_tom
(tag)

Köszi a tippeket. Csak sikerül venni valamit.

ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

(#16044) LA_COSTE válasza Luissimo (#16042) üzenetére

LA_COSTE
(senior tag)

Köszi! :)

(#16045) yoleeka

yoleeka
(tag)

Ha meg akarom változtatni az indító- és kikapcsoló képernyőt, merre is kell keresnem az eredeti file-okat, Anzo új romjában? i900 oldal szerint a windows könyvtárban, de én baromira nem találom őket. :S

(#16046) anzo válasza yoleeka (#16045) üzenetére

anzo
(senior tag)
LOGOUT blog

Ani_power_on.gif és Ani_power_off.gif az intézőben jelöld be "show all files".

(#16047) dancsuri válasza yoleeka (#16045) üzenetére

dancsuri
(őstag)

Csak nem akarod kikapcsolni? :F

(#16048) TomKiss válasza TomKiss (#16028) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

na, a rádiót megoldottam..
Viszont felbukkant egy újabb gondom:
Egy programot a my storage-ra telepítek. Hibátlanul működik. Feldugom egy gépre az Omniát, úgy hogy az USB kapcsolat a my storage-ra van állítva. Lecsatlakoztatom, majd ezután az my storage-ra telepített program nem indul el, csak SR után.
Ez így normális, vagy én rontok el vmit? :F

(#16049) mk6

mk6
(újonc)

Helló, tudna valaki abban segíteni, hogy az i900-omon szoftver frissítés után miért nem fut az igo8?Hozzá tartozik még az a rövid kis történet, hogy sikerült egy olyan originál készüléket vásárolnom a pannontól amiben valki kiscerélhette a memória kártyát egy feltört igo8-ra szerintem valimit a készülékkel is babrálhatott hogy fusson rajta mert szoft.frissítettünk és most már nem fogadja el akártyán lévő programot.Előre is köszi.

(#16050) Skynet258 válasza mk6 (#16049) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Nehezen tudom elképzelni, hogy olyan origi készüléket vettéla Pannonnál, amiben valaki kicserélte az IGo-t... De ha mágis, akkor miért nem vitted vissza...?

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.