Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#13001) Poonkie

Poonkie
(tag)

Kicsit olvasgatva azt vettem észre, hogy a TP-Link WR642G-s routerrel nincs gondja az Omniát használó embereknek. Szerintetek érdemes lenne beruháznom egyre, mielőtt lemondok az Omniáról?

Samsung Galaxy S WeUI, ZTE Blade Blademix 2.3.4, MSI GX-701-090HU, Acer Aspire 4755G

(#13002) Rick4 válasza Poonkie (#13001) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

egy 6K-s tp- link routerrel sincsen semmi baj, vehetsz olyat is. Szerinem meg sem a típus, sem más nem számít. A wifi jel épp elég szabványos, hogy a jelszinten kívül más nem számítson.

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#13003) Poonkie válasza Rick4 (#13002) üzenetére

Poonkie
(tag)

Most is egy TP-Link routerem van, de olvastam mástól, hogy egy korábbi TP-Link-ről váltott WR642G-re és azóta semmi probléma, előtte meg azt produkálta, amit az enyém.

Samsung Galaxy S WeUI, ZTE Blade Blademix 2.3.4, MSI GX-701-090HU, Acer Aspire 4755G

(#13004) Csabee. válasza Csabee. (#12987) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Erre valaki?

Üdv: Csabee.

(#13005) joey20 válasza joey20 (#12994) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És ez? :B

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#13006) jtankers válasza Poonkie (#13001) üzenetére

jtankers
(újonc)

Nekem D-link van és azzal is tökéletesen működik.

Iphone 4 32GB black

(#13007) Rick4 válasza Poonkie (#13003) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Na, akkor olvass egyet mellette:
Nekem tp-link van, és semmi bajom sincs vele.. :DDD Szerintem ez nem a router miatt volt...

[ Szerkesztve ]

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#13008) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon behalt a topik.
Nem válaszol senki sem a kérdésekre... :(

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#13009) Csabee. válasza joey20 (#13005) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én úgy tudom hogy a Vista-n a phone résszel gond van a frissítés során! Xp és Win7 alatt megtudod csinálni biztonságosan a frissítést.

(#13010) Csabee. válasza Poonkie (#13001) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

D-link-el és Linksys-el tökéletesen működik a wifi!

(#13011) Csabee. válasza VIBO (#12999) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia! Itt van 3 videó amit omniával készítettek: 1 2 3 Illetve még itt olvass [link] , és láss [link] :DD

(#13012) Poonkie válasza Rick4 (#13007) üzenetére

Poonkie
(tag)

Nem a TP-Link megfelelő mivoltát firtatom, hanem, hogy konkrétan az enyém nem a legjobb. De hamarosan kiderül mi lesz.

(#13013) Csabee. válasza legiaap (#13008) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt próbáltad már? FlexMail 4 Email Manager for Windows Mobile”?

Báár.. chat szerűen nem igazán fogja neked lerendezni, talán ha gmail-t használsz az rendezi chat szerűen!

(#13014) Poonkie válasza Poonkie (#13012) üzenetére

Poonkie
(tag)

A WR642G-vel semmi problémám nincs, így ez hozott nekem megoldást, gyorsabb is sokkal a net és messzebbről is jobban megy. Egyedül a Streaming playerrel nem jutok dűlőre. Valami más útja van a youtube-os videók lejátszásának, ami megy omnián?

(#13015) Csabee. válasza Poonkie (#13014) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mire gondolsz? Külön programra? Ez kereső program.. hogy ez neked jó-e azt nem tudom, de a neve ez: Midomi Music Search App for Omnia

(#13016) VIBO válasza Csabee. (#13011) üzenetére

VIBO
(senior tag)
LOGOUT blog

:R :R :R

ezeket a juutub nem butiitotta le?
ilyen a minőőség?

[ Szerkesztve ]

Eladó Toshiba laptopokhoz vadonat új alaplapok(i7 stb). OMNIA 7 :)Eladó Cuccaim ---> http://tinyurl.com/62wk2ry <-- ugyan itt kacatok is eladoak :)

(#13017) Csabee. válasza VIBO (#13016) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt nem tudom megmondani neked, de szerintem a minőségén rontott a youtube valamit...

(#13018) Poonkie válasza Csabee. (#13015) üzenetére

Poonkie
(tag)

Köszönöm, hogy válaszoltál. Én videókat szeretnék nézni youtube-ről de a beépített streaming player nem csinál semmit, ezért bármilyen program ami lejátsza a videókat onnan, érdekel, ha valakinek már bevált valami esetleg.

(#13019) Csabee. válasza Poonkie (#13018) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Böngészőből nem működik?

(#13020) joey20 válasza Csabee. (#13009) üzenetére

joey20
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi!

Win7 alatt a beépített XP móddal, vagy az nem kell, hanem csak simán W7?

"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog

(#13021) Poonkie válasza Csabee. (#13019) üzenetére

Poonkie
(tag)

A streaming player betöltődik, kiolvassa mennyi a video hossza, majt server timeout van.

(#13022) Skynet258 válasza joey20 (#13020) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Simán Win 7, én is úgy csináltam ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#13023) Poonkie válasza Poonkie (#13021) üzenetére

Poonkie
(tag)

Sajnos túl korai volt az öröm, ugyanazt kezdte el csinálni. Nem tudok vele toább kínlódni, nekem kell egy használható wifi képes pda a hétköznapokra, szóval hétfőn visszaviszem és visszakérem a pénzem. Mindenkinek köszönök minden tanácsot!

(#13024) Csabee. válasza joey20 (#13020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Csak simán Win7! Én is úgy csináltam és tökéletesen működik.

(#13025) Csabee. válasza Poonkie (#13023) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sajnálom hogy nem megy.. Nekem nincs gondom a wifijével, igazándiból a netezésre továbbra is az iPhone-t mondanám a legjobbnak!

(#13026) Poonkie válasza Csabee. (#13025) üzenetére

Poonkie
(tag)

Csak az a baj, hogy nekem az Omniával kellene menjen, de mivel fontos a navigáció is, meg tetszett is, nem is jött igazából szóba más. De azt hiszem el kezdek nézelődni más gyártók háza táján, mert samsunggal ismét nem volt szerencsém. Mondjuk ki tudja, majd meglátom hétfőn mit lépnek...

(#13027) Csabee. válasza Poonkie (#13026) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

iPhone vagy HTC amit tudok ajánlani! mind2 tudja mindegyik funkcióját az omniának.. :)

(#13028) Poonkie válasza Csabee. (#13027) üzenetére

Poonkie
(tag)

Nekem az iphone valamiért nem jön be, maradnék a WM-nál és valószínűleg egy htc lesz a vége. A diomonddal egyedól a bővíthetőség hiánya jelent nekem kisebb problémát, de szerintem találok valamit azért. Vagy lehet kapok egy másik Omniát, amivel nem lesz ilyen baj és akkor minden rendben lesz.

(#13029) Csabee. válasza Poonkie (#13028) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az új készülékeden a Skyfire-t próbáld ki böngészőnek! Sokkal jobb és gyorsabb mitn az IE vagy az Opera Mini

(#13030) legiaap

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Feltettem ezt a VITO EyePhoto nevezetű képnézegetőt.
Hát elég lassú szerintem.
Nagyon lassan tölti be az 5MP-es fotóimat és mikor lapozok, akkor is kell idő míg betölti míg betölti a következő fotót... :(
Még régebben problémáztam, hogy a Favorite Settingsben ki lehet választani, hogy milyen ritmusba rezegjen, mikor csörög a telefon. Rájöttem, hogy ez a ritmusos dolog, csak akkor működik ha rezgőre van állítva a készülék. Amennyiben rezeg és csereg egyszerre, akkor már nem működik... :O

(#13031) Poonkie válasza Csabee. (#13029) üzenetére

Poonkie
(tag)

Éredekes dolog, de letöröltem az eddigi task manager-t és azóta semmi baja a Wi-fi-nek, megy bárhonnan, bármikor. Ezt a napot akkor végigpróbálom, kipróbálom a Skyfire-t is. Bár én már nem értem ezt az egészet, de most úgy fest rendben van, 4Mbp/s sávszélességet mértem vele.

(#13032) Skynet258 válasza Poonkie (#13031) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ezek szerint egy újabb eset, amikor egy feltett program kavart be...
Érdemes hasonló hibákat úgy tesztelni, hogy nyomsz egy HR-t, tehát nincs fent semmi zavaró program, és úgy próbálgatni. Ha úgy sem megy, akkor tényleg valami gond van, de ha mégis, akkor legalább kiderül, mi okozza ;)

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#13033) Poonkie válasza Skynet258 (#13032) üzenetére

Poonkie
(tag)

Valóban úgy fest, bár a tünet érdekes. Ettől függetlenül az erősebb router is segített, de örülök, hogy véget érni látszik a wifi kálváriám. Már csak a youtube-os videókkal kellene valamit kezdenem, mert nem tudom lejátszani őket.

(#13034) jtankers válasza Poonkie (#13033) üzenetére

jtankers
(újonc)

Ajánlom és már ajánlották előttem is a Skyfire böngészőt. Viszi a youtube vidiket is.

Iphone 4 32GB black

(#13035) Csabee. válasza Poonkie (#13033) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem 7mbit-et is vitt már wifin :)

(#13036) Poonkie válasza Csabee. (#13035) üzenetére

Poonkie
(tag)

Nekem ez is elég, csak ne szakadozzon, a böngészőt feltétlen megpróbálom.

(#13037) kiskacz válasza legiaap (#13030) üzenetére

kiskacz
(fanatikus tag)

Szia!

Képnézegetőre javaslom Neked a Resco Photo Viever -t, most jelent meg a 7,xx beta-ja, ami free - szerintem az eddigi legjobb nézegető program, a rezgős csörgés miatt ppedig keress rá a Valert nevű szintén free programocskára.

Üdv!

SAMSUNG Galaxy S-II

(#13038) legiaap válasza kiskacz (#13037) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megnézem majd ezt a fotós progit, amit mondtál.
A másikat nem simerem.

Viszont sikerült végre beszereznem a Bubble Bash című játékot.
Nagyon jó.
Ajánlom mindenkinek.

(#13039) vackor22

vackor22
(lelkes újonc)

Hali!
Tegnap lettem Omnia tulaj :DD , eddig meg vagyok elégedve vele...
Annyit szeretnék kérdezni, hogy az itt található "Régi verzió, egérkurzorral: Firmware DXID1 PHONE résszel" nevezetű ROM-ot lehet-e még magyarosítani?

(#13040) tib-bee válasza legiaap (#13038) üzenetére

tib-bee
(kvázi-tag)

Tényleg a legjobb képnézegető amit kiskacz ajánlott. Gyors, könnyű kezelni, szuper!

(#13041) Banditos80

Banditos80
(újonc)

Sziasztok! Valószínű nem ide való hozzászólás, de használt GYÁRI autós szettet keresek Omniámhoz (töltő és tartó). Sürgős lenne, ha van esetleg valakinek...

(#13042) Agostino

Agostino
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv.

Hadd kérdezzem meg: melyik most a jelenlegi legfrissebb hivatalos ROM?

http://www.flickr.com/photos/schbence/

(#13043) Rick4 válasza Agostino (#13042) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Visszakérdeznék: Magyar nyelvű szolgáltatói romról beszélünk?

(#13044) erdoke válasza vackor22 (#13039) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nem, az utolsó Romovics alkotás, amivel még jónak mondják a magyarítást, a május 10-i DXID1.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13045) Rick4 válasza erdoke (#13044) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

A 6.1.4-ben sincsen egérkurzor? Ez nem csak a 6.5 sajátja volt?
Hogy tudjátok, ha a Vodafone garis Vodafone függő Omniámat beadom egy érintőképernyő cserére, meddig szöszmötölnek vele?

[ Szerkesztve ]

(#13046) erdoke válasza Rick4 (#13045) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

6.1.4-ből két verzió van, az egyikben jó az egér, a másikban nem.

Ha előre egyeztetett napon beviszed a budaörsi központi szervizbe (TeleMax), akkor 2-3 nap alatt megvan.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13047) Rick4 válasza erdoke (#13046) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Szegedről nem kifejezetten esik útba, és most pont úgy néz ki, hogy jópár hétig nem megyek arra.. Asszem inkább keresek valakit, akinek elküldöm, bemegy vele, elhozza, és nekem Szegedre leküldi... :K

(#13048) Csabee. válasza Banditos80 (#13041) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hello! ez nem használt, de ellenben jó árú: [link]

(#13049) Banditos80 válasza Csabee. (#13048) üzenetére

Banditos80
(újonc)

Köszi:)

(#13050) droti25

droti25
(fanatikus tag)

Hi all!

Nincs vmi megoldás arra h megtudjam nézni, hogy hány percet beszéltem(kimenő,bejövő,összes) hány sms-t küldtem el?Ha jól tudom nincs benne a romokban alapból ez a dolog!!

GA-P35C-DS3R@F4, E6750@3300@1.45V, 8GB 1600 mhz ddr3,Chieftec450W

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.