Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#12001) erdoke válasza borsodika (#11999) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Feldobott egy üzenetet valami 3000/1200-ról, amit elfogadtál? Nálam működik oda-vissza WM6.1 alatt, 6.5-ről nincs információm.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#12002) Csabee. válasza legiaap (#11991) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miután a rescot feltettem, utána meg letöröltem, nem törlődött le és behülyült az egész rendszer tőle.. de jobb is hogy hard reseteltem a készüléket, mert így most csak normális, hasznos dolgok vannak fenn.

Üdv: Csabee.

(#12003) legiaap válasza Csabee. (#12002) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bakker akkor le sem merem törölni
:F
Azért tettem fel, mert a PDA Fan Clubon jókat olvastam róla.

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#12004) borsodika válasza erdoke (#12001) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Ez nem dobott fel ilyet csak a calibrate :(
szerk: de mégis kiírt 1 ilyet amit mondtál, most akkor van érvénybe a beállítás ha a kockája világos vagy sötét színü?

[ Szerkesztve ]

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#12005) erdoke válasza borsodika (#12004) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Most nem tudom megnézni, de amikor a nagyobb számot okézod le (3000/1200 talán), akkor lesz érzékenyebb.

(#12006) Styleboy válasza Rick4 (#11981) üzenetére

Styleboy
(kvázi-tag)

A Vfok= Végfok. Tudod rövidítés :) :) De ha annyira zavar máskor nem így írom. ;)

"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

(#12007) Csabee. válasza legiaap (#12003) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

lehet cska én bénáztam el valamit, de ha neked jól megy most akkor le ne töröld :DD mert én beszoptam vele.. fura dolgokat művelt, pl letörlés után is ott maradt a bllentyáűzet és még használni is tudtam, de nem lehetett átállítani másra az alapértelmezett billt.. na mind1

(#12008) borsodika válasza erdoke (#12005) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Most ezzel a beállítással mintha érzékenyebb lenne a kijelző, köszönöm a segítséget :R

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#12009) Attila04

Attila04
(tag)

Sziasztok! SPB MobileShell 3 és PhoneSuite van az Omniámon. Vannak ugye a profilok, és kitettem az ikonját a főképernyőre.
Kérdésem annyi, hogy mit jelent, ha az ikon jobb felső sarkában egy kis sárga csillag jelenik meg?

(#12010) erdoke válasza Attila04 (#12009) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Valamilyen paraméter megváltozott a profilban megadotthoz képest. Ez lehet akár valamelyik hangerő, valamelyik rádió állapota, stb. Egy példa: A profilodban 60 % hangerő és bekapcsolt Bluetooth van beállítva, de ha a BT-t kikapcsoltad, vagy a hangerőt manuálisan átállítottad (vagy valami program), akkor odateszi a csillagot. Ha bemégy a profillistába, és újra kiválasztod azt a profilt, akkor megint a profil alapállapotába tér vissza (vagy ha visszaállítod a csillagot okozó paramétert).

Rövid, időzített profil (Select to time => X perc) esetén kis óra van a bal fölső sarkában, automatikus profil aktív állapotában pedig kis piros körben fehér A betű.

[ Szerkesztve ]

(#12011) Attila04 válasza erdoke (#12010) üzenetére

Attila04
(tag)

Köszi szépen, remekül leírtad! Még egy kérdésem van, ha ennyire jól vágod ezt a témát ;) : hogyan lehet az időzítés időtartamát megnövelni? Nálam max. 1 órát lehet beletenni.

(#12012) temes69

temes69
(fanatikus tag)

T-s azu omniám, DXID1 rommal frissítve. ez a romfrissítés bekavarhat ha a készülékhez kapott igo8at akarom frissiteni a naviextras.comról? mert itt: [link] azt írja hogy azonosítja a készüléket, hogy csak a gyári cuccok vannak e rajta. valaki próbálta már így frissíteni az igot főzött rommal?

[ Szerkesztve ]

(#12013) Attila04 válasza temes69 (#12012) üzenetére

Attila04
(tag)

A legegyszerűbb, ha kártyaolvasóval frissíted az iGo-t, én is nemrég csináltam. Nekem is ez a ROM van a gépen, azóta is hibátlanul működik minden.

[ Szerkesztve ]

(#12014) vegh válasza Rick4 (#11932) üzenetére

vegh
(kvázi-tag)

thx. Végülis mindegy mert nem lehet kapni csak Igo-val :(

(#12015) temes69 válasza Attila04 (#12013) üzenetére

temes69
(fanatikus tag)

ok. én is úgy akartam. köszi azért!

(#12016) Pitor válasza vegh (#12014) üzenetére

Pitor
(újonc)

Ez fura mert a honlapon a Voda kulon hirdeti az arlistaban Igoval es anelkuk.
Bar en mar nem lapodom meg semmin. :))

[ Szerkesztve ]

(#12017) legiaap válasza Csabee. (#11984) üzenetére

legiaap
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most direkt kipróbáltam, nálam rezeg is és hangot is ad sms, vagy email jelzés esetén

________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________

(#12018) Wallandt

Wallandt
(kvázi-tag)

Sziasztok! Van egy jelenség amit nem értek, csak sejtésem van. Az történt, hogy a kijelző felső felében az érintést jócskán (5 mm) elcsúszva vízszintes irányban (jobbra) érzékelte a panel. Többször próbálkoztam a kalibrálással, de pont ezért az sem sikerült. Elvittem garanciális szervízbe a TeleMax-hoz Budaörsre. Néhány nap múlva visszakaptm a készüléket egy olyan jegyzőkönyvvel amiben az szerepelt, hogy panelcsere történt és szoftverfrissítés. A verzószámot nézegetve pont ua. mint azelőtt, de a kijelző most pontos.
Mielőtt elvittem volna szervízbe volt még 1 esztétikai probléma, de azt nem említettem, gondoltam majd a cserével az is megszűnik. Ha fehér a háttér van (jegyzet) akkor a kijelző 2/3-nál fentről, volt egy elég világos folt. Ez megmaradt a panelcsere után is. Ez alap a kijelzőnél és egy nagy butaságot kérdezek vagy nem cseréltek kijelzőt csak újra rakták a rom-ot? Ha butaságot kérdeztem akkor bocsánat és :B

(#12019) temes69 válasza Attila04 (#12013) üzenetére

temes69
(fanatikus tag)

hali! frissítettem az igot, kártyaolvasóval. szedett le új térképet, valami eastern europe 3d elevation mode.ot, meg egy patchet is. elvileg sikeresen telepítette is. nah elindítottam a programot és a névjegynél egy írja ki verziószámra: 8.8.8.88902. May 6 2009. ez most akkor a legújabb? én a navtoolsban valami 8.3as patchet láttam...

(#12020) blueye válasza Wallandt (#12018) üzenetére

blueye
(őstag)

Érdekes, az a fehér folt nálam is látszik világos háttérnél.

I feel good!

(#12021) temes69 válasza temes69 (#12019) üzenetére

temes69
(fanatikus tag)

kicsit benéztem verziószámot :) szal amit most ír ki frissítés után: 8.0.0.88902 May 6 2009.
ez így jó vagy valamit elcsesztem?

(#12022) Csabee. válasza blueye (#12020) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én nem érzékelek ilyesmit.. vagy én csinálok valamit rosszul?

(#12023) okos67 válasza Wallandt (#12018) üzenetére

okos67
(őstag)

szerintem nem a kijelződet hanem a felette lévő érintő fóliát cserélhették

s700>w800i>6233>d900i>p1i>i900>i8000

(#12024) jtankers válasza Wallandt (#12018) üzenetére

jtankers
(újonc)

Nem cseréltek komplett kijelzőt, csak érintő panelt. (nálam is ez volt a múlthéten.)

Iphone 4 32GB black

(#12025) Csabee. válasza jtankers (#12024) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ti amikor szervízbe vittétek akkor a főzött rommal tettétek vagy vissza tettétek a gyári romot?

(#12026) Rick4 válasza Csabee. (#12025) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Nemhogy csak főzött rommal, de a kuktasakpa is mellé volt csomagolva... :DDD

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#12027) jtankers válasza Csabee. (#12025) üzenetére

jtankers
(újonc)

Én gyárival vittem. (biztos ami biztos :) )

Iphone 4 32GB black

(#12028) Murderer69 válasza Csabee. (#12022) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

muhaha te csinálod rosszul mert haveré és az enyém is olyan és igen nagyjából a kijelző 2/3-ánál van egy világos folt valaki megmondhatná hogy mi is az :D ja és szolgáltató független a dolog mert az enyém független haveromé trés szóval nem vágom én sem :U

[ Szerkesztve ]

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#12029) Csabee. válasza Murderer69 (#12028) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem frankón nincs ilyen fehér folt.. vagy tényleg vaksi vagyok :D és nem ott nézem ahol kell

(#12030) Dare2Live

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nálam is ott a fehér folt.... de nem zavar.... :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#12031) Csabee.

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elindítottam ma a G-alarmot és rögtön lekapcsolta a készüléken a telefon részt.. nem vágom mér.. viszakapcsolva nem találta a hálózatot, reset után helyre állt.. valaki talákozott már ilyennel?

(#12032) erdoke válasza Csabee. (#12031) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nézd át a beállításait, újabb verziók tudják kapcsolgatni a telefont ha azt akarod.

(#12033) matyics válasza Csabee. (#12029) üzenetére

matyics
(őstag)

Nálam is van folt! :((

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#12034) blueye válasza matyics (#12033) üzenetére

blueye
(őstag)

Ez lassan szériahibának tűnik, fura, hogy eddig nem jöttünk rá...

I feel good!

(#12035) Csabee. válasza blueye (#12034) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

írjátok már le mit kéne látnom.. mert amit előzőekben leírtak én a jegyzetnél nem látom a foltot..!

erdoke: de nem én állítottam be hogy kapcsolja le a telefon részt, hanem mikor a programot elindítottma akkor offolta a phone részt! free verziót használom lehet az kavart be.

[ Szerkesztve ]

(#12036) Attila04

Attila04
(tag)

Sziasztok! Az SPB Wireless Monitort használom, és ma hirtelen a SYSTEM elkezdett négyszer annyi adatforgalmat generálni, mint tegnap és azelőtt. Valahogy tovább lehet azt boncolni, hogy melyik program használja a system nevében az internet kapcsolatot?

(#12037) Wallandt válasza Csabee. (#12035) üzenetére

Wallandt
(kvázi-tag)

Szia! Nem feltétlenül a jegyzetnél van ez a jelenség hanem amikor fehér a háttér akkor fentről a kijelző kb. 2/3 részénél és talán egy kicsit balra a közepétől van egy fehérebb folt. Mintha onnan kapna fényt a kijelző és ott lenne egy fényforrás. (Talán így is van) Még nem buheráltam szét egy mobil készüléket sem. Lehet, hogy ez teljesen normális dolog. Engem sem zavar nagyon csak feltünt.

(#12038) Murderer69 válasza Wallandt (#12037) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

na akkor hogy ne csak elképzeljük hanem lássuk is :D

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#12039) Wallandt

Wallandt
(kvázi-tag)

[L:/dl/upc/2009-
Sikerült nekem is bemutathatóvá tennem.

[ Szerkesztve ]

(#12040) Styleboy válasza Wallandt (#12039) üzenetére

Styleboy
(kvázi-tag)

Hát most már így megnézve nekem is ott van:S:S:S
Hát lehet hogy valami széria hiba.Na de ennyi baj legyen csak.:):):)

(#12041) Wallandt

Wallandt
(kvázi-tag)

Sajnálom, ha ezzel a fényjelenséggel valakinél rossz érzéseket váltottam ki illetve, hogy felhívtam erre a figyelmet. Tehát UFO van a szerkezetben. :K

(#12042) erdoke válasza Wallandt (#12039) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nálam is ott van, de szerintem csak a májusi kijelzőcsere óta. Előtte 7 hónapig nem tűnt fel.

(#12043) jtankers válasza Murderer69 (#12038) üzenetére

jtankers
(újonc)

Most nézem hogy nekem is ott van az a fehér rész :DDD .
Szerintem nem zavaró.

Iphone 4 32GB black

(#12044) borsodika

borsodika
(senior tag)

Ez a fehér folt kijelzőhiba, én ezért vittem a samuszervízbe a telót ahol kicserélték a kijelzőt és már nincs rajta semmilyen fehér folt.

(#12045) Wallandt válasza borsodika (#12044) üzenetére

Wallandt
(kvázi-tag)

Neked mennyi idő alatt csinálták meg? Pontosan melyik szervízbe vitted?

(#12046) borsodika válasza Wallandt (#12045) üzenetére

borsodika
(senior tag)

2hét alatt csinálták meg :((( a pólusba lévő hivatalos samu mintaboltba.

(#12047) Csabee. válasza Murderer69 (#12038) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

köszi srácok! megnéztem a képek alapján, az enyémen nincs folt :DD ilyen különleges készülékem lenne?

(#12048) Csabee. válasza borsodika (#12046) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hivatalos? a Samsungnak a legnagyobb szervíze az Budaörsön van a CHS épületében! ott sztem 1 héten belül megcsinálják, nagyon gyorsak és korrektek a fiúk.

(#12049) Styleboy

Styleboy
(kvázi-tag)

Hát eddig még észre sem vettem.Azért most nem fogok megválni a készüléktől.Na meg nagyon probálkozni sincs kedvem,mert ahogy a vodafonhoz hozáálnak az ilyen jellegű problémákhoz.A multkor vettünk egy érintőkijelzős telefont a páromnak akkor is felhívták a figyelmünket hogy képernyőre garanciát is csak úgy tudnak vállalni ha semmi karc.Igy szerintem én hagyom.De azt nem tudom hogy itt Nyíregyen van egy samsungos szervíz (telefon,minden játszik),hogy oda be lehet e vinni a garanciával? :U

(#12050) borsodika válasza Csabee. (#12048) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Igen hivatalos márkaszervíz, alkatrsézhiányra hivatkoztak.... :U

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.