Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#10001) Tyboo

Tyboo
(újonc)

Régóta olvasom a fórumot, írásra még nem ragadtattam magam. Jó ideje van már Omniám (kaptam házimozit :) ), most jutottam el odáig, h. belevágnék a ROM frissítésbe. Elolvastam az ide vonatkozó témákat, egy dologban kérném a segítségeteket. Le szeretném tölteni az XDHK2 ROM-ot, de az eoldalon hivatkozott linkről nem jön le, mert a Rapidshare azt mondja túlléptem a free user limitet. Valaki tud egy olyan linket ahonnan egyszerűbben leszedhető?

(#10002) elektro

elektro
(fanatikus tag)

Senkinek nem fagy szét az igo kilépésnél? :F

(#10003) matyics válasza Tyboo (#10001) üzenetére

matyics
(őstag)

De miért akarod az XDHK2-est? :F
Van nála újabb és jobb is.
Amúgy simán lejött nekem, szerintem próbáld meg újra.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#10004) borsodika válasza polonic (#10000) üzenetére

borsodika
(senior tag)

Igazad volt köszönöm szépen így már úgy tűnik működni fog. :R

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#10005) ziggi_zug

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Halihó!
Próbáltátok már áthelyezni a MobileShell 3-at máshova (pl. My Storage)? Ki tudom lőni a futást, elindul simán az SKTools, ki tudom jelölni a MS könyvtárat, és itt megáll a folyamat. Nem ajánlja fel a target könyvtár keresést. Bármi mást át tudok pakolni, de ezt nem. Mi lehet az oka? :W

Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza

(#10006) polonic válasza ziggi_zug (#10005) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sktools-szal akarod áthelyezni? Szerintem próbáld meg az eoldal leírása alapján, mintha pfc-n írta volna valaki, hogy úgy sikerült és működött.

The Amazing Everyday

(#10007) ziggi_zug válasza ziggi_zug (#10005) üzenetére

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Visszavonom. Semmit nem tudok a Program Files könyvtárból kivenni, csak az egész könyvtárat !!!mindenestül!!! átmozgatni. Ez normális?

(#10008) Skynet258

Skynet258
(PH! addikt)

Sziasztok, kéne egy kis help! Mondanátok valami jó ébresztő progit? A G-alarm ma eljátszotta, hogy nem ébresztett, csak hibaüzenetet küldött - innentől kezdve igazából nem tudok bízni benne, szóval cserélném. A gyári Win-es elég gagyi, az SPB Time működik, de nem Omniához való a felbontása, G-alarm akkor kilőve... mi van még?
A Samsungos megoldás még akár el is viselhető lenne, de azt hol találom (HK2-es Rom)?
Vissza nem olvasok, mert most nincs időm :P

Köszi előre is! :R

Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

(#10009) ziggi_zug válasza polonic (#10006) üzenetére

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Az i900.eoldal leírása is SKTools-szal írja. Szó szerint egyezik a PFC leírással. E szerint próbálnám. Sikertelenül.

[ Szerkesztve ]

(#10010) logaritmus válasza Skynet258 (#9985) üzenetére

logaritmus
(kvázi-tag)

nagyon szépen köszi :)

(#10011) polonic válasza Skynet258 (#10008) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Helo! A samsungos ébresztő az jó szerintem, óra néven található meg. :D

#10009) ziggi_zug

Na ezt nem tudtam, hogy ugyanaz a kettő.

[ Szerkesztve ]

The Amazing Everyday

(#10012) Skynet258 válasza polonic (#10011) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Ehh, én meg ébresztő meg alarm néven kerestem mindenáron :DDD Jó lesz ez, köszi!

(#10013) Ceedrush válasza Skynet258 (#10008) üzenetére

Ceedrush
(újonc)

Klaxon nekem nagyon bejött... tavaly december óta azt használom, semmi probléma nem volt vele.. és a gombokat reggeli kómás állapotban is látni, mert jó nagyok :D

(#10014) borsodika

borsodika
(senior tag)

Win mobile 6.5-el omniára mi a helyzet?

[ Szerkesztve ]

Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

(#10015) Skynet258 válasza Ceedrush (#10013) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Valamelyik régebbi hsz-ben volt, hogy az SPB 3-al nem működik megfelelően... azzal használod?

(#10016) kics1

kics1
(fanatikus tag)

Sziasztok, történt egy baleset a csodás omniámmal, megcsináltam a szokásos cleartempelésem (december óta használom szóval nem előszőr) és lenullázta az igo-s micros sd-t valamint a 8gigás belső memót.
Mit tudtok ajánlani mit csináljak vele?
Az igo-t hogy tudnám visszahozni?
Azota csak egy hard resetet csináltam.
A kártyát kivettem.

(#10017) kovipetii

kovipetii
(lelkes újonc)

Valakinek még bluetooth headset használat vélemény?

Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect

(#10018) Coop

Coop
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Segítséget kérnék, ötleteket. My Storage 8 gigából csak 4 giga tárhelyem van, jelenleg semmi sincs telepítve. Megoldás???

Köszi!

(#10019) LGabor001

LGabor001
(tag)

Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan?

(#10020) kics1 válasza kics1 (#10016) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

Testdisk megoldotta.

(#10021) polonic válasza kics1 (#10016) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy bug a cleartemp-ben. Akkor szokott előfordulni, ha a spb traveler ki van választva és ott kiír valami adatot és rányomsz a clean-re, hiába, hogy nincs telepítve. Majd erre figyelj legközelebb.

The Amazing Everyday

(#10022) rokcsa

rokcsa
(újonc)

Segítsetek please!
Csináltam egy rom frissítést, de most nem fogadja el a PDA a PIN kódomat!
Mi szúrtam el?!?

(#10023) kics1 válasza polonic (#10021) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

Köszi, mostmár erre figyelek. (csak az spb finance volt felrakva)
Esetleg valaki tudna küldeni egy képet az igo-s sd kártya könyvtár neveirol, mert az első betűk eltuntek.

(#10024) polonic válasza kics1 (#10023) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami kell az igo működéséhez az csak két mappa. Ezek azok:
2577
IGO8

The Amazing Everyday

(#10025) kics1 válasza polonic (#10024) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

még az igo8 mappán belül tudnál segiteni?
_TS_LOQ (ezt nem tudom mi lehet az elso) (mappa)
meg még vannak ilyen fájlok:
_ATA.zip
_PSTMC.dll
_RANDING.zip
_YS.TXT

Ezeknek az első betűi.

(#10026) polonic válasza kics1 (#10025) üzenetére

polonic
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze.

TTS_LOQ

DATA
GPSTMC
BRANDING
SYS

The Amazing Everyday

(#10027) matyics válasza Coop (#10018) üzenetére

matyics
(őstag)

Küldtem PÜ-t.

Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

(#10028) Rick4 válasza rokcsa (#10022) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

frissítéskor benne volt a sim is?

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#10029) kics1 válasza polonic (#10026) üzenetére

kics1
(fanatikus tag)

Sikerült feltelepíteni, beüzemelni.
Köszönöm a segítséged :R

(#10030) rokcsa válasza Rick4 (#10028) üzenetére

rokcsa
(újonc)

igazság szerint kétszer frissítettem az elsőnél nem volt benne a másodiknál viszont igen, de sajnos az eredmény ugyanaz lett
mit csináljak? :W

(#10031) matyics válasza rokcsa (#10022) üzenetére

matyics
(őstag)

Hát az a helyzet barátom, hogyha függetlenként vetted a cuccost, akkor átb@sztak, de nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis ez a PDA nem volt független gyárilag. Derítsd ki, hogy milyen függő volt és azzal a SIM-mel ki kell ütni újból. Ha szerencséd van, akkor csak 2-ből kell választanod. Ha nincs és külföldi hálózatfüggő volt, akkor szívás. Mondjuk én visszavinném oda ahonnét vetted és a fejükhöz b@sznám! :(((

(#10032) rokcsa válasza matyics (#10031) üzenetére

rokcsa
(újonc)

az a vicc, hogy samsung boltban vettem
valahogy ki lehet deríteni, hogy milyen szolgáltatótól függ, vagy csak próbálgatással?

(#10033) matyics válasza rokcsa (#10032) üzenetére

matyics
(őstag)

Tuti, hogy ez a gondod, mert mostanában sokan panaszkodtak erre.
Írtam, ha szerencséd van, akkor a másik két szolgáltató közül az egyik, Ha nem akkor odab@szol az asztalra.

(#10034) elektro

elektro
(fanatikus tag)

Legyen szíves mondja meg valaki miért fagy szét at igo kilépésnél :U

(#10035) Rick4

Rick4
(PH! nagyúr)

Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés. Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?

A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

(#10036) matyics válasza elektro (#10034) üzenetére

matyics
(őstag)

Fel van telepítve?
Ha igen, akkor szedd le és csak simán a kártyáról indítsd.
Sajnos a Win ilyen, mindig történik valami olyan, ami még nem volt.
Valamivel összeakadhat nálad.

(#10037) matyics válasza Rick4 (#10035) üzenetére

matyics
(őstag)

Most mire gondolsz, mert egy kicsit összecsaptad a szavakat,
USB-ről való töltésnél várod a zöldet, vagy a hálózatinál?
Mert USB-nél nem vált át, ha erre voltál kíváncsi. Csak a hálózatinál.

(#10038) Saycz válasza matyics (#10031) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Nekem gyárilag T-s volt az omnia de Unlockoltam, mert pannon-al használom. Tegnap frissítettem Romot, a gyári BSHI1-ről HK3-ra utána egyből IA5-re és végig benne volt a pannonos sim, és nem állt vissza T-re. Tehát maradt Unlockolt.

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#10039) rokcsa válasza Saycz (#10038) üzenetére

rokcsa
(újonc)

Kipróbáltam mind a három féle simmel, de egyiket se fogadta el,úgyhogy nagyon úgy néz ki a dolog, hogy holnap viszem vissza. :(((
nem valami kóddal kideríteni, hogy milyen szolgáltató lock-olta?

(#10040) elektro válasza matyics (#10036) üzenetére

elektro
(fanatikus tag)

Fel van telepítve,de akkor valszeg az lesz amit írtál :K

(#10041) berigazek

berigazek
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek!

Amint írtam nekem egyszerre müxik a Pocket Shield és S2U2 egyszerre mind kétszeres biztositás a billentyűzár ellen...és nem ,,verekszik" a két progi egymással!:)
Itt van pár kép a progikról...ja és ki ismeri a zenelejátszót,amit megmutatok most?

[ Szerkesztve ]

,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

(#10042) Rick4 válasza matyics (#10037) üzenetére

Rick4
(PH! nagyúr)

Beírom neked ugyanazt, csak hagyok a két mondat között egy üres sort:

Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés.

Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?

Azt nem tudom, hogy ez egy szóközzel elválasztva két külön mondatban miért nem volt érhető.. :DDD

(#10043) Skynet258 válasza berigazek (#10041) üzenetére

Skynet258
(PH! addikt)

Nem tudom, ki csinálta a fordítást, de ez a "Húzd el az újjad" elég látványos baki... :U

(#10044) berigazek válasza Skynet258 (#10043) üzenetére

berigazek
(fanatikus tag)

Nekem mondod...rövid ,,u"...:)

,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

(#10045) LGabor001

LGabor001
(tag)

Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan?

(#10046) Saycz válasza LGabor001 (#10045) üzenetére

Saycz
(senior tag)

Érvényes Samsung Garancia,Kijelző minden része érzékeny-e,ne legyen rajta sérülés, stb...

Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

(#10047) Inarus válasza LGabor001 (#10045) üzenetére

Inarus
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ha használtan veszed akkor nézd meg,h a papírjain, a készülékben a menüben és az aksi alatti gyártási szám egyezik-e!

myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

(#10048) elektro

elektro
(fanatikus tag)

Használ vki Windows Mobile Ezközközpontot,mert nekem nem ismeri fel mindig az omniát,talán vmi driver kell az oprendszerhez,mert rádugom usb-re és se kép se hang?

[ Szerkesztve ]

(#10049) Ceedrush válasza Skynet258 (#10015) üzenetére

Ceedrush
(újonc)

Kb 1 - másfél hónapja használom az SPB3-at is, és így sem volt semmi gondom.. :)

(#10050) Ceedrush

Ceedrush
(újonc)

Nem tudom, létezik-e ilyen, de nekem nagyon kéne.. :) szóval
keresek olyan sms kezelő programot, ami nem ilyen sms chat szerű, hanem olyan mint egy átlag telefonnál.. ami időrendben mutatja a bejövő sms-eket, nem csoportosít, ami kiírja az sms pontos időpontját(tudom az omnias sms is mutatja, de pl az óra,percet nem, csak az aznapit).. Rengeteg oldalt megnéztem már de nem találtam hasonlót.. :(
A másik kérdésem, hogy hoyg lehet a billentyűzetet beállítani, hogy csak akkor jelenjen meg ha én akarom? Idegesít hogy folyton megjelenik.(pl ahogy belépek az sms-ekhez)
Hátha tud vki segíteni..előre is köszönöm :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.