Régóta olvasom a fórumot, írásra még nem ragadtattam magam. Jó ideje van már Omniám (kaptam házimozit
), most jutottam el odáig, h. belevágnék a ROM frissítésbe. Elolvastam az ide vonatkozó témákat, egy dologban kérném a segítségeteket. Le szeretném tölteni az XDHK2 ROM-ot, de az eoldalon hivatkozott linkről nem jön le, mert a Rapidshare azt mondja túlléptem a free user limitet. Valaki tud egy olyan linket ahonnan egyszerűbben leszedhető?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Hirdetés
Tyboo
(újonc)

elektro
(fanatikus tag)
Senkinek nem fagy szét az igo kilépésnél? 

matyics
(őstag)
De miért akarod az XDHK2-est?
Van nála újabb és jobb is.
Amúgy simán lejött nekem, szerintem próbáld meg újra.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

borsodika
(senior tag)
Igazad volt köszönöm szépen így már úgy tűnik működni fog. 
Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

ziggi_zug
(fanatikus tag)
Halihó!
Próbáltátok már áthelyezni a MobileShell 3-at máshova (pl. My Storage)? Ki tudom lőni a futást, elindul simán az SKTools, ki tudom jelölni a MS könyvtárat, és itt megáll a folyamat. Nem ajánlja fel a target könyvtár keresést. Bármi mást át tudok pakolni, de ezt nem. Mi lehet az oka? 
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
Sktools-szal akarod áthelyezni? Szerintem próbáld meg az eoldal leírása alapján, mintha pfc-n írta volna valaki, hogy úgy sikerült és működött.
The Amazing Everyday

ziggi_zug
(fanatikus tag)
Visszavonom. Semmit nem tudok a Program Files könyvtárból kivenni, csak az egész könyvtárat !!!mindenestül!!! átmozgatni. Ez normális?

Skynet258
(PH! addikt)
Sziasztok, kéne egy kis help! Mondanátok valami jó ébresztő progit? A G-alarm ma eljátszotta, hogy nem ébresztett, csak hibaüzenetet küldött - innentől kezdve igazából nem tudok bízni benne, szóval cserélném. A gyári Win-es elég gagyi, az SPB Time működik, de nem Omniához való a felbontása, G-alarm akkor kilőve... mi van még?
A Samsungos megoldás még akár el is viselhető lenne, de azt hol találom (HK2-es Rom)?
Vissza nem olvasok, mert most nincs időm 
Köszi előre is! 
Andro-ID BLOG: http://andro-id.info ** Powered by Samsung Galaxy SII **

ziggi_zug
(fanatikus tag)
Az i900.eoldal leírása is SKTools-szal írja. Szó szerint egyezik a PFC leírással. E szerint próbálnám. Sikertelenül.
[ Szerkesztve ]

logaritmus
(kvázi-tag)
nagyon szépen köszi 
Helo! A samsungos ébresztő az jó szerintem, óra néven található meg. 
#10009) ziggi_zug
Na ezt nem tudtam, hogy ugyanaz a kettő.
[ Szerkesztve ]
The Amazing Everyday

Skynet258
(PH! addikt)
Ehh, én meg ébresztő meg alarm néven kerestem mindenáron
Jó lesz ez, köszi!

Ceedrush
(újonc)
Klaxon nekem nagyon bejött... tavaly december óta azt használom, semmi probléma nem volt vele.. és a gombokat reggeli kómás állapotban is látni, mert jó nagyok 

borsodika
(senior tag)
Win mobile 6.5-el omniára mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
Keresek hibás Galaxy S2-őt, I9100-at! Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.

Skynet258
(PH! addikt)
Valamelyik régebbi hsz-ben volt, hogy az SPB 3-al nem működik megfelelően... azzal használod?

kics1
(fanatikus tag)
Sziasztok, történt egy baleset a csodás omniámmal, megcsináltam a szokásos cleartempelésem (december óta használom szóval nem előszőr) és lenullázta az igo-s micros sd-t valamint a 8gigás belső memót.
Mit tudtok ajánlani mit csináljak vele?
Az igo-t hogy tudnám visszahozni?
Azota csak egy hard resetet csináltam.
A kártyát kivettem.

kovipetii
(lelkes újonc)
Valakinek még bluetooth headset használat vélemény?
Laptop:Toshiba A100-906, Telefon:Iphone 3G s Konzol:Xbox-360+ kinect

Coop
(lelkes újonc)
Sziasztok!
Segítséget kérnék, ötleteket. My Storage 8 gigából csak 4 giga tárhelyem van, jelenleg semmi sincs telepítve. Megoldás???
Köszi!

LGabor001
(tag)
Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan?

kics1
(fanatikus tag)
Testdisk megoldotta.
Ez egy bug a cleartemp-ben. Akkor szokott előfordulni, ha a spb traveler ki van választva és ott kiír valami adatot és rányomsz a clean-re, hiába, hogy nincs telepítve. Majd erre figyelj legközelebb.
The Amazing Everyday

rokcsa
(újonc)
Segítsetek please!
Csináltam egy rom frissítést, de most nem fogadja el a PDA a PIN kódomat!
Mi szúrtam el?!?

kics1
(fanatikus tag)
Köszi, mostmár erre figyelek. (csak az spb finance volt felrakva)
Esetleg valaki tudna küldeni egy képet az igo-s sd kártya könyvtár neveirol, mert az első betűk eltuntek.
Ami kell az igo működéséhez az csak két mappa. Ezek azok:
2577
IGO8
The Amazing Everyday

kics1
(fanatikus tag)
még az igo8 mappán belül tudnál segiteni?
_TS_LOQ (ezt nem tudom mi lehet az elso) (mappa)
meg még vannak ilyen fájlok:
_ATA.zip
_PSTMC.dll
_RANDING.zip
_YS.TXT
Ezeknek az első betűi.
Persze.
TTS_LOQ
DATA
GPSTMC
BRANDING
SYS
The Amazing Everyday

matyics
(őstag)
Küldtem PÜ-t.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna

Rick4
(PH! nagyúr)
frissítéskor benne volt a sim is?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

kics1
(fanatikus tag)
Sikerült feltelepíteni, beüzemelni.
Köszönöm a segítséged 

rokcsa
(újonc)
igazság szerint kétszer frissítettem az elsőnél nem volt benne a másodiknál viszont igen, de sajnos az eredmény ugyanaz lett
mit csináljak? 

matyics
(őstag)
Hát az a helyzet barátom, hogyha függetlenként vetted a cuccost, akkor átb@sztak, de nem kicsit, hanem nagyon. Ugyanis ez a PDA nem volt független gyárilag. Derítsd ki, hogy milyen függő volt és azzal a SIM-mel ki kell ütni újból. Ha szerencséd van, akkor csak 2-ből kell választanod. Ha nincs és külföldi hálózatfüggő volt, akkor szívás. Mondjuk én visszavinném oda ahonnét vetted és a fejükhöz b@sznám! 

rokcsa
(újonc)
az a vicc, hogy samsung boltban vettem
valahogy ki lehet deríteni, hogy milyen szolgáltatótól függ, vagy csak próbálgatással?

matyics
(őstag)
Tuti, hogy ez a gondod, mert mostanában sokan panaszkodtak erre.
Írtam, ha szerencséd van, akkor a másik két szolgáltató közül az egyik, Ha nem akkor odab@szol az asztalra.

elektro
(fanatikus tag)
Legyen szíves mondja meg valaki miért fagy szét at igo kilépésnél 

Rick4
(PH! nagyúr)
Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés. Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?
A probléma Te magad vagy: ebben az évben is mindent úgy csináltál mint eddig, mégis végig más eredményekben remélkedtél.

matyics
(őstag)
Fel van telepítve?
Ha igen, akkor szedd le és csak simán a kártyáról indítsd.
Sajnos a Win ilyen, mindig történik valami olyan, ami még nem volt.
Valamivel összeakadhat nálad.

matyics
(őstag)
Most mire gondolsz, mert egy kicsit összecsaptad a szavakat,
USB-ről való töltésnél várod a zöldet, vagy a hálózatinál?
Mert USB-nél nem vált át, ha erre voltál kíváncsi. Csak a hálózatinál.

Saycz
(senior tag)
Nekem gyárilag T-s volt az omnia de Unlockoltam, mert pannon-al használom. Tegnap frissítettem Romot, a gyári BSHI1-ről HK3-ra utána egyből IA5-re és végig benne volt a pannonos sim, és nem állt vissza T-re. Tehát maradt Unlockolt.
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!

rokcsa
(újonc)
Kipróbáltam mind a három féle simmel, de egyiket se fogadta el,úgyhogy nagyon úgy néz ki a dolog, hogy holnap viszem vissza.
nem valami kóddal kideríteni, hogy milyen szolgáltató lock-olta?

elektro
(fanatikus tag)
Fel van telepítve,de akkor valszeg az lesz amit írtál 

berigazek
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek!
Amint írtam nekem egyszerre müxik a Pocket Shield és S2U2 egyszerre mind kétszeres biztositás a billentyűzár ellen...és nem ,,verekszik" a két progi egymással!
Itt van pár kép a progikról...ja és ki ismeri a zenelejátszót,amit megmutatok most?
[ Szerkesztve ]
,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

Rick4
(PH! nagyúr)
Beírom neked ugyanazt, csak hagyok a két mondat között egy üres sort:
Valami nem okés a hálózati töltőmmel, ha töltés közben kíhúzom, és mondjuk 4-5 per cmúlva visszadugom (de elég 10-15 is) akkor nem kezd el újra tölteni, kihúzom 5 másodpercre a 230-ból, és onnantól okés.
Most USB-ről töltöm, mert a hálózati valahogy mindig piszok gyorsan feltölti (de nekem gyanúsan gyorsan) és várnám, hogy a bekapcsgomb kis piros led-je zöldre váltson. Másnak is zöld lesz egy idő után?
Azt nem tudom, hogy ez egy szóközzel elválasztva két külön mondatban miért nem volt érhető.. 

Skynet258
(PH! addikt)
Nem tudom, ki csinálta a fordítást, de ez a "Húzd el az újjad" elég látványos baki... 

berigazek
(fanatikus tag)
Nekem mondod...rövid ,,u"...
,,Tanúlj tinó,ökör lesz belőled!"

LGabor001
(tag)
Helo
valószínű veszek holnap egy omniát független 8gb os valaki esetleg tudna segíteni h mire kell oda figyelnem?
mit nézzek meg rajt alaposan?

Saycz
(senior tag)
Érvényes Samsung Garancia,Kijelző minden része érzékeny-e,ne legyen rajta sérülés, stb...
Lakásriasztó, Biztonsági kamera szerelés! PH-Kedvezmény!
Ha használtan veszed akkor nézd meg,h a papírjain, a készülékben a menüben és az aksi alatti gyártási szám egyezik-e!
myPhone tesztek a Logout oldalamon, kattints át! :) - Xbox Live gamertag: papaiprUK

elektro
(fanatikus tag)
Használ vki Windows Mobile Ezközközpontot,mert nekem nem ismeri fel mindig az omniát,talán vmi driver kell az oprendszerhez,mert rádugom usb-re és se kép se hang?
[ Szerkesztve ]

Ceedrush
(újonc)
Kb 1 - másfél hónapja használom az SPB3-at is, és így sem volt semmi gondom.. 

Ceedrush
(újonc)
Nem tudom, létezik-e ilyen, de nekem nagyon kéne..
szóval
keresek olyan sms kezelő programot, ami nem ilyen sms chat szerű, hanem olyan mint egy átlag telefonnál.. ami időrendben mutatja a bejövő sms-eket, nem csoportosít, ami kiírja az sms pontos időpontját(tudom az omnias sms is mutatja, de pl az óra,percet nem, csak az aznapit).. Rengeteg oldalt megnéztem már de nem találtam hasonlót..
A másik kérdésem, hogy hoyg lehet a billentyűzetet beállítani, hogy csak akkor jelenjen meg ha én akarom? Idegesít hogy folyton megjelenik.(pl ahogy belépek az sms-ekhez)
Hátha tud vki segíteni..előre is köszönöm