Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) erdoke válasza Dare2Live (#850) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha nem videózol rajta, és azt nem rakod ki rendszeresen TV-re, illetve nem játszol sokat, és nincsenek nagy elvárásaid a grafikát illetően, akkor tényleg csak a kijelző, és a dupla RAM szól az utód mellett. Persze az utóbbi a WM6.5 használhatóságát jelentősen befolyásolja.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#852) Nezz válasza erdoke (#849) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Azért remélem tudok kinomával zenét hallgatni (nem valami optimalizált a kicsike) és operával netezni 3G-n... Ugye? :F

TDU2 - Nezzer | ELTE IK MS WP7 Dev Team

(#853) Zolexx

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát jó kis teló ez, de ez évben elviekben 11 snapdragonos telefon érkezik. No ezeket érdemes megvárni az biztos. [link]

[ Szerkesztve ]

Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...

(#854) erdoke válasza Nezz (#852) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezt már Omniával is meg tudod csinálni, annál nem gyengébb az Omnia II. :)

(#855) Nezz válasza erdoke (#854) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Teljesen meg vagyok kavarodva... 30 napon belül issza kell adnom a P750-et a cégnek, cserébe fizetik az általam választott "helyettesítő termék" árának a felét az áfás számláért cserébe. Jó lenne most egy omnia 2, de nem tudom, hogy hosszútávon mennyire bánnám meg, hogy nem snapdragon vagy tegra lapul benne és ennek következtében viszonylag gyorsan elavulna, ellentétben a P525/P750-el (P525-öt én vettem még, majd most nyár elején a cég rámbízott egy P750-et, hogy fejlesszek rá, elvégre ilyesmim van) ami három évig bírta és a memória zavaró hiányától eltekintve megvagyok vele.

[ Szerkesztve ]

(#856) Viktor0610 válasza Nezz (#855) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Hihetetlen... :U

Még szinte meg sem jelent, de te már azon gondolkodsz, nem-e fog hamar elavulni...

...

(#857) Nezz válasza Viktor0610 (#856) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Ha belegondolsz szinte ez az arm11-en alapuló PDA-k utolsó generációjának szinte utolsó darabja, mivel most már csak Amerikába beönti a HTC a sok Touch Pro2-t és a közeljövőben (ki tudja hány hónap) szinte csak 2x gyorsabb készülékek fognak megjelenni, akkor azért nevezném hosszútávú befektetésnek.

Abból viszont jónak tudnám nevezni, hogy a következő nagy dobbantás a Windows mobile/phone 7-nél következhet be és az elméletileg minden újat jelent, de már a 6.5.1/6.7 is kapacitív jóságokra utal a hetes előtt.

[ Szerkesztve ]

(#858) fairi válasza Nezz (#855) üzenetére

fairi
(senior tag)

30 nap nem ad sok gondolkodási időt,ennyi idő alatt nem fog forgalomba kerülni snapdragonos,tegrás gépek tucatjai!Talán csak a TG01...
lehet még az i8000 se jelenik meg eddigre itt Mo-on!

(#859) Quasi_modo válasza fairi (#858) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

A TG1 nem tünt olyan gyorsnak a videókon, mint amire számítottam volna egy ilyen professzornál.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#860) Zwiebel válasza Nezz (#855) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Samsung Kolibri proci-ról hallottatok már? ;) Szerintem ütős lesz :DD
Apple + Samsung összeáll... ;)

[ Szerkesztve ]

Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer

(#861) vitko válasza Zwiebel (#860) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Na erről még nem hallottam, de vmi linknek örülnék. :C Amúgy hivatalos vagy nem hivatalos az infó?

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#862) Nezz válasza fairi (#858) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Ezért agyalok azon, hogy visszatérek a P525-re ha nagyon kell és nagyon megérné inkább várni... A féláronos lehetőséget meg maximum kihasználnám valami másra (csak tudnám mire xD).

(#863) Zwiebel válasza vitko (#861) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Kolibri

Teljesen hivatalos :))

[ Szerkesztve ]

(#864) Csabee. válasza Zwiebel (#863) üzenetére

Csabee.
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

elég jó irányban haladnak a gyártók..:) reméljük hamar lesznek jó kütyük amikbe ilyen muzsikál majd.

Üdv: Csabee.

(#865) Zwiebel válasza Csabee. (#864) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Így igaz :C Valamint ez árversenyt is jelent... amiről ugye tudjuk hogy a vásárlóknak csak jó :C

(#866) Nezz válasza Zwiebel (#865) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Sajnos az, hogy van még nem jelenti azt, hogy bele is fogják pakolni egy valamire való PDA-ba. Nem hinném, hogy sok verseny lenne, elvégre eddig sem volt.

(#867) jjc válasza erdoke (#854) üzenetére

jjc
(kvázi-tag)

de azért a hp-m Marvell PXA270 520 MHz processor-ánál azért jóval gyorsabb, nem?
akkor érdemes most pda-t cserélni vagy mindenképp megéri snapdragonra várni?

sgs2 checkrom_v6, asus k70ic-ty125d , popcorn hour a-110

(#868) Zolexx válasza Quasi_modo (#859) üzenetére

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Viszont az Acer F1 sztem elég gyorsnak tünik:) [link]

(#869) Zwiebel válasza Nezz (#866) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Olvastad a cikket? :) Ahogyan írja, eddig persze, hogy nem volt, hiszen egyik oldalon qualcomm chip > másikon semmi. Ebből nem lehet verseny ;] Viszont ebből, ha ez megjelenik, már verseny helyzet lesz -> majd árverseny. Na most árversenynél valamelyik biztosan csökkenni fog. Egyébként ha egyszer (bár ezzel nem igazán értek egyet) minden oldal azt írja , hogy az iPhone ilyen gyors, megy olyan gyors, akkor ha még az iPhone alap chipje fejlődik, akkor az vsz, közeledik az atomerőműhöz. :C Persze ez magánvélemény. ;)

Más:

LG Monaco

Senkinek nem tűnt még fel az , hogy WinMo 7? Itt valamit szerintem elnéztek :DDD

(#870) Nezz válasza Zolexx (#868) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Azért gyors, mert egy teljesen üres windows mobile van rajta (TG01 telepakolva ugyebár nemcsoda ha lassabb). Amikor megláttam az első engadgetes linkelését úgy álltam hozzá, hogy ez lesz a következő PDA-m, mert 3.5mm jackes, segédfényes, snapdragonos, nagykijelzős és szép. Most pedig kénytelen vagyok rájönni, hogy semmi nem lett az egészből, pedig már itt kéne hype-olni körülötte, hogy mikor jön már. Szinte csak nekem hiányzik :(

(#871) Zwiebel válasza Zolexx (#868) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Akkor ez a telefon most rendelkezik 3D gyorsítóval? :D Valaki legyen szíves infót adni :D

(#872) Nezz válasza Zwiebel (#871) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Melyik? :) Az omnia 2 meg a snapdragon is, csak éppenséggel semmi nem használja ki (és az omniáé nem tartalmaz annyi őrölt kakaót).

(#873) Nezz válasza Zwiebel (#869) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

A probléma az, hogy példának okáért a samsung rendelkezett megoldásokkal, de nem rakta be senki sem nagyhírű PDA-ba (még ők sem, érdekes az Acer/E-TEN igen). Hát nem is kavarták fel az állóvizet. Mondhatni ha a HTC nem csinál tegrás mobilt, akkor nyugodtan kitarthat újabb 3 évig az 1GHz-es snapdragon mellett.

Az LG Monaco pico projektorral már nagyon nem aktuális ;) Egy nagyon régi AT&T-s diában bukkant fel még a 6.5 bejelentése előtt, hogy szeptemberre tervezik 7-el. Hát ma már nem is emlékszik rá senki...

[ Szerkesztve ]

(#874) vitko válasza Nezz (#873) üzenetére

vitko
(őstag)
LOGOUT blog

Hát én még emlékszem rá :DDD de túl sokat nem érek vele mert nem sokat hallottam felőle, wm7-ről sem volt sok hír, csak a huza-vona megy, a felhasználók meg nem tudnak mit csinálni ha ilyen lassan bővül a piac, be kell érni azzal, amit nyújtanak... Éppen ezért már az LG Arena-n gondolkozok, bár a felbontása és kijelzőmérete kicsi (legalább 3.5"-t elfogadnék), de gyors és multimédiás felhasználásra nagyszerű állítólag... :)

Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%

(#875) Nezz válasza vitko (#874) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Én meg zune hd-n csak kéne bele egy telefon chip és egy bluetooth :)

(#876) erdoke válasza Zwiebel (#869) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Volt ott eddig is több dolog, csak a Qualcomm nagyon durván nyomult. Nem véletlenül kapott rekord büntetést D-Koreában a versenyhatóságoktól...

Az 1 GHz-es Cortex-A8 szvsz szerint a jövőre kijövő újabb iPhone, és néhány Samsung okosság motorja lesz majd.

(#877) Nezz válasza erdoke (#876) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Hát nem szabad hagyni, hogy csak úgy beinduljon a fejlődés... Üzemanyagcella esete is pont olyan mint bárminek ami nem Qualcomm MSM7XXX :(((

(#878) Dare2Live válasza Zwiebel (#869) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Iphoneban Omap 34x0van, pont ezt az "atomerőművet" vártuk az Omnia2be is...... Ezért a nagy nekikeseredés. :)

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#879) Nezz válasza Dare2Live (#878) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

A preben van az omap, az ájfonban pedig az avval ekvivalens samsung. És persze ezt a millió példányban legyártott windows mobilet is meghajtani képes processzort ebbe a hiperszuper omniába belezsúfolni uggyeeebáááár lehetetlen feladat lett volna a samsung mérnökei számára. Vagy csak nem volt érdekük?

(#880) Zwiebel

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Egyre nagyobb a gubanc ... ;] Na mindegy kezdek néhány dolgot jobban érteni :DDD, bár nehéz :DD :R

[ Szerkesztve ]

(#881) jjc

jjc
(kvázi-tag)

spb benchmark összehasonlítás
[link]
ha volt már, akkor rohadjak meg!

sgs2 checkrom_v6, asus k70ic-ty125d , popcorn hour a-110

(#882) erdoke válasza jjc (#881) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ebből egyetlen mondat hasznosítható:

"Daily operation (program responsiveness, going from screen to screen, etc) does indeed feel fast."

A grafikonok xart se érnek, elég ha a 624 MHz-es XScale és az 528 MHz-es régi Qualcomm eredményeit összevetjük. Viccnek is rossz.

(#883) fairi válasza Dare2Live (#878) üzenetére

fairi
(senior tag)

érdekes mert ez sehova se volt írva..
ARM 1176 majd minden adatlapban...

Omap 34x0 mire lehetne kihasználni?Van olyan cucc a winmo-n ami fullosan kihasználja?

(#884) Nezz válasza fairi (#883) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Videók, emulátorok és pár dolog egyszerre? :)
Én jobban örülnék, ha Core i7 lenne a gépemben mint egy celeron...

(#885) erdoke válasza fairi (#883) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

800 MHz-en a Cortex-A8 kb. átlag 50 %-kal gyorsabb, és a mellé pakolt képfeldolgozó és 3D gyorsító chipek is erősebbek. Persze ez meg olcsóbb, és kevésbé fűt.

(#886) babosmiki

babosmiki
(senior tag)

Ez már lassan egy processzor fórum lesz.... :F
A lényeg szerintem az, hogy legyen legalább olyan gyors és jól használható
mint az Omnia I. de szerintem annál azért csak jobb lehet. :K

"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "

(#887) Zwiebel válasza babosmiki (#886) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Utolsó mondatoddal teljesen egyetértek ;)

[ Szerkesztve ]

(#888) fairi válasza erdoke (#885) üzenetére

fairi
(senior tag)

Igen,de gyakorlatban ez menyire látszódik meg...

Winmos játékok kihasználják,winmo felülete tényleg gyorsabb lesz?

ARM 1176 800 Mhz-nál papíron persze sokkal jobb,de ez mindennapokban h látszódna egy winmo esetén?

(#889) Nezz válasza fairi (#888) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Gyakorlatban például abban nyilvánulna meg, hogy menne a touchflo 2.5...

(#890) fairi válasza Nezz (#889) üzenetére

fairi
(senior tag)

próbáltad már az OMNIAII-n?

Most az omnia procijaval foglalkozunk,htc az más tészta!

(#891) Nezz válasza fairi (#890) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Az OpenGL ES 2.0 gyorsítás hiányában nem fut a TouchFlo 3D.
Attól, hogy a szoftver HTC én még szívesen látnám a sense UI-t a widgetes baromság helyett.

(#892) Zwiebel válasza Nezz (#891) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

OpenGL ES 2.0-t tudja az Omnia II! :F

(#893) Nezz válasza Zwiebel (#892) üzenetére

Nezz
(kvázi-tag)

Tudja (papiron), de nincs driver. Pont mint a HTC-nél, de itt még a gyártó is ugyanaz a készülék és a chipset esetén is.

(#894) Dare2Live válasza fairi (#883) üzenetére

Dare2Live
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

kihasználja?

Nézd meg a régi szifont meg az újat. Mi haználja ki az újban lévő OMAP34x0t? Semmi. Mégis ég és föld a difi a régi/új modell közt?

Szerintem.... The things we make ... make us.  -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

(#895) Zolexx válasza Dare2Live (#894) üzenetére

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Örülnék neki ha WM is ennyire kihasználná, talán nem lenne ilyen lomha. Én az MS helyében a Windows Phone 7et teljes mértékben újrakezdeném, a nullától! Talán úgy nem lennének ilyen gondjai, és mi is örülnénk.

(#896) erdoke válasza Zolexx (#895) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Márpedig nem így lesz. Frissen kikerült WM7 dokumentáció úgy kezdődik, hogy "based on WM6..." :Y

(#897) Zolexx válasza erdoke (#896) üzenetére

Zolexx
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Majd rájönnek hogy ma már ez a lassuság nem játszik. De addigra késő lessz, sose értettem hogy a fentebbi körökben hogyan is gondolkodnak, nem látják a helyzetet vagy micsodi. :F

(#898) erdoke válasza Zolexx (#897) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Várjuk meg a végleges OS-t, aztán meglátjuk, mennyire versenyképes a 2010-es hardvereken...

(#899) Quasi_modo válasza erdoke (#896) üzenetére

Quasi_modo
(PH! addikt)

Frissen kikerült WM7 dokumentáció úgy kezdődik, hogy "based on WM6..." :Y
Ha ez így van, akkor vagy erőmű kell a WM7 alá, vagy sokan átpártolnak más platformhoz.

3330 > 3510 > 3510i > 3650 > 6630 > N73 > N82 > i8910HD

(#900) Zwiebel válasza Quasi_modo (#899) üzenetére

Zwiebel
(tag)
LOGOUT blog

Erőmű biztosan kell, mert az már kiderült , hogy mi kell bele minimum. De ez a "based on WM6" mondat nagyon nem tetszik :((

Aztán attól még remélem, hogy jó lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.