Az is jó 
Hát jó lenne már csomagolni 
Egy új fogalmat szeretnék alkotni: ProG(r)a(m)mer
Az is jó 
Hát jó lenne már csomagolni 

Köszi, azért annyira nem sürgős! 
"Galaxy Note, Galaxy Tab 10.1, SE LiveView, DELL n5010 "
Újabb videó
Nem tudom volt e már:
link
Note 2 ?
Remélem, hogy még ez sem volt
:
[link]
Jó kis videók

AS által linkelt videón vettem észre, hogy a beállításoknál van language menüpont.
Tehát lehet nyelvet állítani majd?
[ Szerkesztve ]
________________________┌∩┐(◣_◢)┌∩┐________________________
Attól függ, milyen régió és milyen ROM.
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke
áhh csak 7 hsz-el arrébb volt ugyanez a videó
Lassan az egész youtube itt lesz...
Inkább arról mondjatok valami hírt, hogy lehet-e már tudni a megjelenéseket a különböző országokban, esetleg nem e-bay-es várható árak érdekelnének
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
Remélem, hogy nem baj azért ha linkelgetek, végülis, valahol ezért van ez a fórum (mármint az új információk miatt
)
[link]
Mindig megelőzöl, pedig naponta 2-3-szor frissítem a szűrést a jutúbon. 
Remélem, hogy nem gond
Egyébként ez szerintem azért van, mert én nem a Youtube-ot használom forrásnak 
végülis szerintem mindenki ismeri a youtube-ot és a keresőt, de te tudod... hsz gyüjtésre tökéletes 
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%
Maga a Touchwiz 2.0 felületnél lehet nyelveket beállítani.
Lehet magyar omnia2 is igy lesz magyarosítva.
Note 2 ?

Hello,
Sajnos ennyi sok hozzászólást nincs erőm végig böngészni. Meg tudnátok mondani mi a legfrissebb információ a megjelenés dátumával és a készülék árával kapcsolatban? A magyar mobilszolgáltatók vajon fel fogják venni a kínálatukba?
Hivatalos hazai információ nincs. Tippek vannak, és valószínű, hogy az elődhöz hasonlóképpen kerül itthon piacra. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy eleinte csak a Pannonnál és a Samsung márkaboltokban lesz, majd egy hónappal később mindenhol.
Az árra lehet következtetni, kb. 10 %-kal fentebb indul, mint tavaly az Omnia, de ez leginkább a Ft eltérő árfolyamának, és a magasabb ÁFÁ-nak tudható be.
Jah az igaz, valószínűleg te is ebből az okból offolsz a topikban 
(Erről ennyit...)
Szerk.: Ja és persze off gomb nélkül... 
[ Szerkesztve ]
Bocsi vitko remélem, hogy nem fogod leharapni a fejem, mert linkelek még valamit 
Teszt a pocketnow-ról:
Pocketnow
Nekem ezen a linken jön be.
Tényleg bár ezt nem értem
Ezek után már megkell néznem, hogy a copy-paste ugyanazt a linket másolta-e be, mint amit én akartam ![;]](/dl/s/v1.gif)

ha a válasz gomb fájna 
meg erőszakolni nem tudunk, csak már párszor meg ígérted.
Akárhogy is döntesz, Ígérem, hogy többet nem hozom fel. 
[ Szerkesztve ]
!!!Légy jó mindhalálig!!!
Bocs, de ezért engem más fórumon leszidtak azért, hogy az utolsó hozzászólásra való válaszoláskor válasz gombot nyomtam
Szóval bocs, de nem tudtam, hogy ilyenkor is kell 
De ezután mindenre "válaszolni" fogok
Kösz hogy figyelmeztettél 
Nyugi alex, ő csak egyszerűen megszokta, hogy reagál minden egyes felhasználó mondókájára a topicban, így mindig ott van mindenki után és nincs szüksége válasz gombra. 
Más: Hogy valami érdekes is kerüljön ide, következzen két link, nagyon részletes specifikációról, megjelenési dátummal:
Link1
Link2
Asszem október lesz belőle már csak a cikk id-je miatt is. 
[ Szerkesztve ]

Jó a teszt!
Végre van videó is a kamerával!
Javulgat a minőség a korábbiakhoz képest, de még nem az igazi!
A 30 f/ sec már majdnem meg van csak igen nagy az ingadozás!
Min 5,9 max 47,6 f/sec!
[link]

Megnéztem jópár képet, videót, és ma elolvastam két tesztet.
A képeken vettem észre, hogy ha a telefon kijelzőjét fény éri, brutálisan leromlik a képernyő olvashatósága, még az LCD-hez képest is.
A tesztelők egyöntetűen szörnyűnek írják le a kültéri olvashatóságot. Gyakorlatilag eltűnik róla a kép.
Szerettem volna egy telefont, amin a GIS Russa fut, és nappal is látok valamit rajta + néz is ki valahogyan, de nem akar összejönni...
Valami fénytörési probléma lehet, és emiatt talán segít rajta egy spéci fólia. Esetleg éppen egy tükröződős, amit másként nem raknánk fel.

Szia! Én még mindig a napfény alatti képeket/videókat keresem, de nem láttam még. Segítenél, hogy hol lelek ilyent? Nagyon sokan panaszkodnak rá, hogy szokatlanul rossz, ezért is érdekelne.
[ Szerkesztve ]

Igen a Windows már kevésbé látszik a menüben, azonban az nagyon látszik, hogy szinte mindenki ész nélkül linkelget, viszont egymás link-jeire meg fittyet hánynak. Mert ha másokét is megnéznénk, akkor tudnánk, hogy van és nem lennékben 20 hozzászóláson belül újra 10x.
A pocketnow review most lett hatodszorra linkelve, legutóbb általad. Nézd csak meg mi van 5-el előtted 
[ Szerkesztve ]
1. Igen, valószínűleg igazad van, mert én legalább válaszolgatok más kommentjeire és nem offolom szét magam.
2. Szerintem ha ezért jöttél ide, akkor a logout-on nyiss magadnak légyszí egy topikot, aztán oda írogasd be a mondókáidat.
3. Ja és még valami: szerintem ezt a kettő oldalt már mindenki ismerte és hát ugye ez nem a google, hogy itt mindent megtaláljunk (ugyanúgy ahogyan nem youtube) szóval kérlek 23x leírt specifikációkat, amiket ráadásul ugyanígy tudtunk ne linkelgess be.
4. Ha egy kicsit visszaolvasnál AS már mondta az októberi megjelenést.
Köszönöm a megértésed 
Szerk.: Ja, és én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni (671-es komment) 
[ Szerkesztve ]

Szia!
A videókon és 3d körbejáráson inkább az a feltűnő, hogy kis elfordításnál is tükröződik.
De pl ez a kép nem csak a tükröződéstől rossz. Ahhoz túl homogén a kijelző színe és a keret nem is csillog.

azt a képet láttam, az nem napfény, hanem egyértelműen látszik, hogy a háttér világítás vette vissza magát.
Tükröződni meg szinte minden készülék tükröződik kamerázásközben. Az nem lényeges vagy különös.
Kértem a MoDaCo fórumon, hogy valamelyik tulaj vigyek ki a napra és videózza le, ha sikerült neki, akkor majd be linkelem az eredményt. 

arra gondolok, hogy itt látszik, hogy semmivel sem rosszabb (sőt) egy tipikus LCD-től beltérben:
Direkt mind döntött szögben van.

Itt találsz még több képet. az összehasonlításról.
Magyarán beltérben nincs probléma (ott még jobb is az AMOLED mert nagyobb a látószöge), a kérdés a kültér, amiről meg nincs egyenlőre kép vagy videó.
Szerk: ez nem I8000 hanem az Omina Pro, de méreten kívül teljesen azonos a kijelző.
i8000 vs. Iphone: 
[ Szerkesztve ]
Szerettem volna egy telefont...nappal is látok valamit rajta
Akkor ezt a készüléket felejtsd el. Amoled kijelző, híresen szar láthatósággal napfényben. a másik samu csoda az i8910 esetében is erre panaszkodnak a tulajok, semmit nem látni napfényben, persze abban is ilyen csodapanel van.
persze este bepótolhatod a lemaradást, akkor sokkal szebb képe lesz mint a többinek, bár ez nagyon sovány vigasz.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
Több tesztben írták, hogy napfényben az a furcsa, tejeszerű "hályog" fedi el a képet. Nem értem, mi okozza, talán valami spéci fóliával lehet rajta javítani, ha fénytörési anomália.
Az a biztos, hogy vásárlás előtt ki kell próbálni, és akit nagyon zavar, az ne vegye meg.

Ha visszavette, miért vette vissza? Azért nem feltételezem a tesztelőről, hogy szándékosan kikapcsolta, csak hogy rosszabb legyen. És azért, mert az visszavette, nem kellene egyszínű világosszürkének lenni az egész képernyőablaknak.
Amúgy nem tudom, hogy ez a hibrid megoldás (amoled + backlight) egyáltalán segít-e akármit is nappali fénynél. Ha ennyien írják, hogy olvashatatlan, akkor talán lehet benne valami.
Nekem inkább pont úgy tűnik, hogy a fotó (termékfotóhoz illően) valami fénysátor szerűségben készült (ami hasonlít a kinti viszonyokhoz), és a szórt fénytől teljesen bekakált a képernyő.

Az a "baj", hogy nekem alapvető fontosságú a turistatérkép, és emiatt (sajnos vagy nem) a WM. Van iPhone 3G a családban, én tartom karban és sokat használom, szeretem is. Néha már úgy gondolom, meg tudnék barátkozni a korlátaival, csak lenne rá valami normális offline Russa alternatíva. De nincs, ahogyan Symbian-ra sincs és Androidra sem.
Bár olvastam már olyan iPhone hívőt, aki megpróbálta megmagyarázni másoknak, hogy a térképnek semmi értelme az okostelefonban, arra venni kell + 100ezerért egy Garmin-t vagy papírtérképet kell hordani mindenhová... mindenesetre én elég jól bejártam gyalog az utóbbi 2 évben a magyar természetvédelmi területeket tisztán a Russa-ra támaszkodva, és nem tévedtem el egyszer sem. Utálom, ha az érzelmeket belekeverik a műszaki döntésekbe.
Most van a 3 töltő + 3 külön cucc (egy 4''-os VGA PDA ami 5 éves és haldoklik, telefon, GPS Logger - utóbbi a fotózás miatt fontos nekem) + a fotóscuccom miatt még 2 töltő, így egy komplett koncert kábelezéssel szoktam szállodákba érkezni. Ezen szeretnék változtatni, de egyelőre elszörnyülködöm, hogy csak papíron készítenek telefonokat. Ami az utóbbi időben a kezembe került, az vagy munkára volt alkalmatlan, vagy az "okos" funkciói voltak rosszak, vagy 1 napot bírt az akksi, vagy a szoftver volt tetű lassú, vagy csak simán olyan ronda volt, ami meghaladta az elfogadási határomat.
Megvárom még a Toshiba TG01-t, és ha az is ilyenekkel küszködik, akkor inkább veszek egy használt PDA-t és marad minden a régiben.
[ Szerkesztve ]
nem a wm a gond, hanem az amoled. azért (szerencsére) a letöbb wm telefon nem amoled kijelzős.
én is azt mondom, ha navigáció akkor wm most még más kompromisszummentes megoldás nincs.
"a TouchWiz úgy szaggat, mint nagyanyám a tésztát" By: Bog
A TG01 az 1 GHz-es procijával, 4,1"-os kijelzőjével még egy napot se fog bírni az 1100 mAh-s akksijával. 

Bocsi, de én direktbe a youtube videókat linkeltem amiket előttem még senki!
Nem biztos, hogy mindenki végig olvassa a pocketnow review-ot,
előttem csak az volt linkelve!
Nem kéne a másikat fikázni ha nem tetszik a Hsz-em ne olvasd el,
vagy előtte gondolkozz mielőtt valamit írsz! 
Foglalkozz inkább a készülékkel, ne velem ha lehet!
[ Szerkesztve ]
A videók is voltak linkelve előtte, de ezen nem érdemes veszekedni. Inkább kétszer, mint egyszer se. 

Hiszek a csodákban (hazudok, igazából nem hiszek, "sajnos" villamosmérnök vagyok).
Tudatosan választok készüléket, és mindig kihasználom szinte a végsőkig, amit veszek. Nagyon sajnálatos, hogy a mobil iparág elment ebbe az irányba. 6310i-t 4 évig használtam, 2 éve a tesóm használja. Nekem ilyen telefon kellene a mai felfogásban. Gyors, megbízható, és árának megfelelően felszerelt funkciókkal. Nem csak érdeklődöm, égető szükségem lenne egy jó telefonra. Sajnálom, hogy a mobil iparág ebbe az irányba megy. Két alternatíva van okostelefonra:
1. A processzor sebességével és a képernyő felbontásával hencegő, megbízhatatlan, lassú, minden józan észt nélkülöző készülékek, amelyekben mindig van 1-2 fontos funkció, amely használhatatlan a gyakorlatban
2. Olyan készülékek, amelyeken érződik a profi ergonómiai tervezés, az ésszerűség és az, hogy 2009-et írunk - de az ehhez szükséges szakemberek fizetését a korlátozásokkal, kötöttségekkel, fizetős szolgáltatásokkal hozzák be (iPhone)
Kompromisszumot egyelőre nem találtam. Pedig ha úgy is érződik, nincsenek nagy elvárásaim. Nem érdekelnek az iPhone hívők és nem érdekelnek az anti-iPhone aktivisták. Nem érdekelnek az érzelmek műszaki döntésekben. Kell a Russa, csak amikor az iPhone után kipróbáltam pár óráig a Diamond II-t, úgy éreztem, mintha a Kölönvéleményről a Patyomkin páncálosra kapcsoltam volna a TV-n. (-80 év)
Annyira bíztam ebben a Samsungban...
Akkumulátoros üzemidejét nagyon dícsérik, másban is elég jól teljesít. Várd meg, hogy lesz-e valami javítás/korrekció a napfényben tapasztalt tejes homályra, és közben rendszeresen próbálgasd. Nagyon ne reménykedj...
Egyetértek teljes mértékben 
[ Szerkesztve ]
"Fényerővel nem lehet eladni telefont". Sok pixeles kijelzővel, meg sok mps kamerával lehet.
Így aztán....
Ismered te ezt a storyt rendenen..... 
amúgy a korábbi telóimhoz képest már az első Omnia olvashatósága is botrányos napfényben, telefonáláshoz árnyékos részt kell keresnem.... Mondjuk ez engem nem zavar, beltérben/kocsiban vagyok 90%
szerk: amúgy mit tud ez az "offline Russa", hogy ennyire must have.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Na végre valaki le fotózta a kérésemre a szabadban. Hát tényleg nem olvasható 
HA jól tudom, itt elvileg be van kapcsolva 
![]()
![]()
[ Szerkesztve ]
Nekem is kb. háromszor okozott ez gondot eddig bő 10 hónap alatt, akkor is megoldottam úgy, hogy leárnyékoltam a másik kezemmel. Sokkal többször volt problémám azzal, hogy sötétben trükközni kell az LCD-vel, hogy elég gyengére állítsd a háttérfényt, olyankor viszont már a kontrasztja nagyon gyér. Ebben az OLED biztosan sokkal jobb lesz.
Na azért ez már durva
Most nagyon elbizonytalanodtam
Vajon egy fólia segítene rajta?
Nem ezt írtam én is? "Mondjuk ez engem nem zavar, beltérben/kocsiban vagyok 90%"
De roboter túrázni akar vele, ott árnyékolást is építhet rá azonnal.....
Zwiebel: Folia ezen meglepne. De nem kell túlhörögni Omnia is elg egyenge ezen szempontból oszt mégis jól elvagyunk vele.
[ Szerkesztve ]
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
Egyetértek
Ja egyébként ez a kézzel leárnyékolós dolog, nálam is fellépett már az Omniánál, de ahogyan hallottam, ez a "nem látom napfényben dolog" sok telefonnál fellép
Szóval nem ez lesz az első és utolsó sem.
Persze, megértem azt amit te és erdoke mondtok, de azért annyi pénzért, amennyibe ezek a mai telefonok kerülnek, azt hiszem jópáran nem ezt várnánk el... Kompromisszumokba ütközünk mindenhol. Sebaj, majd fejlődik tovább a technika és csak születik valami megoldás. 
oalex: Olvastam a fórumot és azért várom még azt a videt a képek mellé! 
[ Szerkesztve ]